Nøgleringe med logo

Når du som virksomhed ønsker at skabe et brand eller synlighed omkring din virksomhed, er det vigtigt at gøre sig nogle gode valg. Hvis du ønsker at forære en reklamegave, er det derfor vigtigt at sikre sig, at det er en gave, der giver værdi hos modtageren. Er det en gave, der bliver anvendt, får du maksimalt udbytte af den reklameværdi, som det vil give din virksomhed. Her er nøgleringe med logo et ideelt valg. De fleste bærer oftest rundt på nøgler til hjemmet, cyklen, bilen eller andre vigtige steder. Der er som regel flere nøgler at holde styr på, hvorfor det kan være en fordel at få samlet alle nøgler i en samlet nøglering.


Hos TopSupplies finder du et spændende udvalg af nøgleringe, hvor du kan få trykt dit logo eller budskab på. Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver, så det enten passer med virksomhedens visuelle identitet. Det betyder også, at du kan designe en nøglering, der udelukkende skal skabe blikfang. Det kan både være nyttigt for modtageren, som altid vil kunne finde sine nøgler og for din virksomhed, fordi modtageren altid vil huske din reklame.


Er du i tvivl, kan du med fordel også se på vores udvalg af mønter med logo og vand med logo.

Vælg mellem et stort udvalg af nøgleringe med tryk

Hos TopSupplies har vi samlet et stort udvalg af nøgleringe, som henvender sig til de forskellige brancher. Du kan dermed skabe en personlig nøglering, der matcher din virksomhed og branche. Er du f.eks. ejendomsmægler, kan du vælge en nøglering, som er designet som et hus. Det kan være ideelt som en reklamegave, når jeres kunder køber et hus eller sommerhus. Det giver både kunden og din virksomhed værdi, da det er noget, de vil bruge til at samle husets nøgler. Du kan også vælge en nøglering, som er designet med en tommestok eller målebånd. Det vil være ideelt, hvis du er en håndværkervirksomhed. Når du har udført arbejdet hjemme hos kunden, kan du smide kundens nøgle i postkassen med en nøglering. 

Hvor kan I bruge nøgleringe med logo? 

Nøgleringe med logo kan bruges som en effektiv og alsidig markedsføringsgenstand i forskellige sammenhænge for virksomheder. Her er nogle steder, hvor virksomheder kan drage fordel af at bruge nøgleringe med logo:

 • Giveaways og Promotion: Nøgleringe med jeres logo er populære giveaways ved messer, konferencer, og events. De er en overkommelig markedsføringsgenstand, der hjælper med at øge brandkendskabet.
 • Medarbejdergaver: Virksomheder kan give nøgleringe med logo som en gestus til deres medarbejdere. Det kan fungere som en lille gave til jubilæer, fødselsdage eller som en anerkendelse af en veludført opgave.
 • Kundegaver: Nøgleringe kan også gives som en del af kundegaver. Det kan være en fin gestus for at vise taknemmelighed over for kunder, styrke forholdet og samtidig fremme brandkendskabet.
 • Detailhandel: Hvis din virksomhed har en fysisk detailhandel, kan nøgleringe med logo sælges som merchandise. Dette kan generere ekstra indtægter og øge brandeksponeringen.
 • Firmabilnøgler: Hvis din virksomhed har en flåde af firmabiler, kan nøgleringe med logo bruges til at identificere og promovere virksomheden på en praktisk måde.
 • Loyalitetsprogrammer: Nøgleringe kan indgå i loyalitetsprogrammer som en belønning eller et incitament til kunder, der handler regelmæssigt eller opnår visse milepæle.
 • Sport eller begivenheder: Hvis din virksomhed sponsorerer sportsbegivenheder eller andre arrangementer, kan nøgleringe med logo være en del af sponsorpakken eller giveaways ved arrangementet.
 • Velgørenhed og fundraising: Nøgleringe kan også bruges som en del af velgørenhedsbegivenheder eller fundraising-kampagner. Folk kan købe dem som en støtte til en årsag.

