Krus i Porcelæn og Keramik med logo

Vi er en af de nationer i hele verden der drikker mest kaffe. Vi er derfor også et af de nationer, der værdsætter og elsker en god kop kaffe. Hvis der byder sig en anledning til at nyde en kop kaffe, så griber vi den. Det betyder at du som virksomhed kan gøre opmærksom på dig selv eller skabe en god reklameværdi omkring kaffen. 

 

Hos TopSupplies har vi et spændende udvalg af krus i enten porcelæn eller keramik, hvor du kan få trykt dit firmalogo eller budskab på. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige varianter, størrelser og farver, så det stemmer overens med din virksomheds visuelle identitet. Det er oftest i de små detaljer man bemærker de store forskelle.

Styrk dit brand - kaffekrus med logo
Der er mange måder at styrke dit brand på. Det er derfor en fordel at overveje, hvordan dit markedsføringsbudget er bedst udnyttet. Her vil en prisbillig løsning, der skaber effektiv reklameværdi og synlighed hos dine kunder og medarbejdere, være det helt ideelle valg. Ved at vælge et kaffekrus med logo eller generelt kopper med logo som reklamegave, vælger du en løsning, som er nyttig for modtageren. Flere undersøgelser viser, at vi I Danmark er glade for varme drikke hele året rundt. Vi er særligt glade for at drikke både kaffe, the og kakao. Vi er faktisk et af de mest kaffedrikkende lande i hele verden, hvorfor det giver god mening med et krus med logo til en kop kaffe, the eller kakao. 

Udover at forære disse krus med tryk og reklame på, kan du også have dem stående i køkkenet internt på kontoret til medarbejderne. De kan også anvendes i mødelokalet, hvor du dagligt har møder med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er de færreste, der siger nej til en kop kaffe, så hvorfor ikke samtidigt gøre det til en smart og effektiv reklamesøjle for din virksomhed. 


En reklamegave for både medarbejdere og kunder
Hvis du ansætter nye medarbejdere og skal bruge en velkomstgave, eller du skal vælge en reklamegave for din organisation, som en del af en julegave eller sommergave, kan du gå med krus med logo. Det er noget, alle både kan bruge og få glæde af i hverdagen på kontoret eller hjemme privat.

Uanset om det er til en medarbejder eller kunde, er det nogle af de mest troværdige ambassadører for din virksomhed. Den stolthed eller følelse du kan skabe, når de anvender dine reklameartikler, kan være meget værd for din virksomhed.

Når man får en kop kaffe sammen med en ven, familie eller kollega vender man typisk lige verdenssituationen. Ved at trykke et budskab eller reklame på et kaffekrus med logo, kan det være med til at være en samtalestarter. Dermed får du gjort yderligere opmærksom på din virksomhed eller koncept ved at gøre virksomheden særligt bemærket. 

 

Prisbillige krus med logo giver høj eksponering
Der kan være mange måder at gøre indtryk på eller vinde potentielle kunder. En gave falder som regel altid i god jord hos de fleste, hvorfor det kan være vejen til at gøre indtryk hos dine potentielle kunder. Ved at forære en nyttig reklamegave til messer eller andre arrangementer, vil dine potentielle kunder huske dig hver gang, de får en kop kaffe derhjemme. Det kan derfor blive en reklamegave, der både vinder den enkelte kunde, men også giver anledning til at skabe reklame i hjemmet for deres venner og familie. Skab dermed reklame, opmærksomhed og synlighed hjemme hos dine kunder med et krus med tryk eller virksomhedens logo på. Da den muligvis bliver brugt hver dag eller hyppigt om ugen, er det en reklamesøjle, der giver høj reklameeksponering.

 

Krus med logo til møder
Kaffe eller te er oftest en sikker vinder, når du skal have samtaler eller møder på kontoret. De fleste forbinder kaffe og te med noget positivt, da det anses for at være en hyggelig varm drik. Derfor er det ideelt at have krus i enten porcelæn eller keramik med logo. Det er både praktisk og samtidig en god reklame for virksomheden. Krusene kan du både have stående fremme på mødebordet, til messer, på skrivebordet eller ved kaffemaskinen, hvor firmaets logo tydeligt er repræsenteret.  

