Shopping Poser med logo

 

Din virksomhed har nu mulighed for at være kreativ med designet af jeres shoppingposer. Hvad end I søger shoppingposer, som medarbejdere skal bruge til møder, eller poser som kunder skal kunne købe i jeres butik, så kan I designe jeres helt egne shoppingposer med logo hos TopSupplies.

Få sat præcis det aftryk som I ønsker. Tilpas poserne i alt fra størrelse, farve, hank og materiale - og vigtigst af alt - giv poserne et professionelt touch med jeres logo. TopSupplies hjælper med gøre jeres ønsker til en realitet. Det gælder også for vores miljøvenlige poser, papirsposer m.m.

Poser til detailhandel

Hvis din virksomhed regelmæssigt anvender shoppingposer, er det afgørende, at jeres identitet tydeligt afspejles på disse poser. Introduktionen af jeres logo på shoppingposerne muliggør ikke blot reklame for virksomheden, mens kunderne forlader butikken, men det skaber også synlighed i bybilledet og i private hjem.
Shoppingposer med logo udgør en værdifuld investering i markedsføringen af din virksomhed. De fungerer som mobile reklamebannere, der strækker sig ud over butikkens fysiske grænser og når ud til potentielle kunder i forskellige omgivelser. Denne konstante eksponering bidrager til at styrke brandets tilstedeværelse og genkendelighed.

Udover markedsføringsaspektet tilføjer et logo på shoppingposer en ekstra dimension til den samlede kundeoplevelse. Det sender et signal om professionalisme og omhu for detaljer, hvilket kan differentiere din virksomhed i konkurrencen. Praktisk set gør det også indkøbsoplevelsen mere bekvem for kunderne, da de nemt kan samle deres køb i en identitetsbærende shoppingpose. Samlet set skaber shopping poser med logo en sammenhængende og positiv brandoplevelse, der strækker sig fra butikken og ud i verden.

Shoppingposer skræddersyet til jeres behov

Hvad end du er butiksejer, arbejder med salg af boliger, sælger biler eller andet, så kan shoppingposer med logo bruges til mange formål. De kan både bruges, når kunder køber en vare, hvis I har en fysisk butik. De kan bruges til at samle salgsmateriale til kunder, som de kan tage med hjem, eller generelt hvis man skal sende reklamer med sine kunder.

Hos TopSupplies får I muligheden for at designe shoppingposer, præcis som I vil have dem. I kan mere eller mindre skræddersy posen, så den ser præcis ud, som I ønsker. Posens materiale kan ændres, størrelsen kan tilpasses til dens formål og indhold, farven kan vælges mellem og hanken kan ændres. Derudover kan I dekorere posen med logo og tekst, som I ønsker det.

Muligheder indenfor shoppingposer til jeres markedsføring

At bruge shopping poser med logo som en del af din markedsføringsstrategi kan være en effektiv måde at øge synligheden af dit brand på. Her er nogle muligheder og overvejelser, når det kommer til shoppingposer med logo til markedsføring:

 • Design og logo: Sørg for, at dit logo og design er iøjnefaldende og let genkendeligt. Farver, skrifttyper og billeder skal være i overensstemmelse med dit brands overordnede identitet.
 • Kvalitet og materiale: Vælg materialer af høj kvalitet for at give en positiv opfattelse af dit brand. Robuste og genanvendelige materialer kan også signalere bæredygtighed og miljøvenlighed.
 • Funktionalitet: Overvej størrelsen og funktionaliteten af poserne. Store, holdbare poser kan være praktiske for kunderne og øge chancen for, at de bruger poserne igen.
 • Målgruppe: Tænk på din målgruppe, når du designer poserne. Hvad vil appellere til dem? Hvad vil få dem til at bruge poserne og vise dem frem?
 • Bæredygtighed: Overvej at bruge genanvendelige eller bionedbrydelige materialer for at signalere dit engagement i bæredygtighed. Dette kan også appellere til miljøbevidste forbrugere.
 • Distribution: Tænk på, hvordan du vil distribuere poserne. Vil de blive givet væk som en del af en kampagne eller med et køb? Er de en del af en begivenhed eller kampagne?
 • Kampagner og rabatter: Overvej at kombinere poserne med kampagner eller rabatter for at øge engagementet og invitere kunderne til at bruge dem.
 • Brugeroplevelse: Tænk på, hvordan shopping poserne kan forbedre kundernes samlede købsoplevelse. Kan du tilføje en lille overraskelse eller en rabatkode i posen?
 • Sociale medier: Opfordre dine kunder til at dele billeder af sig selv med dine poser på sociale medier. Dette kan skabe organisk markedsføring og øge synligheden af dit brand.

