Hættetrøjer / Hoodies med logo

En hættetrøje med logo er en god måde at udstyre dine medarbejdere med godt og varmt firmatøj, specielt når vejret bliver køligt. Vores hættetrøjer med tryk er derfor særligt praktiske, hvis dine medarbejdere arbejder meget udenfor eller har et arbejde, hvor de skal have ekstra tøj på. Samtidig så får du som virksomhed muligheden for at bruge firmatøjet som en reklamesøjle - på den måde er du også med til at styrke synligheden af dit navn og logo for potentielle kunder.

Her på siden finder du både hættetrøjer til kvinder, mænd og unisex. Alt efter hvad dine medarbejdere foretrækker, så findes der modeller både med og uden lynlås og med og uden hætte. Vi kan ud over en hoodie også hjælpe dig med reklame gennem både T-shirts med logo, poloshirts med logo og meget mere.


Styrk dit brand med hoodies med logo


Når man som virksomhed tilbyder firmatøj til ens ansatte, så er det et must, at ens logo samtidig også skal pynte fint på tøjet. Her får du nemlig en levende reklamesøjle, hver gang dine medarbejdere eller modtagere har tøjet på. Når en hættetrøje har et logo, trykt eller broderet på den, fungerer den som en form for branding eller markedsføringsmiddel.

Har du derfor et firma, er du medlem af en forening eller andet, hvor du skal have hættetrøjer med logo, så er det med til at styrke dit brand. Jo mere logoet ses i bybilledet, desto mere genkendeligt bliver dit brand, og jo større er chancerne for, at mulige kunder har jer i tankerne, når de bruger det produkt eller den ydelser, som dit firma kan tilbyde. Det er ikke kun lækre hoodies, der kan give genkendelse. I kan med fordel supplere jeres trøjer med Tshirts, jakker, poloshirts og joggingbukser.

  


Brug hoodies med tryk til dine ansatte


Firmatøj som en hættetrøje med logo er med til at give et godt og professionelt førstehåndsindtryk af dit brand. Det gælder både, hvis dine ansatte har meget kundekontakt, eller hvis de arbejder i områder, hvor der er mange mennesker.

Det er ikke altid, at det er med i ens overvejelser, men et logo på hoodie hjælper også kunder og omgivelserne med at identificere, at den ansatte er en del af firmaet. Det kan være en stor hjælp, specielt hvis dine ansatte skal stå til rådighed for at hjælpe kunderne med eventuelle spørgsmål. Det at jeres kunder tydeligt kan se, hvem de skal gå til, vil give jeres kunder en oplevelse af god kundeservice.

Skab en masse fællesskab med jeres hoodies

Mindst lige så vigtigt er det også, at firmatøjet kan være med til at skabe et tilhørsforhold til arbejdspladsen. Når dine medarbejdere bærer jeres logo, er man nemlig også med til at signalere, hvem man arbejder for. Dine medarbejdere vil derfor også få stor glæde af en investering i god kvalitet firmatøj til hverdagen. Når det hele kommer til stykket, så kan det altså blive en fordel for dit firma, når omgivelserne kan se, hvem medarbejderne repræsenterer, fordi de bærer hoodies med logo. Så ved at placerer dit eget design på en helt almindelig sweatshirt og give det som en firmatøj eller en gave til dine medarbejdere kan du booste din branding til et højere niveau.


Hvorfor skal du vælge hættetrøjer med tryk?


Vi tilbyder hoodies til enhver virksomhed. Der findes derfor også en række gode grunde til at vælge hættetrøjer til jeres markedsføring.

 1. Stil og mode: Hoodies med logo er populære inden for modeverdenen. De kan tilføje et trendy og stilfuldt element til dine modtageres outfit og være en måde at udtrykke din virksomheds personlige stil.

 2. Identitet og tilhørsforhold: Ved at bære en sweatshirt med jeres logo kan I udtrykke jeres tilknytning til en bestemt virksomhed, forening eller interesse. Logoer kan fungere som en repræsentation af identitet og tilhørsforhold, og ved at bære dem kan I føle jer som en del af et fællesskab.

 3. Markedsføring: Brug hættetrøjer med deres logo som en del af jeres brandingstrategi. Ved at bære en hættetrøje med jeres logo bliver jeres modtagere jeres gående reklame. Det er en effektiv måde at øge deres synlighed og skabe bevidsthed om jeres produkter eller tjenester.