 

Porcelænskrus med logo som firmagave
Krus i enten porcelæn eller keramik er en af de reklameartikler, som skaber den mest effektive reklameværdi for virksomheder. Det skyldes dels, at det er noget vi vil bruge i dagligdagen og have tæt på os, hvorfor logoet eller budskabet vil være tilgængeligt mange af døgnets timer. Vi ser flere i dag benytte krus med logo som en firmagave til enten personalet eller samarbejdspartnere, da de er de bedste ambassadører for virksomheden.

Har du derfor en samarbejdspartner, der enten hjælper dig med løse eller faste opgaver, kan det være ideelt med en gave i form af krus med logotryk.

 

Vælg mellem forskellige varianter og farver af krus i keramik
I vores sortiment af krus i porcelæn og keramik har vi forskellige varianter, størrelser og farver, så der er noget for enhver smag. Her har du mulighed for at placere dit logo efter eget ønske på kruset. Du kan tilpasse det i den størrelse, du ønsker samt har du mulighed for at trykke det flere steder på kruset. Du har også mulighed for at få graveret eller kombineret det med et almindeligt tryk, så det giver en 3D effekt. Mulighederne er mange, hvorfor kun din egen fantasi sætter grænser for, hvad der i sidste ende kan lade sig gøre.

Vi har i mange år erfaring i at få trykt logo på kopper og krus. Derfor har vi mange eksempler og idéer til, hvordan du kan få markedsført din virksomhed på forskellige måder.

 

Hvad koster et krus i porcelæn eller keramik med logo?
Et krus i enten porcelæn eller keramik med logo kan variere i prisen alt efter den model, du ønsker at få produceret. Her har vi listet en pris ud for den enkelte model, hvor vi har indregnet alle de omkostninger, der kan forekomme med et logotryk. Vi har også indkalkuleret fragten direkte til din virksomhed. Dermed har du en endelig pris, hvor alt er indregnet. Prisen for krusene bliver billigere, desto større mængde du ønsker at bestille. Du kan ud for den enkelte varer både se en min. bestilling og priseksempler på forskellige mængder.

Såfremt du måtte have spørgsmål eller en særlig forespørgsel på et af vores produkter på shoppen, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive en mail til os på salg@topsupplies.dk. Her bestræber vi på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

Hvad koster en krus med logo ?

Vi har allerede udregnet totalprisen. Det gør vi ved at tage krusets pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividere med dit ønskede antal og ligger det hele sammen. Du får altså oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo.

Hvor lang tid tager det at lave krus med et logo ?

Hvis varen og farven er på lager når du bestiller, tager det mellem 1-4 uger efter hvilket krus du vælger.

Kan man få en vareprøve på xx med logo inden man bestiller mange ?

Ja, på alle krus kan du få en vareprøve. Det kan leveres på 2-4 dage og er uden tryk. Vi kan sagtens lave en prøve med tryk til dig, men det vil koste en opstart af trykkeriet som kan være omkostelig

 1. Krus med logo 370 ml. Keramisk
  Krus med logo 370 ml. Keramisk

  Krus med logo. Keramisk. Mål: Hx8,5 x B8,5 cm. 370 ml. Mat finish. 

   

  Benyt dig af dette lækre krus i keramik på arbejdspladsen til dig og dine medarbejdere.

  Varenummer:
  94244
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Krus med logo 250 ml Keramisk
  Krus med logo 250 ml Keramisk

  Krus med logo. Keramisk, Bambus. Mål: Ø8,4 x H6,8 cm. 250 ml. Låg/bund i bambus. 

   

  Står du og mangler et lækkert krus til arbejdspladsen, som har et låg som også kan bruges som bordskåne, er dette krus i keramik og bambus perfekt til dig.

   

  Varenummer:
  94251
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 3. Krus med logo Sæt 280 ml. Keramisk
  Krus med logo Sæt 280 ml. Keramisk

  Krus med logo. Keramisk. 280 ml. Mål: Ø7,4 x H8,5 cm. 2 stk. Mat look. Inkl. tryk på begge krus. 

   

  Står du og mangler 2 lækre krus til dig og dine medarbejdere på kontoret er dette sæt perfekt til dig.

  Varenummer:
  94253
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 2 områder. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 4. Sort
  Krus med logo Keramisk 190 ml.

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø7,5 x L8,5 cm. 190 ml. Uden hank. Mat yderside og højglans inderside. 

   

  Står du og mangler et lækkert krus med mat look til at servere for dine gæster er dette krus perfekt til dig.

