Bolcher med tryk af logo 10 kg

Indhold: 1 stk. (ca. 4,5 gr.) Holdbarhed: 12 mdr. ved korrekt opbevaring. Vælg disse lækre bolsjer og få dit helt eget design på hele overflade. 

På lager
Varenummer: 
MMDBFLOW-DIG
Min-bestilling: 10kg
 • kg. pris v/10 kg. 299,00
 • kg. pris v/30 kg. 219,00
 • kg. pris v/50 kg. 175,00
 • kg. pris v/100 kg. 155,00

Filtype: ai, eps, pdf vektoriserede filer

Du modtager korrektur til godkendelse inden 24 timer
Min-bestilling: 10 Stk.
Priser fra:
299,00
Min-bestilling: 10kg
 • kg. pris v/10 kg. 299,00
 • kg. pris v/30 kg. 219,00
 • kg. pris v/50 kg. 175,00
 • kg. pris v/100 kg. 155,00
Prisen er all inclusive
Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk, sukkerafgifter og fragt. Ex. moms
Bolcher med tryk af logo 10 kg er tilgængelig i intervaller af 1

Bolcher med tryk af logo

 • Indhold pr. pakning: 1 styk.
 • Holdbarhed: Ca. 12 måneder ved korrekt opbevaring.
 • Minimumskøb: 10 kg. Forbehold for +/- 10 % i leveret antal. 10 kg. svarer til ca. 2200 stk.
 • Leveringstid: ca. 10 hverdage efter godkendt korrektur. 
 • Trykflade: Dit design på hele forsiden 
 • Dansk produceret
 • Pakkestørrelse: 4 x 2 cm

Flere trykmuligheder kan være tilgængelige. Kontakt os på 70 12 41 00 for mere information.

Priserne er ALL INCLUSIVE

Prisen du modtager på reklameartikler med jeres logo trykt på varen er altid ALL INCLUSIVE. Det er vores ”varemærke”.

 

Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk eller gravering. Inkl. pant, sukkerafgifter og fragt. Der kommer ikke nogle ekstra udgifter oven i til kliche, startomkostninger, pant, fragt mm. Vi tillægger kun momsen.

 

De eneste varer hvor du kan få en ekstra udgift er på USB nøgler, da det kun er dig der ved, om i skal betale afgiften til Copydan. Så den skal du selv lægge oven i hvis du skal betale til copydan. Se mere om copydan her: http://shop.topsupplies.dk/copydan

 

Bestilling

Du kan vælge at bestille her i shoppen, via e-mail salg@topsupplies.dk eller telefon 70 12 41 00. Du skal oplyse om varen, hvilken farve varen skal have, antal og hvor mange farver der skal trykkes på produktet. Ønsker du at vi trykker i en specifikke pantonefarver skal dette også oplyses.

 

Logoet kan uploades her på siden hvis du ønsker at bestille her eller du kan sende det sammen med bestillingen via e-mail. Logoet skal sendes i en ai, eps eller pdf og filen skal være en trykklar vectorbaseret fil.

 

Bestiller du her på siden, vil der altid være en medarbejder der håndtere din bestilling på kontoret og derfor kan der efterfølgende ske ændringer ifølge aftale med dig. (Du vil derfor altid få en opdateret ordrebekræftelse samtidig med at du modtager korrekturen)

 

Vareprøve

Kan du lide varen og prisen ? Og er det kun kvaliteten af varen du er i tvivl om ? Så kan du bestille en vareprøve inden du laver din endelige bestilling. Har varen en pris under 15,- ved mindste prisantal vi oplyser, sendes prøven uden beregning. Er prisen på varen 15,- eller mere ved mindste antal, opkræves varens pris samt 49,- i fragt og håndteringsgebyr. Omkostningerne vil blive krediteret hvis du laver en bestilling på den vare der er bestilt prøve på inden 14 dage fra dato med logo. Prøven er en vareprøve uden jeres logotryk.

 

Korrektur

Vi trykker først dine varer, når du har godkendt korrekturen. Når vi har modtaget din bestilling vil du modtage korrektur, typisk inden for et par timer og senest 24 timer efter (der kan i perioder være mere eller mindre travlt på trykkerierne, men vi forventer typisk at kunne sende korrektur inden 24 timer). Produktionen sættes først i gang når korrekturen er godkendt og leveringstiderne gælder først fra korrekturen er godkendt. Når korrekturen er godkendt kan vi ikke lave ændringer.

 

Leveringstider

På alle varer kan du se en forventet leveringstid. Vi kan dog ofte hjælpe hvis du har hastesager og du ønsker levering tidligere end vi oplyser – det skal du blot oplyse når du bestiller.

 

Tilbud

Alle tilbud du modtager er gældende i 2 dage (På mange varer kan vi holde den længere, men på nogle varer er vi afhængige af dollarkurser og vi kan derfor ikke love prisen længere end 2 dage).

 

Produktion

Vi tager forbehold for over og under produktion på mellem -5-+15%. (det er meget sjældent det sker og det er ikke på alle varer, men kan ske på nogen produktioner). Der vil blive faktureret for det korrekte leveret antal.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!