Boost jeres reklame med nøgleringe 

Nøgleringe med jeres logo er en smart og effektiv markedsføringsgenstand, der kan tjene forskellige formål for virksomheder. Disse små, men praktiske genstande udgør ikke kun nyttige værktøjer til at organisere nøgler, men fungerer også som bærbare reklamesøjler. Ved at distribuere nøgleringe med virksomhedens logo som giveaways ved messer, konferencer eller som en del af kundegaver, kan virksomheder skabe og styrke deres brandkendskab på en omkostningseffektiv måde.


Nøgleringe med logo er også velegnede til at belønne medarbejdere eller indgå i loyalitetsprogrammer, hvilket bidrager til at opbygge en positiv virksomhedskultur. Den alsidighed, som nøgleringe tilbyder, gør dem velegnede til forskellige formål, lige fra firmabilidentifikation til at sælge som merchandise i detailhandlen. Deres anvendelighed strækker sig endda til at fungere som en del af velgørenhedsbegivenheder eller fundraising-kampagner. Samlet set udgør nøgleringe med logo en praktisk og mindeværdig måde at promovere brandet, styrke forbindelser med kunder og medarbejdere samt differentiere sig i et konkurrencepræget marked.

Design din egen nøglering

At skulle designe sine egne nøgleringe med logo til virksomheden åbner op for en spændende mulighed for at skabe en markedsføringsgenstand, der ikke kun er praktisk, men også bærer virksomhedens unikke identitet. Den kreative proces involverer valg af materiale, farver, form og designelementer, der bedst repræsenterer virksomheden og dens værdier.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke over nøgleringens formål – om den skal være en stilfuld firmagave, en iøjnefaldende giveaway ved events eller en praktisk genstand med ekstra funktioner. Valget af materiale kan bidrage til nøgleringens æstetik og holdbarhed, mens farver og design skal harmonere med virksomhedens branding.


Designprocessen giver mulighed for at eksperimentere med kreative idéer, fra minimalistiske og elegante designs til mere farverige og iøjnefaldende muligheder. Ved at tilpasse nøgleringene kan virksomheder skabe et sammenhængende og genkendeligt visuelt udtryk, der styrker brandkendskabet og differentierer dem på markedet. Den personlige touch ved at designe egne nøgleringe giver virksomheder mulighed for at skabe noget unikt og mindeværdigt for deres kunder, medarbejdere og forretningspartnere.

Hvilke muligheder er der indenfor nøgleringe

Der er mange muligheder for nøgleringe med tryk, og valget afhænger ofte af virksomhedens behov, budget og målgruppe. Her er nogle populære muligheder:

 • Materiale: Nøgleringe kan fremstilles af forskellige materialer, herunder metal, plastik, læder og stof. Valget af materiale kan påvirke genstandens udseende og holdbarhed.
 • Trykmetode: Der er forskellige metoder til at påføre tryk på nøgleringe, herunder silketryk, gravering og prægning. Hver metode har sine egne fordele og kan give forskellige effekter og udtryk.
 • Form og design: Nøgleringe kan have forskellige former og design, der passer til virksomhedens branding eller tema. Det kan være alt fra klassiske former som cirkler og firkanter til mere unikke og tilpassede design.
 • Farver: Farvevalg er vigtigt for at sikre, at nøgleringens udseende afspejler virksomhedens farveskema. Nogle nøgleringe kan have flerfarvet tryk for at gøre logoet eller budskabet mere iøjnefaldende.
 • Funktionalitet: Udover at holde nøgler kan nøgleringe have ekstra funktioner som indbyggede lommelygter, refleks, flaskeåbner, USB-drev eller måske endda en kombination af funktioner.
 • Størrelse: Nøgleringe fås i forskellige størrelser, og det er vigtigt at vælge en størrelse, der passer til formålet. For større trykflader eller mere komplekse design kan større nøgleringe være mere velegnede.
 • Brugsscenarier: Overvej, hvordan nøgleringene skal bruges. Hvis de er beregnet som merchandise, kan et mere kreativt og iøjnefaldende design være passende. Hvis de skal bruges som firmagaver, kan en mere elegant eller funktionel nøglering være velegnet.
 • Miljøvenlige muligheder: Hvis bæredygtighed er vigtig for virksomheden, kan man overveje nøgleringe lavet af bæredygtige materialer som træ, kork, bambus og genanvendte materialer. 

