T-shirts med logo

T-shirts med logo er noget af det firmatøj, som er specielt populært at få trykt sit logo på - og det er med god grund. Det er en glimrende måde, at dit firma kan skabe synlighed på, og så har du mulighed for at gøre det til attraktive priser. Hvad end du skal bruge T-shirts til et event, en messe eller som arbejdstøj i hverdagen, så kan vi assistere dig. I vores sortiment finder du både forskellige modeller, farver og størrelser til kvinder, mænd og unisex.  

Du finder også reklamemuligheder gennem både poloshirts med logo, jakker med logo og meget mere.


T-shirts med logo - firmatøj der bliver set


Vælger du at investere i T-shirts med tryk, så har du en glimrende mulighed for at iføre dine medarbejdere i noget tøj, som viser, at de repræsenterer dit firma. Der er flere argumenter for, hvorfor det kan betale sig at iføre dine kollegaer med tøj, hvor dit logo er tydeligt.

T-shirts med tryk er med til at gøre dit firmanavn og logo mere synligt. Dit firmanavn bliver synligt, hvilket betyder også, at I bliver mere genkendelige for potentielle kunder. Hvad end dine medarbejdere står i butik, arbejder i fødevareindustrien, hotelbranchen eller andet, så hjælper T-shirts med logo med, at det netop er dit firma, som kunderne har i tankerne, når de ønsker det produkt eller den ydelse, som I kan tilbyde. Med andre ord kan T-shirts med logo være med til at styrke dit firmas brand.

Når dine medarbejdere ifører sig moderigtige T-shirts med tryk, så bliver det også nemmere for omgivelserne at vide, hvem de skal gå til, hvis de ønsker hjælp fra dine kollegaer. Det er specielt en fordel alle de steder, hvor det er dine ansatte, som direkte ekspederer jeres kunder. Som noget helt andet så er det også med til at styrke sammenholdet på ens arbejdsplads, at man er iført T-shirts med logo. Det kan nemlig forstærke følelsen af, at man arbejder sammen om et mål.

   


Populære reklameartikler til enhver virksomhed


T-shirts med logo er en populær og effektiv måde at fremme jeres virksomhed, en begivenhed eller en forening på. De kombinerer behagelighed ved en daglig beklædningsgenstand med det markedsføringspotentiale, som et tydeligt og synligt logo kan levere. Det er derfor en reklameartikel, som kan varmt anbefales.

En T-shirt med tryk kan skabe en stærk genkendelighed. Personer, der ifører sig jeres t-shirts, bliver de en gående reklameplakat for jeres brand. Det giver en konstant eksponering for logoet og bidrager til at skabe et stærkt visuelt indtryk hos potentielle kunder. Ved at supplere med hættetrøjer og hoodies kan I også få jeres brand ud på de koldere dage. Derudover fungerer T-shirts med jeres eget design som et middel til at skabe en følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Når kollegaer bærer T-shirts med det samme logo, kan det signalere, at de er en del af en bestemt gruppe, forening eller kampagne.

En T-shirt med logo er en populær form for merchandise. De kan sælges som souvenirs eller som en måde, hvor kunder eller bidragsydere kan udtrykke deres støtte for jeres brand eller virksomhed. Dette giver en yderligere indtægtskilde og forstærker samtidig forholdet til målgruppen.


 Hvorfor skal du vælge T-shirts med logo?

 1. Tilhørsforhold: T-shirts med jeres logo kan være en effektiv måde at identificere sig med en bestemt organisation og brand. Det kan skabe en følelse af tilhørsforhold.

 2. Markedsføring: T-shirts kan fungere som en gående reklamesøjle. Personer med jeres T-shirt på, vil eksponere logoet for andre potentielle kunder. Det vil derudover øge opmærksomheden til jeres brand.

 3. Professionalisme: For rigtig mange virksomheder kan T-shirts med tryk give et ensartet og professionelt udseende til jeres medarbejdere. Det kan give en visuel identitet og hjælpe med at opbygge tillid og troværdighed.

 4. Arrangementer: T-shirts med tryk bruges ofte som en del af arrangementer eller kampagner. Det kunne være alt fra messer til daglig brug af T-shirts som arbejdstøj. Her kan T-shirten bidrage til en følelse af fællesskab blandt jeres deltagere.

 5. Reklamegaver: T-shirts kan bruges i forbindelse med gaver. Det giver modtagerne mulighed for at udtrykke deres støtte om jeres brand. Jeres modtagere vil derfor blive jeres reklamesøjle.