Husk, at shoppingposer med logo kan være mere end bare en praktisk emballage. De kan være et kraftfuldt værktøj til at styrke dit brands image og øge kundeloyaliteten.

Shoppingposer til enhver virksomhed

At designe shoppingposer er en afgørende del af brand repræsentation og marketingstrategi. Processen indebærer at skabe en visuel identitet, der stemmer overens med brandets essens, samtidig med at der tilbydes et funktionelt og æstetisk tiltalende produkt for forbrugerne. Logoet, farveskemaet og typografien bør harmonere for at skabe et mindeværdigt og genkendeligt billede.

Overvejelsen af målgruppen er afgørende for at sikre, at designet appellerer til deres præferencer og er i tråd med brandets budskab. Uanset om fokus er på sofistikation, lethed eller bæredygtighed, bør designet afspejle disse værdier.

Kvaliteten af materialer er også vigtig, da det ikke kun påvirker posens æstetik, men også forbrugernes opfattelse af brandet. Holdbare og genanvendelige materialer kan signalere en forpligtelse til bæredygtighed.

Shoppingposens design er ikke kun et visuelt udtryk, det er en mulighed for at skabe en dybere forbindelse mellem brandet og forbrugeren gennem æstetik, funktionalitet og overensstemmelse med værdier.

Boost jeres virksomhed med shopping poser med tryk

Shoppingposer tjener som en praktisk emballage og en kraftfuld markedsføringsplatform for enhver virksomhed. Designet af disse poser er afgørende, da det ikke kun skal være funktionelt, men også repræsentere virksomhedens brand identitet. Logoet, farveskemaet og designelementerne skal være en forlængelse af virksomhedens værdier og budskaber.

Shoppingposer giver en unik mulighed for at skabe genkendelighed og synlighed i hverdagen. Uanset om det er en luksuriøs butik, en detailkæde eller en bæredygtig virksomhed, kan poserne udtrykke virksomhedens karakter og differentiere jer fra konkurrenterne.

Praktiske overvejelser som størrelse, holdbarhed og bæredygtighed spiller også en rolle. Genanvendelige poser kan ikke kun appellere til miljøbevidste forbrugere, men også bidrage til en positiv oplevelse for kunderne.

Shoppingposer bliver også en del af kundeoplevelsen, da de udgør det sidste led i salgsprocessen. Brugen af disse poser strækker sig ud over blot at være en emballageløsning og bliver et mobil reklameværktøj, der når ud til en bredere målgruppe. Samlet set er designet af shoppingposer en investering i brandets identitet og kundetilfredshed.

Bæredygtige shoppingposer med jeres logo

TopSupplies' engagement i bæredygtighed stopper ikke ved blot at tilbyde genanvendelige stofposer. Vi stræber efter at reducere vores miljøpåvirkning ved at sikre, at vores produkter er fremstillet af bæredygtige materialer. Vores sortiment inkluderer også genanvendelige emballageløsninger og miljøvenlige alternativer til engangsprodukter.

