Notesbøger med logo

De bedste reklamegaver eller reklameartikler til ens virksomhed, skole eller navn er dem, som bliver brugt. Det giver både eksponering og synlighed for ens brand eller koncept. Notesbøger ser vi blive brugt i store mængder både hos virksomheder og skoler rundt omkring i hele landet. Det er et redskab til at notere, skrive og tegne huskelister, noter fra møder eller forelæsninger samt hvis du skal tage imod en besked. Derfor vil en notesbog være en ideel firmagave at tilbyde sine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. 

Ved at sætte virksomhedens logo eller skolen emblem på notesblokken gør du det personligt, og de er dermed ambassadører for dit firma eller skole. Det samme gælder med vores kalendere med logo og blokke med logo.

Styrk dit brand med effektive reklameartikler 

Branding og markedsføring kan udføres på mange forskellige måder. For at blive synlig for dine potentielle kunder, kan det være en fordel at kigge på de remedier, der bliver anvendt af medarbejderne, kunderne eller eleverne selv. Her er det selv i de mindste detaljer, du kan få skabt den mest effektive reklame og eksponering for din investering. 

Hos Topsupplies har vi samlet et kreativt og spændende udvalg af notesblokke, hvor du har rig mulighed for at printe dit logo, budskab eller reklame på. Der er gode muligheder for at komme igennem med et nyt koncept, reklame eller et kerneprodukt på denne overflade. Denne reklameværdi vil være tilgængelig og effektiv under hele produktets levetid. Du har derfor muligheden for at designe en notesblok præcis som du ønsker det, så det er noget der vil blive husket.  

  

Boost din reklame med notesbøger

Notesbøger som reklameartikel er en effektiv og praktisk måde at fremme dit brand på. Disse brugerdefinerede notesbøger giver en unik mulighed for at placere dit logo eller brandbesked direkte i hænderne på dine kunder, partnere eller medarbejdere. Den daglige brug af en notesbog sikrer gentagne eksponeringer og hjælper med at styrke bevidstheden om dit brand over tid.


Ved at tilbyde notesbøger som reklameartikel skaber du ikke kun en nyttig gave, men også et varigt indtryk. Den kreative tilpasning af omslaget, farverne og papirkvaliteten giver dig mulighed for at skabe en notesbog, der ikke kun er funktionel, men også æstetisk tiltalende. Brug dem som messetilbehør, firmagaver eller som en del af markedsføringskampagner for at maksimere din brands synlighed.


Den personlige og praktiske karakter af notesbøger gør dem til en ideel reklameartikel, der kan skabe en positiv forbindelse mellem dit brand og modtageren. Disse små bærere af dit logo kan tjene som effektive ambassadører for dit brand, og deres alsidighed gør dem velegnede til forskellige målgrupper og lejligheder.

 

Er det tid til logotryk på tyggegummi?

Notesbøger med logo kan bruges på forskellige måder og steder for at fremme virksomhedens brand og skabe en positiv indvirkning på kunder og medarbejdere. Her er nogle steder og situationer, hvor virksomheder kan drage fordel af at bruge notesbøger med logo:

 • Messer og eventer: Uddel notesbøger med virksomhedens logo som giveaways under messer, konferencer og andre begivenheder. Det er en praktisk og mindeværdig gave, der kan hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring dit brand.
 • Firmagaver: Notesbøger med logo kan gives som firmagaver til kunder, partnere eller medarbejdere. Det viser opmærksomhed for detaljer og kan tjene som en nyttig og elegant gave.
 • Konferencer og møder: Brug notesbøger med logo som en del af konferencepakker eller fordel dem ved møder. Det kan hjælpe med at organisere noter og styrke virksomhedens brandidentitet.
 • Medarbejdergaver: Giv notesbøger med logo som en del af velkomstpakker til nye medarbejdere eller som en gave til medarbejdere ved særlige lejligheder. Det skaber et positivt arbejdsmiljø og styrker medarbejderengagementet.
 • Kundeservice: Brug notesbøger som en del af kundeservicepakker eller som en bonus ved køb. Det viser opmærksomhed og skaber en positiv oplevelse for kunderne.
 • Skole- og Uddannelsesbegivenheder: Sponsorer eller deltag i skole- og uddannelsesbegivenheder ved at distribuere notesbøger med logo. Det kan være en praktisk ressource for studerende og samtidig øge bevidstheden om virksomheden.
 • Kontorrekvisitter: Brug notesbøger med logo som en del af kontorrekvisitterne for medarbejdere og besøgende. Det kan skabe et ensartet udseende og styrke virksomhedens professionalisme.
 • Markedsføringskampagner: Inkluder notesbøger med logo som en del af markedsføringskampagner, hvor de kan bruges som præmier eller incitamenter til at tiltrække kunder eller opmuntre til bestemte handlinger.