  Varenummer:
  147598
  Forv. leveringstid:
  3-4 uger
  Blå
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 5. Krus med logo 400ml Keramisk
  Krus med logo 400ml Keramisk

  Krus med logo. Keramisk. Mål: H9,5 x B10 cm. Indhold: 400ml. Vintage krus

   

  Står du og mangler et krus som udstråler vintage og på samme tid har en stor trykflade, så du kan vise din virksomheds logo eller navn frem. Så er dette krus med logo perfekt til dig.

  Varenummer:
  mo6605
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til rundtryk af logo i 1 farve. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 6. Krus med logo 300ml Keramisk
  Krus med logo 300ml Keramisk

  Krus med logo. Keramisk. Mål: H7 x B9 cm. 300ml. Farvet indvendig. Mat overflade. 

   

  Står du og mangler et krus til kontoret eller til en gave til en kollega så er dette keramiske krus et optimalt valg for dig.

  Varenummer:
  P434009
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Brun
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Krus med logo 300ml Stentøj
  Krus med logo 300ml Stentøj

  Krus i stentøj. Mål: Ø8 x H9,3 cm. Indhold: 300 ml.

   

  Benyt dig af dette lækre krus med logo. Ideel til brug på jeres arbejdsplads til jeres kaffepauser eller på hjemmekontoret. 

  Varenummer:
  LT98261
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Orange
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 8. Krus med logo 450 ml Keramisk
  Krus med logo 450 ml Keramisk

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø9,5 x H11 cm. Indhold: 450ml. Med hvid ydre og farvet indre. 

   

  Kunne du tænke dig at skabe et samlingspunkt om de varme drikke, så er disse krus med logo perfekt til en hver forsamling. 

  Varenummer:
  368530
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 9. Krus med logo 250 ml Keramisk
  Krus med logo 250 ml Keramisk

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø8 x H9 cm. Indhold: 250 ml. Mat finish.

   

  Kunne du tænke dig nogen lækre og moderne krus så er disse krus med logo perfekt til dig. God til kaffepausen på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. 

  Varenummer:
  122590
  Forv. leveringstid:
  3-4 uger
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 10. Krus med logo 280 ml Keramisk
  Krus med logo 280 ml Keramisk

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø8 x H9 cm. Indhold: 280ml. Mat udvending og blank indvending. 

   

  Står du og skal give et lækker krus til dine kunder eller medarbejdere så er dette moderne og stilrent krus perfekt til dig og dine modtagere. 

  Varenummer:
  384697
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 11. Krus med logo 340ml Porcelæn
  Krus med logo 340ml Porcelæn

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø9,3 x H8,6 cm. Indhold: 340ml. 

   

  Mangler du nogen lækre og moderne krus til din cafe eller køkken så er disse perfekt til dig. Skab en hyggelig stemning blandt jeres kunder eller medarbejdere. 

  Varenummer:
  068410
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 12. Krus med logo 200 ml Keramik
  Krus med logo 200 ml Keramik

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø6,50 x H9 cm. Indhold: 200ml. Kan stables.

   

  Mangler du nogen lækre krus med logo til dine medarbejdere eller kunder så er disse krus perfekt til dig. Skab et samlingspunkt om de varme drikke. 

  Varenummer:
  412010
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 13. Krus med logo 340 ml Keramisk
  Krus med logo 340 ml Keramisk

  Krus med logo.  Keramik. Mål: Ø9,3 x H8,6 cm. Indhold: 340 ml. 

   

  Står du og mangler en reklamegave som alle dine modtagere vil kunne bruge, så er disse lækre og moderne krus perfekt til dig. 

  Varenummer:
  068532
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 14. Krus med logo 310 ml Keramisk
  Krus med logo 310 ml Keramisk

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø8,5 x H10 cm. Indhold: 310ml. 

   

  Vælg disse lækre krus hvis du ønsker at give en god gave til dine kunder, medarbejdere eller partnere. Perfekt til hjemmekontoret eller til kaffepausen på kontoret. 

  Varenummer:
  334830
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Gul
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til Ceramic transfertryk i 1 farve (holder i opvaskemaskine). Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 15. Krus med logo 250ml Keramik
  Krus med logo 250ml Keramik

  Krus med logo, Keramik. Mål: Ø8 x H8,9 cm. Indhold: 250ml. 

