Kuglepenne

Kuglepenne med logo er en klassiker, når det kommer til reklameartikler eller reklamegaver. Der har været en trend ift. kuglepenne de sidste mange år, og den fortsætter kun med at vokse, til trods for at alt bliver digitaliseret i dag. Vi oplever dagligt at skulle producere kuglepenne med logo til vores eksisterende og nye kunder. Det betyder også, at vi er leveringsdygtige i kuglepenne med logo. En kuglepen med firmalogo kan designes og produceres præcis så det afspejler din virksomhed, navn eller koncept. Det er med til at profilere din virksomhed og skabe eksponering, når du er ude til kundemøder, messer eller har aktiviteter indenfor og udenfor kontoret.

Der findes mange forskellige modeller, typer og farver af kuglepenne, så du kan sætte dit personlige præg. Vi har et i vores udvalg mulighed for at printe dit logo eller reklame på kuglepenne i metal, kuglepenne i plastik og miljøvenlige kuglepenne.


Kuglepenne er en effektiv reklamemulighed


Kuglepenne med logo er en reklameartikel ens medarbejdere, kunder eller samarbejdspartner kan have nytte af. Det er derfor også en god firmagave, der giver en effektiv eksponering og reklame for din virksomhed. Det er derfor vigtigt at vælge en løsning, der afspejler din virksomhed på bedste vis samt at det tydeligt fremgår i designet, at det er din virksomhed. Er du i tvivl om det rette valg, kan du kontakte vores kompetente personale, der glædeligt viser dig nogle af vores referencer eller muligheder, for at du kan hente inspiration til en effektiv reklame med kuglepenne i eget design. Ved at være opmærksom på den farve eller flere farver, du vælger at kuglepennene skal være, kan du styrke virksomhedens brand og identitet. Det kan du blandt andet gøre ved at vælge en farve, der matcher virksomhedens visuelle identitet. 

 

 

 

 

 


Hvilke kuglepenne med logo skal du vælge?


I mange virksomheder og hos familien Danmark har kuglepennen stadig sin plads. Det er noget, de fleste bruger i deres dagligdag, til trods for at vi er udstyret med computere, smartphones og andre elektriske enheder. Hos TopSupplies finder du derfor et stort sortiment af forskellige kuglepenne, hvor du kan printe og trykke din reklame, logo eller budskab på.

Vi har samlet et særligt udvalg af mange forskellige typer og varianter af kuglepenne med logo. Du kan vælge mellem professionelle, børnevenlige, miljøvenlige og eksklusive kuglepenne. Det giver dig mulighed for at vælge en kuglepen, der stemmer overens med din virksomhedsprofil, markedsføringskampagne eller et særligt event.

Muligheder du skal overveje når skal vælge jeres kuglepenne: 

 1. Farve: Med de mange farver kan du vælge en farve, der passer til dit logo eller dit brand.

 2. Materiale: Mange forskellige materialer, herunder metal, plastik, kork og bambus. Du kan vælge et materiale, der passer til din virksomheds image.

 3. Logo positionering: Du kan vælge, hvor på kuglepennen dit logo skal placeres, f.eks. på clipset eller venstre fra clipsen.

 4. Tryk metode: Der er forskellige tryk metoder til rådighed alt efter hvilken kuglepen du vælger f.eks. silketryk eller gravering.

Miljøvenlige kuglepenne med logo vinder tillid

At forære kuglepenne med logo er en af de mest effektive, smarte og prisbillige løsninger for ens virksomhed. Det er her, du har mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk, da den er let at have med sig rundt i tasken, bilen eller pungen. Ved at vælge en miljøbevidst kuglepen, vil du gøre et særligt bedre indtryk. Det kan skyldes den popularitet, emnet har fået i vores hverdag, medierne og i den politiske debat. Ved at tænke miljøvenlighed ind i de mindste detaljer som en kuglepen, kan du vinde tillid til dine egne produkter og ydelser.

Vi har samlet et sortiment af miljøbevidste kuglepenne, der forstærker dit budskab og gennemslagskraft. Tjek derfor gerne vores spændende udvalg af miljøvenlige kulglepenne med logo.

Hvad er en kuglepen med stylus? 

Kuglepenne med stylus er en praktisk løsning til daglig brug af kuglepenne, både på papir og på digitale enheder. Disse penne kombinerer funktionerne af en traditionel kuglepen med en stylus funktion, hvilket gør dem perfekte til skrivning og tegning både på papir og på tablets eller smartphones.