 4. Komfort og funktionalitet: Ud over den æstetiske værdi kan hoodies med logo også være behagelige og praktiske. De er ofte lavet af bløde materialer og har en hætte, der kan beskytte mod vind og vejr. Hættetrøjer er populære beklædningsgenstande til afslappet brug, sport eller udendørs aktiviteter, hvor de kan give ekstra varme og komfort.


Vær med til at designe dine hættetrøjer med tryk


Der findes en vifte af muligheder, når I skal finde jeres hættetrøjer med logo. Her finder du modeller både til damer og herrer. Du kan selv være med i designprocessen og få jeres eget tryk på præcis den hoodie, I kunne tænke jer. I kan finde mange muligheder for placering af logo; foran på brystet, på ærmet eller på bagsiden. Det er alt sammen noget, der er værd at tænke på, når I skal have den største branding muligt. Hættetrøjer er en god måde at få jeres logo ud i byrummet på. Her kan I med fordel vælge en hoodie i kraftig kvalitet. Jeres modtagere vil se, at I går op i høj kvalitet.

På hoodies er der mulighed for mange trykmetoder; screenprint, digital print, transfertryk mm. Du vil med dem kunne få præcis det motiv på dine trøjer, som du ønsker. Du skal nu vælge dit design, og her er det vigtigt, at man tydeligt kan se, hvem i er og hvilken virksomhed, organisation eller forening, I præsenterer. Du har mulighed for at gøre en almindelig hættetrøje til jeres næste reklamesøjle blot ved at tilføje dit eget design.

Hos TopSupplies finder du populære mærker som Fruit of the loom, Sol's og J&N. Her finder du trøjer af fremragende kvalitet, med rund hals og lange ærmer. Det betyder også at jeres modtagere med sikkerhed vil blive glad for deres nye trøje. I kan med fordel supplere med t shirts.

Muligheder for design af jeres helt egen hættetrøje

 1. Kvalitet: Vælg en hoodie af god kvalitet, der er holdbar og behagelig at have på. Undersøg forskellige materialer, såsom bomuld, polyester eller et af vores miljøvenlige materialer som økologisk bomuld.

 2. Stil og design: Overvej hvilken stil og design du ønsker for din hoodie med logo. Vælg en stil, der passer til formålet og målgruppen og som passer jeres personlige stil. Her er det også værd at overveje, om hættetrøjen skal være med eller uden lynlås. Du kan også overveje farver, pasform og placering af logoet.

 3. Farver: vælg farverne til din hoodie i forhold til hvordan de vil se ud på trøjen sammen med dit logo. Du kan vælge at matche farverne på dit logo med farverne på hættetrøjen eller vælge kontrasterende farver for at skabe et iøjnefaldende design.

 4. Logoets størrelse og placering: Tænk over, hvordan dit logo ser ud, og hvilken størrelse og placering der fungerer bedst på en hættetrøje. Du kan vælge et stort centralt logo, et mindre logo på brystet eller et logo på ærmet eller ryggen.

 5. Trykmetode: Der er forskellige metoder til at trykke logoet på trøjen, såsom silketryk, transfertryk eller screenprint. Få jeres logo ud til potentielle kunder med tryk på jeres helt egen hoodie.


I kan være med fra start til slut


Når du skal bestille dine hættetrøjer med logo, kan du være med i processen. Først for fremmest skal du vælge dine sweatshirts. Hoodien skal passe til dine modtagere. Hos TopSupplies finder du en lang række muligheder indenfor hoodies. Vi har trøjer til både herrer, kvinder, og unisex. Vi har derudover også en række muligheder til børn. Bagefter skal du vælge materiale. Her finder du blandt andre materialer som bomuld, genbrugspolyester og polyamide. Er I en virksomhed, der værner om miljøet og derfor ønsker et grønnere materiale. Så kan du med fordel tage et kig på vores miljøvenlige sweatshirts. Her i blandt finder du materialer som RPET, økologisk bomuld og materialer mærket med OEKO-TEX.

