T-shirts med logo

T-shirts med logo er noget af det firmatøj, som er specielt populært at få trykt sit logo på - og det er med god grund. Det er en glimrende måde, at dit firma kan skabe synlighed på, og så har du mulighed for at gøre det til attraktive priser. Hvad end du skal bruge T-shirts til et event, en messe eller som arbejdstøj i hverdagen, så kan vi assistere dig. I vores sortiment finder du både forskellige modeller, farver og størrelser til kvinder, mænd og unisex.  

Du finder også reklamemuligheder gennem både poloshirts med logo, jakker med logo og meget mere.


T-shirts med logo - firmatøj der bliver set


Vælger du at investere i T-shirts med tryk, så har du en glimrende mulighed for at iføre dine medarbejdere i noget tøj, som viser, at de repræsenterer dit firma. Der er flere argumenter for, hvorfor det kan betale sig at iføre dine kollegaer med tøj, hvor dit logo er tydeligt.

T-shirts med tryk er med til at gøre dit firmanavn og logo mere synligt. Dit firmanavn bliver synligt, hvilket betyder også, at I bliver mere genkendelige for potentielle kunder. Hvad end dine medarbejdere står i butik, arbejder i fødevareindustrien, hotelbranchen eller andet, så hjælper T-shirts med logo med, at det netop er dit firma, som kunderne har i tankerne, når de ønsker det produkt eller den ydelse, som I kan tilbyde. Med andre ord kan T-shirts med logo være med til at styrke dit firmas brand.

Når dine medarbejdere ifører sig moderigtige T-shirts med tryk, så bliver det også nemmere for omgivelserne at vide, hvem de skal gå til, hvis de ønsker hjælp fra dine kollegaer. Det er specielt en fordel alle de steder, hvor det er dine ansatte, som direkte ekspederer jeres kunder. Som noget helt andet så er det også med til at styrke sammenholdet på ens arbejdsplads, at man er iført T-shirts med logo. Det kan nemlig forstærke følelsen af, at man arbejder sammen om et mål.

   


Populære reklameartikler til enhver virksomhed


T-shirts med logo er en populær og effektiv måde at fremme jeres virksomhed, en begivenhed eller en forening på. De kombinerer behagelighed ved en daglig beklædningsgenstand med det markedsføringspotentiale, som et tydeligt og synligt logo kan levere. Det er derfor en reklameartikel, som kan varmt anbefales.

En T-shirt med tryk kan skabe en stærk genkendelighed. Personer, der ifører sig jeres t-shirts, bliver de en gående reklameplakat for jeres brand. Det giver en konstant eksponering for logoet og bidrager til at skabe et stærkt visuelt indtryk hos potentielle kunder. Ved at supplere med hættetrøjer og hoodies kan I også få jeres brand ud på de koldere dage. Derudover fungerer T-shirts med jeres eget design som et middel til at skabe en følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Når kollegaer bærer T-shirts med det samme logo, kan det signalere, at de er en del af en bestemt gruppe, forening eller kampagne.

En T-shirt med logo er en populær form for merchandise. De kan sælges som souvenirs eller som en måde, hvor kunder eller bidragsydere kan udtrykke deres støtte for jeres brand eller virksomhed. Dette giver en yderligere indtægtskilde og forstærker samtidig forholdet til målgruppen.

 Hvorfor skal du vælge T-shirts med logo?

 1. Tilhørsforhold: T-shirts med jeres logo kan være en effektiv måde at identificere sig med en bestemt organisation og brand. Det kan skabe en følelse af tilhørsforhold.

 2. Markedsføring: T-shirts kan fungere som en gående reklamesøjle. Personer med jeres T-shirt på, vil eksponere logoet for andre potentielle kunder. Det vil derudover øge opmærksomheden til jeres brand.

 3. Professionalisme: For rigtig mange virksomheder kan T-shirts med tryk give et ensartet og professionelt udseende til jeres medarbejdere. Det kan give en visuel identitet og hjælpe med at opbygge tillid og troværdighed.

 4. Arrangementer: T-shirts med tryk bruges ofte som en del af arrangementer eller kampagner. Det kunne være alt fra messer til daglig brug af T-shirts som arbejdstøj. Her kan T-shirten bidrage til en følelse af fællesskab blandt jeres deltagere.

 5. Reklamegaver: T-shirts kan bruges i forbindelse med gaver. Det giver modtagerne mulighed for at udtrykke deres støtte om jeres brand. Jeres modtagere vil derfor blive jeres reklamesøjle.