Ved at placere notesbøger med logo på strategiske steder kan virksomheder skabe en varig indvirkning og forbedre deres synlighed og professionalisme.

Hvilke muligheder har I med notesbøger? 

Der er mange kreative og tilpassede muligheder, når det kommer til notesbøger med logo. Her er nogle ideer og muligheder, du kan overveje:

 • Forskellige materialer: Vælg mellem forskellige materialer som læder, stof, genanvendt papir eller klassisk karton for at skabe et unikt udtryk for din notesbog.
 • Størrelser og formater: Tilpas størrelsen og formatet af dine notesbøger, så de passer til dit brands behov. Du kan have alt fra lommebøger til større A4-formater.
 • Forskellige omslag: Vælg mellem hårde omslag, bløde omslag eller spiralbinder for at give notesbøgerne et særligt præg.
 • Farver: Brug dit brands farveskema eller vælg farver, der passer til det overordnede design. Det kan hjælpe med at forstærke genkendeligheden af dit logo og brand.
 • Forskellige papirstyper: Vælg mellem linjer, tern eller blankt papir, afhængigt af formålet med notesbogen og præferencerne hos dem, der modtager dem.
 • Elastiklukning eller bogmærke: Tilføj praktiske funktioner som elastiklukning eller båndmærker for at øge funktionaliteten af dine notesbøger.
 • Lommer eller mapper: Integrer lommer eller mapper i dine notesbøger for ekstra opbevaringsplads til visitkort, kvitteringer eller andre dokumenter.
 • Penneholder: Inkluder en penneholder i notesbogen for at gøre det nemt at have både notesbog og skriveinstrument ved hånden.
 • Miljøvenlige muligheder: Vælg genanvendte materialer eller bæredygtige produktionsteknikker for at gøre dine notesbøger mere miljøvenlige.
 • Med eller uden penneholder: Det er muligt at vælge en notesbog der har en kuglepen holder på bogen. Din kuglepen vil derfor være nemt tilgængelig. Det er også muligt at finde notesbøger som er inklusiv kuglepen.

Bæredygtige mulighed med notesbøger

Miljøvenlige notesbøger er et bæredygtigt og bevidst valg, der viser virksomhedens engagement i miljøansvarlighed. Fremstillet af genanvendte materialer eller bæredygtige ressourcer, reducerer disse notesbøger den økologiske fodaftryk. Det er materialer som; bambus, kork, recycled materialer og mange andre muligheder. 

Med et miljøvenligt fokus kan omslaget være lavet af genbrugspapir eller bæredygtige materialer, og siderne kan være FSC-certificerede eller lavet af genbrugspapir. Disse notesbøger er ikke kun stilfulde, men også en positiv erklæring om virksomhedens forpligtelse til at bevare planeten. Et smart valg for dem, der ønsker at kombinere funktionalitet med miljøansvar.

Hvad koster en notesbog med logo?

Priserne på notesbøger med logo varierer naturligvis fra produkt til produkt. Det har oftest noget med materialer eller tykkelsen på notesblokken at gøre ud fra den valgte løsning. Prisen for hvert produkt finder du ud fra det produkt, du ønsker at bestille. Den endelige pris ser du ud fra det antal af notesbøger med logo, du vil bestille. Her er der naturligvis et minimumsantal der skal bestilles. Hvis du ønsker flere end dette, vil du se at stykprisen bliver lavere.

 

Den endelige pris du ser er en pris, hvor vi har indregnet alle de udgifter, omkostninger og  afgifter der vil være i forbindelse med din bestilling. Det gælder også de fragtomkostninger der er forbundet med levering af din bestilling til din virksomhedsadresse. På denne måde vil du ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser eller skjulte gebyrer, når du handler hos os.