Når I har valgt den hættetrøje, I kunne tænke jer, skal I blot placere ordren. Ved at vælge den hoodie i det ønskede antal og vedlægge jeres valgte motiv. Vi vender tilbage med en korrektur som I skal godkende. Vi bestræber os på at sende korrektur inden for 24 timer. I modtager jeres korrektur, og I synes alt er som det skal være, bliver produktionen sat i gang. Sweatshirts trykkes på et af vores mange trykkerier.


Hvad koster sweatshirts med logo?


Hos TopSupplies vil vi gerne gøre alt for billige og overskuelige priser. Handler du hos os får du derfor priser, der er all inclusive på ethvert produkt. Priserne du ser på de forskellige hættetrøjer inkluderer ALLE omkostninger forbundet med din bestilling. Det gælder lige fra fragtomkostninger, tryk og farvevalg.


Ønsker du hjælp eller har du spørgsmål?


Hos TopSupplies går vi op i at give vores kunder en god oplevelse, derfor finder du et bredt udvalg af artikler, men finder du ikke præcis det du ønsker? Vi sidder klar med god kundeservice og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med en løsning. Har I problemer når I designer jeres logo? Eller har du har en forespørgsel ift. en bestemt størrelse, farve eller en hurtigere leveringstid end det, som er angivet her på siden, så sig endelig til.

Du er altid velkommen til at kontakte os på salg@topsupplies.dk eller på 70 12 41 00. Vi glæder os til at høre fra dig


FAQ - Ofte stillede spørgsmål 


1. Hvor lang tid tager det at lave hættetrøjer med et logo ?


Hvis din ønskede vare og farven er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tager det mellem 1-3 uger alt efter hvilken hoodie du vælger.


2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller hoodies med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller hættetrøher som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullerer vi din ordre. Kvit og frit.

 1. Sort
  Hættetrøjer med logo Børn

  Hættetrøje med logo. Sol's. Bomuld, polyester. Unisex. Kængurulomme, hætte. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S13255
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Hættetrøje i rød
  Hættetrøjer med logo Herre

  Hættetrøje med Logo. Sol's. Fleece, bomuld, polyester. Herre. Kængurolomme. OEKO-TEX

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S13251
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Blå - Club cobolt
  Hættetrøjer med logo Dame

  Craft hættetrøjer, dame. Bomuld og polyester. Str. XS-XXL. Model; CORE Soul Full Zip Hood. To lommer. Med snøre i hætten.

  Varenummer:
  1910626
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Grøn
  Hættetrøjer med logo Herre

  Craft hættetrøjer, herre. Bomuld og polyester. Str. XS-XXXXL. Model; CORE Soul Full Zip Hood. To lommer. Med snøre i hætten.

  Varenummer:
  1910620H
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Grå - Grey melange
  Hættetrøjer med logo Dame

  Craft hættetrøjer, dame. Recycled polyester. Str. XS-XXL. Model; ADV Unify FZ Hood. To lommer. Med snøre i hætten.

   

   

  Varenummer:
  1909133D
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Rød - Bright red
  Hættetrøjer med logo Herre

  Craft hættetrøjer, herre. Recycled polyester. Str. XS-XXXXL. Model; ADV Unify FZ Hood. To lommer. Med snøre i hætten. 

   

  Varenummer:
  1909132H
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Charcoal Melange
  Hættetrøjer med logo Dame

  Hættetrøjer med logo. Bomuld, Polyester. 280 g/m². Str. XS-XXL. Dame. OEKO-TEX. Lomme foran. Foret hætte med snørebånd. 2x2 ribstrikkede manchetter og kant. 100% ringspundet bomuld, 20% polyester. SOL's. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03103
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Mørkegrå
  Hættetrøjer med logo Herre

  Hættetrøjer med logo. 80% bomuld og 20% polyester. OEKO-TEX. Herre. Med lomme foran. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S02991
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Sort
  Hættetrøjer med logo Børn

  Hættetrøje. Fruit of the loom. 80% bomuld, 20% polyester, 240 g/m2. Med kængurulomme og hætte. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1300
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Blå (dark sea)
  Hættetrøjer med logo Unisex

  Hættetrøje. Fruit of the loom. 80% bomuld og 20% polyester, 240 g/m². Med ranglan-ærmer og kængurulomme.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  1335
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. Sort
  Hættetrøjer med logo Unisex

  Hættetrøjer med logo. Økologisk bomuld (80%) og recycled polyester (20%). 280 gr/m². Unisex. Str. XS-XXL. OEKO-TEX. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03568
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. Hættetrøjer med logo Unisex
  Hættetrøjer med logo Unisex

  15% Bomuld/ 85% Polyester (160 g/ m2). Unisex str. S-XL. Med hætte og justerbar snøre lukning. 