T-shirts til kvinder, mænd og børn


I vores sortiment har du mulighed for at vælge forskellige modeller til både kvinder, mænd og børn. Til kvinderne finder du både T-shirts med korte ærmer og lange ærmer samt formsyede T-shirts. Til mændene kan der blandt andet også vælges mellem enten rund hals eller T-shirts med V-hals.

Det er også værd at overveje materialet på jeres T-shirts. Her kan I vælge blandt en række materialer. T-shirts i lækker polyester eller almindeligt bomuld. Er I på udkig efter nogen miljøvenlige T-shirts, så er det værd at tage et kig på vores T-shirts i økologisk bomuld eller vores T-shirt med mærkningen OEKO-TEX.

Du har rig mulighed for at vælge mellem flere farver. Du kan derfor slippe fantasien løs og designe præcis de T-shirts, du mangler. På den måde kan du også matche T-shirtens farve med det logo, der skal trykkes. Det er en glimrende måde at skabe en rød tråd og sammenhæng i den visuelle identitet, som dit firma har. Ved at designe jeres egne trøjer kan I præcis den T-shirt, som I ønsker. På alle vores varer finder du skabeloner, så I selv kan designe jeres T-shirts med tekst, logo eller label. Trykket er med til at fremme synligheden af jeres brand. Med de mange muligheder og kæmpe udvalg af T-shirts kan I med sikkerhed finde den, som passer til jer og jeres brand.

 


Find den T-shirt med tryk som passer til jer


Skal du finde den rigtige T-shirt med logo til jeres virksomhed, er der en masse overvejelser, som I skal tænke over, før I lægger jeres bestilling. Det er alt fra dit design og type af T-shirt. Med et bredt sortiment kan du være sikker på at få den T-shirt, der passer til dig. Her er en lille oversigt over, hvad du skal overveje, når du skal lægge din bestilling:

 1. Formål og målgruppe: Det er værd at tænke over, hvad formålet med jeres t-shirts er, og hvem der skal have dem på. Er det til jeres kollegaer, et arrangement, en kampagne eller noget helt fjerde? Der er mange anledninger, hvor man kan benytte T-shirts. Det vil derfor hjælpe dig at vælge den rigtige stil, pasform og kvalitet til jeres formål og målgruppe.

 2. Design: Det er muligt at få tryk på T-shirts, og her er det en god ide at overveje, hvad der skal på T-shirten. Logoet eller designet er kærnen i T-shirtens udseende. Du skal derfor være sikker på, at dit logo er af høj kvalitet, så det står klart og tydeligt frem på T-shirten.

 3. Kvalitet og materiale: Ved at vælge T-shirts hos os, får du med sikkerhed en T-shirt af god kvalitet. I vores sortiment tilbyder vi T-shirts i både almindeligt bomuld, økologisk bomuld og polyester.

 4. Pasform og størrelse: T-shirts fås i forskellige pasformer. Det kan være; slim-fit, regular-fit eller loose-fit. Vælg en pasform, der passer til dine modtageres præferencer og behov. Husk, vi har også et utal af forskellige størrelser, så du kan finde en T-shirt, der passer til alle jeres modtagere.

Alt i alt kan T-shirts med tryk være en kraftfuld og ideel markedsføringsmetode. De kombinerer funktionalitet, stil og branding til at skabe en visuel identitet, øge synligheden og skabe en følelse af tilhørsforhold. Ved at udnytte potentialet i T-shirts med logo kan virksomheder og foreninger skabe en stærkere forbindelse til jeres brand.


Attraktive priser på T-shirts med logo


Handler du hos TopSupplies, finder du priser der er overskueligt og attraktive, og vi har naturligvis sørget for, at der er besparelser at hente, jo flere T-shirts du bestiller. Priserne du ser er ALL INCLUSIVE - der kommer derfor ikke ekstra udgifter i form af fragt, tryk eller farvevalg. Vi er specialister i reklameartikler, så du vil 100 procent være tilfreds, når du handler hos os.

Hvis du har bestemte forespørgsler eller spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på salg@topsupplies.dk eller 70 12 41 00.

 1. Kaki
  T-shirts med logo Herre

  T-shirts med logo. 100% økologisk bomuld. 175 g/m². Str. XS-4XL. Herre. OEKO-TEX. Med korte ærmer og rund hals. SOL's.