 

Der er uendelige mange muligheder for at designe din egen notesbog med virksomhedens logo eller skolens emblem. Det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvad der vil have den bedste effekt og reklameværdi for din virksomhed eller skole. Vi er derfor klar til at assistere og hjælpe dig videre i processen på bedste og ærlig vis. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, som naturligvis matcher dit budget.

Er det tid til logotryk på notesbøger?

Hos TopSupplies er vores mål at opnå fuldstændig kundetilfredshed ved at gå det ekstra skridt for at imødekomme dine ønsker og behov, især når det kommer til notesbøger. Uanset om du har specifikke præferencer vedrørende farver, ønsker information om leveringstider eller ønsker prisoplysninger ved større bestillinger, er vores dedikerede team klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på salg@topsupplies.dk eller ringe på 70 12 41 00, hvor vi står til rådighed for at yde personlig assistance og sikre, at dine krav opfyldes.


Vores priser, som du finder på vores hjemmeside, er ALL INCLUSIVE. Dette betyder, at prisen ikke kun omfatter selve produktet, men også dækker logotryk, fragtomkostninger til din firmaadresse og andre relevante omkostninger. Vi stræber efter at gøre din oplevelse så problemfri som muligt og ser frem til at betjene dig med vores engagerede service inden for notesbøger og andre personlige forretningsbehov.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

1. Hvor lang tid tager det at lave notesbøger med et logo ?

Hvis din ønskede vare og farven er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tage mellem 1-3 uger alt efter hvilken notesbog du vælger.


2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller notesbøger med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller notesbøger som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordre. Kvit og frit.


3. Hvad koster en notesbog med logo?

Vi har gjort det nemt for dig og har udregnet totalprisen på notesbogen. Det gør vi ved at tage notesbogens pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividerer med antal og lægger det sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo - eks. moms. 

 1. Nyhed
  Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Frugtpapir. Mål: 14,7 x 21 x 1,3 cm. A5. 80 lijeret sider. Med elastiklukning. Med bogmærke. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt eget design? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  21119
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Brun
  Grøn
  Grå
  Gul
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Nyhed
  Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Bambus, REPET materialer og recycled plastik. Mål: 14,7 x 21 x 1,5 cm. A5. Med 80 blanke sider. Hardcover. Med elastik lukning. Med bogmærke. Med kuglepensholder. 

  Varenummer:
  20954
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Natur
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Nyhed
  Blå
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  RPET materialer og recycled plastik. Mål: 14,5 x 21 x 1 cm. A5. 80 blanke sider. Hardcover. Med elastiklukning. Inkluderer et bogmærke. 

  Varenummer:
  21071
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Nyhed
  Notesbøger med logo RPET
  Notesbøger med logo RPET

  Notesbøger.Polyester 300D RPET. Mål: 9.3 x 14.3 x 1.5 cm. Hardcover. 100 blanke sider. Med bogmærke. Med elastikbånd. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt eget design? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  20963
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Natur
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Notesbøger med logo Bambus og Kork
  Notesbøger med logo Bambus og Kork

  Bambus og kork. A5. Mål: 14 x 21 cm. Hardcover. 160 linjeret sider med sidemarkør. Genbrugspapir. Med elastikbånd. Med kuglepensholdere lavet af elastik. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt eget design? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93281
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Brun
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Notesbøger med logo Mælkekarton
  Notesbøger med logo Mælkekarton

  Genbrugt mælkekartoner. A5. Mål: 14.5 x 21 cm. Hardcover. 160 linjeret sider. Genbrugspapir. Med elastiklukning. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt eget design? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93271
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Notesbøger med logo
  Notesbøger med logo