   

  Varenummer:
  4719
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Gul
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Sort
  Hættetrøjer med logo Børn

  50% bomuld, 50% polyester (260 g/m2). OEKO-TEX. Fuld lynlås, kængurulomme foran, ribbet ærmer og kant. Ingen etiket. Børn. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S02092
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Sort
  Hættetrøjer med logo Unisex

  Hættetrøjer med logo. 50% bomuld, 50% polyester (260 g/m2). Unisex.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S01714
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 15. Bestseller
  Bordeaux
  Hættetrøjer med logo Unisex

  50% bomuld, 50% polyester (280 g/m2). OEKO-TEX. Elastan i manchetter, forneden og ærmerne. Kængurulommer. Hætte med løbegang i samme farve. Unisex. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S47101
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 16. Sports hættetrøje med logo Herre
  Sports hættetrøje med logo Herre

  100% genbrugspolyester (240 g/m2). Justerbar hætte. 2 lynlåslommer foran. 2 inderlommer. Funktionel sweat med hætte i genbrugspolyester. Gennemgående YKK lynlås. Herre str. S-3XL

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  JN532
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 17. Sports hættetrøje med logo Dame
  Sports hættetrøje med logo Dame

  100% recycled polyester 240 g/m2. Dame. Justerbar hætte. 2 lynlåslommer foran. 2 inderlommer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  JN531
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 18. Grå
  Hættetrøjer med logo Unisex

  Hættetrøjer med logo. 80% økologisk bomuld, 20% genbrugspolyester (280 g/m2). Unisex. Str. XS-3XL. Ekstra blød. Elastisk rib ved ærmer og for neden. Lynlås og med hætte. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  3668
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 19. Grå (mørk)
  Hættetrøjer med logo Unisex

  Hættetrøjer. B&C. 80% økologisk bomuld, 20% genbrugspolyester (280g/m2). Ekstra blød. Elastisk rib ved ærmer og forneden. Med hætte og snore.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  3667
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Natur
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 20. Blå
  Hættetrøjer med logo Dame

  Hættetrøje. 80% økologisk bomuld, 20% recycled polyester (280 g/m2). GOTS-certificeret & GRS certificeret. Kængurulommer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  37511890
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 21. Hættetrøjer med logo Herre
  Hættetrøjer med logo Herre

  Hættetrøje med logo. 80% økologisk bomuld, 20% recycled polyester (280 g/m2). GOTS-certificeret & GRS certificeret. Kængurulommer.  

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  37510430
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 22. Grå
  Hættetrøjer med logo Unisex

  50% Bomuld & 50% polyester (280 g/m2). Unisex. KEYA hættetrøje. Med lynlås og hætte. Ærmekant af elastan. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  5866
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 23. Hættetrøjer med logo Unisex
  Hættetrøjer med logo Unisex

  50% Bomuld & 50% polyester (280 g/m2). Unisex str. KEYA hættetrøje. Med hætte. Ærmekant af elastan. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  5865
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. Royal blå
  Hættetrøjer med logo Unisex

  Hættetrøjer med logo. B&C. 50% bomuld 50% polyester (270 g/m2). Kængurulommer. Let ruede bagside. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  3659
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms


Styrk dit brand med hoodies med logo


Når man som virksomhed tilbyder firmatøj til ens ansatte, så er det et must, at ens logo samtidig også skal pynte fint på tøjet. Her får du nemlig en levende reklamesøjle, hver gang dine medarbejdere eller modtagere har tøjet på. Når en hættetrøje har et logo, trykt eller broderet på den, fungerer den som en form for branding eller markedsføringsmiddel.

Har du derfor et firma, er du medlem af en forening eller andet, hvor du skal have hættetrøjer med logo, så er det med til at styrke dit brand. Jo mere logoet ses i bybilledet, desto mere genkendeligt bliver dit brand, og jo større er chancerne for, at mulige kunder har jer i tankerne, når de bruger det produkt eller den ydelser, som dit firma kan tilbyde. Det er ikke kun lækre hoodies, der kan give genkendelse. I kan med fordel supplere jeres trøjer med Tshirts, jakker, poloshirts og joggingbukser.