Design af shoppingposer åbner op for kreative muligheder, hvor virksomheder kan udtrykke deres brandidentitet gennem logoer, farver og grafik. Bæredygtige materialer og genanvendelige løsninger er populære valg, mens praktisk funktionalitet og æstetisk appel skaber en positiv kundeoplevelse. Shoppingposer med unikt design fungerer som mobile reklameflader og styrker brandets synlighed i både butiksmiljøet og i offentligheden.

Vi opfordrer virksomheder til at tage det næste skridt mod bæredygtighed ved at integrere deres miljøvenlige produkter i deres daglige drift. Ved at gøre det kan I ikke kun vise jeres ansvar for miljøet, men også engagere jeres kunder i den fælles indsats for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Få logoer på din virksomheds shoppingposer

Der er et utal af muligheder og løsninger, når det kommer til shoppingposer. Det kan derfor være en fordel at overveje poser. Hvad er formålet er med reklameværdien, samt i hvilke sammenhænge du har tænkt at bruge reklameartiklerne. Hvis du mangler inspiration eller idéer til, hvilken løsning der vil skabe mest værdi for både din virksomhed og dine kunder, kan du altid kontakte vores serviceminded personale. Her bliver du mødt af en faglig kompetent medarbejder, der er klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dine ønsker og idéer.


Hvis du ønsker at få trykt shopping poser med logo, så kontakt os endelig. De priser du ser på siden, inkluderer ALT - dvs. fragt, print af logo og shoppingposen - der kommer altså ingen ubehagelige overraskelser, når du handler hos TopSupplies.
Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig bedst muligt, så du får lige den løsning, du ønsker. Du kan kontakte os på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Er det besværligt at bestille poser med logo ?

Nej overhovedet ikke. Du finder den poser du ønsker, vælger farven, uploader dit logo og lægger antallet i kurven og bestiller. Indenfor 24 timer modtager du en digital korrektur du skal godkende (vi trykker ikke noget uden din godkendelse). Når du har godkendt, sættes varen i produktion og leveres som aftalt.


Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller poser med logo ?

Ja, du vil altid modtage en digital korrektur når du bestiller poser som du skal godkende inden vi sætter trykkeriet i gang. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullerer vi ordren. Kvit og frit.


Kan man få en vareprøve på poser med logo inden man bestiller mange ?

Ja, du kan på alle poser bestille en vareprøve. Den leveres på 2-4 dage og er uden tryk. Vi kan lave en trykprøve til dig, men prøven vil koste en opstart af trykkeriet som kan være omkostelig

 1. Navy
  Shoppingposer med logo Uden fals Med lang hank

  Shoppingpose med logo. RPET non-woven, 80 gr/m2. Uden fals og med lange hanke. Mål på hank: 70 cm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

  Varenummer:
  MO2194
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Sort
  Shoppingposer med logo

  Polyester, 260g/m2. Mål: 36 x 38 x 10 cm. Fløjls overflade. Med 60 cm lange hanke. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

  Varenummer:
  21130
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Gul
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Grøn
  Shoppingposer med logo

  Shoppingpose med logo. 100% Økologisk bomuld, 220 gr/m2. Mål: 38 x 9 x 42 cm. Med fals og kile. Med lang hank. Mål på hank: 70 x 2.5 cm.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO2197
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Recycled polyester, 600D. Mål: H33 x L45 x B13 cm. Med lynlås og lang hank. Har forlomme med lynlås lukning. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

  Varenummer:
  12065790
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Procesblå
  Shoppingposer med logo

  Polyester, 600D. Mål: H36 x L 47 x B17 cm. Med lynlås og lang hank. Har inderlomme med lynlås lukning. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

  Varenummer:
  11917902
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Polyester. Mål: H47xL34xB12,5. 90gr. Lynlås. Beauty taske inkluderet. Matchende hank (L56xB3cm). 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

