Bolcher med logo

Hvis du løbende har kundebesøg, så er bolcher med logo ideelt til lobbyen, mødelokalet eller kontoret. Med logo på bolcher giver du selv de små ting reklameværdi og blikfang. Og så er det en måde at byde kunder og samarbejdspartnere mere velkommen på.

 

TopSupplies giver dig muligheden for at vælge mellem forskellige typer af bolcher og indpakninger. Din eneste opgave er blot at vælge den smag, indpakning, farve og tekst, som skal pryde bolcherne.Du kan med fordel supplere bolcherne med slikkepinde med logo eller chokolade med logo.

Vælg mellem mange forskellige bolcher med logo

Slik er generelt noget, vi elsker i Danmark. Flere undersøgelser viser, at vi i Danmark er særligt glade for lakrids. Slik er også noget, vi alle forbinder med noget positivt og som spreder en hyggelig stemning. Slik med logo er derfor en reklamegave, der vil efterlade et positivt indtryk hos dine kunder. Her vil det være en fordel at forære reklamegaver i form af et bolche med logo. Den gode smag varer ved i længere tid, hvorfor man bedre kan blive husket som virksomhed. 

Vi har hos TopSupplies samlet et stort udvalg af bolcher i mange forskellige varianter. Her kan du vælge at designe et bolche med logopapir præcis efter dine præferencer. Du kan dermed sende et klart budskab ud til dine kunder eller sætte dit personlige præg på dine reklamegaver. Du kan vælge mellem søde, saltede og veganske bolcher, så det matcher virksomhedens profil.

Forkæl dine kunder med bolcher med logo

Hvis du enten driver en webshop eller en detailbutik, kan du gøre indtryk og forkæle dine kunder med en ekstra god oplevelse, når de handler ved dig. Som webshop sender du som regel varerne direkte hjem til kunden. Her kan du vedlægge et bolche med logo samt en lille hilsen for at gøre noget ekstra ud af at vise din taknemmelighed overfor dine kunder. Det er oftest noget, der vil falde i god jord hos kunden. Det kan også medføre, at din kunde laver en god anbefaling på din hjemmeside eller får fortalt venner og familie om den gode oplevelse. Det kan dermed starte fra en lille tanke fra din side, men ende med at være en effektiv reklameværdi for din virksomhed.

Hvis du har en detailbutik, kan du ved særlige lejligheder som “open by night” eller en kampagne uddele bolcher med logo til de forbigående på gaden. Det vil både give blikfang for butikken - men kan også være med til at trække kunder ind i butikken. Du kan også have en skål fremme ved kassen med bolcher, som du kan tilbyde både de voksne og børn, mens du f.eks. pakker varerne eller lægger tøj sammen. 

Hvor kan I bruge jeres bolcher med logo? 

Bolcher med virksomhedens logo er et kreativt og smagfuldt markedsføringsværktøj, der kan anvendes på forskellige måder og steder. Her er nogle steder og situationer, hvor man kan bruge bolcher med logo som virksomhed:

 • Messer og udstillinger: Udstyr din messestand med bolcher med virksomhedens logo som en attraktiv og delikat gave til besøgende. Det kan hjælpe med at tiltrække opmærksomhed og skabe positiv opfattelse af dit brand.
 • Konferencer og møder: Giv bolcher med logo til deltagerne som en del af velkomstpakken eller som en sød overraskelse under arrangementet. Det kan bidrage til at skabe en positiv oplevelse og styrke virksomhedens image.
 • Kundegaver: Send bolcher med logo som en del af en kundegavepakke eller som en sæsonmæssig opmærksomhed. Det er en personlig og velsmagende måde at vise værdsættelse over for kunderne.
 • Medarbejdergaver: Brug bolcher som en del af medarbejdergaver eller som en lille opmærksomhed på arbejdspladsen. Det kan bidrage til at skabe en positiv arbejdsmiljøkultur.
 • Salgsfremmende arrangementer: Brug bolcher som en del af salgsfremmende kampagner eller åbent hus arrangementer. Det kan tiltrække opmærksomhed og fungere som et sødt incitament for potentielle kunder.
 • Markedsføring i butikker: Placer bolcher med logo ved kassen eller som gratis prøver i din butik for at fremme brandet og skabe en mindeværdig kundeoplevelse.
 • Sponsorering af begivenheder: Hvis din virksomhed sponsorerer begivenheder som sportsarrangementer eller lokale festivaler, kan du distribuere bolcher med logo for at øge brandeksponeringen
 • Firmafester og arrangementer: Brug bolcher med virksomhedens logo som en del af festlige begivenheder, teambuilding-aktiviteter eller jubilæer. Det tilføjer en personlig og festlig touch.
 • Receptionsområder: Placer en skål med bolcher med logo i receptionsområder eller venterum for at byde gæster velkommen og skabe en indbydende atmosfære.
 • Direkte markedsføring: Inkluder bolcher med logo i direkte mailkampagner som en kreativ og smagfuld måde at fange modtagerens opmærksomhed på.