  PU-omslag. A5. Mål: H20.8 x H1 x B14 cm. Softcover. 80 linjeret sider. Med elastik lukning og bogmærke lavet af bånd. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  MO2118
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Notesbøger med logo A5 Softcover
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  RPET filt cover. A5. Mål: H1.5 x B22 x L15 cm. Soft cover. 160 linjeret sider, recycled papir, 70 gr/m2. Med elastik lukning. Kuglepensholder lavet af elastik. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO2093
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Notesbog
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  RPET filt omslag. A5. Mål: L16 X B21 X 1 cm. Softcover. 80 linjeret sider. Med elastik penneholder. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO6964
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Bestseller
  Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  PU læder. A5. Mål: H1,5 x B14,1 x L21 cm. 80 linjeret sider. Med elastik lukning og bogmærke. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  LT91066
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. Notesbøger med logo A5
  Notesbøger med logo A5

  Genbrugspap og stenpapir. Mål: H21 x B16 cm. A5. Softcover. Inkl. kuglepen og renseklud. Med penneholder og spiralryg. 40 sider med ugeplanlægger, huskelister, linjeret papir, blankt papir, millimeterpapir og prikket papir. Kuglepennen indholder frixon-blæk der tørrer helt på stenpapir og er nem at slette. Produceret i Europa.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  114299
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Valgfri pantone
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. Notesbøger med logo PU-læder A5
  Notesbøger med logo PU-læder A5

  Notesbøger med logo. PU-læder. Mål: 14.7 x 21 x 1.5 cm. Hardcover. Med elastik og bogmærke. 100 linjeret art og kuglepenholder (kuglepen ikke inkl.)

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt eget design? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  1940
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo (mobilholder). Bambus, Recycled mælkekartoner. Mål: H1,7 x B8,8 x L14,7 cm. A5. Hardcover. Kan laves til mobilholder. Inklusiv elastikbånd og kuglepenholder med kuglepen. 80 linjeret ark. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  1890
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo (mobildholder). Bambus, Recycled mælkekartoner. Mål: H1,7 x B14,5 x L21,3 cm. A5. Hardcover. Kan laves til mobilholder. Inklusiv stofbogmærke, elastikbånd og kuglepenholder (ikke kuglepen). 100 linjeret ark. 

   

   
  Varenummer:
  1891
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 15. Notesbøger med logo Inkl. kuglepen RPET
  Notesbøger med logo Inkl. kuglepen RPET

  Notesbøger med logo. RPET. Mål: 23,5 x 1,4 x 19,5 cm. Hardcover. Med bogmærke og elastikbånd. 100 ark med linjer. Kuglepen i metal med drejemekanisme og blåt blæk. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  1945
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 16. Notesbøger med logo Hardcover
  Notesbøger med logo Hardcover

  Notesbøger med logo. Recycled bomuld. Mål: 14 x 21 x 1.5 cm. Hardcover. Med elastik og bogmærke. 100 blanke ark.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  1889
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Natur
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 17. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Elefant afføring, Bomuldsaffald. Mål: H20 x B14 cm. A5. Hardcover. 120 linjerede sider.  

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93294
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 18. Notesbøger med logo A6 Softcover
  Notesbøger med logo A6 Softcover

  Notesbøger med logo. Affald af teblade, Bomuldsaffald. Mål: H14,5 x B10 cm. A6. Softcover. 52 blanke sider. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  93293
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 19. Notesbøger med logo A6 Softcover
  Notesbøger med logo A6 Softcover

  Notesbøger med logo. Affald fra kaffeskraller, Bomuldsaffald. Mål: H14,5 x B10 cm. A6. Softcover. 52 blanke sider. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93292
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 20. Notesbøger med logo A6 Softcover
  Notesbøger med logo A6 Softcover

  Notesbøger med logo. Elefant afføring, Bomuldsaffald. Mål: H14,5 x B10 cm. A6. Softcover. 52 blanke sider. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93291
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 21. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Affald af teblade, Bomuldsaffald. Mål: H20 x B14 cm. A5.  Semi hardcover. 100 linjeret sider. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93290
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 22. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Affald fra kaffeskraller. Bomuldsaffald. H20 x B14 cm. 100 linjerede sider. Miljømærke på papirbåndet. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93289
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 23. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Affald af kaffeskaller, Bomuldsaffald. Mål: H20 x B14 cm. A5. Hardcover. 120 linjeret sider.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93295
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Affald af teblade, Bomuldsaffald. Mål: H20 x B14 cm. A5.  Hardcover. 120 linjeret sider.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93296
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 25. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Elefant afføring, Bomuldsaffald. Mål: H20 x B14 cm. A5. Semi hardcover. 100 linjeret sider.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93288
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 26. Notesbøger med logo A5
  Notesbøger med logo A5