  


Brug hoodies med tryk til dine ansatte


Firmatøj som en hættetrøje med logo er med til at give et godt og professionelt førstehåndsindtryk af dit brand. Det gælder både, hvis dine ansatte har meget kundekontakt, eller hvis de arbejder i områder, hvor der er mange mennesker.

Det er ikke altid, at det er med i ens overvejelser, men et logo på hoodie hjælper også kunder og omgivelserne med at identificere, at den ansatte er en del af firmaet. Det kan være en stor hjælp, specielt hvis dine ansatte skal stå til rådighed for at hjælpe kunderne med eventuelle spørgsmål. Det at jeres kunder tydeligt kan se, hvem de skal gå til, vil give jeres kunder en oplevelse af god kundeservice.

Skab en masse fællesskab med jeres hoodies

Mindst lige så vigtigt er det også, at firmatøjet kan være med til at skabe et tilhørsforhold til arbejdspladsen. Når dine medarbejdere bærer jeres logo, er man nemlig også med til at signalere, hvem man arbejder for. Dine medarbejdere vil derfor også få stor glæde af en investering i god kvalitet firmatøj til hverdagen. Når det hele kommer til stykket, så kan det altså blive en fordel for dit firma, når omgivelserne kan se, hvem medarbejderne repræsenterer, fordi de bærer hoodies med logo. Så ved at placerer dit eget design på en helt almindelig sweatshirt og give det som en firmatøj eller en gave til dine medarbejdere kan du booste din branding til et højere niveau.


Hvorfor skal du vælge hættetrøjer med tryk?


Vi tilbyder hoodies til enhver virksomhed. Der findes derfor også en række gode grunde til at vælge hættetrøjer til jeres markedsføring.

 1. Stil og mode: Hoodies med logo er populære inden for modeverdenen. De kan tilføje et trendy og stilfuldt element til dine modtageres outfit og være en måde at udtrykke din virksomheds personlige stil.

 2. Identitet og tilhørsforhold: Ved at bære en sweatshirt med jeres logo kan I udtrykke jeres tilknytning til en bestemt virksomhed, forening eller interesse. Logoer kan fungere som en repræsentation af identitet og tilhørsforhold, og ved at bære dem kan I føle jer som en del af et fællesskab.

 3. Markedsføring: Brug hættetrøjer med deres logo som en del af jeres brandingstrategi. Ved at bære en hættetrøje med jeres logo bliver jeres modtagere jeres gående reklame. Det er en effektiv måde at øge deres synlighed og skabe bevidsthed om jeres produkter eller tjenester.

 4. Komfort og funktionalitet: Ud over den æstetiske værdi kan hoodies med logo også være behagelige og praktiske. De er ofte lavet af bløde materialer og har en hætte, der kan beskytte mod vind og vejr. Hættetrøjer er populære beklædningsgenstande til afslappet brug, sport eller udendørs aktiviteter, hvor de kan give ekstra varme og komfort.


Vær med til at designe dine hættetrøjer med tryk


Der findes en vifte af muligheder, når I skal finde jeres hættetrøjer med logo. Her finder du modeller både til damer og herrer. Du kan selv være med i designprocessen og få jeres eget tryk på præcis den hoodie, I kunne tænke jer. I kan finde mange muligheder for placering af logo; foran på brystet, på ærmet eller på bagsiden. Det er alt sammen noget, der er værd at tænke på, når I skal have den største branding muligt. Hættetrøjer er en god måde at få jeres logo ud i byrummet på. Her kan I med fordel vælge en hoodie i kraftig kvalitet. Jeres modtagere vil se, at I går op i høj kvalitet.

På hoodies er der mulighed for mange trykmetoder; screenprint, digital print, transfertryk mm. Du vil med dem kunne få præcis det motiv på dine trøjer, som du ønsker. Du skal nu vælge dit design, og her er det vigtigt, at man tydeligt kan se, hvem i er og hvilken virksomhed, organisation eller forening, I præsenterer. Du har mulighed for at gøre en almindelig hættetrøje til jeres næste reklamesøjle blot ved at tilføje dit eget design.