T-shirts til kvinder, mænd og børn


I vores sortiment har du mulighed for at vælge forskellige modeller til både kvinder, mænd og børn. Til kvinderne finder du både T-shirts med korte ærmer og lange ærmer samt formsyede T-shirts. Til mændene kan der blandt andet også vælges mellem enten rund hals eller T-shirts med V-hals.

Det er også værd at overveje materialet på jeres T-shirts. Her kan I vælge blandt en række materialer. T-shirts i lækker polyester eller almindeligt bomuld. Er I på udkig efter nogen miljøvenlige T-shirts, så er det værd at tage et kig på vores T-shirts i økologisk bomuld eller vores T-shirt med mærkningen OEKO-TEX.

Du har rig mulighed for at vælge mellem flere farver. Du kan derfor slippe fantasien løs og designe præcis de T-shirts, du mangler. På den måde kan du også matche T-shirtens farve med det logo, der skal trykkes. Det er en glimrende måde at skabe en rød tråd og sammenhæng i den visuelle identitet, som dit firma har. Ved at designe jeres egne trøjer kan I præcis den T-shirt, som I ønsker. På alle vores varer finder du skabeloner, så I selv kan designe jeres T-shirts med tekst, logo eller label. Trykket er med til at fremme synligheden af jeres brand. Med de mange muligheder og kæmpe udvalg af T-shirts kan I med sikkerhed finde den, som passer til jer og jeres brand.

 


Find den T-shirt med tryk som passer til jer


Skal du finde den rigtige T-shirt med logo til jeres virksomhed, er der en masse overvejelser, som I skal tænke over, før I lægger jeres bestilling. Det er alt fra dit design og type af T-shirt. Med et bredt sortiment kan du være sikker på at få den T-shirt, der passer til dig. Her er en lille oversigt over, hvad du skal overveje, når du skal lægge din bestilling:

 1. Formål og målgruppe: Det er værd at tænke over, hvad formålet med jeres t-shirts er, og hvem der skal have dem på. Er det til jeres kollegaer, et arrangement, en kampagne eller noget helt fjerde? Der er mange anledninger, hvor man kan benytte T-shirts. Det vil derfor hjælpe dig at vælge den rigtige stil, pasform og kvalitet til jeres formål og målgruppe.

 2. Design: Det er muligt at få tryk på T-shirts, og her er det en god ide at overveje, hvad der skal på T-shirten. Logoet eller designet er kærnen i T-shirtens udseende. Du skal derfor være sikker på, at dit logo er af høj kvalitet, så det står klart og tydeligt frem på T-shirten.

 3. Kvalitet og materiale: Ved at vælge T-shirts hos os, får du med sikkerhed en T-shirt af god kvalitet. I vores sortiment tilbyder vi T-shirts i både almindeligt bomuld, økologisk bomuld og polyester.

 4. Pasform og størrelse: T-shirts fås i forskellige pasformer. Det kan være; slim-fit, regular-fit eller loose-fit. Vælg en pasform, der passer til dine modtageres præferencer og behov. Husk, vi har også et utal af forskellige størrelser, så du kan finde en T-shirt, der passer til alle jeres modtagere.

Alt i alt kan T-shirts med tryk være en kraftfuld og ideel markedsføringsmetode. De kombinerer funktionalitet, stil og branding til at skabe en visuel identitet, øge synligheden og skabe en følelse af tilhørsforhold. Ved at udnytte potentialet i T-shirts med logo kan virksomheder og foreninger skabe en stærkere forbindelse til jeres brand.


Attraktive priser på T-shirts med logo


Handler du hos TopSupplies, finder du priser der er overskueligt og attraktive, og vi har naturligvis sørget for, at der er besparelser at hente, jo flere T-shirts du bestiller. Priserne du ser er ALL INCLUSIVE - der kommer derfor ikke ekstra udgifter i form af fragt, tryk eller farvevalg. Vi er specialister i reklameartikler, så du vil 100 procent være tilfreds, når du handler hos os.

Hvis du har bestemte forespørgsler eller spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på salg@topsupplies.dk eller 70 12 41 00.

 1. Nyhed
  Mørk hav blå
  T-shirts med logo Dame

  100% bomuld, 160 g/m2. Dame. Rund hals. Korte ærmer. Fås i flere farver. 