  Notesbøger med logo. Kork og hør. Mål: 14 x 21 cm. Med 192 linjeret sider. Med penneholder. Ikke inkl. pen. Pakkes i karton konvolut. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93277
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 27. Notesbøger med logo A5 Softcover
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  Notesbøger med logo. Stenpapir. Mål: B14 x H21 cm. A5. Softcover. 128 blanke sider. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  93283
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 28. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Stenpapir. Mål: H21 x B15 cm. A5. Hardcover. 128 linjeret sider. 

   

  Kunne du tænke dig en lækker og praktisk notesbog så er denne notesbog perfekt til dig. Det er den perfekte reklamegave til dine medarbejdere og kunder. 

  Varenummer:
  93284
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 29. Notesbøger med logo Bambus
  Notesbøger med logo Bambus

  vNotesbøger med logo. Bambus. Mål: 14,5 x 1,5 x 21 cm. Med spiralryg. 140 linjerede sider af kraftpapir. Med miljømærkning på hvert ark. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  MO6790
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 30. Notesbøger med logo A5
  Notesbøger med logo A5

  Notesbøger med logo, A5. Recycled karton og stenpapir. Mål: L21x B14.5 x H1.3 cm. 160 linjeret sider. Med elastiklukning og bogmærke. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO6798
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Natur
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 31. Hvid
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. 70 % recycled mælkekarton, 30 % recycled papir. A5. Mål: H1,3 x B14,5 x L21 cm. Hardcover. 160 sider. Med linjer. Inklusiv elastik lukning og bogmærke.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO6743
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 32. Turkis
  Notesbøger med logo

  70 % genbrugsmælkekarton og 30 % genbrugspapir. Mål: H8.2 x H1.2 x B14 cm. 70 ark. Med blanke sider. Inkl. kuglepen, Med spiralryg, elastik rem og penneholder. Kuglepen med blå blæk og trykknap. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  MO6837
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 33. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo A5. PU læder, Recycled papir. Mål: H21 x B 14 cm. Hardcover. 200 sider. Med linjer. Inklusiv elastik og bogmærke. Produceret i Europa.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt eget design? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO6580
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 34. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo A5. Recycled papir, Recycled karton. Mål: H22 x B15,5 cm. Hardcover. 200 sider. Med linjer. Med elastik og bogbind. Produceret i Europa.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO6640
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 35. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. A5. Recycled papir. Mål: L21 x B14 x H1,1 cm. Hardcover. 160 sider. Med tern. Inklusiv bogmærke og elastik i anden farve.

   

  Står du og mangler en notesbog som har massere plads til alle dine vigtige informationer så er dette notesbogen for dig.

  Varenummer:
  MO6892
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 36. Notesbøger med logo A6 Hardcover
  Notesbøger med logo A6 Hardcover

  Notesbøger med logo. A6. Kanvas. Mål: H1,5 x B9 x L14 cm. Hardcover. 192 ark. Med linjer. Inklusiv bogmærke og elastikbånd.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO6930
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 37. Memoblokke med logo 50 ark
  Memoblokke med logo 50 ark

  Recycled papir. Mål: H7 x B10 cm. Softcover. 50 ark. Produceret i Europa.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  MO6911
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 38. Bestseller
  Mørkegrøn (fyr)
  Notesbøger med logo A5 Hardcover Frø

  Papir. A5. Mål: H1,7 x B21,3 x L13,4 cm. Hardcover. 184 linjeret sider. Inklusiv bogmærke i bomuld. Indeholder frø på indersiden, som kan plantes. Bogens farve angiver frøtypen. Produceret i Europa.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt eget design? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  MO6689
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Natur
  Rød
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 39. Notesbøger med logo A5 Softcover
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  Notesbøger med logo. A5. Recycled filt. Mål: H21,5 x L11,5 x B2 cm. Softcover. Elastik lukning. 160 sider. Inklusiv en penneløkke.

   

  Benyt dig af denne lækre bløde notesbog til dine møder i hverdagen eller til skolebrug. 