Hos TopSupplies finder du populære mærker som Fruit of the loom, Sol's og J&N. Her finder du trøjer af fremragende kvalitet, med rund hals og lange ærmer. Det betyder også at jeres modtagere med sikkerhed vil blive glad for deres nye trøje. I kan med fordel supplere med t shirts.

Muligheder for design af jeres helt egen hættetrøje

 1. Kvalitet: Vælg en hoodie af god kvalitet, der er holdbar og behagelig at have på. Undersøg forskellige materialer, såsom bomuld, polyester eller et af vores miljøvenlige materialer som økologisk bomuld.

 2. Stil og design: Overvej hvilken stil og design du ønsker for din hoodie med logo. Vælg en stil, der passer til formålet og målgruppen og som passer jeres personlige stil. Her er det også værd at overveje, om hættetrøjen skal være med eller uden lynlås. Du kan også overveje farver, pasform og placering af logoet.

 3. Farver: vælg farverne til din hoodie i forhold til hvordan de vil se ud på trøjen sammen med dit logo. Du kan vælge at matche farverne på dit logo med farverne på hættetrøjen eller vælge kontrasterende farver for at skabe et iøjnefaldende design.

 4. Logoets størrelse og placering: Tænk over, hvordan dit logo ser ud, og hvilken størrelse og placering der fungerer bedst på en hættetrøje. Du kan vælge et stort centralt logo, et mindre logo på brystet eller et logo på ærmet eller ryggen.

 5. Trykmetode: Der er forskellige metoder til at trykke logoet på trøjen, såsom silketryk, transfertryk eller screenprint. Få jeres logo ud til potentielle kunder med tryk på jeres helt egen hoodie.


I kan være med fra start til slut


Når du skal bestille dine hættetrøjer med logo, kan du være med i processen. Først for fremmest skal du vælge dine sweatshirts. Hoodien skal passe til dine modtagere. Hos TopSupplies finder du en lang række muligheder indenfor hoodies. Vi har trøjer til både herrer, kvinder, og unisex. Vi har derudover også en række muligheder til børn. Bagefter skal du vælge materiale. Her finder du blandt andre materialer som bomuld, genbrugspolyester og polyamide. Er I en virksomhed, der værner om miljøet og derfor ønsker et grønnere materiale. Så kan du med fordel tage et kig på vores miljøvenlige sweatshirts. Her i blandt finder du materialer som RPET, økologisk bomuld og materialer mærket med OEKO-TEX.

Når I har valgt den hættetrøje, I kunne tænke jer, skal I blot placere ordren. Ved at vælge den hoodie i det ønskede antal og vedlægge jeres valgte motiv. Vi vender tilbage med en korrektur som I skal godkende. Vi bestræber os på at sende korrektur inden for 24 timer. I modtager jeres korrektur, og I synes alt er som det skal være, bliver produktionen sat i gang. Sweatshirts trykkes på et af vores mange trykkerier.


Hvad koster sweatshirts med logo?


Hos TopSupplies vil vi gerne gøre alt for billige og overskuelige priser. Handler du hos os får du derfor priser, der er all inclusive på ethvert produkt. Priserne du ser på de forskellige hættetrøjer inkluderer ALLE omkostninger forbundet med din bestilling. Det gælder lige fra fragtomkostninger, tryk og farvevalg.


Ønsker du hjælp eller har du spørgsmål?


Hos TopSupplies går vi op i at give vores kunder en god oplevelse, derfor finder du et bredt udvalg af artikler, men finder du ikke præcis det du ønsker? Vi sidder klar med god kundeservice og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med en løsning. Har I problemer når I designer jeres logo? Eller har du har en forespørgsel ift. en bestemt størrelse, farve eller en hurtigere leveringstid end det, som er angivet her på siden, så sig endelig til.

Du er altid velkommen til at kontakte os på salg@topsupplies.dk eller på 70 12 41 00. Vi glæder os til at høre fra dig


FAQ - Ofte stillede spørgsmål 


1. Hvor lang tid tager det at lave hættetrøjer med et logo ?


Hvis din ønskede vare og farven er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tager det mellem 1-3 uger alt efter hvilken hoodie du vælger.


2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller hoodies med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller hættetrøher som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullerer vi din ordre. Kvit og frit.