Kuglepenne med stylus har en blød gummi- eller silikonepude på toppen, der fungerer som stylus. Disse penne kan være en god erstatning for din finger, når du skal navigere på en touchskærm. 

Hvor bruger man kuglepenne med stylus henne? 

 1. På kontoret eller i skolen: Når du f.eks. skal tage noter på både papir og digitale enheder, såsom en computer eller tablet.
 2. Til kunst og tegning: Stylusen på kuglepennen giver mulighed for mere præcis og detaljeret tegning på en touchskærm.
 3. Til signering af dokumenter: Hvis du skal underskrive en digitalt dokument, kan en kuglepen med stylus hjælpe med at give en mere autentisk signatur.

Styrk dit brand - kuglepenne med logo


En kuglepen har kun én funktion, men kan tjene mange gode formål, der letter ens hverdag. Det kan være huskelister, opskrifter eller hvis du skal lægge en personlig besked til familien eller venner. Når du skal vælge en kuglepen, hvor du ønsker at få trykt virksomhedens logo eller reklame på, er det væsentligt at overveje, hvad du ønsker, modtageren skal opleve, når de får kuglepennen i hånden.

Kuglepenne med logo kan være en effektiv måde at styrke dit brand på, da de er praktiske, ofte bruges i dagligdagen og dermed er synlige i længere tid. Ved at bruge kuglepenne med dit logo kan du skabe en sammenhængende og professionel virksomhedsidentitet, der kan hjælpe med at øge synligheden og kundeloyaliteten til dit brand.

En kuglepen med logo varierer i prisen, alt efter hvilken variant og kvalitet du ønsker at gå efter. Ved at gå efter den mest prisbillige løsning, kan du naturligvis få et større kvantum og på denne måde ramme en større rækkevidde på din eksponering gennem denne type af reklamegaver.

Der er naturligvis en vis form for taknemmelighed hos modtageren, når du som virksomhed gratis forærer gaver til dem. Når det er sagt, så vil du også give kunden et førstehåndsindtryk af din virksomhed gennem denne reklame-kuglepen. Det kan derfor være en god idé at overveje, om du ønsker at gå med den helt prisbillige løsning, eller vælge en lidt dyrere løsning, hvor der er valgt et bedre materiale.

Hvis det er en reklamegave til dit personale eller samarbejdspartnere, kan du helt ideelt vælge en mere eksklusiv kuglepen med tilhørende box for at give det bedste indtryk af virksomheden.

 

Her man man bruge kuglepenne til at øge synligheden for dit brand

 1. Giv dem som reklamegaver: Giv dine kunder eller samarbejdspartnere en kuglepen med dit logo som en gave eller tak for samarbejdet. Dette kan hjælpe med at skabe en positiv oplevelse og øge loyaliteten til din virksomhed.

 2. Del dem ud til events og arrangementer: Del dine kuglepenne med logo ud på messer, konferencer eller andre events, hvor du har en stand eller deltager. Dette kan hjælpe med at øge synligheden af dit brand og skabe nye kontakter.

 3. Brug dem i din virksomhed: Brug kuglepenne med logo i din virksomhed, såsom i receptionen eller til møder. Dette kan skabe en professionel og sammenhængende virksomhedsidentitet.

 4. Sælg dem i din webshop: Hvis du har en webshop, kan du sælge dine kuglepenne med logo til kunder, der ønsker at købe merchandise med dit brand.

 5. Brug dem som en del af en kampagne: Brug dine kuglepenne med logo som en del af en større marketingkampagne, f.eks. som en del af en konkurrence eller giveaway.

Køb billige kuglepenne med logo hos TopSupplies

Hos TopSupplies kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores kuglepenne med logo. Vi har listet en pris på alle produkter, hvor vi har indregnet alle udgifter, afgifter og fragtomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du en pris, hvor ALT er inkluderet.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder. 


Få hjælp til jeres kuglepenne 


Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til et af vores produkter. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklamekuglepenne, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


FAQ - ofte stillede spørgsmål 


1. Kan man få en vareprøve på kuglepenne med logo inden man bestiller mange ?

Ja, på alle kuglepenne kan du bestille en vareprøve. Den leveres på 2-4 dage og er uden tryk. Vi kan godt lave en trykprøve til dig, men den vil koste en opstart af trykkeriet - dette kan være dyrt.