  Varenummer:
  W15690
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 40. Lavendel
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  Notesbøger med logo. A5. Recycled Papir (landbrugs- og organisk affald). Mål: H22,50 x L16,5 x B1 cm. Softcover. 200 sider. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  W12430
  Forv. leveringstid:
  5-6 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Grå
  Natur
  Rød
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 41. Mørkeblå
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  Notesbøger med logo. A5. Recycled læder (genbrugslæderaffald). Mål: H22,5 x L18,5 x B,16 cm. Softcover. Elastisk lukning. 240 sider. Produceret i Europa. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  W13932
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Grå
  Natur
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 42. Blå (Lavendel)
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  Notesbøger med logo. Landbrugsaffald, FSC papir. Mål: H22,5 x L16,5 cm. A5. Sider 64. Forskellige landbrugsaffald. Producenten er FSC certificeret.  Produceret i Europa. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  W12330
  Forv. leveringstid:
  3-4 uger
  Blå
  Brun
  Hvid
  Natur
  Rød
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk og fragt.
 43. Hvid
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  Notesbøger med logo. Frøpapir (blomsterfrø). Mål: L14 x B21 cm. 70g/m². 160 sider. Bionedbrydeligt.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  W10010
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 44. Blå (Lavendel)
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. Landbrugsaffald, FSC Papir. A5. Hardcover. Mål: H22,5 x L16,5 cm. Forskellige landbrugsaffald. Producenten er FSC certificeret. Produceret i Europa. 

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  W12530
  Forv. leveringstid:
  3-4 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Hvid
  Rød
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk og fragt.
 45. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. A5. Papir. Mål: H21 x B14 cm. 160 sider. FSC-certificeret. Med elastikbånd og kuglepenne holder. Linjeret sider. Producenten er FSC certificeret.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  P774349
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Brun
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 46. Sort
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Notesbøger med logo. A5. Stenpapir. Mål: H21,3 x B14,2 cm. Med linjer. 128 sider. Hardcover.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

   

  Varenummer:
  P774353
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 47. Notesbøger med logo A5 Hardcover
  Notesbøger med logo A5 Hardcover

  Papir. FSC. A5. Mål: H21,3 x B14,2 cm. Hardcover. Med linjer. 160 sider. Med bogmærke.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

   

  Varenummer:
  P774439
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Brun
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 48. Notesbøger med logo A5 Softcover
  Notesbøger med logo A5 Softcover

  Notesbøger med logo. A5. Vegansk læder med stenpapir. Mål: L21 x 14,8 cm. Med linjer. 144 sider.

   

  Kunne i tænke jer notesbogen i jeres helt egen farve ? Selv vælge farve på elastik, tryk på hvert ark eller ekstra elastik til kuglepen ? Du har mange flere muligheder med vores koncept Your Design. Læs mere om konceptet HER og se mulighederne med notesbøger HER

  Varenummer:
  10779102
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

Styrk dit brand med effektive reklameartikler 

Branding og markedsføring kan udføres på mange forskellige måder. For at blive synlig for dine potentielle kunder, kan det være en fordel at kigge på de remedier, der bliver anvendt af medarbejderne, kunderne eller eleverne selv. Her er det selv i de mindste detaljer, du kan få skabt den mest effektive reklame og eksponering for din investering. 

Hos Topsupplies har vi samlet et kreativt og spændende udvalg af notesblokke, hvor du har rig mulighed for at printe dit logo, budskab eller reklame på. Der er gode muligheder for at komme igennem med et nyt koncept, reklame eller et kerneprodukt på denne overflade. Denne reklameværdi vil være tilgængelig og effektiv under hele produktets levetid. Du har derfor muligheden for at designe en notesblok præcis som du ønsker det, så det er noget der vil blive husket.  

  

Boost din reklame med notesbøger

Notesbøger som reklameartikel er en effektiv og praktisk måde at fremme dit brand på. Disse brugerdefinerede notesbøger giver en unik mulighed for at placere dit logo eller brandbesked direkte i hænderne på dine kunder, partnere eller medarbejdere. Den daglige brug af en notesbog sikrer gentagne eksponeringer og hjælper med at styrke bevidstheden om dit brand over tid.


