Sweatshirts med logo

En sweatshirt med logo er en god måde at udstyre dine medarbejdere med godt og varmt firmatøj, specielt når vejret bliver køligt. Vores sweatshirts er derfor særligt praktiske, hvis dine medarbejdere arbejder meget udenfor eller har et arbejde, hvor de skal have ekstra tøj på. Samtidig så får du som firma muligheden for at bruge firmatøjet som en reklamesøjle - på den måde er du også med til at styrke synligheden af dit navn og logo for potentielle kunder.

Her på siden finder du både sweatshirts til kvinder, mænd og unisex. Alt efter hvad dine medarbejdere foretrækker, så findes der modeller både med og uden lynlås og med og uden hætte. Vi kan også hjælpe dig med reklame gennem både T-shirts med logo, poloshirts med logo og meget mere.


Styrk dit brand med sweatshirts med logo


Når man som virksomhed tilbyder firmatøj til ens ansatte, så er det et must, at ens logo samtidig også skal pryde tøjet. Her får du nemlig en levende reklamesøjle, hver gang dine medarbejdere har tøjet på. Når en sweatshirt har et logo tryk eller broderet på den, fungerer den som en form for branding eller markedsføringsmiddel.

Har du derfor et firma, er du medlem af en forening eller andet, hvor du skal have sweatshirts med logo, så er det med til at styrke dit brand. Jo mere logoet ses i bybilledet, desto mere genkendeligt bliver dit brand, og jo større er chancerne for, at mulige kunder har jer i tankerne, når de bruger det produkt eller den ydelser, som dit firma kan tilbyde. Det er ikke kun lækre hoodies, der kan give genkendelse. I kan med fordel supplere med T-shirts, poloshirts og joggingbukser.

    


Sweatshirts med logo - firmatøj til dine ansatte


Firmatøj som en sweatshirt med logo er med til at give et godt og professionelt førstehåndsindtryk af dit firma. Det gælder både, hvis dine ansatte har meget kundekontakt, eller hvis de arbejder i områder, hvor der er mange mennesker.

Det er ikke altid, at det er med i ens overvejelser, men et logo på sweatshirts hjælper også kunder og omgivelserne med at identificere, at den ansatte er en del af firmaet. Det kan være en stor hjælp, specielt hvis dine ansatte skal stå til rådighed for at hjælpe kunderne.

Mindst lige så vigtigt er det også, at firmatøj kan være med til at skabe et tilhørsforhold til arbejdspladsen. Når man bærer firmaets logo, er man nemlig også med til at signalere, hvem man arbejder for. Dine medarbejdere vil derfor også få stor glæde af en investering i god kvalitet firmatøj til hverdagen. Når det hele kommer til stykket, så kan det altså blive en fordel for dit firma, når omgivelserne kan se, hvem medarbejderne repræsenterer, når de bærer sweatshirts med logo.

Hvorfor skal du vælge sweatshirt med tryk?

 1. Branding: Sweatshirts med logo er en effektiv måde at brande din virksomhed, forening eller et event. Ved at have dit logo trykt på sweatshirten kan du øge synligheden og skabe genkendelighed til dit brand.
 2. Fællesskab: Når dine medarbejdere, medlemmer eller besøgende bærer sweatshirts med jeres eget design, skaber det en følelse af fællesskab og tilhørsforhold. Det kan være med til at styrke sammenholdet og identiteten.

 3. Markedsføring: Når folk har jeres sweatshirt med jeres design på, fungerer de som vandrende reklamesøjler. De kan være med til at skabe opmærksomhed omkring dit brand, da andre mennesker vil lægge mærke til dit logo.

 4. Professionalisme: Hvis du ønsker at skabe et professionelt indtryk af din virksomhed eller forening, kan sweatshirts med logo være en del af jeres ensartet firmatøj. Det giver et samlet og organiseret udseende, når medarbejdere bærer ens tøj.

 5. Gaver og præmier: Sweatshirts med logo kan også fungere som gaver eller præmier til dine kunder, medarbejdere eller partnere. Det viser taknemmelighed og værdsættelse samtidig med, at det fungerer som en reklamegave, der holder dit brand i tankerne hos modtageren.


Design jeres egen sweatshirt med logo


Der findes et hav af muligheder, når I skal finde jeres hættetrøjer med tryk. Her finder du modeller i både herrer og damemodeller. Her kan I selv være med i designprocessen og få jeres eget tryk på præcis den hættetrøje, I kunne tænke jer. Her finder I mange muligheder for placering af logo; foran på brystet, på ærmet eller på bagsiden. Det er alt sammen noget, der er værd at tænke på, når I skal have den største branding muligt. Hættetrøjer er en god måde at få jeres logo ud i byrummet på. Her kan I med fordel vælge en hoodie i kraftig kvalitet. Jeres modtagere vil se, at I går op i god kvalitet.

På hættetrøjer er der mulighed for mange trykmetoder; screenprint, digital print, transfertryk mm. Du vil med dem kunne få præcis det motiv på dine trøjer, som du ønsker. Når du skal vælge dit design, er det vigtigt, at man tydeligt kan se hvilken virksomhed, organisation eller forening, I reklamerer for. Du har mulighed for at gøre en almindelig sweatshirt til jeres næste reklamesøjle blot ved at tilføje dit eget design.

Hvad skal overvejes, når I skal vælge jeres hættetrøje med tryk?

 1. Kvalitet: Vælg en sweatshirt af god kvalitet, der er holdbar og behagelig at have på. Undersøg forskellige materialer, såsom bomuld, polyester eller et af vores miljøvenlige materialer.
 2. Stil og design: Overvej hvilken stil og design du ønsker for din sweatshirt med logo. Vælg en stil, der passer til formålet og målgruppen. Du kan også overveje farver, pasform og placering af logoet.

 3. Logoets størrelse og placering: Tænk over, hvordan dit logo ser ud, og hvilken størrelse og placering der fungerer bedst på en sweatshirt. Du kan vælge et stort centralt logo, et mindre logo på brystet eller et logo på ærmet eller ryggen.

 4. Trykmetode: Der er forskellige metoder til at trykke logoet på trøjen, såsom silketryk, transfertryk eller screenprint. Få jeres logo ud til potentielle kunder med tryk på jeres egen hoodie.

I kan være med fra start til slut

Når du skal bestille dine sweatshirts med logo, kan du være med i processen. Først for fremmest kan du vælge din trøje. Trøjen skal passe til dine modtagere. Hos TopSupplies finder du en bred vifte af muligheder - og hvorvidt det skal være til damer, mænd eller unisex. Vi har også en række muligheder til børn. Bagefter skal du vælge materiale. Her finder du blandt andre materialer som bomuld, polyester og polyamide. Er I en virksomhed, der værner om miljøet og derfor ønsker et grønnere materiale. Så kan du med fordel tage et kig på vores miljøvenlige sweatshirts. Her i blandt finder du materialer som RPET polyester, økologisk bomuld og materialer mærket med OEKO-TEX.

Når I har valgt den hættetrøje, I kunne tænke jer, skal I blot placere ordren og vedlægge jeres logo. Vi vender derefter retur med en korrektur til godkendelse. Vi bestræber os på at sende korrektur inden for 24 timer. Når I så har modtaget jeres korrektur, og I synes alt er som det skal være, bliver produktionen sat i gang. Sweatshirts trykkes på et af vores mange trykkerier. Herfra sendes de til jer.Hvad koster sweatshirts med logo?


Hos TopSupplies vil vi gerne gøre det så overskueligt som muligt, når du handler ved os. Priserne du ser på de forskellige sweatshirts inkluderer ALLE omkostninger forbundet med dit køb. Det gælder lige fra fragtomkostninger, tryk og til farvevalg.


Ønsker du hjælp eller har du spørgsmål?


Hos TopSupplies finder du et bredt udvalg af reklameartikler, men finder du ikke præcis det du ønsker? Vi sidder klar med god kundeservice og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med en løsning. Det kunne være, du har en forespørgsel ift. en bestemt størrelse, farve eller en hurtigere leveringstid end det, som er angivet her på siden, så sig endelig til.

Du er altid velkommen til at kontakte os på salg@topsupplies.dk eller på 70 12 41 00. Vi glæder os til at høre fra dig

 1. Royal blå
  Hættetrøjer med logo Herre

  Hættetrøje med logo. Sol's. Indersiden er af 80% bomuld, 20% polyester, ydersiden er af 100% bomuld. OEK-TEX. Herre Med lynlås, hætte og lommer.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03105
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Aubergine
  Sweatshirts med logo Unisex

  Sweatshirts med logo, 300g. 80% bomuld og 20% polyster. Med rund hals og lange ærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  JN040
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lilla
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Rød
  Sweatshirts med logo Unisex

  Sweatshirts med logo. 50% bomuld og 50% polyester. 240g/m2. Str. S-3XL. Unisex. Med ribkrave og manchetter. Med lange ærmer og rund hals. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  30266
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Lilla
  Natur
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Hvid
  Sweatshirts med logo Herre

  Sweatshirts med logo. Bomuld, Polyester. 260 g/m². Herre. OEKO-TEX. Med lange ærmer og rund hals. Ribstrikkrave og manchetter med elastan. SOL's. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S01168
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Flaskegrøn
  Sweatshirts med logo Unisex

  80% øko bomuld og 20% recycled polyester, 280g. Størrelse: XS-4XL. Med rundhals. Rib ved ærmer, bund og hals. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  S03574
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Sweatshirts med logo Herre
  Sweatshirts med logo Herre

  Sweatshirt med logo. Fruit Of The Loom. 80% Bomuld og 20% Polyester, 240 g/m2. Rund hals.  

  Varenummer:
  1334
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Blå
  Fleecetrøje med logo Unisex

  Fleecetrøje i RPET polyester Mikropolær 155 g/m². Med lynslåslukning i hals. Med elastik i talje. Med antipilling behandling.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1303
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Sweatshirts med logo Børn
  Sweatshirts med logo Børn

  50% bomuld, 50% polyester (280 g/m2). OEKO-TEX. Forstærket nakkesøm. Elastiske manchetter med elastan i krave og manchetter. Børn. 

   

   
  Varenummer:
  S13249
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Sweatshirts med logo Unisex
  Sweatshirts med logo Unisex

  50% bomuld, 50% polyester (280 g/m2). OEKO-TEX. Forstærket halssøm og krave og manchetter med elastan. Unisex. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  S13250
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Sweatshirts med logo Unisex
  Sweatshirts med logo Unisex

  Sweatshirt. 80% økologisk bomuld, 20% genbrugspolyester (280 g/m2). Rund hals. Elastisk rib ved ærme og forneden.  

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  3213
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. Sweater med logo Dame
  Sweater med logo Dame

  Sweater. 80% økologisk bomuld, 20% recycled polyester (280g/m2). GOTS-certificeret & GRS certificeret. Rund hals.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  37513990
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. Bestseller
  sort
  Sweater med logo Herre

  Sweater. 80% økologisk bomuld, 20% recycled polyester 280g/m2. GOTS & GRS. Rund hals. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  37512990
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Fleecetrøje med logo Dame
  Fleecetrøje med logo Dame

  100% polyester (260 g/m2) lynlås lukning. Elastikærmer og sidelommer. Dame Str. S-XXL. Fleece. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  30165
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Lyserød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Fleecetrøje med logo Unisex
  Fleecetrøje med logo Unisex

  100% polyester (260 g/m2) med 1/4 lynlås lukning. Elastikærmer. Fleece. Maskinevaskes på maks 30C - ingen tørrerumbler. Individuelt pakket. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  30166
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 15. Sweatshirts med logo Unisex
  Sweatshirts med logo Unisex

  Sweatshirt med logo. 50% bomuld, 50% polyester (320 g/m2). Ribkrave, ærmer og bund. Med lynlås fra krave og op. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  30163
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 16. Grå (lys)
  Sweatshirts med logo Unisex

  Sweatshirt med logo. 50% bomuld, 50% polyester (300 g/m2) Dobbletrådet ribkrave, ærmer og bund. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  30159
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Grå
  Lilla
  Natur
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 17. Sweater med logo Herre
  Sweater med logo Herre

  70% bomuld, 30% polyamide (220 g/m2). Ribkrave, ærmer og bund. Herre str. S-XXL. 

  Sweater i varmt og blødt materiale, som gør den til en fed reklamegave til de helt særlige begivenheder -- få trykt jeres eget logo på disse praktiske og flotte sweatere , og sørg for at jeres modtagere bliver jeres personlige omvandrende reklamesøjle.

  Varenummer:
  30210
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 18. Sweater med logo Herre
  Sweater med logo Herre

  Sweater med logo. 70% bomuld, 30% polyamide (220 g/m2). Ribkrave, ærmer og bund. 

   

  Varenummer:
  30149
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 19. Sweater med logo Dame
  Sweater med logo Dame

  Sweater med logo. 70% bomuld, 30% polyamide (220 g/m2). Ribkrave, ærmer og bund. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  30150
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 20. Fleecetrøje med logo Unisex
  Fleecetrøje med logo Unisex

  100% polyester Fleece (155g/m2). Anti fnuller. Med lynlås fra bryst til krave. Elastik tajle. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  4841
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 21. Grå
  Sweatshirts med logo Unisex

  Sweatshirts med logo. 50% Bomuld & 50% polyester (280 g/m2). KEYA sweatshirt. Unisex. Krave og kanter med elastan.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  5864
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms


Styrk dit brand med sweatshirts med logo


Når man som virksomhed tilbyder firmatøj til ens ansatte, så er det et must, at ens logo samtidig også skal pryde tøjet. Her får du nemlig en levende reklamesøjle, hver gang dine medarbejdere har tøjet på. Når en sweatshirt har et logo tryk eller broderet på den, fungerer den som en form for branding eller markedsføringsmiddel.

Har du derfor et firma, er du medlem af en forening eller andet, hvor du skal have sweatshirts med logo, så er det med til at styrke dit brand. Jo mere logoet ses i bybilledet, desto mere genkendeligt bliver dit brand, og jo større er chancerne for, at mulige kunder har jer i tankerne, når de bruger det produkt eller den ydelser, som dit firma kan tilbyde. Det er ikke kun lækre hoodies, der kan give genkendelse. I kan med fordel supplere med T-shirts, poloshirts og joggingbukser.

    


Sweatshirts med logo - firmatøj til dine ansatte


Firmatøj som en sweatshirt med logo er med til at give et godt og professionelt førstehåndsindtryk af dit firma. Det gælder både, hvis dine ansatte har meget kundekontakt, eller hvis de arbejder i områder, hvor der er mange mennesker.

Det er ikke altid, at det er med i ens overvejelser, men et logo på sweatshirts hjælper også kunder og omgivelserne med at identificere, at den ansatte er en del af firmaet. Det kan være en stor hjælp, specielt hvis dine ansatte skal stå til rådighed for at hjælpe kunderne.

Mindst lige så vigtigt er det også, at firmatøj kan være med til at skabe et tilhørsforhold til arbejdspladsen. Når man bærer firmaets logo, er man nemlig også med til at signalere, hvem man arbejder for. Dine medarbejdere vil derfor også få stor glæde af en investering i god kvalitet firmatøj til hverdagen. Når det hele kommer til stykket, så kan det altså blive en fordel for dit firma, når omgivelserne kan se, hvem medarbejderne repræsenterer, når de bærer sweatshirts med logo.

Hvorfor skal du vælge sweatshirt med tryk?

 1. Branding: Sweatshirts med logo er en effektiv måde at brande din virksomhed, forening eller et event. Ved at have dit logo trykt på sweatshirten kan du øge synligheden og skabe genkendelighed til dit brand.
 2. Fællesskab: Når dine medarbejdere, medlemmer eller besøgende bærer sweatshirts med jeres eget design, skaber det en følelse af fællesskab og tilhørsforhold. Det kan være med til at styrke sammenholdet og identiteten.

 3. Markedsføring: Når folk har jeres sweatshirt med jeres design på, fungerer de som vandrende reklamesøjler. De kan være med til at skabe opmærksomhed omkring dit brand, da andre mennesker vil lægge mærke til dit logo.

 4. Professionalisme: Hvis du ønsker at skabe et professionelt indtryk af din virksomhed eller forening, kan sweatshirts med logo være en del af jeres ensartet firmatøj. Det giver et samlet og organiseret udseende, når medarbejdere bærer ens tøj.

 5. Gaver og præmier: Sweatshirts med logo kan også fungere som gaver eller præmier til dine kunder, medarbejdere eller partnere. Det viser taknemmelighed og værdsættelse samtidig med, at det fungerer som en reklamegave, der holder dit brand i tankerne hos modtageren.


Design jeres egen sweatshirt med logo


Der findes et hav af muligheder, når I skal finde jeres hættetrøjer med tryk. Her finder du modeller i både herrer og damemodeller. Her kan I selv være med i designprocessen og få jeres eget tryk på præcis den hættetrøje, I kunne tænke jer. Her finder I mange muligheder for placering af logo; foran på brystet, på ærmet eller på bagsiden. Det er alt sammen noget, der er værd at tænke på, når I skal have den største branding muligt. Hættetrøjer er en god måde at få jeres logo ud i byrummet på. Her kan I med fordel vælge en hoodie i kraftig kvalitet. Jeres modtagere vil se, at I går op i god kvalitet.

På hættetrøjer er der mulighed for mange trykmetoder; screenprint, digital print, transfertryk mm. Du vil med dem kunne få præcis det motiv på dine trøjer, som du ønsker. Når du skal vælge dit design, er det vigtigt, at man tydeligt kan se hvilken virksomhed, organisation eller forening, I reklamerer for. Du har mulighed for at gøre en almindelig sweatshirt til jeres næste reklamesøjle blot ved at tilføje dit eget design.

Hvad skal overvejes, når I skal vælge jeres hættetrøje med tryk?

 1. Kvalitet: Vælg en sweatshirt af god kvalitet, der er holdbar og behagelig at have på. Undersøg forskellige materialer, såsom bomuld, polyester eller et af vores miljøvenlige materialer.
 2. Stil og design: Overvej hvilken stil og design du ønsker for din sweatshirt med logo. Vælg en stil, der passer til formålet og målgruppen. Du kan også overveje farver, pasform og placering af logoet.

 3. Logoets størrelse og placering: Tænk over, hvordan dit logo ser ud, og hvilken størrelse og placering der fungerer bedst på en sweatshirt. Du kan vælge et stort centralt logo, et mindre logo på brystet eller et logo på ærmet eller ryggen.

 4. Trykmetode: Der er forskellige metoder til at trykke logoet på trøjen, såsom silketryk, transfertryk eller screenprint. Få jeres logo ud til potentielle kunder med tryk på jeres egen hoodie.

I kan være med fra start til slut

Når du skal bestille dine sweatshirts med logo, kan du være med i processen. Først for fremmest kan du vælge din trøje. Trøjen skal passe til dine modtagere. Hos TopSupplies finder du en bred vifte af muligheder - og hvorvidt det skal være til damer, mænd eller unisex. Vi har også en række muligheder til børn. Bagefter skal du vælge materiale. Her finder du blandt andre materialer som bomuld, polyester og polyamide. Er I en virksomhed, der værner om miljøet og derfor ønsker et grønnere materiale. Så kan du med fordel tage et kig på vores miljøvenlige sweatshirts. Her i blandt finder du materialer som RPET polyester, økologisk bomuld og materialer mærket med OEKO-TEX.

Når I har valgt den hættetrøje, I kunne tænke jer, skal I blot placere ordren og vedlægge jeres logo. Vi vender derefter retur med en korrektur til godkendelse. Vi bestræber os på at sende korrektur inden for 24 timer. Når I så har modtaget jeres korrektur, og I synes alt er som det skal være, bliver produktionen sat i gang. Sweatshirts trykkes på et af vores mange trykkerier. Herfra sendes de til jer.Hvad koster sweatshirts med logo?


Hos TopSupplies vil vi gerne gøre det så overskueligt som muligt, når du handler ved os. Priserne du ser på de forskellige sweatshirts inkluderer ALLE omkostninger forbundet med dit køb. Det gælder lige fra fragtomkostninger, tryk og til farvevalg.


Ønsker du hjælp eller har du spørgsmål?


Hos TopSupplies finder du et bredt udvalg af reklameartikler, men finder du ikke præcis det du ønsker? Vi sidder klar med god kundeservice og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med en løsning. Det kunne være, du har en forespørgsel ift. en bestemt størrelse, farve eller en hurtigere leveringstid end det, som er angivet her på siden, så sig endelig til.

Du er altid velkommen til at kontakte os på salg@topsupplies.dk eller på 70 12 41 00. Vi glæder os til at høre fra dig