  Varenummer:
  1598
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Bestseller
  Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Non Woven, Plastik 160g/m2. Mål: H45 x B18 x L45 cm.  Med fals og kort hank: 50 cm. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT91483
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Non woven 70g/m2 . Mål: H38 x B35 cm. Kort hank. Mål på hank: B3 x L36 cm.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1830
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Shoppingposer med logo. Non woven 70g/m2. Mål: H40 x L35 x B15 cm. Med fals og kort hank. Mål på håndtag: B2,5 x L35 cm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1831
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  Shoppingposer med logo. Lamineret RPET 110g/m2. Mål: H40 x L35 x B15 cm. Med fals og kort hank. Mål på hank: B2,5 x L35 cm. Vandafvisende.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1826
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  RPET 50gr/m2. Mål: H42 x B38 cm. Lang hank. Mål på hank: B2,5 x L70 cm. Inklusiv sammenfoldelig pose. 

  Varenummer:
  1825
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  Shoppingposer med logo. RPET, Non-Woven 70g/m2. Mål: H38 x B35 cm. Med kort hank. Mål på hank: B3 x L36 cm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1829
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  RPET, Non-Woven 70g/m2. Mål: H43 x B34 cm. Med håndtag. 

   

  Varenummer:
  1828
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  RPET, Non-Woven 70g/m2. Mål: H40 x B36 cm. Uden fals. Lang hank. Mål på hank: B2,5 x L68 cm. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1827
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 15. Shopping poser med logo Refleks
  Shopping poser med logo Refleks

  Polyester. Mål: H40 x B35 cm. Med refleks på overfladen. Med lynlåslomme indvendigt. Med lang hank. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT95260
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 16. Shopping poser med logo
  Shopping poser med logo

  Recycled bomuld og polyester, 380g/m2. Mål: 38 x12 x 41 cm. Med fals og 2 hanke. 70 % genbrugsbomuld, 30 % genbrugspolyester. Med inderlomme med lynlås. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6749
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 17. Shoppingposer med logo Non-woven
  Shoppingposer med logo Non-woven

  Shoppingposer med logo. Non-woven, 150g/m². Mål: L30 x B12 x H40 cm. Lamineret.  Med fals. Med kort hank; L48 x B2,5 cm. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT91723
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 18. Shoppingposer med logo Lamineret
  Shoppingposer med logo Lamineret

  Non-woven, 105g/m2. Mål: H30 x B11 x L24 cm. Lamineret. Korte håndtag: L48 x B2,5 cm. Med fals. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT95110
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 19. Hvid
  Shoppingposer med logo Recycled filt Fals/Lang hank

  Shoppingposer med logo. Recycled filt. Mål: H42 x B38 cm. Med fals og lang hank. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6660
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 20. Bestseller
  Orange
  Shoppingposer med logo Non-woven

  Non-woven, 150g/m². Mål: L40 x B16 x H35 cm. Lamineret.  Med fals. Med kort hank; L48 x B2,5 cm. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT95111
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 21. Bestseller
  Shoppingposer med logo Non-woven
  Shoppingposer med logo Non-woven

  Shoppingpose i non-woven 75 g/m². Mål: L45 x B18 x H45 cm. Med fals. Kort hank. Bærevægtsgrænse: 6 kg.

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT91387
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 22. Poser med logo RPET
  Poser med logo RPET

  190T RPET polyester. Mål: H41,5 x B38 cm. Sammenfoldelig. AWARE - Du sparer 2,2L vand pr. pose. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  P762671
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 23. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Bomuld 225 g/m². Mål: H33 x H43 x L14 cm. Med overside i lamineret jute. Hovedrum med lynlås og metaltræk. Med isotermisk aluminium indvendig. Med lang hank. Med fals. Bærevægtsgrænse: 7 kg. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1100-1
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. Sort
  Shoppingposer med logo Non woven