Generelt set er bolcher med logo alsidige og kan bruges i mange sammenhænge for at fremme virksomhedens brand på en sød og mindeværdig måde.

Design dine egne bolsjer med logo

Hvis du er på jagt efter en reklamegave, der er prisbillig, og som alle kan lide, skal du klart vælge bolsjer med logo. Hos TopSupplies har vi gjort det muligt at kunne designe din egne bolsjer med logo eller reklame på. Du kan vælge mellem mange forskellige emballager og farver, så det matcher virksomhedens visuelle identitet. Du kan vælge at designe de enkelte bolsjer eller hele bøtter med bolsjer. Vi har også små æsker, som du kan designe, hvis det er vigtigt, at reklamegaven er vegansk og bæredygtig.

Fordelen ved at designe sine egne bolsjer med logo er, at det er en lækker reklamegave at tilbyde sine kunder. Du kan få præcis det resultat, du ønsker, og de fleste varianter har lang holdbarhed.

Reklameslik - en gestus der efterlader et godt indtryk

Bolcher med dit logo er en god måde at give dine kunder lidt ekstra på. Hvad end du serverer det for nye eller eksisterende kunder, så er det en af de små ting, som udstråler, at I tænker over detaljerne.

Reklameslik er generelt en lille gestus, som gør indtryk. Det er en lille hilsen med dit logo, som kunderne let kan tage imod - og så gør det bestemt ikke noget, at det samtidig smager godt. Der er ikke noget så godt som at give et ekstra tak i form af en gave. Ved at investere i bolcher med logo giver du en firmagave, som samtidig også giver dig reklameværdi.

Kommunikér dit budskab med logo på bolcher

Med logo på bolcher har du rig mulighed for at kommunikere dit budskab. Hvad end du blot ønsker at trykke virksomhedens logo, jeres slogan eller en lille tekst til kunden, så kan TopSupplies assistere jer.

Du kan både vælge mellem bolcher i plastbøtter, bolcher i glaskrukker, bolcher i æsker og meget mere. Du kan dermed også let tilpasse bolcherne til lige det formål, du har for øje. Hvis du eksempelvis skal give bolcher i firmagave, så er det ideelt med bolcher i en plastbøtte, æske eller box. På disse typer af indpakning vil der ofte være bedre plads til dit logo, lidt tekst eller en særlig hilsen.

Hvis du derimod gerne vil have bolcher fremme, når din virksomhed får besøg, så er de twistede bolcher specielt oplagte. De er lette at have fremme i både mødelokaler, kontorer, til messer, netværksarrangementer og andre lejligheder.

Bestil bolcher med logo til din virksomhed

Ønsker du at sætte din virksomheds aftryk på bolcher? Hos TopSupplies er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for opklarende spørgsmål eller ønsker hjælp til en bestilling. Vores kundeservice sidder klar til at tage imod din henvendelse på 70 12 41 00 eller hvis du skriver til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

Skulle du have brug for en hastelevering så tag endelig en dialog med os. Vi kan stort set altid hjælpe med at finde en hurtig løsning.

Hvad er prisen for at få sit logo på bolcher?