   

  Varenummer:
  S03565
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Guld
  Hvid
  Natur
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Royal blå
  T-shirts med logo Dame ØKO

  T shirts med logo. Sols. Økologisk bomuld, 150 g/m². Str. S-2XL. OEKO-TEX.

   

  Mangler I en lækker t-shirt med logo til jeres medarbejder, besøgende eller kunder så er denne perfekt til jer. 

  Varenummer:
  S03581
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Fransk marineblå
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. 100% økologisk bomuld. 175 g/m². Str. S-XXL. Dame. OEKO-TEX. Med korte ærmer og rund hals. SOL's. 

   

  Få trykt jeres eget logo på disse praktiske og flotte t-shirts fra SOL's, og giv jeres markedsføring et boost. 

  Varenummer:
  S03579
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Fransk marineblå
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. 100% halvkæmmet ringspundet bomuld. 190 g/m². Str. S-XXL. Dame. OEKO-TEX. Med lange ærmer og rund hals. Bånd på indersiden af kraven. Tilpasset snit. SOL's. 

   

  Få trykt jeres eget logo på disse praktiske og flotte t-shirts fra SOL's, og giv jeres markedsføring et boost. 

  Varenummer:
  S02075
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Orange
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Grå melange
  T-shirts med logo Børn

  T-shirts med logo. 100% halvkæmmet ringspundet bomuld. 190 g/m². Str. L-4XL. Børn. OEKO-TEX. Med lange ærmer og rund hals. Tape på indersiden af kraven. SOL's. 

   

  Få trykt jeres eget logo på disse praktiske og flotte t-shirts fra SOL's, og giv jeres markedsføring et boost. 

  Varenummer:
  S02947
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Orange
  T-shirts med logo Herre

  T-shirts med logo. 100% semi-kæmmet ringspundet bomuld. 190 g/m². Str. XS-4XL. Herre. OEKO-TEX. Med lange ærmer og rund hals. Tape på indersiden af kraven. SOL's. 

   

  Få trykt jeres eget logo på disse praktiske og flotte t-shirts fra SOL's, og giv jeres markedsføring et boost. 

  Varenummer:
  S02074
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Orange
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Sort
  T-shirts med logo Unisex

  T-shirts med logo. Recycled bomuld, Recycled polyester. 170 g/m². Str. XS-4XL. Unisex. OEKO-TEX. Med korte ærmer og rund hals. SOL's. 

   

  Få jeres eget logo på disse praktiske og flotte t-shirts, og sørg for at jeres modtagere bliver jeres personlige omvandrende reklamesøjle.

  Varenummer:
  S03805
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Grå
  T-shirts med logo Børn

  T-shirts med logo. Økologisk bomuld, 175 g/m². Str. 2-12 år. OEKO-TEX. Med kortærmer og rundhals. 

   

  Få jeres eget logo på disse praktiske og flotte t-shirts, og sørg for at jeres modtagere bliver jeres personlige omvandrende reklamesøjle.

  Varenummer:
  S03578
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Lyseblå
  T-shirts med logo Herre

  T- Shirt. Keya. Herre. 100% bomuld, 150 g/m2. Rund hals. Kortærmet. 

   

  Varenummer:
  5857
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  T-shirt med logo. Herre. Bomuld, 140g. Størrelse: S-XXL. Fruit Of The Loom. Langærmet. Med rundhals. 

   

  Varenummer:
  1322
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirt med logo. Dame. Bomuld, 150g. Størrelse: XS-XXL. Fruit Of The Loom. Med v-hals og kortærmer. 

   

  Varenummer:
  1327
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. Dame. Bomuld, 180g. Med rundhals og kortærmer. 

   

  Varenummer:
  5870
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lyserød
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Sort
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts. Keya. Dame. Bomuld, 150g/m2. Rund hals. Kortærmet. 

   

   

  Varenummer:
  5868
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lyserød
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Tanktoppe med logo Dame
  Tanktoppe med logo Dame

  Tanktoppe med logo. Dame. Bomuld, 150g. Størrelse: S-XXL. Med kantbånd ved hals og ærme. Faconsyet. 

   

  Få trykt jeres logo på disse lækre og flotte tanktoppe som er perfekte at til alle begivenheder hvor i ønsker at vise jeres logo frem. Perfekt til profiltøj eller som en lækker gave til enhver modtager. 