Design jeres helt egne nøglering

At få muligheden for at designe dine egne nøgleringe er en spændende proces, der giver dig fuld kontrol over produktets udseende. Du kan skræddersy hver enkelt detalje for at sikre, at nøgleringene passer perfekt til din virksomheds branding og behov. Det unikke ved denne mulighed er, at du ikke blot kan vælge farven på nøgleringen, men også på syningerne, hvilket giver dig endnu større indflydelse på det æstetiske udtryk. Det er også muligt at få jeres nøgleringe i præcis den form I kunne tænke jer. 


Ydermere åbner muligheden for at inkludere et papirskort med fuldtryk nye dimensioner af personalisering. Dette kort kan indeholde yderligere brandingelementer, kontaktinformation eller endda et budskab, der styrker forbindelsen til dine kunder eller medarbejdere. Designprocessen giver dig friheden til at lade din kreativitet blomstre, og resultatet vil være nøgleringe, der ikke blot er funktionelle, men også unikt tilpasset din virksomheds identitet og budskab.


Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

Få hjælp til at finde den nøglering som passer til jeres virksomhed

Hvis ikke du finder en nøglering, der matcher dine ønsker og krav i vores sortiment, kan vi måske alligevel hjælpe dig.

Vi har gennem årene etableret et tæt og fleksibelt samarbejde med vores leverandører, hvorfor vi oftest kan løse de fleste forespørgsler. Har du derfor et ønske til en nøglering, som du ikke finder i vores sortiment, kan du med fordel kontakte os for at se, om det er noget, vi kan skaffe til dig. Vi har et mål om at gøre vores kunder glade og tilfredse, hvorfor vi gerne løber den ekstra mil for at hjælpe dig.

Hvad koster en nøglering med logo?

Prisen på nøgleringe med logo afhænger af den variant, du vælger. Der er flere forskellige modeller, hvorfor det er afgørende for prisen, hvilken model du ønsker at bestille, i kombination med den mængde du vælger at bestille. Her er der en rabat at hente ved at bestille en større mængde af den samme variant. Vi kan garantere, at du får en skarp og konkurrencedygtig pris, uanset hvilken løsning du vælger for din virksomhed.

Prisen du får, når du lægger en vare i kurven, er din endelig pris. Vi har valgt at gøre det så gennemsigtigt for vores kunder som muligt. Der er dermed ingen skjulte gebyrer, afgifter eller fragt der kommer oveni. Prisen du ser, indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil være forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Har du spørgsmål til din bestilling?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du skulle brænde inde med spørgsmål. Vi er til for at hjælpe dig, så du kan gå fra vores shop, med netop det du søgte. Du kan kontakte os på: tlf. 70 12 41 00 eller skrive til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

1. Hvor lang tid tager det at lave nøgleringe med et logo ?

Hvis din ønskede vare og farven er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tage mellem 1-4 uger alt efter hvilken nøglering du vælger.


2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller nøgleringe med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller nøgleringe som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordre. Kvit og frit.


3. Hvad koster en nøglering med logo?

Vi har gjort det nemt for dig og har udregnet totalprisen på nøgleringe. Det gør vi ved at tage nøgleringens pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividerer med antal og lægger det sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo - eks. moms. 

 1. Nyhed
  Sort
  Nøgleringe med lommelygter med logo

  Recycled aluminium. Mål: 8,6 x 2,2 cm. 3 LED lys. Batterier inkluderet. Fås i flere farver.