Ved at tilbyde notesbøger som reklameartikel skaber du ikke kun en nyttig gave, men også et varigt indtryk. Den kreative tilpasning af omslaget, farverne og papirkvaliteten giver dig mulighed for at skabe en notesbog, der ikke kun er funktionel, men også æstetisk tiltalende. Brug dem som messetilbehør, firmagaver eller som en del af markedsføringskampagner for at maksimere din brands synlighed.


Den personlige og praktiske karakter af notesbøger gør dem til en ideel reklameartikel, der kan skabe en positiv forbindelse mellem dit brand og modtageren. Disse små bærere af dit logo kan tjene som effektive ambassadører for dit brand, og deres alsidighed gør dem velegnede til forskellige målgrupper og lejligheder.

 

Er det tid til logotryk på tyggegummi?

Notesbøger med logo kan bruges på forskellige måder og steder for at fremme virksomhedens brand og skabe en positiv indvirkning på kunder og medarbejdere. Her er nogle steder og situationer, hvor virksomheder kan drage fordel af at bruge notesbøger med logo:

 • Messer og eventer: Uddel notesbøger med virksomhedens logo som giveaways under messer, konferencer og andre begivenheder. Det er en praktisk og mindeværdig gave, der kan hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring dit brand.
 • Firmagaver: Notesbøger med logo kan gives som firmagaver til kunder, partnere eller medarbejdere. Det viser opmærksomhed for detaljer og kan tjene som en nyttig og elegant gave.
 • Konferencer og møder: Brug notesbøger med logo som en del af konferencepakker eller fordel dem ved møder. Det kan hjælpe med at organisere noter og styrke virksomhedens brandidentitet.
 • Medarbejdergaver: Giv notesbøger med logo som en del af velkomstpakker til nye medarbejdere eller som en gave til medarbejdere ved særlige lejligheder. Det skaber et positivt arbejdsmiljø og styrker medarbejderengagementet.
 • Kundeservice: Brug notesbøger som en del af kundeservicepakker eller som en bonus ved køb. Det viser opmærksomhed og skaber en positiv oplevelse for kunderne.
 • Skole- og Uddannelsesbegivenheder: Sponsorer eller deltag i skole- og uddannelsesbegivenheder ved at distribuere notesbøger med logo. Det kan være en praktisk ressource for studerende og samtidig øge bevidstheden om virksomheden.
 • Kontorrekvisitter: Brug notesbøger med logo som en del af kontorrekvisitterne for medarbejdere og besøgende. Det kan skabe et ensartet udseende og styrke virksomhedens professionalisme.
 • Markedsføringskampagner: Inkluder notesbøger med logo som en del af markedsføringskampagner, hvor de kan bruges som præmier eller incitamenter til at tiltrække kunder eller opmuntre til bestemte handlinger.

Ved at placere notesbøger med logo på strategiske steder kan virksomheder skabe en varig indvirkning og forbedre deres synlighed og professionalisme.

Hvilke muligheder har I med notesbøger? 

Der er mange kreative og tilpassede muligheder, når det kommer til notesbøger med logo. Her er nogle ideer og muligheder, du kan overveje:

 • Forskellige materialer: Vælg mellem forskellige materialer som læder, stof, genanvendt papir eller klassisk karton for at skabe et unikt udtryk for din notesbog.
 • Størrelser og formater: Tilpas størrelsen og formatet af dine notesbøger, så de passer til dit brands behov. Du kan have alt fra lommebøger til større A4-formater.
 • Forskellige omslag: Vælg mellem hårde omslag, bløde omslag eller spiralbinder for at give notesbøgerne et særligt præg.
 • Farver: Brug dit brands farveskema eller vælg farver, der passer til det overordnede design. Det kan hjælpe med at forstærke genkendeligheden af dit logo og brand.
 • Forskellige papirstyper: Vælg mellem linjer, tern eller blankt papir, afhængigt af formålet med notesbogen og præferencerne hos dem, der modtager dem.
 • Elastiklukning eller bogmærke: Tilføj praktiske funktioner som elastiklukning eller båndmærker for at øge funktionaliteten af dine notesbøger.
 • Lommer eller mapper: Integrer lommer eller mapper i dine notesbøger for ekstra opbevaringsplads til visitkort, kvitteringer eller andre dokumenter.
 • Penneholder: Inkluder en penneholder i notesbogen for at gøre det nemt at have både notesbog og skriveinstrument ved hånden.
 • Miljøvenlige muligheder: Vælg genanvendte materialer eller bæredygtige produktionsteknikker for at gøre dine notesbøger mere miljøvenlige.
 • Med eller uden penneholder: Det er muligt at vælge en notesbog der har en kuglepen holder på bogen. Din kuglepen vil derfor være nemt tilgængelig. Det er også muligt at finde notesbøger som er inklusiv kuglepen.