2. Er det besværligt at bestille en kuglepenne med logo ?

Nej, overhovedet ikke. Du finder den du ønsker, vælger farven, uploader dit logo og lægger antallet i kurven og bestiller. Inden 24 timer modtager du en digital korrektur du skal godkende (vi trykker ikke noget uden din godkendelse). Efter din godkendelse sættes varen i produktion og leveres som aftalt.

3. Hvad koster en kuglepen med logo ?

Vi har gjort det nemt for dig og har allerede udregnet totalprisen. Det gør vi ved at tage kuglepennens pris, kliche udgiften, opstartsgebyret hos trykkeriets, trykpris pr. tryk osv. Vi dividere med dit antal og ligger det sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo.

 

 1. Nyhed
  Kuglepenne med logo
  Kuglepenne med logo

  Metal. L.13,8 x Ø12 cm. Klik funktion. Kan genopfyldes. Blåt blæk. 

  Varenummer:
  LT87836-1
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Nyhed
  Kuglepenne med logo
  Kuglepenne med logo

  Metal. Mål: L14 x Ø0,9 cm. Klik funktion. Kan genopfyldes. Blå blæk. 

  Varenummer:
  LT80340
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Kuglepennesæt med logo
  Kuglepennesæt med logo

  100% recycled aluminium. Mål: 14 x 0,11 cm. Twist funktion. Kommer i et sæt af 2. Blåt blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  91778
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Penne med logo Blækfri
  Penne med logo Blækfri

  Penne med logo. 100% recycled aluminium. Mål: 15 x 0.8 cm. Blækfri. Med viskelæder på toppen. Behøves ikke at spidses. 

   

   Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  91696
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Kuglepenne med logo
  Kuglepenne med logo

  Kuglepenne med logo. Selve kuglepennen er lavet af plastik, klikfunktionen er lavet af aluminium også er grebet lavet af kork. Mål: H13.7 x Ø1 cm. Blåt blæk. Klikfunktion. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  MO2158
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Sort
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Kuglepen med rødt spænde
  Kuglepenne med logo Genbrugs-ABS

  Genbrugs-ABS (plastik). Mål: Ø1 x L14 cm. Blåt blæk. Klikfunktion. 

   
  Varenummer:
  MO6991
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Sort
  Kuglepenne med logo Genbrugspapir

  Genbrugspapir, Metal. L14 x D1.1cm. Blå blæk. Klikfunktion. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  MO2067
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Natur
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Bestseller
  Kuglepenne
  Kuglepenne med logo Bambus

  Bambus, metal. H13,8 x 1,1 cm. Blå blæk. Klik funktion. Kan genopfyldes. 

   
  Varenummer:
  LT87292
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Kuglepenne med logo
  Kuglepenne med logo

  Recycled plastik. GRS. Bambus clip. Mål: Ø1,1 x H14 cm. Blåt blæk. Genopfyldelig. Klikfunktion. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  P611083
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Kuglepenne med logo
  Kuglepenne med logo

  RPET plastik/klik. GRS. Mål: Ø1,1 x 14 cm. Blåt blæk. TC-kugle.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  P611073
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. Bestseller
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Plastik. Mål: Ø1,2 x L14,6 cm. Blåt blæk. Klikfunktion. Ball pen.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT87941
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. Bestseller
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Plastik. Mål: Ø1,1 x L13,9 cm. Blåt blæk. Klikfunktion. Ball pen.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT87934
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Bestseller
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Plastik. Mål: Ø1,3 x L14,3 cm. Blåt blæk. Klikfunktion. Metalliske farver.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT87763
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Bestseller
  Kuglepenne med logo Metal/Klik
  Kuglepenne med logo Metal/Klik

  Metal. Mål: Ø1 x L14,2 cm. Blåt blæk. Med stylus. Klikfunktion. Soft touch. Ball pen.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT87755
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Orange
  Rød
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 15. Bestseller
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Plastik. Mål: Ø1,4 x L14,7 cm. Blåt blæk. Klikfunktion. Ball pen. Med metaldetaljer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT80506
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 16. Bestseller
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Plastik. Mål: Ø1,2 x L14,3 cm. Blåt blæk. Klikfunktion. Soft touch. Ball pen. Produceret i Europa.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT80120
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 17. Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Plastik. BIC gel pen. Mål: H14,8 x Ø1,7 cm.  Med blå eller sort blæk. Med klik funktion, glat overflade og gummi greb. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1196
  Forv. leveringstid:
  3-5 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 18. Sort
  Kuglepenne med logo Metal/Klik