  Non-woven. 120 g/m². Mål: H40 x B35 x L12 cm. Med laminering. Med lang hank. Med fals. Produceret i Danmark. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  2626
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 25. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  RPET filt. Mål: H42 x B31 x L11,5 cm. Med lang hank. Med fals. Med forstærkede håndtag. Bærevægtsgrænse: 6 kg. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1249
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 26. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  RPET filt. Mål: L55 x B15 x L39 cm. Lange hank. Med fals. Med farvet bund. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6455
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 27. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Økologisk kanvas 360 gr/m². Mål: L40 x B16 x H39,5 cm. Med bambus håndtag. Med fals. Kort hank. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6458
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 28. Shoppingposer med logo Jute
  Shoppingposer med logo Jute

  Shoppingpose i jute. Mål: B39 x L55 cm. Med lange hank. Uden fals. Bærevægtsgrænse: 2,5 kg. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6438
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 29. Shopping poser med logo RPET
  Shopping poser med logo RPET

  Filt RPET. Mål: H42 x B40 x L15 cm. Lang hank: L70 x B3,5 cm. Modstandsdygtig op til 6 kg. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  1250
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 30. Skuldertaske med logo
  Skuldertaske med logo

  Non-woven 75g/m². Mål: L38 x H42 cm. Lang hank. Mål på hank: L70 x B2,5 cm. Uden fals. Bærevægt: 5 kg.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  LT91377
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 31. Shoppingposer med logo Jute
  Shoppingposer med logo Jute

  Jute. Mål: B12,5 x H32 x L38,5 cm.  Kan bære op til 14 kg. Lang hank. Med fals.

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT91322
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 32. Bestseller
  Shoppingposer med logo Non woven
  Shoppingposer med logo Non woven

  Shoppingpose i non woven 75g/m²: Mål: L38 x H42 cm. Håndtag: 40 x 2,5 cm. Maksimal bærevægt: 5 kg. Korte hank. Uden fals

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT91378
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Lilla
  Lyserød
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 33. Bestseller
  Shoppingposer med logo Non woven
  Shoppingposer med logo Non woven

  Non woven 75g/m². Mål: L38 x H42 cm. Håndtag: 70 x 2,5 cm. Maksimal bærevægt: 5 kg. Lange hank. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT91379
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Lilla
  Lyserød
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 34. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Shoppingpose. Materiale: reflekterende polyester 190D. Lang hank. Mål: B38 x H42 x L9.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6302
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 35. Bestseller
  Shoppingposer med logo Non woven
  Shoppingposer med logo Non woven

  Shoppingposer med logo. Non woven 75g/m². Lange håndtag. Mål: L28 x B9 x H42 cm. Bærevægt: 6kg.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose?  Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

   
  Varenummer:
  LT91479
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 36. Sammenfoldige poser med logo
  Sammenfoldige poser med logo

  190T polyester. Foldbar indkøbspose. Leveres udfoldet. Foldet: 12 x 10 cm. Åben: 48,5 x 42 cm. Uden fals. Med kort hank. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

   

   
  Varenummer:
  92925
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 37. Sammenfoldige poser med logo
  Sammenfoldige poser med logo

  RPET 190T. Hank: 40 cm. Mål: 38 x 42 cm. Sammenfoldig pose med bærestrop. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  92930
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 38. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  RPET 190T. Hank: 60 cm. Mål: 38 x 42 cm. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  92929
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 39. Bestseller
  Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  Shoppingposer med logo. 80% recycled plastik. 110 gr/m2. Mål: L45 x H33 x B15 cm. Lamineret.  Stort printområde. Med fals og lang hank. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  LT91478
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 40. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Shoppingposer med logo. Non-woven i 80 gr/m2. Mål: H40 x L35 x B10 cm. Modstandsdygtige håndtag af 45 cm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  3244
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 41. Antibakterielle poser med logo m/Fals
  Antibakterielle poser med logo m/Fals

  Antibakteriel i PP-woven. Mål: L38 x H40 x B12 cm. Hanke er 50 cm. Med ekstra stærke håndtag + forstærket kanter. Mat overflade. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  6767
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 42. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  600D polyester med træhåndtag. Mål: 40 x16 x 39,5 cm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  KC1502
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 43. Shoppingposer med logo
  Shoppingposer med logo

  Shoppingposer med logo. Non-woven 80 g/m2. Mål: 38 x 41,5 x 8,5 cm. 30 cm håndtag. 