  Varenummer:
  96687
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lyserød
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  100% bomuld. Med rund hals. Korte ærmer. Fås i flere forskellige farver. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  21140
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. T-shirt med logo Børn
  T-shirt med logo Børn

  Recycled bomuld og RPET polyester 150 g/m2. 60% recycled bomuld og 40% polyester. Rund hals. Korte ærmer. Kommer i størrelserne 4-5, 6-8 og 10-12 år. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  21139
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Navy
  T-shirts med logo Dame

  Recyled bomuld og RPET polyester, 150 g/m2. 60% recycled bomuld og 40% RPET. Rund hals. Kort ærmet. Recycled label. Fås i flere farver. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  21138
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Navy
  T-shirts med logo Herre

  60% recyled bomuld og 40% RPET polyester, 150 g/m2. Påsat miljølabel. Rundhals. 

  Varenummer:
  21137
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Bestseller
  T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  100% polyester, 135 g/m2. Rundhals. Sømme i anden farve. Åndbar. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  21156
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Bestseller
  Kaki
  T-shirts med logo Herre

  100% økologisk bomuld,175 g/m². SOL's. OEKO-TEX. Med korte ærmer og rund hals. 

   
  Varenummer:
  S03565
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Guld
  Hvid
  Natur
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Royal blå
  T-shirts med logo Dame

  T shirt. 100% økologisk bomuld, 150 g/m2. SOL'S. OEKO-TEX. Dame str. S-3XL. Rund hals. Faconsyet. Ingen etiket.  

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03581
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Gul
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Fransk marineblå
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. 100% økologisk bomuld. 175 g/m². Dame. OEKO-TEX. Med korte ærmer og rund hals. SOL's. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03579
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Fransk marineblå
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. 100% halvkæmmet ringspundet bomuld. 190 g/m². Dame. OEKO-TEX. Med lange ærmer og rund hals. Bånd på indersiden af kraven. Tilpasset snit. SOL's. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S02075
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Orange
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. Grå melange
  T-shirts med logo Børn

  T-shirts med logo. 100% halvkæmmet ringspundet bomuld. 190 g/m². Børn. OEKO-TEX. Med lange ærmer og rund hals. Tape på indersiden af kraven. SOL's. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S02947
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. Orange
  T-shirts med logo Herre

  T-shirts med logo. 100% semi-kæmmet ringspundet bomuld. 190 g/m². Herre. OEKO-TEX. Med lange ærmer og rund hals. Tape på indersiden af kraven. SOL's. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S02074
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Orange
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Sort
  T-shirts med logo Unisex

  T-shirts med logo. Recycled bomuld, Recycled polyester, 170 g/m². Unisex, Str. XS-4XL. OEKO-TEX. Med korte ærmer og rund hals. SOL's. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03805
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Grå
  T-shirts med logo Børn

  T-shirts med logo. Økologisk bomuld, 175 g/m² OEKO-TEX. Med kortærmer og rundhals. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03578
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 15. Bestseller
  Mørkegrå
  T-shirts med logo Herre

  100% bomuld, 150 g/m2. Rund hals. Kortærmet. Kommer i flere farver. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  5857
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 16. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  Langærmet T-shirt. Fruit Of The Loom. Bomuld, 140g. Med rundhals. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  1322
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 17. Fuchsia
  T-shirts med logo Dame

  T-shirt. Fruit Of The Loom. Bomuld, 150g. Med v-hals og kortærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  1327
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 18. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. Dame. Bomuld, 180g. Med rundhals og kortærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  5870
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lyserød
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 19. Sort
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts. Keya. Dame. Bomuld, 150g/m2. Rund hals. Kortærmet. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  5868
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lyserød
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 20. Tanktoppe med logo Dame
  Tanktoppe med logo Dame

  Tanktoppe med logo. Dame. 95% Bomuld, 160g og 5% elastan. Størrelse: S-XXL. Figursyet. Med smal kantbånd ved hals og ærme. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  JN970
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 21. Tanktoppe med logo Dame
  Tanktoppe med logo Dame

  Tanktoppe med logo. 100% Økologisk bomuld, 140 g/m2. Smalle stropper og kantbånd ved hals og ærmegab. Figursyet. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  1572
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 22. Tanktoppe med logo Dame
  Tanktoppe med logo Dame

  Tanktoppe med logo. SOL's 100% Bomuld, 150g g/m2. RIb ved hals og ærmebag. Faconsyet. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

   

  Varenummer:
  1573
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 23. T-shirt i blå
  T-shirt med logo Dame

  T-shirt med logo. 100% bomuld,150g. Dame. Har kun størrelsesetiket i nakken. OEKO-TEX. Med rundhals og kortærmer. Faconsyet med sidesøm.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S02758
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Lyserød
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. Fransk marineblå
  T-shirts med logo Børn

  100% bomuld. 150g/m2. OEKO-TEX. SOL'S. Med rundhals og kortærmer. Kun med størrelsesetiket i nakken. 