  Aluminium. Mål: Ø0,8 x H13,5 cm. Med blå blæk. Klikfunktion. Med stylus. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  10729800
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Guld
  Hvid
  Lilla
  Orange
  Sort
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 19. Kuglepenne med logo Klik
  Kuglepenne med logo Klik

  Kuglepenne med logo. Recycled papir og hvedekorn. Mål: H13,9 x Ø1,1. Med klikfunktion og blå blæk. Med klips og spids i hvedekorn. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  P611112
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 20. Kuglepenne med logo Sæt/Klik/Hætte
  Kuglepenne med logo Sæt/Klik/Hætte

  Kuglepenne med logo. Sæt. Recycled rustfrit stål. Mål: Ø1 x H13,8 cm. Med klikfunktion og hætte. Blå blæk.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1684
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 21. Kuglepenne med logo Recycled/Klik
  Kuglepenne med logo Recycled/Klik

  Kuglepenne med logo. Recycled rustfrit stål. Mål: Ø1 x H13,6 cm. Med klikfunktion og blå blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1682
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 22. Kuglepenne med logo Recycled mælkekarton/Klik
  Kuglepenne med logo Recycled mælkekarton/Klik

  Recycled mælkekarton. Mål: Ø1 x H14 cm. Blå blæk. Klikfunktion.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1677
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 23. Kuglepenne med logo Recycled læder
  Kuglepenne med logo Recycled læder

  Kuglepenne med logo. Recycled læder og metal. Mål: Ø1.2 x H14.1 cm. Med drejemekanisme og blåt blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1683
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. Kuglepenne med logo Klik
  Kuglepenne med logo Klik

  Kuglepenne med logo. Kaffeaffald. Mål: Ø1 x H14,1 cm. Med klik funktion. Blå blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1678
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 25. Kuglepenne med logo
  Kuglepenne med logo

  Bambus. Mål: Ø1,1 x 13,7 cm. Klik funktion. Metal clips. Blå blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

   

  Varenummer:
  81009
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 26. Kuglepenne med logo Klik/Recycled Aluminium
  Kuglepenne med logo Klik/Recycled Aluminium

  Recycled aluminium. Mål: Ø1 x H13,7 cm. Blå blæk. Med klik funktion. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  91777
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 27. Kuglepenne med logo Twist/Bambus
  Kuglepenne med logo Twist/Bambus

  Kuglepenne med logo. Bambus. Mål: Ø1,2 x H13,6 cm. Plastik detaljer med metallisk overflade. Med metal klips og twist funktion. Leveres i bambus æske (Ø2,52 x H16,5 cm). Sort blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  91775
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 28. Kuglepenne med logo Twist/Bambus
  Kuglepenne med logo Twist/Bambus

  Bambus og metal. Mål: Ø1 x H14,2 cm. Med twist funktion og metal klips. Blå blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  91774
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 29. Kuglepenne med logo Klik/Hvedestrå
  Kuglepenne med logo Klik/Hvedestrå

  Kuglepenne med logo. Hvedestrå og plastik. Mål: Ø10,5 x 13,7 cm. Med klips. Blå blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  91771
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Natur
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 30. Kuglepenne med logo Klik/Bambus
  Kuglepenne med logo Klik/Bambus

  Kuglepenne med logo. Bambus og plastik. Mål: Ø1,1 x H14,1 cm. Med klikfunktion og stylus. Med sort blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  91770
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 31. Kuglepenne med logo Metal/Hætte/Klik Sæt
  Kuglepenne med logo Metal/Hætte/Klik Sæt

  Kuglepenne med logo. Metal. Mål på penne: Ø1,5 x L14 cm. Mål på æske: H3 x B18 x L5,6 cm. Gavesæt inklusiv 1 x ballpen (klikfunktion) og 1 x rollerball (med hætte). 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT82153
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 32. Kuglepenne med logo Træ/Hætte/Klik Sæt
  Kuglepenne med logo Træ/Hætte/Klik Sæt

