Papvand med logo

Flere og flere virksomheder er blevet mere bevidste om de valg de træffer, når det kommer til at passe på miljøet. Her er papvand med logo en måde, du som virksomhed kan støtte op om bæredydgtighed på. Du får både mulighed for at reklamere med din virksomheds budskab, samtidig med at du støtter op om grønnere løsninger.


I sortimentet finder du også vand i pose, som dit logo kan blive trykt på. Se de muligheder du har for levering af vand på 48 timer, 1 uge2 uger, 2-4 uger, 3 uger og 4-6 uger.


... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Papvand med logo 0,50L
  Ingen pant. Miljøvenlig Minimumkøb: 1 palle (1.152 stk.)
  Varenummer: PAPVAND
  Forv. leveringstid: 4-6 uger Forv. lev. tid: 4-6 uger
  Min-bestilling: 1152 Stk.
  Priser fra:
  5,50
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (4-CMYK) til kant og fragt. Ex. moms.
 2. Vand i paprør med logo 0,25 Miljøvenlig Bestseller
  Vand i paprør med logo 0,25 Miljøvenlig
  Dansk vand tappet på Fyn. Ingen pant. Minimumkøb: 1/4 palle ( 504 stk. )
  Varenummer: 646569
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 504 Stk.
  Priser fra:
  4,75
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (4-CMYK) til kant og fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Papvand med logo - en miljøvenlig reklameartikel


Vil du kunne tilbyde vand til kundemøder, messer, events eller til de besøgende som løbende gæster din virksomhed? Udover at slukke tørsten så er vand i papemballage en oplagt reklamesøjle for dit logo og budskab. Det er en måde at give et professionelt indtryk af jer som virksomhed, og en måde at brede budskabet om jeres navn.


En af fordelene ved papvand med logo er, at det er en reklameartikel, som er nem at tage med på farten. Den kan bruges flere gange, og dit logo kan derfor også blive set af flere omgange.


En anden fordel ved papvand med logo er, at man som virksomhed kan profilere sig som nogen, der er bevidste omkring miljøvenlige valg. Ser man på vand i papemballage, så er det en løsning, der udleder væsentligt mindre CO2 sammenlignet med andre typer emballage - eksempelvis plastikflasker som ikke er nedbrydelige i naturen.


Med andre ord så giver papvand med logo en win-win løsning, som alle parter vinder på.


Overrask dine kunder med papvand med logo


Flere forbrugere bliver mere og mere bevidste om, hvilke løsninger og valg, som virksomheder træffer ift. bæredygtighed og miljøet. Du kan derfor også se det som en konkurrencefordel, at du investerer i papvand med logo.


Hvad end du vil tilbyde kunder noget koldt at drikke, brede budskabet om din virksomhed eller sende et signal om, at I træffer bæredygtige valg, så er muligheden her med papvand med logo. Det er en reklameartikel, som kombinerer alle tre ting.


Bred dit budskab med logovand


Logovand er en reklameartikel, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Vandet kan tages med i alt fra hjemmet, arbejdspladsen, fitnesscentret og meget mere. Emballagen kan nemlig sagtens bruges flere gange. Der er altså gode chancer, for at jeres virksomhed også bliver set rundt i bybilledet, hver gang der drikkes af vandet, og over en længere periode.


Logovand kan derfor være med til at brede budskabet og kendskabet til din virksomhed.


Bestil logovand hos TopSupplies


Som kunde hos TopSupplies ønsker vi altid, at du får den bedst mulige oplevelse. Det vil du også opleve, når du skal bestille logovand. Priserne du finder på side er ALL INCLUSIVE - prisen inkluderer derfor både fragtomkostninger til din virksomhed, logotryk og diverse afgifter. Der opstår derfor ingen ekstra udgifter, når du beslutter dig for dit køb.


Hvis du skulle have spørgsmål til en ordre, en hurtigere leveringstid, farve eller andet så tag endelig fat i os. Du kan kontakte os via salg@topsupplies.dk eller på + 45 70 12 41 00. Vi glæder os til at høre fra dig. Vores kundeservice sidder klar til at guide og hjælpe dig videre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!