   

  Varenummer:
  S01183
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 25. Kaki
  T-shirt med logo Herre

  T-shirt med logo. SOL's. 100% Bomuld, 150 g/m2. OEKO-TEX. Med rundhals og kortærmer. Elastik i kraven og sidesømmen. Kun med størrelsesetiket i nakken. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  S00553
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Lyserød
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 26. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. Polyester, 135g/m2. Åndbar t-shirts i en bred vifte af farver. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  4186
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 27. Bestseller
  Hunter
  T-shirts med logo Unisex

  Bomuld, 150 g/m2. Fruit and Loom. Med rund hals og korte ærmer. Fås i flere farver. 

  Varenummer:
  1324
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Natur
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 28. Rød
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. Fruit Of The Loom. Bomuld, 150 g/m2. Med rund hals og kort ærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  1325
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Lilla
  Natur
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 29. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  T-shirt med logo. Fruit Of The Loom. Bomuld, 140 g/m2. Med rund hals og kort ærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  1316
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 30. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts. Fruit Of The Loom. Bomuld, 140 g/m2. Str. Med rundhals og kortærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1317
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 31. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  T-shirts med logo. Fruit Of The Loom. Bomuld, 140 g/m2. Med V-hals og kort ærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1318
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 32. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. Fruit Of The Loom. Bomuld, 140 g/m2. Med V-hals og kortærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1319
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 33. Sort
  T-shirts med logo Herre

  T-shirts. Fruit Of The Loom. Bomuld, 150 g/m2. Med v-hals og kortærmer. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Varenummer:
  1326
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 34. Blå
  Trøjer med logo Herre

  Trøjer med logo. Fruit Of The Loom. Bomuld, 150g/m2. Med rundhals og langærmet. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1330
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 35. Bestseller
  Grøn
  T-shirts med logo Dreng

  T-shirt. Fruit Of The Loom. Bomuld 150 g/m². Ribbet rund hals. Smal t-shirt. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1328
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 36. T-shirts med logo Dreng
  T-shirts med logo Dreng

  T-shirt. Fruit Of The Loom. Bomuld, 140 g/m². Ribbet rund hals. Smal T-shirt. Til drenge.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  1320
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 37. T-shirts med logo Pige
  T-shirts med logo Pige

  T-shirt. Fruit Of The Loom. Bomuld 140 g/m². Ribbet rund hals. Smal t-shirt. Til piger.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1321
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 38. Bestseller
  Pink
  T-shirts med logo Pige

  T-shirt. Fruit of the Loom. Bomuld 150 g/m². Ribbet rund hals. Smal t-shirt. Til piger

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1329
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Lyserød
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 39. T-shirts med logo Unisex
  T-shirts med logo Unisex

  T-shirt. Fruit Of The Loom. Bomuld 140 g/m².  Med rund hals. Med ribkant. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  1332
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 40. Lyseblå
  T-shirts med logo Unisex

  T-shirts. Fruit Of The Loom. Bomuld 145 g/m². rund hals. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  1333
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Lilla
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 41. Marineblå
  T-shirts med logo Unisex

  T shirts med logo. SOL's. 100% økologisk bomuld, 140g/m2. OEKO-TEX. Unisex str. XS-4XL. Rund hals. Moderne pasform. Ribbet krave. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03564
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 42. T-shirts med logo Børn
  T-shirts med logo Børn

  100% økologisk bomuld (150 g/m2). OEKO-TEX. Ribstrikket krave i bomuld, båndet nakkesøm, figursyet med sidesøm. Børn.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03580
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 43. Denim blå
  T-shirts med logo Herre

  T-shirt. SOL'S. 100% økologisk bomuld, 150 g/m2. OEKO-TEX. Herre. Rund hals. Ribstrikket krave i bomuld, båndet nakkesøm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S03582
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Natur
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 44. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  100% bomuld (150g/m2). OEKO-TEX. Dybere V-hals og morderne figursyet model med sidesøm, forstærket nakkesøm. Dame.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S11388
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 45. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  100% bomuld (150g/m2). OEKO-TEX. V-neck med en rigtig flot ribstrikskrave og forstærket halssøm. Herre.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S11150
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 46. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  100% bomuld (150g/m2). OEKO-TEX. Bredere ribstrikket krave med elastan. Forstærket halssøm. Dame.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S11425
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Grøn
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 47. Grå melange
  Langærmet med logo Herre