  Kuglepenne med logo. Træ, Metal. Mål på penne: Ø1,5 x L14 cm. Mål på æske: H3 x B18 x L5,6 cm. Gavesæt inklusiv 1 x ballpen (klikfunktion) og 1 x rollerball (med hætte). 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT82155
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Brun
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 33. Kuglepenne med logo Bambus/Hætte/Klik Sæt
  Kuglepenne med logo Bambus/Hætte/Klik Sæt

  Kuglepenne med logo. Bambus, Metal. Mål på penne: Ø1,5 x L14 cm. Mål på æske: H3 x B18 x L5,6 cm. Gavesæt inklusiv 1 x ballpen (klikfunktion) og 1 x rollerball (med hætte). 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT82154
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 34. Kuglepenne med logo Hætte/RPET
  Kuglepenne med logo Hætte/RPET

  RPET. Mål: Ø1,2 x 14,3 cm. Med blå blæk og hætte. Med RPET ikon på hætten. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  MO6759
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 35. Kuglepenne med logo Klik/Bambus
  Kuglepenne med logo Klik/Bambus

  Bambus, Metal. Mål: Ø1,1 x L13,5 cm. Klikfunktion. Blækfri. Langtidsholdbar. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  MO6729
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 36. Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Kuglepenne med logo. Plastik. Mål:  Ø1 x H13,5 cm. Med klikfunktion. Blå Blæk. Med softtouch. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  MO8857
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 37. Hvid
  Kuglepenne med logo Klik/Plastik

  Kuglepenne med logo. ABS plastik, Metal. Mål: L14,6 x Ø1,2 cm. Klik funktion. Blå blæk. Genopfydelig. Produceret i Europa. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT80826
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 38. Blå
  Kuglepenne med logo Recycled Plastik/Klik

  Kuglepenne med logo. Recycled Plastik. Klikfunktion. Mål: Ø1.2 x L14,5 cm. Blåt blæk. Mat look. Clipsen er i stor størrelse.  Produceret i Europa. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  14843020
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 39. Kuglepenne med logo Klik/Plastik
  Kuglepenne med logo Klik/Plastik

  Kuglepenne med logo. ABS plastik. Mål: L13,8 x B1,1 cm. Klik. Blå blæk.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT80916
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 40. Kuglepenne med logo Recycled Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Recycled Plastik/Klik

  Kuglepenne med logo. Recycled plastik. Mål: Ø1,2 x H14,7 cm. Klikfunktion og gummi greb. Blå blæk. Produceret i Europa. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT87111
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 41. Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Kuglepenne med logo. Plastik. Mål: Ø1 x H14,5 cm. Klikfunktion. Blå blæk. Produceret i Europa. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT87877
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 42. Bestseller
  Kuglepenne med logo
  Kuglepenne med logo

  ABS Plastik. Mål: L14,6 x Ø1,1 cm. Klik-funktion. Glat overflade. Telefonholder. Med Stylus. Blåt blæk. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT80500
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 43. Kuglepenne med logo Bambus
  Kuglepenne med logo Bambus

  Kuglepenne med logo. Bambus. Blå blæk. Stilren.  Mål: L13,8 x Ø1,1 cm.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  MO6558
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 44. Kuglepenne med logo Recycled Aluminium/Klik
  Kuglepenne med logo Recycled Aluminium/Klik

  Kuglepenne med logo. Recycled Aluminium. Mål: Ø0,8  x H14 cm. Med Klik funktion og blå blæk.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  MO6560
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 45. Bestseller
  Kuglepenne med logo Recycled Aluminium/Klik
  Kuglepenne med logo Recycled Aluminium/Klik

  Recycled aluminium. Mål: Ø1 x H13,7 cm. Klik funktion. Blåt blæk

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  MO6561
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 46. Kuglepenne med logo klik
  Kuglepenne med logo klik

  Plastik. Mål: L14 x Ø1,1 cm. Klik funktion. Blåt blæk. Med glad overflade.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  P610703
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 47. Kuglepenne med logo Plastik/Klik
  Kuglepenne med logo Plastik/Klik

  Kuglepenne med logo. Plastik. Mål: Ø1 x B14,5 cm. Med klikfunktion. Blå blæk. Kan genopfyldes. Produceret i Europa. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT80815
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lilla
  Lyserød
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 48. Bestseller
  Kuglepenne med logo klik
  Kuglepenne med logo klik