  Varenummer:
  JN902
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Lilla
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 15. Tanktoppe med logo Dame
  Tanktoppe med logo Dame

  Tanktoppe med logo. Dame. 95% Bomuld, 160g og 5% elastan. Størrelse: S-XXL. Figursyet. Med smal kantbånd ved hals og ærme. 

   

  Mangler du profiltøj som både er praktisk, lækkert og i god kvalitet, så er disse tanktoppe med logo perfekt til dig. Er også en god gave til medarbejdere, kunder eller partnere. 

  Varenummer:
  JN970
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Hvid
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 16. Tanktoppe med logo Dame
  Tanktoppe med logo Dame

  Tanktoppe med logo. Dame. Økologisk bomuld. Størrelse: XS-XXL. Med smalle stropper og kantbånd ved hals og ærmegab. Figursyet. 

   

  Mangler du en gave til dine medarbejdere, partnere eller kunder, kan du med disse tanktoppe give en god gave. Perfekt til de varme dage, eller som profil tøj til arbejdstiden. 

  Varenummer:
  1572
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 17. Tanktoppe med logo Dame
  Tanktoppe med logo Dame

  Tanktoppe med logo. Dame. Bomuld, 150g. Størrelse: XS-XXL. RIb ved hals og ærmebag. Faconsyet. 

   

  Vælg disse tanktoppe med logo når i skal reklamere med jeres virksomhed. Få trykt jeres logo på disse lækre og flotte tanktoppe som er perfekte at til alle begivenheder hvor i ønsker at vise jeres logo frem. 

  Varenummer:
  1573
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 18. T-shirt med logo Dame
  T-shirt med logo Dame

  T-shirt med logo. Dame. Bomuld, 150g. OEKO-TEX. Med rundhals og kortærmer. Kun med størrelsesetiket i nakken. 

   

  Kunne du tænke dig nye t-shirt med logo til dine medarbejdere, partnere eller kunder. Disse t-shirt er i god kvalitet og med OEKO-TEX mærket. 

  Varenummer:
  S02758
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Lyserød
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 19. T-shirts med logo Børn
  T-shirts med logo Børn

  T-shirt med logo. Børn. Bomuld, 150g. OEKO-TEX. Med rundhals og kortærmer. Kun med størrelsesetiket i nakken. 

   

  Mangler du nogen lækre t-shirt med logo til børn i alle aldre, så er disse t-shirts perfekte til jer. Perfekt gave til at skabe fællesskab på skolen, børnehaven eller i fritidsklubben. 

  Varenummer:
  S01183
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 20. T-shirt med logo Herre
  T-shirt med logo Herre

  T-shirt med logo. Herre. Bomuld, 150g. OEKO-TEX. Med rundhals og kortærmer. Elastik i kraven og sidesømmen. Kun med størrelsesetiket i nakken. 

   

  Varenummer:
  S00553
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
 21. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo. Polyester, 135g/m2. Åndbar t-shirts i en bred vifte af farver. 

   

  Varenummer:
  4186
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 22. T-shirts med logo Unisex
  T-shirts med logo Unisex

  T-shirts med logo. Fruit and Loom. Bomuld. Unisex. 150 g/m2. Str. S-XXL. Fruit Of The Loom. Med rund hals og korte ærmer. 

   

  Varenummer:
  1324
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Natur
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 23. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo, Dame. Bomuld, 150 g/m2. Str. XS-XXL. Fruit Of The Loom. Med rund hals og kort ærmer. 

   

  Varenummer:
  1325
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Lilla
  Natur
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  T-shirt med logo, Herre. Bomuld, 140 g/m2. Str. S-XXL. Fruit Of The Loom. Med rund hals og kort ærmer. 

   

  Varenummer:
  1316
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 25. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo, Dame. Bomuld, 140 g/m2. Str. XS-XXL. Fruit Of The Loom. Med rundhals og kortærmer. 

   

  Varenummer:
  1317
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 26. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  T-shirts med logo, Herre. Bomuld, 140 g/m2. Str. S-XXL. Fruit Of The Loom. Med v-hals og kort ærmer. 

   

  Varenummer:
  1318
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 27. T-shirts med logo Dame
  T-shirts med logo Dame

  T-shirts med logo, Dame. Bomuld, 140 g/m2. Str. XS-XXL. Fruit Of The Loom. Med v-hals og kortærmer. 