Priserne, som præsenteres på denne side, inkluderer en omfattende dækning af samtlige udgifter. Vi stræber efter fuld gennemsigtighed og ønsker at gøre handlen hos TopSupplies så enkel og overkommelig som muligt. Det betyder, at prisen dækker alt, lige fra fragt og bolcher til selve processen med at trykke dit logo. Vi sætter en ære i at undgå skjulte omkostninger, hvilket sikrer, at du som kunde kan handle med tillid og forudsigelighed. Vores priser er særligt konkurrencedygtige, da vi bevidst stræber efter at levere de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi er dedikerede til at sikre, at du får den bedste værdi for dine investeringer hos os.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at lave bolcher med et logo ?

Hvis varen og smagen er på lager når du lægger din bestillng, tager det mellem 1-5 uger efter hvilke bolcher du vælger.


Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller bolcher med logo ?

Ja, du får altid en digital korrektur når du bestiller bolcher, den skal du godkende inden vi sætter trykkeriet i gang. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordren. Kvit og frit.


Hvad koster bolcher med logo ?

Vi har gjort det nemt for dig og har udregnet totalprisen. Det gør vi ved at tage bolchernes kg. pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividere med dit antal og ligger det hele sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. kg. inkl. tryk af logo.

 1. Bolsjer i lastbil med logo
  Bolsjer i lastbil med logo

  Bolsjer i lastbiler med logo. Frugt (sur). Papir. Mål: L20 x B4.5 x H6 cm. 13g. Holdbarhed 18 måneder. Produceret i Europa.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1585
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Valgfri pantone
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Bolsjer i lastbil med logo
  Bolsjer i lastbil med logo

  Bolsjer i lastbiler med logo. Frugt (sur). Mål: L20 x B4.5 x H6 cm. 13g. Holdbarhed 18 måneder. Produceret i Europa.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1586
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Valgfri pantone
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Slikkepinde med logo Hjerte MINI
  Slikkepinde med logo Hjerte MINI

  Rødt mini hjerte i celofan med tryk på celofanen. 6 gram. Pind i pap. Produceret i Europa. 

   

  Varenummer:
  LOLLYHJERTE-MINI
  Forv. leveringstid:
  4 uger
  0,90 kr.
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt og sukker og/eller nøddeafgifter. Ex. moms.
 4. luksus chokoladekuglemix
  Slik på en hel palle med logo

  Slik med logo på palle. Pap, Træ, Folie. Mål: B23 x H15,4 x L19,5 cm. Du kan også nedenfor vælge mellem 7 andre varianter. Producenten er FSC certificeret. Produceret i Danmark. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  30942
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. m/luksus chokoladekuglemix
  Slik på en kvart palle med logo

  Slik med logo på 1/4 palle. Pap, Træ, Folie. Mål: B13 x H8,7 x L8,7 cm. Du kan nedenfor vælge mellem 7 forskellige varianter. Producenten er FSC certificeret. Produceret i Danmark.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  31626
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Bolcher med logo 25kg Metallic folie
  Bolcher med logo 25kg Metallic folie

  Bolcher med logo. Vælg blandt 13 smage. Mål H6,2 x L9 cm. Indpakning: Metallic folie. Indhold: 1 stk. (ca. 4,5 gr.) Holdbarhed: 12 mdr. ved korrekt opbevaring. Produceret i Danmark.

   

  Vælg disse lækre bolsjer og få dit helt eget design på hele overflade. De er nemme at have med og kan skabe god reklame for din virksomhed. 

  Varenummer:
  MMDBFLOW-MET
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Transparent
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (CMYK). Prisen er også inkl. sukker og eller nøddeafgifter og fragt. Ex. Moms
 7. Dansk chokolade og lakridskuglemix
  Slik med logo i æsker med logo Large

  Træfiner æsker. FSC, Folie. Mål: Ø24 cm x H6,5cm. Large. Du kan også nedenfor vælge mellem 7 andre varianter. Producenten er FSC certificeret. Produceret i Danmark.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

   

   

  Varenummer:
  31181
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Chokolade og dragékuglemix
  Slik med logo i æsker med logo Medium

  Træfiner æsker. FSC, Folie. Mål: Ø19 cm x H6,5cm. Medium. Vælg mellem 7 andre varianter. Producenten er FSC certificeret. Produceret i Danmark

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  30922
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Karamelmix
  Slik med logo i træfiner æsker Small

  Træfiner æsker. FSC, Folie. Mål: Ø14 cm x H5,5cm. 80-330 g. Du kan også nedenfor vælge mellem 7 andre varianter. Producenten er FSC certificeret. Produceret i Danmark

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  30919
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Minitvistmix
  Slik med logo i paprør (stor)

  Slik i paprør med logo. 6 forskellige smage. Karton. Mål: Ø10 x H38,5cm. Fra 700-1350 g. Produceret i Danmark. 