  Kuglepenne med logo. ABS-plast. Mål: Ø1,3 x H14 cm. Klik funktion. Metal klips. Med blå blæk. Med gummigreb. Kan genopfyldes.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT80421
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms


Kuglepenne er en effektiv reklamemulighed


Kuglepenne med logo er en reklameartikel ens medarbejdere, kunder eller samarbejdspartner kan have nytte af. Det er derfor også en god firmagave, der giver en effektiv eksponering og reklame for din virksomhed. Det er derfor vigtigt at vælge en løsning, der afspejler din virksomhed på bedste vis samt at det tydeligt fremgår i designet, at det er din virksomhed. Er du i tvivl om det rette valg, kan du kontakte vores kompetente personale, der glædeligt viser dig nogle af vores referencer eller muligheder, for at du kan hente inspiration til en effektiv reklame med kuglepenne i eget design. Ved at være opmærksom på den farve eller flere farver, du vælger at kuglepennene skal være, kan du styrke virksomhedens brand og identitet. Det kan du blandt andet gøre ved at vælge en farve, der matcher virksomhedens visuelle identitet. 

 

 

 

 

 


Hvilke kuglepenne med logo skal du vælge?


I mange virksomheder og hos familien Danmark har kuglepennen stadig sin plads. Det er noget, de fleste bruger i deres dagligdag, til trods for at vi er udstyret med computere, smartphones og andre elektriske enheder. Hos TopSupplies finder du derfor et stort sortiment af forskellige kuglepenne, hvor du kan printe og trykke din reklame, logo eller budskab på.

Vi har samlet et særligt udvalg af mange forskellige typer og varianter af kuglepenne med logo. Du kan vælge mellem professionelle, børnevenlige, miljøvenlige og eksklusive kuglepenne. Det giver dig mulighed for at vælge en kuglepen, der stemmer overens med din virksomhedsprofil, markedsføringskampagne eller et særligt event.

Muligheder du skal overveje når skal vælge jeres kuglepenne: 

 1. Farve: Med de mange farver kan du vælge en farve, der passer til dit logo eller dit brand.

 2. Materiale: Mange forskellige materialer, herunder metal, plastik, kork og bambus. Du kan vælge et materiale, der passer til din virksomheds image.

 3. Logo positionering: Du kan vælge, hvor på kuglepennen dit logo skal placeres, f.eks. på clipset eller venstre fra clipsen.

 4. Tryk metode: Der er forskellige tryk metoder til rådighed alt efter hvilken kuglepen du vælger f.eks. silketryk eller gravering.

Miljøvenlige kuglepenne med logo vinder tillid

At forære kuglepenne med logo er en af de mest effektive, smarte og prisbillige løsninger for ens virksomhed. Det er her, du har mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk, da den er let at have med sig rundt i tasken, bilen eller pungen. Ved at vælge en miljøbevidst kuglepen, vil du gøre et særligt bedre indtryk. Det kan skyldes den popularitet, emnet har fået i vores hverdag, medierne og i den politiske debat. Ved at tænke miljøvenlighed ind i de mindste detaljer som en kuglepen, kan du vinde tillid til dine egne produkter og ydelser.

Vi har samlet et sortiment af miljøbevidste kuglepenne, der forstærker dit budskab og gennemslagskraft. Tjek derfor gerne vores spændende udvalg af miljøvenlige kulglepenne med logo.

Hvad er en kuglepen med stylus? 

Kuglepenne med stylus er en praktisk løsning til daglig brug af kuglepenne, både på papir og på digitale enheder. Disse penne kombinerer funktionerne af en traditionel kuglepen med en stylus funktion, hvilket gør dem perfekte til skrivning og tegning både på papir og på tablets eller smartphones.

Kuglepenne med stylus har en blød gummi- eller silikonepude på toppen, der fungerer som stylus. Disse penne kan være en god erstatning for din finger, når du skal navigere på en touchskærm. 

Hvor bruger man kuglepenne med stylus henne? 

 1. På kontoret eller i skolen: Når du f.eks. skal tage noter på både papir og digitale enheder, såsom en computer eller tablet.
 2. Til kunst og tegning: Stylusen på kuglepennen giver mulighed for mere præcis og detaljeret tegning på en touchskærm.
 3. Til signering af dokumenter: Hvis du skal underskrive en digitalt dokument, kan en kuglepen med stylus hjælpe med at give en mere autentisk signatur.