   

  Varenummer:
  1319
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 28. T-shirts med logo Herre
  T-shirts med logo Herre

  T-shirts med logo, Herre. Bomuld, 150 g/m2. Str. S-XXL. Fruit Of The Loom. Med v-hals og kortærmer. 

   

  Varenummer:
  1326
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 29. Trøjer med logo Herre
  Trøjer med logo Herre

  Trøjer med logo, herre. Bomuld, 150g/m2. Str. S-XXL. Fruit Of The Loom. Med rundhals og langærmet. 

   

  Varenummer:
  1330
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 30. Bestseller
  T-shirts med logo Dreng
  T-shirts med logo Dreng

  T-shirt i bomuld 150 g/m². Dreng Str. 4-15 år. Fruit Of The Loom. Ribbet rund hals. Smal t-shirt. 

   

  Varenummer:
  1328
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Gul
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms


T-shirts med logo - firmatøj der bliver set


Vælger du at investere i T-shirts med tryk, så har du en glimrende mulighed for at iføre dine medarbejdere i noget tøj, som viser, at de repræsenterer dit firma. Der er flere argumenter for, hvorfor det kan betale sig at iføre dine kollegaer med tøj, hvor dit logo er tydeligt.

T-shirts med tryk er med til at gøre dit firmanavn og logo mere synligt. Dit firmanavn bliver synligt, hvilket betyder også, at I bliver mere genkendelige for potentielle kunder. Hvad end dine medarbejdere står i butik, arbejder i fødevareindustrien, hotelbranchen eller andet, så hjælper T-shirts med logo med, at det netop er dit firma, som kunderne har i tankerne, når de ønsker det produkt eller den ydelse, som I kan tilbyde. Med andre ord kan T-shirts med logo være med til at styrke dit firmas brand.

Når dine medarbejdere ifører sig moderigtige T-shirts med tryk, så bliver det også nemmere for omgivelserne at vide, hvem de skal gå til, hvis de ønsker hjælp fra dine kollegaer. Det er specielt en fordel alle de steder, hvor det er dine ansatte, som direkte ekspederer jeres kunder. Som noget helt andet så er det også med til at styrke sammenholdet på ens arbejdsplads, at man er iført T-shirts med logo. Det kan nemlig forstærke følelsen af, at man arbejder sammen om et mål.

   


Populære reklameartikler til enhver virksomhed


T-shirts med logo er en populær og effektiv måde at fremme jeres virksomhed, en begivenhed eller en forening på. De kombinerer behagelighed ved en daglig beklædningsgenstand med det markedsføringspotentiale, som et tydeligt og synligt logo kan levere. Det er derfor en reklameartikel, som kan varmt anbefales.

En T-shirt med tryk kan skabe en stærk genkendelighed. Personer, der ifører sig jeres t-shirts, bliver de en gående reklameplakat for jeres brand. Det giver en konstant eksponering for logoet og bidrager til at skabe et stærkt visuelt indtryk hos potentielle kunder. Ved at supplere med hættetrøjer og hoodies kan I også få jeres brand ud på de koldere dage. Derudover fungerer T-shirts med jeres eget design som et middel til at skabe en følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Når kollegaer bærer T-shirts med det samme logo, kan det signalere, at de er en del af en bestemt gruppe, forening eller kampagne.

En T-shirt med logo er en populær form for merchandise. De kan sælges som souvenirs eller som en måde, hvor kunder eller bidragsydere kan udtrykke deres støtte for jeres brand eller virksomhed. Dette giver en yderligere indtægtskilde og forstærker samtidig forholdet til målgruppen.


 Hvorfor skal du vælge T-shirts med logo?

 1. Tilhørsforhold: T-shirts med jeres logo kan være en effektiv måde at identificere sig med en bestemt organisation og brand. Det kan skabe en følelse af tilhørsforhold.

 2. Markedsføring: T-shirts kan fungere som en gående reklamesøjle. Personer med jeres T-shirt på, vil eksponere logoet for andre potentielle kunder. Det vil derudover øge opmærksomheden til jeres brand.

 3. Professionalisme: For rigtig mange virksomheder kan T-shirts med tryk give et ensartet og professionelt udseende til jeres medarbejdere. Det kan give en visuel identitet og hjælpe med at opbygge tillid og troværdighed.

 4. Arrangementer: T-shirts med tryk bruges ofte som en del af arrangementer eller kampagner. Det kunne være alt fra messer til daglig brug af T-shirts som arbejdstøj. Her kan T-shirten bidrage til en følelse af fællesskab blandt jeres deltagere.