   

  Kunne du tænke dig at skabe et samlingspunkt i pausen på arbejdspladsen eller bidrage til hyggen derhjemme, så kan du skabe netop dette med disse krus med logo. 

  Varenummer:
  317610
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 16. Krus med logo 280ml Keramik
  Krus med logo 280ml Keramik

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø8 x H9,5 cm. Indhold: 280ml. 

   

  Mangler du nogen lækre og stilrene krus med logo, så er disse krus perfekt til dig. Perfekt måde at skabe et samlingspunkt på arbejdspladsen eller hjemme i fritiden. 

  Varenummer:
  302210
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 17. Krus med logo 310 ml Keramisk
  Krus med logo 310 ml Keramisk

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø8,6 x H10,2 cm. Indhold: 310 ml.

   

  Mangler du nogen lækre krus med logo til dine medarbejdere, kunder eller partnere, så er disse krus perfekt til dig.  

  Varenummer:
  068610
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 18. Krus med logo 310 ml Keramisk
  Krus med logo 310 ml Keramisk

  Krus med logo. Keramik. Mål: Ø8,6 x H10,2. Indhold: 310 ml. 

   

  Kunne du tænke dig nogen lækre og stilrene krus med logo, så er disse krus perfekt til jer. Skab et samlingspunkt på arbejdspladsen eller i resturanten. 

  Varenummer:
  068760
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 19. Krus med logo 180ml Porcelæn
  Krus med logo 180ml Porcelæn

  Krus med logo. Porcelæn. Mål: H7,1 x Ø7,7 cm. 180 ml. Med underkop (B14,4 x B15,0 x H1,9 cm.) . Kan stables. Med håntag.

   

  Skab et samlingspunkt på arbejdespladsen med disse lækre krus med logo. Perfekt til diverse møder eller kaffepauser. Giv en gave som bidrager til det gode humør og den glade steming. 

  Varenummer:
  LT51381
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 20. Hvid
  Krus med logo 200ml Porcelæn

  Krus med logo. Porcelæn. Mål: H9 x Ø6,5 cm. 200 ml. Kan stables og er med håndtag. 

   

  Giv en lækker krus til dine medarbejdere eller partnere. Perfekt måde at kombinere hyggen og reklame på. Få jeres logo ud i verden med disse effektive og lækre krus. 

  Varenummer:
  LT98061
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 21. Krus med logo 280ml Keramik
  Krus med logo 280ml Keramik

  Krus med logo. Keramik. Mål: H8,2 x Ø8,6 cm. 280ml. Hvid indeni. Med sort kant. Tåler opvaskemaskinen. 

   

  Vælg disse lækre vintage krus med logo, når du mangler en god gave til dine medarbejdere eller kollegaer. De er perfekte til dage på kontoret eller derhjemme. Med dens stilrene design og jeres logo vil de være helt ideelle til jer. 

  Varenummer:
  P434031
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 22. Krus med logo 350ml Keramik
  Krus med logo 350ml Keramik

  Krus med logo. Keramik. Mål: H8 x Ø9 cm. 350ml. Hvid indeni. Tåler opvaskemaskinen. 

   

  Mangler du et lækkert krus til dit skrivebord, så er det præcis dette du mangler. Et krus med logo kan også være den perfekte reklamegave til dine medarbejdere eller partnere. 

  Varenummer:
  P434041
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 23. Krus med logo 300ml Keramik 
  Krus med logo 300ml Keramik 

  Krus med logo. Keramik. Mål: 8,9 x 8,4 cm. 300ml. Tåler opvaskemaskine. Skinnende indre og mat ydre. 

   

  Drik dine varme drikkevare med disse lækre krus med logo. Perfekt som gave til medarbejdere eller partnere. God til kontoret. 

   

   

  Varenummer:
  P434053
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 24. Krus med logo 350ml Porcelæn
  Krus med logo 350ml Porcelæn

  Krus med logo. Keramik. Mål: 9,5 x 8 cm. 350ml. Tåler opvaskemaskinen. 

   

  Nyd din kaffe eller te med disse lækre krus med logo. Perfekt til kontoret eller derhjemme. God reklamegave til medarbejdere eller partnere. 

  Varenummer:
  P434017
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 25. Krus med logo 340ml Keramik
  Krus med logo 340ml Keramik

  Krus med logo. 340 ml. Keramik. Mål: H8,4 x Ø8,8 cm. 