  Varenummer:
  20986
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Rød
  Sort
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Nyhed
  Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Recycled aluminium. Mål: 2,9 x 5,4 x 0,1 cm. Der graveres på varen.

  Varenummer:
  1376
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 3. Sort
  Nøgleringe med logo 1 LED

  Genanvendt aluminium. Mål: H5,7 x Ø1,6 cm. Med 1 LED og drevet af knapcellebatterier (inkluderet). Med karabinhage. GRS-certificering. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

  Varenummer:
  20985
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 4. Tommestokke med logo Nøglering 0,50 meter
  Tommestokke med logo Nøglering 0,50 meter

  Tommestokke med logo. Nøglering. Mål sammenfoldet: 6,5 x 2,4 x 1,3 cm. Mål udfoldet: 0,5 meter. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO2238
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 5. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Polyester. Mål: H3 x B8.5 cm. Refleksivt matriale. Grå med neongult bånd. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

  Varenummer:
  MO2104
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Gul
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 6. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøgleringe med logo. Hjerteformet med nøglering. PU- plastik. Mål: H4,4 x B3,1 x L4,2cm

   

  Varenummer:
  MO9210
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Rød
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 7. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Bambus. Mål: H4 x L54x B28. Kræver gratis app. iOS og Android. 1 CR2032-batteri medfølger.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO6897
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 8. Nøgleringe med logo Drikkedunke
  Nøgleringe med logo Drikkedunke

  Nøgleringe med logo. Metal og silikone. Mål: 4.7 x 6.7 x 1 cm. Egnet til de fleste flasker. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  6499
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Grå
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 9. Nøgleringe med logo Kork
  Nøgleringe med logo Kork

  Kork og metal. Mål: H0,6 x B3,2 x L8,9 cm. Med metalbånd.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO6733
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 10. Solcremespray med logo SPF25 Nøglering
  Solcremespray med logo SPF25 Nøglering

  Plastik. Mål: H10 x B3,5 cm. 30 ml. SPF25. Med parfume. Vaniljeduft. Sidder i en nøglering.

   

  Varenummer:
  MO6789
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 11. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøgleringe med logo. EVA. Mål: B3.3 x L6.8 x H1.4 cm. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  3583
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 12. Sort
  Nøgleringe med logo Recycled Læder

  Nøgleringe med logo. Recycled læder, metal. Mål: L14 x B2 cm. Genbrugslæderaffald (italiensk læder) samt naturlig bindemidler. Produceret i Europa. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  W13731
  Forv. leveringstid:
  3-4 uger
  Blå
  Brun
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 13. Tommestokke med logo Nøglering 0,5 meter
  Tommestokke med logo Nøglering 0,5 meter

  Stærk glasfiber. Som nøglering. Mål udfoldet: 0,5 meter. Mål sammenfoldet: L6,6 x H1,3 x 2,4 cm. Både med centimeter og tommer. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  520910
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 14. Nøgleringe med logo Metal
  Nøgleringe med logo Metal

  Nøgleringe med logo. Metal. Mål: 4,5 x H0,4 x Ø 3,5 cm. Pakkes i gaveæske. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  19538051
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 15. Nøgleringe med logo Tracker
  Nøgleringe med logo Tracker

  Nøglering med logo Mål: L3.1 x H5.2 x B1 cm. Enhedsøgning. Fjernbetjening til selfies og mikro-talememo-funktion. Med App til funktionsoptimering. Bluetooth-forbindelse, knapbatteri medfølger.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  5160
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Gul
  Hvid
  Orange
  Pink
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 16. Nøgleringe med logo Oplukker
  Nøgleringe med logo Oplukker