 5. Reklamegaver: T-shirts kan bruges i forbindelse med gaver. Det giver modtagerne mulighed for at udtrykke deres støtte om jeres brand. Jeres modtagere vil derfor blive jeres reklamesøjle.


T-shirts til kvinder, mænd og børn


I vores sortiment har du mulighed for at vælge forskellige modeller til både kvinder, mænd og børn. Til kvinderne finder du både T-shirts med korte ærmer og lange ærmer samt formsyede T-shirts. Til mændene kan der blandt andet også vælges mellem enten rund hals eller T-shirts med V-hals.

Det er også værd at overveje materialet på jeres T-shirts. Her kan I vælge blandt en række materialer. T-shirts i lækker polyester eller almindeligt bomuld. Er I på udkig efter nogen miljøvenlige T-shirts, så er det værd at tage et kig på vores T-shirts i økologisk bomuld eller vores T-shirt med mærkningen OEKO-TEX.

Du har rig mulighed for at vælge mellem flere farver. Du kan derfor slippe fantasien løs og designe præcis de T-shirts, du mangler. På den måde kan du også matche T-shirtens farve med det logo, der skal trykkes. Det er en glimrende måde at skabe en rød tråd og sammenhæng i den visuelle identitet, som dit firma har. Ved at designe jeres egne trøjer kan I præcis den T-shirt, som I ønsker. På alle vores varer finder du skabeloner, så I selv kan designe jeres T-shirts med tekst, logo eller label. Trykket er med til at fremme synligheden af jeres brand. Med de mange muligheder og kæmpe udvalg af T-shirts kan I med sikkerhed finde den, som passer til jer og jeres brand.

 


Find den T-shirt med tryk som passer til jer


Skal du finde den rigtige T-shirt med logo til jeres virksomhed, er der en masse overvejelser, som I skal tænke over, før I lægger jeres bestilling. Det er alt fra dit design og type af T-shirt. Med et bredt sortiment kan du være sikker på at få den T-shirt, der passer til dig. Her er en lille oversigt over, hvad du skal overveje, når du skal lægge din bestilling:

 1. Formål og målgruppe: Det er værd at tænke over, hvad formålet med jeres t-shirts er, og hvem der skal have dem på. Er det til jeres kollegaer, et arrangement, en kampagne eller noget helt fjerde? Der er mange anledninger, hvor man kan benytte T-shirts. Det vil derfor hjælpe dig at vælge den rigtige stil, pasform og kvalitet til jeres formål og målgruppe.

 2. Design: Det er muligt at få tryk på T-shirts, og her er det en god ide at overveje, hvad der skal på T-shirten. Logoet eller designet er kærnen i T-shirtens udseende. Du skal derfor være sikker på, at dit logo er af høj kvalitet, så det står klart og tydeligt frem på T-shirten.

 3. Kvalitet og materiale: Ved at vælge T-shirts hos os, får du med sikkerhed en T-shirt af god kvalitet. I vores sortiment tilbyder vi T-shirts i både almindeligt bomuld, økologisk bomuld og polyester.

 4. Pasform og størrelse: T-shirts fås i forskellige pasformer. Det kan være; slim-fit, regular-fit eller loose-fit. Vælg en pasform, der passer til dine modtageres præferencer og behov. Husk, vi har også et utal af forskellige størrelser, så du kan finde en T-shirt, der passer til alle jeres modtagere.

Alt i alt kan T-shirts med tryk være en kraftfuld og ideel markedsføringsmetode. De kombinerer funktionalitet, stil og branding til at skabe en visuel identitet, øge synligheden og skabe en følelse af tilhørsforhold. Ved at udnytte potentialet i T-shirts med logo kan virksomheder og foreninger skabe en stærkere forbindelse til jeres brand.


Attraktive priser på T-shirts med logo


Handler du hos TopSupplies, finder du priser der er overskueligt og attraktive, og vi har naturligvis sørget for, at der er besparelser at hente, jo flere T-shirts du bestiller. Priserne du ser er ALL INCLUSIVE - der kommer derfor ikke ekstra udgifter i form af fragt, tryk eller farvevalg. Vi er specialister i reklameartikler, så du vil 100 procent være tilfreds, når du handler hos os.

Hvis du har bestemte forespørgsler eller spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på salg@topsupplies.dk eller 70 12 41 00.