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  92895
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Natur
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 44. Blå
  Shoppingposer med logo M/Lang hank U/Fals

  Shoppingposer med logo. RPET og non-woven, 100 gr/m2. Mål: 38 x 42 cm. Lamineret. Lang hank. Uden fals. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6188
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 45. Mørkegrå
  Shoppingposer med logo M/Fals M/Lang hank RPET

  RPET filt. Mål: H40 x B15 cm. Med fals og lang hank: 70 cm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   

  Varenummer:
  MO6185
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 46. Shoppingposer med logo RPET
  Shoppingposer med logo RPET

  Shoppingposer med logo. Polyester, 600D RPET. Mål: L56 x B18 x H36 cm. Lang hank. Med fals. Kile i bunden. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   
  Varenummer:
  MO6134
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 47. Shoppingposer med logo M/Fals M/Lang hank Hamp
  Shoppingposer med logo M/Fals M/Lang hank Hamp

  Slidstærk. 100 industri hamp. 200 gr/m2. Lang hank. Mål: 38 x 10 x 42 cm. Fås i flotte farver. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   
  Varenummer:
  MO6162
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Grå
  Natur
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 48. Shoppingposer med logo M/Fals M/Lang hank RPET
  Shoppingposer med logo M/Fals M/Lang hank RPET

  600D RPET, RPET mesh. Mål: L52 x B16 x H49 cm. Isoleret kølerum/lomme i bunden. Lang hank.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig din helt egen pose? I din egen farvekode? Selv vælge materiale og om posen skal lamineres? Eller ønsker du tryk helt til kant? Så kan du skræddersy din helt egne shoppingposer helt fra bunden med vores Your Design koncept. Læs mere om konceptet HER og se posemulighederne HER

   
  Varenummer:
  MO6182
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

Poser til detailhandel

Hvis din virksomhed regelmæssigt anvender shoppingposer, er det afgørende, at jeres identitet tydeligt afspejles på disse poser. Introduktionen af jeres logo på shoppingposerne muliggør ikke blot reklame for virksomheden, mens kunderne forlader butikken, men det skaber også synlighed i bybilledet og i private hjem.
Shoppingposer med logo udgør en værdifuld investering i markedsføringen af din virksomhed. De fungerer som mobile reklamebannere, der strækker sig ud over butikkens fysiske grænser og når ud til potentielle kunder i forskellige omgivelser. Denne konstante eksponering bidrager til at styrke brandets tilstedeværelse og genkendelighed.

Udover markedsføringsaspektet tilføjer et logo på shoppingposer en ekstra dimension til den samlede kundeoplevelse. Det sender et signal om professionalisme og omhu for detaljer, hvilket kan differentiere din virksomhed i konkurrencen. Praktisk set gør det også indkøbsoplevelsen mere bekvem for kunderne, da de nemt kan samle deres køb i en identitetsbærende shoppingpose. Samlet set skaber shopping poser med logo en sammenhængende og positiv brandoplevelse, der strækker sig fra butikken og ud i verden.

Shoppingposer skræddersyet til jeres behov

Hvad end du er butiksejer, arbejder med salg af boliger, sælger biler eller andet, så kan shoppingposer med logo bruges til mange formål. De kan både bruges, når kunder køber en vare, hvis I har en fysisk butik. De kan bruges til at samle salgsmateriale til kunder, som de kan tage med hjem, eller generelt hvis man skal sende reklamer med sine kunder.