   

  Vælg disse lækre slik rør med logo. Perfekt gaveide til at give til en kunde eller medarbejder

  Varenummer:
  Papror-stor
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (CMYK). Prisen er også inkl. sukker og eller nøddeafgifter og fragt. Ex. Moms
 11. Bestseller
  Minitvistmix
  Slik med logo i paprør (lille)

  Slik i paprør med logo. 6 forskellige smage. Karton. Mål: Ø8 x H24cm. Fra 250-450 g. Produceret i Danmark. 

   

  Vælg disse lækre slik rør med logo. Perfekt gaveide til at give til en kunde eller medarbejder. 

   

   

  Varenummer:
  Papror-lille
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (CMYK). Prisen er også inkl. sukker og eller nøddeafgifter og fragt. Ex. Moms
 12. Bestseller
  Bolcher med logo 10 kg
  Bolcher med logo 10 kg

  10 kg. Vælg mellem 13 smage. Indpakning: Folie. Indhold: 1 stk. (ca. 4,5 gr.) Holdbarhed: 12 mdr. ved korrekt opbevaring.

   

   

  Varenummer:
  MMDBFLOW-DIG
  Forv. leveringstid:
  3-4 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk, sukkerafgifter og fragt. Ex. moms
 13. Slik i papirsbøtter med logo 50g
  Slik i papirsbøtter med logo 50g

  Slik i papirsbøtter med logo. Miljøvenlig papirsbøtte. Mål: H5 x Ø5 cm. Ca. 50 g. Vælg selv indhold. Produceret i EU.

   

  Varenummer:
  PAPERCANECOMINI
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk, sukkerafgifter og fragt. Ex. moms
 14. Slik og bolsjer i plastbøtte med logo 200 ml
  Slik og bolsjer i plastbøtte med logo 200 ml

  Slik og bøtter med logo. 130-200g. Ø7 x 6,5 cm. Vælg selv indholdet. Holdbarhed: 18 mdr. 

   

  Slik med logo er noget vi kan være fælles om. Styrk jeres relationer med en bøtte med slik. Få trykt jeres logo på og spred jeres budskab med god smag i munden.

   

  Ekspres levering! Har I travlt, så vælg dette produkt, det kan nemlig leveres på kun én uge inkl. tryk af logo. Kontakt os for at høre nærmere.

  Varenummer:
  BOTTE200
  Forv. leveringstid:
  2 uger
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 2 områder. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 15. Bolcher med logo twistede af 1kg (210 stk.)
  Bolcher med logo twistede af 1kg (210 stk.)

  Bolcher med logo twistede. Chokomint. Folie. Mål: B7 x H2 cm. Af 1kg (210 stk.) Vegansk. Produceret i Europa.

   

  Varenummer:
  SWEETSF
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Valgfri pantone
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (CMYK). Prisen er også inkl. sukker og eller nøddeafgifter og fragt. Ex. Moms
 16. Bestseller
  Bolcher med logo twistede 1kg (210 stk.)
  Bolcher med logo twistede 1kg (210 stk.)

  Bolcher med logo twistede. Vælg blandt 9 forskellige smage. Kompostbar folie. Mål: B7 x H2 cm. 1kg (210 stk.) Vegansk. Produceret i Europa.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  SWEETS
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk og fragt.
 17. Bolsjer i glaskrukker med logo Vegansk
  Bolsjer i glaskrukker med logo Vegansk

  Bolsjer i glaskrukker med logo. Japansk mint eller Frugt mix. Glas. Mål: Ø:5,5 cm. Ca. 30g/50 ml. Vegansk. Produceret i Europa. 