  Oplukker. Aluminium. Mål: H6 x L1,1 x B1,5 cm. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  6446
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Rød
  Sort
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 17. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøgleringe med logo. Imiteret læder, Metal. Mål: 2,1 x 7,7 x 0,8cm. Leveres i gaveæske.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  93363
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 18. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøglering i RPET filt. Mål: L5 x B4. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO6507
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 19. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøglering i RPET filt. Mål: L14 x B3 x H0,3 cm. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO6508
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 20. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøglering med logo. Hjerte formet. Mål. H3,6 x B4,1 cm. Metal. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  93329
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 21. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøglering med logo. Hjerte formet. Mål: H4,2 x B3,4 x L0,4 mm. Metal og ABS. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  93391
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 22. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøglering i læder. Mål: B2 x L10 x H0,8 cm. Produceret i Europa. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  LT99663
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Brun
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 23. Nøgleringe med logo Metal
  Nøgleringe med logo Metal

  Nøglering med logo. Metal. Mål: L10,3 x B 3,5 x H0,6 cm. Oval. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  LT99652
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 24. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Husformet nøglering i rustfrit stål og ABS plastik. Mål: B4,1 x H0,4 x L8 cm. Uden kæde.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO8877
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 25. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Polyester. Modstandsdygtig. Mål: H0,2 x B2,5 x L12 cm. Vægt: 6 gr.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  6488
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Lyserød
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 26. Nøgleringe med logo Kork
  Nøgleringe med logo Kork

  Nøgleringe med logo. Kork. Mål: L9 x B4 x H1,5 cm. Oval formet. Nøglering lavet i metal og flettet reb. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO6161
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 27. Nøgleringe med logo Kork og Metal
  Nøgleringe med logo Kork og Metal

  Miljøvenlige nøgleringe i kork og metal. Mål: Ø23,5 x H44

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9343
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 28. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Lyst træ. Mål: L8 x B3,2 x H0,4 cm. Flotte og simple nøgleringe, der er perfekt at give væk som reklameartikel. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9961
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 29. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Bambus. Mål: Ø4 x B5 x H0,4 cm. Flotte og simple nøgleringe, der er perfekt at give væk som reklameartikel. 

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9948
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 30. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Lyst træ. Mål: L5 x B1.9 x H0,2 cm. Flotte og simple nøgleringe, der er perfekt at give væk som reklameartikel. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9849
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 31. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Lyst træ. Mål: Ø4 x B4,5 x H0,2 cm. Flotte og simple nøgleringe, der er perfekt at give væk som reklameartikel. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9848
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 32. Antibakteriel nøgleringe med logo
  Antibakteriel nøgleringe med logo

  Antibakteriel snor i hvid polyester. Karabinhage i metal. Mål: 2 x 100 cm. Vægt: 10 gr. ISO 22196-standarden. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  6884
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 33. Nøgleringe med logo Bambus
  Nøgleringe med logo Bambus

  Nøglering. Bambusfront. Zinkring. Mål: 7 x 4 x 0,3 cm. Formet som hus. Bambusfront. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9949
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Brun
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 34. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Metal og polyester. Mål: 2,8 x 6,5 x 0,6 cm. Leveres i individuel æske. Mulighed for gravering.

   

  Varenummer:
  9274
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Pink
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 35. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Multifunktionel nøglering. Aluminium og polyester. Mål: 2,7 x 6,8 x 0,6 cm. Leveres i individuel æske. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  6062
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Hvid
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 36. Nøgleringe med logo Tommestok 0,5M
  Nøgleringe med logo Tommestok 0,5M

  Nøgleringe med en tommestok. Mål foldet ud: 0,5M. Mål foldet sammen: 6,6 x 2,4 x 1,3cm

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  P112003
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 37. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøglering med bamse. Mål: 5 x 9 cm. Med t-shirt af 100 % bomuld.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO6122
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Grå
  Hvid
  Orange
  Rød
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til Screenprint tryk i 1 farve på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 38. Nøgleringe med logo med opladerkabel Bambus
  Nøgleringe med logo med opladerkabel Bambus

  Miljøvenlig nøglering i bambus med ladekabel med USB-A til Micro-B (2 i 1 pin) og tye C. Mål: 12,5 x 2,7 x 0,8 cm