  Langærmet t-shirt. SOL'S. 100% bomuld,150g/m2. OEKO-TEX. Herre. Rund hals. Ribstrikket krave med elastan. Forstærket halssøm. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   
  Varenummer:
  S11420
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 48. Bestseller
  Marineblå
  T-shirts med logo Børn

  100% bomuld (190 g/m2). OEKO-TEX. Ribbet krave i elastan. 6 år med sidesøm og rørstrik fra 8 år. Børn.

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

   

  Varenummer:
  S11770
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Lyserød
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms


T-shirts med logo - firmatøj der bliver set


Vælger du at investere i T-shirts med tryk, så har du en glimrende mulighed for at iføre dine medarbejdere i noget tøj, som viser, at de repræsenterer dit firma. Der er flere argumenter for, hvorfor det kan betale sig at iføre dine kollegaer med tøj, hvor dit logo er tydeligt.

T-shirts med tryk er med til at gøre dit firmanavn og logo mere synligt. Dit firmanavn bliver synligt, hvilket betyder også, at I bliver mere genkendelige for potentielle kunder. Hvad end dine medarbejdere står i butik, arbejder i fødevareindustrien, hotelbranchen eller andet, så hjælper T-shirts med logo med, at det netop er dit firma, som kunderne har i tankerne, når de ønsker det produkt eller den ydelse, som I kan tilbyde. Med andre ord kan T-shirts med logo være med til at styrke dit firmas brand.

Når dine medarbejdere ifører sig moderigtige T-shirts med tryk, så bliver det også nemmere for omgivelserne at vide, hvem de skal gå til, hvis de ønsker hjælp fra dine kollegaer. Det er specielt en fordel alle de steder, hvor det er dine ansatte, som direkte ekspederer jeres kunder. Som noget helt andet så er det også med til at styrke sammenholdet på ens arbejdsplads, at man er iført T-shirts med logo. Det kan nemlig forstærke følelsen af, at man arbejder sammen om et mål.

   


Populære reklameartikler til enhver virksomhed


T-shirts med logo er en populær og effektiv måde at fremme jeres virksomhed, en begivenhed eller en forening på. De kombinerer behagelighed ved en daglig beklædningsgenstand med det markedsføringspotentiale, som et tydeligt og synligt logo kan levere. Det er derfor en reklameartikel, som kan varmt anbefales.

En T-shirt med tryk kan skabe en stærk genkendelighed. Personer, der ifører sig jeres t-shirts, bliver de en gående reklameplakat for jeres brand. Det giver en konstant eksponering for logoet og bidrager til at skabe et stærkt visuelt indtryk hos potentielle kunder. Ved at supplere med hættetrøjer og hoodies kan I også få jeres brand ud på de koldere dage. Derudover fungerer T-shirts med jeres eget design som et middel til at skabe en følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Når kollegaer bærer T-shirts med det samme logo, kan det signalere, at de er en del af en bestemt gruppe, forening eller kampagne.

En T-shirt med logo er en populær form for merchandise. De kan sælges som souvenirs eller som en måde, hvor kunder eller bidragsydere kan udtrykke deres støtte for jeres brand eller virksomhed. Dette giver en yderligere indtægtskilde og forstærker samtidig forholdet til målgruppen.

 Hvorfor skal du vælge T-shirts med logo?

 1. Tilhørsforhold: T-shirts med jeres logo kan være en effektiv måde at identificere sig med en bestemt organisation og brand. Det kan skabe en følelse af tilhørsforhold.

 2. Markedsføring: T-shirts kan fungere som en gående reklamesøjle. Personer med jeres T-shirt på, vil eksponere logoet for andre potentielle kunder. Det vil derudover øge opmærksomheden til jeres brand.

 3. Professionalisme: For rigtig mange virksomheder kan T-shirts med tryk give et ensartet og professionelt udseende til jeres medarbejdere. Det kan give en visuel identitet og hjælpe med at opbygge tillid og troværdighed.

 4. Arrangementer: T-shirts med tryk bruges ofte som en del af arrangementer eller kampagner. Det kunne være alt fra messer til daglig brug af T-shirts som arbejdstøj. Her kan T-shirten bidrage til en følelse af fællesskab blandt jeres deltagere.