  Varenummer:
  SWEETJMINI
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Transparent
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til 4 farvet digitalt tryk på 1 område. Prisen er inkl. fragt evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 18. Bestseller
  Bolcher med logo i æsker
  Bolcher med logo i æsker

  Bolcher med logo i æsker. Vælg blandt fire varianter. Karton. Ca. 25-30 g. Skittles, M&M's, Bolsjer. Vegansk. Produceret i EU. 

   

  Varenummer:
  SLIMBOX
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Valgfri pantone
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (CMYK). Prisen er også inkl. sukker og eller nøddeafgifter og fragt. Ex. Moms
 19. Bolsjer i plastbøtter med logo 200ml
  Bolsjer i plastbøtter med logo 200ml

  Bolsjer i bøtter med logo. ca. 150g, ca. 37 stk. Mål: 6,50 X Ø7cm. Label på låget og rundt om bøtten. Vælg mellem mange forskellige typer bolsjer. Holdbarhed: 18 mdr. KAN LEVERES PÅ 3-4 DAGE. Produceret i Europa. 

   

   

   

  Varenummer:
  PLAST200BOL
  Forv. leveringstid:
  1 uge, 2 uger
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt og sukker og/eller nøddeafgifter. Ex. moms.
 20. Bolsjer med logo i æsker Vegansk
  Bolsjer med logo i æsker Vegansk

  Boljser med logo i æsker. Vegansk. Ca. 10 g. Holdbarhed: 36 mdr. Tryk på alle sider. Pakkes i cellofan. Produceret i Europa. 

   

  Varenummer:
  MINISLIM
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Valgfri pantone
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (CMYK). Prisen er også inkl. sukker og eller nøddeafgifter og fragt. Ex. Moms
 21. Bestseller
  Slikkepinde med logo Hjerte
  Slikkepinde med logo Hjerte

  Rødt hjerte i celofan med tryk på celofanen. Pind i pap. Produceret i Europa. 

   

  Varenummer:
  LOLLYhjerte
  Forv. leveringstid:
  4 uger
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt og sukker og/eller nøddeafgifter. Ex. moms.
 22. Bolcher med logo Vegansk
  Bolcher med logo Vegansk

  Bolcher med logo. Frugt mix. Folie. Mål: L5,5 x H2,7 cm. 1 bolsje per flowpakke. Ca. 4,5 g. Vegansk. Produceret i EU. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  FLOWSWEETS
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk, sukkerafgifter og fragt. Ex. moms
 23. Bestseller
  Bolsjer med logo Twistede bolsjer Danske
  Bolsjer med logo Twistede bolsjer Danske

  Twistede bolsjer. Mindstekøb: 10kg. Holdbarhed: 18 mdr. Kompostbar folie. KAN LEVERES PÅ KUN 3-4 DAGE.

   

  Varenummer:
  BOLSJETWIST
  Forv. leveringstid:
  1 uge, 2 uger
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. Bolsjer i Blikdåse med logo
  Bolsjer i Blikdåse med logo

  Bolsjer i Blikdåse med logo. Mål: Ø10,5 x H13 cm. 50 stk. flowpakket bolsjer i hver blikdåse. Ca. 220g. Vælg mellem 12 forskellige smage. Holdbarhed: 12 mdr.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  90051
  Forv. leveringstid:
  4-5 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (CMYK). Prisen er også inkl. sukker og eller nøddeafgifter og fragt. Ex. Moms
 25. Bestseller
  Twistede bolsjer
  Bolsjer med logo Twistede

  Twistede bolsjer. Min. 30 kg. Hvidt folie. Flere lækre smage. Det er muligt at blande smag hvert 10. kg. Holdbarhed: ca. 12 måneder. 

  Varenummer:
  63017
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

Vælg mellem mange forskellige bolcher med logo

Slik er generelt noget, vi elsker i Danmark. Flere undersøgelser viser, at vi i Danmark er særligt glade for lakrids. Slik er også noget, vi alle forbinder med noget positivt og som spreder en hyggelig stemning. Slik med logo er derfor en reklamegave, der vil efterlade et positivt indtryk hos dine kunder. Her vil det være en fordel at forære reklamegaver i form af et bolche med logo. Den gode smag varer ved i længere tid, hvorfor man bedre kan blive husket som virksomhed. 