Hos TopSupplies får I muligheden for at designe shoppingposer, præcis som I vil have dem. I kan mere eller mindre skræddersy posen, så den ser præcis ud, som I ønsker. Posens materiale kan ændres, størrelsen kan tilpasses til dens formål og indhold, farven kan vælges mellem og hanken kan ændres. Derudover kan I dekorere posen med logo og tekst, som I ønsker det.

Muligheder indenfor shoppingposer til jeres markedsføring

At bruge shopping poser med logo som en del af din markedsføringsstrategi kan være en effektiv måde at øge synligheden af dit brand på. Her er nogle muligheder og overvejelser, når det kommer til shoppingposer med logo til markedsføring:

 • Design og logo: Sørg for, at dit logo og design er iøjnefaldende og let genkendeligt. Farver, skrifttyper og billeder skal være i overensstemmelse med dit brands overordnede identitet.
 • Kvalitet og materiale: Vælg materialer af høj kvalitet for at give en positiv opfattelse af dit brand. Robuste og genanvendelige materialer kan også signalere bæredygtighed og miljøvenlighed.
 • Funktionalitet: Overvej størrelsen og funktionaliteten af poserne. Store, holdbare poser kan være praktiske for kunderne og øge chancen for, at de bruger poserne igen.
 • Målgruppe: Tænk på din målgruppe, når du designer poserne. Hvad vil appellere til dem? Hvad vil få dem til at bruge poserne og vise dem frem?
 • Bæredygtighed: Overvej at bruge genanvendelige eller bionedbrydelige materialer for at signalere dit engagement i bæredygtighed. Dette kan også appellere til miljøbevidste forbrugere.
 • Distribution: Tænk på, hvordan du vil distribuere poserne. Vil de blive givet væk som en del af en kampagne eller med et køb? Er de en del af en begivenhed eller kampagne?
 • Kampagner og rabatter: Overvej at kombinere poserne med kampagner eller rabatter for at øge engagementet og invitere kunderne til at bruge dem.
 • Brugeroplevelse: Tænk på, hvordan shopping poserne kan forbedre kundernes samlede købsoplevelse. Kan du tilføje en lille overraskelse eller en rabatkode i posen?
 • Sociale medier: Opfordre dine kunder til at dele billeder af sig selv med dine poser på sociale medier. Dette kan skabe organisk markedsføring og øge synligheden af dit brand.

Husk, at shoppingposer med logo kan være mere end bare en praktisk emballage. De kan være et kraftfuldt værktøj til at styrke dit brands image og øge kundeloyaliteten.

Shoppingposer til enhver virksomhed

At designe shoppingposer er en afgørende del af brand repræsentation og marketingstrategi. Processen indebærer at skabe en visuel identitet, der stemmer overens med brandets essens, samtidig med at der tilbydes et funktionelt og æstetisk tiltalende produkt for forbrugerne. Logoet, farveskemaet og typografien bør harmonere for at skabe et mindeværdigt og genkendeligt billede.

Overvejelsen af målgruppen er afgørende for at sikre, at designet appellerer til deres præferencer og er i tråd med brandets budskab. Uanset om fokus er på sofistikation, lethed eller bæredygtighed, bør designet afspejle disse værdier.

Kvaliteten af materialer er også vigtig, da det ikke kun påvirker posens æstetik, men også forbrugernes opfattelse af brandet. Holdbare og genanvendelige materialer kan signalere en forpligtelse til bæredygtighed.

Shoppingposens design er ikke kun et visuelt udtryk, det er en mulighed for at skabe en dybere forbindelse mellem brandet og forbrugeren gennem æstetik, funktionalitet og overensstemmelse med værdier.

Boost jeres virksomhed med shopping poser med tryk

Shoppingposer tjener som en praktisk emballage og en kraftfuld markedsføringsplatform for enhver virksomhed. Designet af disse poser er afgørende, da det ikke kun skal være funktionelt, men også repræsentere virksomhedens brand identitet. Logoet, farveskemaet og designelementerne skal være en forlængelse af virksomhedens værdier og budskaber.