 5. Reklamegaver: T-shirts kan bruges i forbindelse med gaver. Det giver modtagerne mulighed for at udtrykke deres støtte om jeres brand. Jeres modtagere vil derfor blive jeres reklamesøjle.


T-shirts til kvinder, mænd og børn


I vores sortiment har du mulighed for at vælge forskellige modeller til både kvinder, mænd og børn. Til kvinderne finder du både T-shirts med korte ærmer og lange ærmer samt formsyede T-shirts. Til mændene kan der blandt andet også vælges mellem enten rund hals eller T-shirts med V-hals.

Det er også værd at overveje materialet på jeres T-shirts. Her kan I vælge blandt en række materialer. T-shirts i lækker polyester eller almindeligt bomuld. Er I på udkig efter nogen miljøvenlige T-shirts, så er det værd at tage et kig på vores T-shirts i økologisk bomuld eller vores T-shirt med mærkningen OEKO-TEX.

Du har rig mulighed for at vælge mellem flere farver. Du kan derfor slippe fantasien løs og designe præcis de T-shirts, du mangler. På den måde kan du også matche T-shirtens farve med det logo, der skal trykkes. Det er en glimrende måde at skabe en rød tråd og sammenhæng i den visuelle identitet, som dit firma har. Ved at designe jeres egne trøjer kan I præcis den T-shirt, som I ønsker. På alle vores varer finder du skabeloner, så I selv kan designe jeres T-shirts med tekst, logo eller label. Trykket er med til at fremme synligheden af jeres brand. Med de mange muligheder og kæmpe udvalg af T-shirts kan I med sikkerhed finde den, som passer til jer og jeres brand.

 


Find den T-shirt med tryk som passer til jer


Skal du finde den rigtige T-shirt med logo til jeres virksomhed, er der en masse overvejelser, som I skal tænke over, før I lægger jeres bestilling. Det er alt fra dit design og type af T-shirt. Med et bredt sortiment kan du være sikker på at få den T-shirt, der passer til dig. Her er en lille oversigt over, hvad du skal overveje, når du skal lægge din bestilling:

 1. Formål og målgruppe: Det er værd at tænke over, hvad formålet med jeres t-shirts er, og hvem der skal have dem på. Er det til jeres kollegaer, et arrangement, en kampagne eller noget helt fjerde? Der er mange anledninger, hvor man kan benytte T-shirts. Det vil derfor hjælpe dig at vælge den rigtige stil, pasform og kvalitet til jeres formål og målgruppe.

 2. Design: Det er muligt at få tryk på T-shirts, og her er det en god ide at overveje, hvad der skal på T-shirten. Logoet eller designet er kærnen i T-shirtens udseende. Du skal derfor være sikker på, at dit logo er af høj kvalitet, så det står klart og tydeligt frem på T-shirten.

 3. Kvalitet og materiale: Ved at vælge T-shirts hos os, får du med sikkerhed en T-shirt af god kvalitet. I vores sortiment tilbyder vi T-shirts i både almindeligt bomuld, økologisk bomuld og polyester.

 4. Pasform og størrelse: T-shirts fås i forskellige pasformer. Det kan være; slim-fit, regular-fit eller loose-fit. Vælg en pasform, der passer til dine modtageres præferencer og behov. Husk, vi har også et utal af forskellige størrelser, så du kan finde en T-shirt, der passer til alle jeres modtagere.

Alt i alt kan T-shirts med tryk være en kraftfuld og ideel markedsføringsmetode. De kombinerer funktionalitet, stil og branding til at skabe en visuel identitet, øge synligheden og skabe en følelse af tilhørsforhold. Ved at udnytte potentialet i T-shirts med logo kan virksomheder og foreninger skabe en stærkere forbindelse til jeres brand.


Attraktive priser på T-shirts med logo


Handler du hos TopSupplies, finder du priser der er overskueligt og attraktive, og vi har naturligvis sørget for, at der er besparelser at hente, jo flere T-shirts du bestiller. Priserne du ser er ALL INCLUSIVE - der kommer derfor ikke ekstra udgifter i form af fragt, tryk eller farvevalg. Vi er specialister i reklameartikler, så du vil 100 procent være tilfreds, når du handler hos os.

Hvis du har bestemte forespørgsler eller spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på salg@topsupplies.dk eller 70 12 41 00.