Vi har hos TopSupplies samlet et stort udvalg af bolcher i mange forskellige varianter. Her kan du vælge at designe et bolche med logopapir præcis efter dine præferencer. Du kan dermed sende et klart budskab ud til dine kunder eller sætte dit personlige præg på dine reklamegaver. Du kan vælge mellem søde, saltede og veganske bolcher, så det matcher virksomhedens profil.

Forkæl dine kunder med bolcher med logo

Hvis du enten driver en webshop eller en detailbutik, kan du gøre indtryk og forkæle dine kunder med en ekstra god oplevelse, når de handler ved dig. Som webshop sender du som regel varerne direkte hjem til kunden. Her kan du vedlægge et bolche med logo samt en lille hilsen for at gøre noget ekstra ud af at vise din taknemmelighed overfor dine kunder. Det er oftest noget, der vil falde i god jord hos kunden. Det kan også medføre, at din kunde laver en god anbefaling på din hjemmeside eller får fortalt venner og familie om den gode oplevelse. Det kan dermed starte fra en lille tanke fra din side, men ende med at være en effektiv reklameværdi for din virksomhed.

Hvis du har en detailbutik, kan du ved særlige lejligheder som “open by night” eller en kampagne uddele bolcher med logo til de forbigående på gaden. Det vil både give blikfang for butikken - men kan også være med til at trække kunder ind i butikken. Du kan også have en skål fremme ved kassen med bolcher, som du kan tilbyde både de voksne og børn, mens du f.eks. pakker varerne eller lægger tøj sammen. 

Hvor kan I bruge jeres bolcher med logo? 

Bolcher med virksomhedens logo er et kreativt og smagfuldt markedsføringsværktøj, der kan anvendes på forskellige måder og steder. Her er nogle steder og situationer, hvor man kan bruge bolcher med logo som virksomhed:

 • Messer og udstillinger: Udstyr din messestand med bolcher med virksomhedens logo som en attraktiv og delikat gave til besøgende. Det kan hjælpe med at tiltrække opmærksomhed og skabe positiv opfattelse af dit brand.
 • Konferencer og møder: Giv bolcher med logo til deltagerne som en del af velkomstpakken eller som en sød overraskelse under arrangementet. Det kan bidrage til at skabe en positiv oplevelse og styrke virksomhedens image.
 • Kundegaver: Send bolcher med logo som en del af en kundegavepakke eller som en sæsonmæssig opmærksomhed. Det er en personlig og velsmagende måde at vise værdsættelse over for kunderne.
 • Medarbejdergaver: Brug bolcher som en del af medarbejdergaver eller som en lille opmærksomhed på arbejdspladsen. Det kan bidrage til at skabe en positiv arbejdsmiljøkultur.
 • Salgsfremmende arrangementer: Brug bolcher som en del af salgsfremmende kampagner eller åbent hus arrangementer. Det kan tiltrække opmærksomhed og fungere som et sødt incitament for potentielle kunder.
 • Markedsføring i butikker: Placer bolcher med logo ved kassen eller som gratis prøver i din butik for at fremme brandet og skabe en mindeværdig kundeoplevelse.
 • Sponsorering af begivenheder: Hvis din virksomhed sponsorerer begivenheder som sportsarrangementer eller lokale festivaler, kan du distribuere bolcher med logo for at øge brandeksponeringen
 • Firmafester og arrangementer: Brug bolcher med virksomhedens logo som en del af festlige begivenheder, teambuilding-aktiviteter eller jubilæer. Det tilføjer en personlig og festlig touch.
 • Receptionsområder: Placer en skål med bolcher med logo i receptionsområder eller venterum for at byde gæster velkommen og skabe en indbydende atmosfære.
 • Direkte markedsføring: Inkluder bolcher med logo i direkte mailkampagner som en kreativ og smagfuld måde at fange modtagerens opmærksomhed på.

Generelt set er bolcher med logo alsidige og kan bruges i mange sammenhænge for at fremme virksomhedens brand på en sød og mindeværdig måde.