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9888
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 39. Nøgleringe med logo med opladerkabel
  Nøgleringe med logo med opladerkabel

  Nøgleringe med opladerkabel og 1 USB-A til USB-B (2 i 1 pin) og type C. Hvis logo indgraveres vil lyset oplyse logoet. Mål: 1,5 x 1,5 x 13,2 cm.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9823
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Hvid
  Rød
  Sort
  Sølv
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 40. Nøglering med logo Metal og plastik
  Nøglering med logo Metal og plastik

  Nøglering med logo. Metal. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  93372
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Blå
  Grøn
  Gul
  Orange
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 41. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Miljøvenligere nøglering af lyst træ. Mål: 4,5 x 3 x 0,7 cm. Flad og mat nøglering uden kæde.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9773
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 42. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Miljøvenligere nøglering af lyst træ. Mål: 4,5 x 3 x 0,7 cm. Flad og mat nøglering uden kæde.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9774
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 43. Nøglering med logo Opladerkabel USB til USB micro
  Nøglering med logo Opladerkabel USB til USB micro

  Nøglering med opladerkabel. USB til micro USB/type C. Magnetisk lukning. Mål: 14 x 1,3 x 0,5 cm. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  MO9765
  Forv. leveringstid:
  1-2 uger
  Hvid
  Sort
  Prisen er all inclusive 
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 44. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Nøgleringe med logo. Træ. Med ring. Uden kæde. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  6205
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 45. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Miljøvenlig nøglering af metal med skinndende finish og træ. 2 varianter: Firkant og cirkel. Med ring. men uden kæde. Leveres i individuelle poser.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  5796
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 46. Nøgleringe med logo Cirkel/Firkant
  Nøgleringe med logo Cirkel/Firkant

  Miljøvenlig nøglering fremstillet af bøgetræ. To varianter: firkant og cirkel. Med ring men uden kæde.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  6204
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Natur
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 47. Nøgleringe med logo
  Nøgleringe med logo

  Metal. Mål: 4,3 x 3 x 0,5 cm. 29 g. Leveres i individuel indpakning.

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  9642
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Sølv
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 48. Nøgleringe med logo Oplukker
  Nøgleringe med logo Oplukker

  Oplukker og nøglering i en. Aluminium. Mål: 3 x 6,7 x 0,5 cm. 

   

  Kunne du tænke dig at designe dine egne nøgleringe? Ønsker du selv at vælge farven på materialet og syningerne? Eller ønsker du et papirskort med fuldfarve som følger med nøgleringen? Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

   

  Varenummer:
  3901
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Blå
  Grå
  Rød
  Sort
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

Vælg mellem et stort udvalg af nøgleringe med tryk

Hos TopSupplies har vi samlet et stort udvalg af nøgleringe, som henvender sig til de forskellige brancher. Du kan dermed skabe en personlig nøglering, der matcher din virksomhed og branche. Er du f.eks. ejendomsmægler, kan du vælge en nøglering, som er designet som et hus. Det kan være ideelt som en reklamegave, når jeres kunder køber et hus eller sommerhus. Det giver både kunden og din virksomhed værdi, da det er noget, de vil bruge til at samle husets nøgler. Du kan også vælge en nøglering, som er designet med en tommestok eller målebånd. Det vil være ideelt, hvis du er en håndværkervirksomhed. Når du har udført arbejdet hjemme hos kunden, kan du smide kundens nøgle i postkassen med en nøglering. 

Hvor kan I bruge nøgleringe med logo? 