   

  Benyt dig af dette lækre krus medlogo, når du ønsker at drikke dine varmedrikke med stil.

  Varenummer:
  10047705
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til gravering af logo på 1 side og fragt. Ex. moms.
 26. Krus med logo 25cl Porcelæn
  Krus med logo 25cl Porcelæn

  Krus i porcelæn. Mål: Ø7 x H10,3 cm. Indhold: 25cl. Produceret i EU. 

   

  Benyt dig af dette porcelæn krus med logo. Perfekt til brug på kontoret eller som gave til kollegaer eller samarbejdspartnere. 

  Varenummer:
  LT51471
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 27. Krus med logo 180ml Porcelæn
  Krus med logo 180ml Porcelæn

  Krus i porcelæn med logo. Mål: H7 x Ø7,7 cm. Indholod: 180ml. Kan stables. Produceret i Europa.

   

  Benyt dette lækre krus med logo, perfekt til et møde med kunder, samarbejdspartnere eller leverandører. Rigtig praktisk til kontoret fordi de kan stables oven på hinanden. 

  Varenummer:
  LT51291
  Forv. leveringstid:
  2-4 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 28. Kurs med logo Porcelæn 270ml
  Kurs med logo Porcelæn 270ml

  Krus i porcælen med logo. Mål: H9.7 x Ø7,7 cm. Indholod: 270ml. Kan stables. Produceret i Europa.

   

  Benyt dette lækre krus med logo, perfekt til et møde eller på kontoret. 

  Varenummer:
  LT51301
  Forv. leveringstid:
  2-4 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 29. Krus med logo 250ml Porcelæn
  Krus med logo 250ml Porcelæn

  Krus i porcelæn med logo. Mål: H10,6 x Ø7,3 cm. Indhold: 250 ml. 

   

  Benyt dette lækre krus med logo, perfekt til et møde eller på kontoret. 

  Varenummer:
  LT98181
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger, 2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 30. Krus med logo 30cl Porcelæn
  Krus med logo 30cl Porcelæn

  300ml. Mål: Ø8,6 x 8,5 cm. Vintage design med ufuldkommenheder, for at give et mere retro look. Hvid inderside, farvet yderside og sort kant. Leveres i individuel æske.

  Lækkert krus med logo, perfekt til at give til kunde eller kollegaer 

  Varenummer:
  5685
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

Styrk dit brand - kaffekrus med logo
Der er mange måder at styrke dit brand på. Det er derfor en fordel at overveje, hvordan dit markedsføringsbudget er bedst udnyttet. Her vil en prisbillig løsning, der skaber effektiv reklameværdi og synlighed hos dine kunder og medarbejdere, være det helt ideelle valg. Ved at vælge et kaffekrus med logo eller generelt kopper med logo som reklamegave, vælger du en løsning, som er nyttig for modtageren. Flere undersøgelser viser, at vi I Danmark er glade for varme drikke hele året rundt. Vi er særligt glade for at drikke både kaffe, the og kakao. Vi er faktisk et af de mest kaffedrikkende lande i hele verden, hvorfor det giver god mening med et krus med logo til en kop kaffe, the eller kakao. 

Udover at forære disse krus med tryk og reklame på, kan du også have dem stående i køkkenet internt på kontoret til medarbejderne. De kan også anvendes i mødelokalet, hvor du dagligt har møder med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er de færreste, der siger nej til en kop kaffe, så hvorfor ikke samtidigt gøre det til en smart og effektiv reklamesøjle for din virksomhed. 


En reklamegave for både medarbejdere og kunder
Hvis du ansætter nye medarbejdere og skal bruge en velkomstgave, eller du skal vælge en reklamegave for din organisation, som en del af en julegave eller sommergave, kan du gå med krus med logo. Det er noget, alle både kan bruge og få glæde af i hverdagen på kontoret eller hjemme privat.

Uanset om det er til en medarbejder eller kunde, er det nogle af de mest troværdige ambassadører for din virksomhed. Den stolthed eller følelse du kan skabe, når de anvender dine reklameartikler, kan være meget værd for din virksomhed.

Når man får en kop kaffe sammen med en ven, familie eller kollega vender man typisk lige verdenssituationen. Ved at trykke et budskab eller reklame på et kaffekrus med logo, kan det være med til at være en samtalestarter. Dermed får du gjort yderligere opmærksom på din virksomhed eller koncept ved at gøre virksomheden særligt bemærket. 