Design dine egne bolsjer med logo

Hvis du er på jagt efter en reklamegave, der er prisbillig, og som alle kan lide, skal du klart vælge bolsjer med logo. Hos TopSupplies har vi gjort det muligt at kunne designe din egne bolsjer med logo eller reklame på. Du kan vælge mellem mange forskellige emballager og farver, så det matcher virksomhedens visuelle identitet. Du kan vælge at designe de enkelte bolsjer eller hele bøtter med bolsjer. Vi har også små æsker, som du kan designe, hvis det er vigtigt, at reklamegaven er vegansk og bæredygtig.

Fordelen ved at designe sine egne bolsjer med logo er, at det er en lækker reklamegave at tilbyde sine kunder. Du kan få præcis det resultat, du ønsker, og de fleste varianter har lang holdbarhed.

Reklameslik - en gestus der efterlader et godt indtryk

Bolcher med dit logo er en god måde at give dine kunder lidt ekstra på. Hvad end du serverer det for nye eller eksisterende kunder, så er det en af de små ting, som udstråler, at I tænker over detaljerne.

Reklameslik er generelt en lille gestus, som gør indtryk. Det er en lille hilsen med dit logo, som kunderne let kan tage imod - og så gør det bestemt ikke noget, at det samtidig smager godt. Der er ikke noget så godt som at give et ekstra tak i form af en gave. Ved at investere i bolcher med logo giver du en firmagave, som samtidig også giver dig reklameværdi.

Kommunikér dit budskab med logo på bolcher

Med logo på bolcher har du rig mulighed for at kommunikere dit budskab. Hvad end du blot ønsker at trykke virksomhedens logo, jeres slogan eller en lille tekst til kunden, så kan TopSupplies assistere jer.

Du kan både vælge mellem bolcher i plastbøtter, bolcher i glaskrukker, bolcher i æsker og meget mere. Du kan dermed også let tilpasse bolcherne til lige det formål, du har for øje. Hvis du eksempelvis skal give bolcher i firmagave, så er det ideelt med bolcher i en plastbøtte, æske eller box. På disse typer af indpakning vil der ofte være bedre plads til dit logo, lidt tekst eller en særlig hilsen.

Hvis du derimod gerne vil have bolcher fremme, når din virksomhed får besøg, så er de twistede bolcher specielt oplagte. De er lette at have fremme i både mødelokaler, kontorer, til messer, netværksarrangementer og andre lejligheder.

Bestil bolcher med logo til din virksomhed

Ønsker du at sætte din virksomheds aftryk på bolcher? Hos TopSupplies er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for opklarende spørgsmål eller ønsker hjælp til en bestilling. Vores kundeservice sidder klar til at tage imod din henvendelse på 70 12 41 00 eller hvis du skriver til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

Skulle du have brug for en hastelevering så tag endelig en dialog med os. Vi kan stort set altid hjælpe med at finde en hurtig løsning.

Hvad er prisen for at få sit logo på bolcher?

Priserne, som præsenteres på denne side, inkluderer en omfattende dækning af samtlige udgifter. Vi stræber efter fuld gennemsigtighed og ønsker at gøre handlen hos TopSupplies så enkel og overkommelig som muligt. Det betyder, at prisen dækker alt, lige fra fragt og bolcher til selve processen med at trykke dit logo. Vi sætter en ære i at undgå skjulte omkostninger, hvilket sikrer, at du som kunde kan handle med tillid og forudsigelighed. Vores priser er særligt konkurrencedygtige, da vi bevidst stræber efter at levere de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi er dedikerede til at sikre, at du får den bedste værdi for dine investeringer hos os.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at lave bolcher med et logo ?

Hvis varen og smagen er på lager når du lægger din bestillng, tager det mellem 1-5 uger efter hvilke bolcher du vælger.


Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller bolcher med logo ?

Ja, du får altid en digital korrektur når du bestiller bolcher, den skal du godkende inden vi sætter trykkeriet i gang. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordren. Kvit og frit.


Hvad koster bolcher med logo ?

Vi har gjort det nemt for dig og har udregnet totalprisen. Det gør vi ved at tage bolchernes kg. pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividere med dit antal og ligger det hele sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. kg. inkl. tryk af logo.