Shoppingposer giver en unik mulighed for at skabe genkendelighed og synlighed i hverdagen. Uanset om det er en luksuriøs butik, en detailkæde eller en bæredygtig virksomhed, kan poserne udtrykke virksomhedens karakter og differentiere jer fra konkurrenterne.

Praktiske overvejelser som størrelse, holdbarhed og bæredygtighed spiller også en rolle. Genanvendelige poser kan ikke kun appellere til miljøbevidste forbrugere, men også bidrage til en positiv oplevelse for kunderne.

Shoppingposer bliver også en del af kundeoplevelsen, da de udgør det sidste led i salgsprocessen. Brugen af disse poser strækker sig ud over blot at være en emballageløsning og bliver et mobil reklameværktøj, der når ud til en bredere målgruppe. Samlet set er designet af shoppingposer en investering i brandets identitet og kundetilfredshed.

Bæredygtige shoppingposer med jeres logo

TopSupplies' engagement i bæredygtighed stopper ikke ved blot at tilbyde genanvendelige stofposer. Vi stræber efter at reducere vores miljøpåvirkning ved at sikre, at vores produkter er fremstillet af bæredygtige materialer. Vores sortiment inkluderer også genanvendelige emballageløsninger og miljøvenlige alternativer til engangsprodukter.

Design af shoppingposer åbner op for kreative muligheder, hvor virksomheder kan udtrykke deres brandidentitet gennem logoer, farver og grafik. Bæredygtige materialer og genanvendelige løsninger er populære valg, mens praktisk funktionalitet og æstetisk appel skaber en positiv kundeoplevelse. Shoppingposer med unikt design fungerer som mobile reklameflader og styrker brandets synlighed i både butiksmiljøet og i offentligheden.

Vi opfordrer virksomheder til at tage det næste skridt mod bæredygtighed ved at integrere deres miljøvenlige produkter i deres daglige drift. Ved at gøre det kan I ikke kun vise jeres ansvar for miljøet, men også engagere jeres kunder i den fælles indsats for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Få logoer på din virksomheds shoppingposer

Der er et utal af muligheder og løsninger, når det kommer til shoppingposer. Det kan derfor være en fordel at overveje poser. Hvad er formålet er med reklameværdien, samt i hvilke sammenhænge du har tænkt at bruge reklameartiklerne. Hvis du mangler inspiration eller idéer til, hvilken løsning der vil skabe mest værdi for både din virksomhed og dine kunder, kan du altid kontakte vores serviceminded personale. Her bliver du mødt af en faglig kompetent medarbejder, der er klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dine ønsker og idéer.


Hvis du ønsker at få trykt shopping poser med logo, så kontakt os endelig. De priser du ser på siden, inkluderer ALT - dvs. fragt, print af logo og shoppingposen - der kommer altså ingen ubehagelige overraskelser, når du handler hos TopSupplies.
Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig bedst muligt, så du får lige den løsning, du ønsker. Du kan kontakte os på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Er det besværligt at bestille poser med logo ?

Nej overhovedet ikke. Du finder den poser du ønsker, vælger farven, uploader dit logo og lægger antallet i kurven og bestiller. Indenfor 24 timer modtager du en digital korrektur du skal godkende (vi trykker ikke noget uden din godkendelse). Når du har godkendt, sættes varen i produktion og leveres som aftalt.


Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller poser med logo ?

Ja, du vil altid modtage en digital korrektur når du bestiller poser som du skal godkende inden vi sætter trykkeriet i gang. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullerer vi ordren. Kvit og frit.


Kan man få en vareprøve på poser med logo inden man bestiller mange ?

Ja, du kan på alle poser bestille en vareprøve. Den leveres på 2-4 dage og er uden tryk. Vi kan lave en trykprøve til dig, men prøven vil koste en opstart af trykkeriet som kan være omkostelig