Styrk dit brand - kuglepenne med logo


En kuglepen har kun én funktion, men kan tjene mange gode formål, der letter ens hverdag. Det kan være huskelister, opskrifter eller hvis du skal lægge en personlig besked til familien eller venner. Når du skal vælge en kuglepen, hvor du ønsker at få trykt virksomhedens logo eller reklame på, er det væsentligt at overveje, hvad du ønsker, modtageren skal opleve, når de får kuglepennen i hånden.

Kuglepenne med logo kan være en effektiv måde at styrke dit brand på, da de er praktiske, ofte bruges i dagligdagen og dermed er synlige i længere tid. Ved at bruge kuglepenne med dit logo kan du skabe en sammenhængende og professionel virksomhedsidentitet, der kan hjælpe med at øge synligheden og kundeloyaliteten til dit brand.

En kuglepen med logo varierer i prisen, alt efter hvilken variant og kvalitet du ønsker at gå efter. Ved at gå efter den mest prisbillige løsning, kan du naturligvis få et større kvantum og på denne måde ramme en større rækkevidde på din eksponering gennem denne type af reklamegaver.

Der er naturligvis en vis form for taknemmelighed hos modtageren, når du som virksomhed gratis forærer gaver til dem. Når det er sagt, så vil du også give kunden et førstehåndsindtryk af din virksomhed gennem denne reklame-kuglepen. Det kan derfor være en god idé at overveje, om du ønsker at gå med den helt prisbillige løsning, eller vælge en lidt dyrere løsning, hvor der er valgt et bedre materiale.

Hvis det er en reklamegave til dit personale eller samarbejdspartnere, kan du helt ideelt vælge en mere eksklusiv kuglepen med tilhørende box for at give det bedste indtryk af virksomheden.

 

Her man man bruge kuglepenne til at øge synligheden for dit brand

 1. Giv dem som reklamegaver: Giv dine kunder eller samarbejdspartnere en kuglepen med dit logo som en gave eller tak for samarbejdet. Dette kan hjælpe med at skabe en positiv oplevelse og øge loyaliteten til din virksomhed.

 2. Del dem ud til events og arrangementer: Del dine kuglepenne med logo ud på messer, konferencer eller andre events, hvor du har en stand eller deltager. Dette kan hjælpe med at øge synligheden af dit brand og skabe nye kontakter.

 3. Brug dem i din virksomhed: Brug kuglepenne med logo i din virksomhed, såsom i receptionen eller til møder. Dette kan skabe en professionel og sammenhængende virksomhedsidentitet.

 4. Sælg dem i din webshop: Hvis du har en webshop, kan du sælge dine kuglepenne med logo til kunder, der ønsker at købe merchandise med dit brand.

 5. Brug dem som en del af en kampagne: Brug dine kuglepenne med logo som en del af en større marketingkampagne, f.eks. som en del af en konkurrence eller giveaway.

Køb billige kuglepenne med logo hos TopSupplies

Hos TopSupplies kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores kuglepenne med logo. Vi har listet en pris på alle produkter, hvor vi har indregnet alle udgifter, afgifter og fragtomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du en pris, hvor ALT er inkluderet.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder. 


Få hjælp til jeres kuglepenne 


Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til et af vores produkter. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklamekuglepenne, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


FAQ - ofte stillede spørgsmål 


1. Kan man få en vareprøve på kuglepenne med logo inden man bestiller mange ?

Ja, på alle kuglepenne kan du bestille en vareprøve. Den leveres på 2-4 dage og er uden tryk. Vi kan godt lave en trykprøve til dig, men den vil koste en opstart af trykkeriet - dette kan være dyrt.

2. Er det besværligt at bestille en kuglepenne med logo ?

Nej, overhovedet ikke. Du finder den du ønsker, vælger farven, uploader dit logo og lægger antallet i kurven og bestiller. Inden 24 timer modtager du en digital korrektur du skal godkende (vi trykker ikke noget uden din godkendelse). Efter din godkendelse sættes varen i produktion og leveres som aftalt.

3. Hvad koster en kuglepen med logo ?

Vi har gjort det nemt for dig og har allerede udregnet totalprisen. Det gør vi ved at tage kuglepennens pris, kliche udgiften, opstartsgebyret hos trykkeriets, trykpris pr. tryk osv. Vi dividere med dit antal og ligger det sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo.