Puder med logo

En pude med logo er attraktivt at give sine medarbejdere, når man vil forkæle dem med noget, som kan bruges af både mænd, kvinder eller børn. En pude med logo kan blandt andet bruges til sin stol derhjemme, når man er til koncert eller på stadion. Puden kan også benyttes, hvis du er til en åben koncert i skoven, på stranden eller i byen, hvor det kan være hårdt at sidde ned i flere timer. 

Styrk din synlighed yderligere og investér i tæpper med logo samtidig.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Reklamepuder til flere formål

Hos TopSupplies finder du et udvalg af kvalitetspuder, hvor du kan trykke dit logo, emblem eller budskab på. Omhandler det en skole, kan det være en fordel at give ens elever en pude med logo til stolene, da de i løbet af en dag skal sidde flere timer på stolen. Den kan eksempelvis også bruges, hvis der er nogen i virksomheden, der dyrker yoga eller mindfulness, da den er praktisk og behagelig at sidde på. 

 

Pude med logo som reklamegave

Vi har et udvalg af faste puder, og puder der kan foldes sammen, så du kan tilpasse det efter det nødvendige behov. Alle vores modeller kan fås i forskellige farver, så du har frie rammer til at designe din egen unikke reklamepude. Her kan du vælge en pude med logo, der afspejler virksomheden eller skolens visuelle identitet. Det kan også være en reklamepude, der skaber blikfang ved at vælge en pangfarve. 


Hvad koster en pude med logo?

Hos TopSupplies bestræber vi os på at gøre det så enkelt og smart for dig, som er indkøber af reklameartikler til din virksomhed, skole eller anden organisation. Det betyder blandt andet, at du kan forvente fuld gennemsigtighed og transparens i vores prisstruktur. Vi tilbyder alle vores produkter og løsninger til et af markedets mest konkurrencedygtige priser. Prisen du får oplyst, når varen er lagt i kurven er din endelige pris. Her har vi indregnet alle de omkostninger, udgifter, afgifter og leveringsomkostninger, der måtte komme ved din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser eller skjulte gebyrer, når du handler hos os. 

Vi har udvalgt de puder, vi mener giver de bedste resultater, når dit logo eller budskab bliver trykt på produktet. Dette vil du også opleve, når du får slutproduktet.

Ønsker du hjælp til valg af pude med logo?

Vores serviceminded og fagligt kompetent personale sætter en ære i at give dig en professionel oplevelse, når du kontakter os med et spørgsmål, forespørgsel eller et uforpligtende tilbud. Her tager vi udgangspunkt i at imødekomme dine ønsker og behov med en løsning, der også tager hensyn til det afsatte budget for opgaven.

Vi plejer som udgangspunkt at sige, at det meste kan lade sig gøre, når det kommer til design af reklamegaver. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os ift. forespørgsler, hvis du har nogle særlige ønsker til et design eller et produkt.

Er du på jagt efter en pude med logo, som du ikke finder i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os alligevel. Vi har gennem årene opbygget os en tæt og god relation med de fleste leverandører, hvorfor vi kan løse de fleste opgaver for alle vores kunder.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!