Bæredygtige mulighed med notesbøger

Miljøvenlige notesbøger er et bæredygtigt og bevidst valg, der viser virksomhedens engagement i miljøansvarlighed. Fremstillet af genanvendte materialer eller bæredygtige ressourcer, reducerer disse notesbøger den økologiske fodaftryk. Det er materialer som; bambus, kork, recycled materialer og mange andre muligheder. 

Med et miljøvenligt fokus kan omslaget være lavet af genbrugspapir eller bæredygtige materialer, og siderne kan være FSC-certificerede eller lavet af genbrugspapir. Disse notesbøger er ikke kun stilfulde, men også en positiv erklæring om virksomhedens forpligtelse til at bevare planeten. Et smart valg for dem, der ønsker at kombinere funktionalitet med miljøansvar.

Hvad koster en notesbog med logo?

Priserne på notesbøger med logo varierer naturligvis fra produkt til produkt. Det har oftest noget med materialer eller tykkelsen på notesblokken at gøre ud fra den valgte løsning. Prisen for hvert produkt finder du ud fra det produkt, du ønsker at bestille. Den endelige pris ser du ud fra det antal af notesbøger med logo, du vil bestille. Her er der naturligvis et minimumsantal der skal bestilles. Hvis du ønsker flere end dette, vil du se at stykprisen bliver lavere.

 

Den endelige pris du ser er en pris, hvor vi har indregnet alle de udgifter, omkostninger og  afgifter der vil være i forbindelse med din bestilling. Det gælder også de fragtomkostninger der er forbundet med levering af din bestilling til din virksomhedsadresse. På denne måde vil du ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser eller skjulte gebyrer, når du handler hos os.

 

Der er uendelige mange muligheder for at designe din egen notesbog med virksomhedens logo eller skolens emblem. Det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvad der vil have den bedste effekt og reklameværdi for din virksomhed eller skole. Vi er derfor klar til at assistere og hjælpe dig videre i processen på bedste og ærlig vis. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, som naturligvis matcher dit budget.

Er det tid til logotryk på notesbøger?

Hos TopSupplies er vores mål at opnå fuldstændig kundetilfredshed ved at gå det ekstra skridt for at imødekomme dine ønsker og behov, især når det kommer til notesbøger. Uanset om du har specifikke præferencer vedrørende farver, ønsker information om leveringstider eller ønsker prisoplysninger ved større bestillinger, er vores dedikerede team klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på salg@topsupplies.dk eller ringe på 70 12 41 00, hvor vi står til rådighed for at yde personlig assistance og sikre, at dine krav opfyldes.


Vores priser, som du finder på vores hjemmeside, er ALL INCLUSIVE. Dette betyder, at prisen ikke kun omfatter selve produktet, men også dækker logotryk, fragtomkostninger til din firmaadresse og andre relevante omkostninger. Vi stræber efter at gøre din oplevelse så problemfri som muligt og ser frem til at betjene dig med vores engagerede service inden for notesbøger og andre personlige forretningsbehov.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

1. Hvor lang tid tager det at lave notesbøger med et logo ?

Hvis din ønskede vare og farven er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tage mellem 1-3 uger alt efter hvilken notesbog du vælger.


2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller notesbøger med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller notesbøger som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordre. Kvit og frit.


3. Hvad koster en notesbog med logo?

Vi har gjort det nemt for dig og har udregnet totalprisen på notesbogen. Det gør vi ved at tage notesbogens pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividerer med antal og lægger det sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo - eks. moms.