 

Prisbillige krus med logo giver høj eksponering
Der kan være mange måder at gøre indtryk på eller vinde potentielle kunder. En gave falder som regel altid i god jord hos de fleste, hvorfor det kan være vejen til at gøre indtryk hos dine potentielle kunder. Ved at forære en nyttig reklamegave til messer eller andre arrangementer, vil dine potentielle kunder huske dig hver gang, de får en kop kaffe derhjemme. Det kan derfor blive en reklamegave, der både vinder den enkelte kunde, men også giver anledning til at skabe reklame i hjemmet for deres venner og familie. Skab dermed reklame, opmærksomhed og synlighed hjemme hos dine kunder med et krus med tryk eller virksomhedens logo på. Da den muligvis bliver brugt hver dag eller hyppigt om ugen, er det en reklamesøjle, der giver høj reklameeksponering.

 

Krus med logo til møder
Kaffe eller te er oftest en sikker vinder, når du skal have samtaler eller møder på kontoret. De fleste forbinder kaffe og te med noget positivt, da det anses for at være en hyggelig varm drik. Derfor er det ideelt at have krus i enten porcelæn eller keramik med logo. Det er både praktisk og samtidig en god reklame for virksomheden. Krusene kan du både have stående fremme på mødebordet, til messer, på skrivebordet eller ved kaffemaskinen, hvor firmaets logo tydeligt er repræsenteret.  

 

Porcelænskrus med logo som firmagave
Krus i enten porcelæn eller keramik er en af de reklameartikler, som skaber den mest effektive reklameværdi for virksomheder. Det skyldes dels, at det er noget vi vil bruge i dagligdagen og have tæt på os, hvorfor logoet eller budskabet vil være tilgængeligt mange af døgnets timer. Vi ser flere i dag benytte krus med logo som en firmagave til enten personalet eller samarbejdspartnere, da de er de bedste ambassadører for virksomheden.

Har du derfor en samarbejdspartner, der enten hjælper dig med løse eller faste opgaver, kan det være ideelt med en gave i form af krus med logotryk.

 

Vælg mellem forskellige varianter og farver af krus i keramik
I vores sortiment af krus i porcelæn og keramik har vi forskellige varianter, størrelser og farver, så der er noget for enhver smag. Her har du mulighed for at placere dit logo efter eget ønske på kruset. Du kan tilpasse det i den størrelse, du ønsker samt har du mulighed for at trykke det flere steder på kruset. Du har også mulighed for at få graveret eller kombineret det med et almindeligt tryk, så det giver en 3D effekt. Mulighederne er mange, hvorfor kun din egen fantasi sætter grænser for, hvad der i sidste ende kan lade sig gøre.

Vi har i mange år erfaring i at få trykt logo på kopper og krus. Derfor har vi mange eksempler og idéer til, hvordan du kan få markedsført din virksomhed på forskellige måder.

 

Hvad koster et krus i porcelæn eller keramik med logo?
Et krus i enten porcelæn eller keramik med logo kan variere i prisen alt efter den model, du ønsker at få produceret. Her har vi listet en pris ud for den enkelte model, hvor vi har indregnet alle de omkostninger, der kan forekomme med et logotryk. Vi har også indkalkuleret fragten direkte til din virksomhed. Dermed har du en endelig pris, hvor alt er indregnet. Prisen for krusene bliver billigere, desto større mængde du ønsker at bestille. Du kan ud for den enkelte varer både se en min. bestilling og priseksempler på forskellige mængder.

Såfremt du måtte have spørgsmål eller en særlig forespørgsel på et af vores produkter på shoppen, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive en mail til os på salg@topsupplies.dk. Her bestræber vi på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

Hvad koster en krus med logo ?

Vi har allerede udregnet totalprisen. Det gør vi ved at tage krusets pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividere med dit ønskede antal og ligger det hele sammen. Du får altså oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo.

Hvor lang tid tager det at lave krus med et logo ?

Hvis varen og farven er på lager når du bestiller, tager det mellem 1-4 uger efter hvilket krus du vælger.

Kan man få en vareprøve på xx med logo inden man bestiller mange ?

Ja, på alle krus kan du få en vareprøve. Det kan leveres på 2-4 dage og er uden tryk. Vi kan sagtens lave en prøve med tryk til dig, men det vil koste en opstart af trykkeriet som kan være omkostelig