Nøgleringe med logo kan bruges som en effektiv og alsidig markedsføringsgenstand i forskellige sammenhænge for virksomheder. Her er nogle steder, hvor virksomheder kan drage fordel af at bruge nøgleringe med logo:

 • Giveaways og Promotion: Nøgleringe med jeres logo er populære giveaways ved messer, konferencer, og events. De er en overkommelig markedsføringsgenstand, der hjælper med at øge brandkendskabet.
 • Medarbejdergaver: Virksomheder kan give nøgleringe med logo som en gestus til deres medarbejdere. Det kan fungere som en lille gave til jubilæer, fødselsdage eller som en anerkendelse af en veludført opgave.
 • Kundegaver: Nøgleringe kan også gives som en del af kundegaver. Det kan være en fin gestus for at vise taknemmelighed over for kunder, styrke forholdet og samtidig fremme brandkendskabet.
 • Detailhandel: Hvis din virksomhed har en fysisk detailhandel, kan nøgleringe med logo sælges som merchandise. Dette kan generere ekstra indtægter og øge brandeksponeringen.
 • Firmabilnøgler: Hvis din virksomhed har en flåde af firmabiler, kan nøgleringe med logo bruges til at identificere og promovere virksomheden på en praktisk måde.
 • Loyalitetsprogrammer: Nøgleringe kan indgå i loyalitetsprogrammer som en belønning eller et incitament til kunder, der handler regelmæssigt eller opnår visse milepæle.
 • Sport eller begivenheder: Hvis din virksomhed sponsorerer sportsbegivenheder eller andre arrangementer, kan nøgleringe med logo være en del af sponsorpakken eller giveaways ved arrangementet.
 • Velgørenhed og fundraising: Nøgleringe kan også bruges som en del af velgørenhedsbegivenheder eller fundraising-kampagner. Folk kan købe dem som en støtte til en årsag.

Boost jeres reklame med nøgleringe 

Nøgleringe med jeres logo er en smart og effektiv markedsføringsgenstand, der kan tjene forskellige formål for virksomheder. Disse små, men praktiske genstande udgør ikke kun nyttige værktøjer til at organisere nøgler, men fungerer også som bærbare reklamesøjler. Ved at distribuere nøgleringe med virksomhedens logo som giveaways ved messer, konferencer eller som en del af kundegaver, kan virksomheder skabe og styrke deres brandkendskab på en omkostningseffektiv måde.


Nøgleringe med logo er også velegnede til at belønne medarbejdere eller indgå i loyalitetsprogrammer, hvilket bidrager til at opbygge en positiv virksomhedskultur. Den alsidighed, som nøgleringe tilbyder, gør dem velegnede til forskellige formål, lige fra firmabilidentifikation til at sælge som merchandise i detailhandlen. Deres anvendelighed strækker sig endda til at fungere som en del af velgørenhedsbegivenheder eller fundraising-kampagner. Samlet set udgør nøgleringe med logo en praktisk og mindeværdig måde at promovere brandet, styrke forbindelser med kunder og medarbejdere samt differentiere sig i et konkurrencepræget marked.

Design din egen nøglering

At skulle designe sine egne nøgleringe med logo til virksomheden åbner op for en spændende mulighed for at skabe en markedsføringsgenstand, der ikke kun er praktisk, men også bærer virksomhedens unikke identitet. Den kreative proces involverer valg af materiale, farver, form og designelementer, der bedst repræsenterer virksomheden og dens værdier.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke over nøgleringens formål – om den skal være en stilfuld firmagave, en iøjnefaldende giveaway ved events eller en praktisk genstand med ekstra funktioner. Valget af materiale kan bidrage til nøgleringens æstetik og holdbarhed, mens farver og design skal harmonere med virksomhedens branding.


Designprocessen giver mulighed for at eksperimentere med kreative idéer, fra minimalistiske og elegante designs til mere farverige og iøjnefaldende muligheder. Ved at tilpasse nøgleringene kan virksomheder skabe et sammenhængende og genkendeligt visuelt udtryk, der styrker brandkendskabet og differentierer dem på markedet. Den personlige touch ved at designe egne nøgleringe giver virksomheder mulighed for at skabe noget unikt og mindeværdigt for deres kunder, medarbejdere og forretningspartnere.

Hvilke muligheder er der indenfor nøgleringe

Der er mange muligheder for nøgleringe med tryk, og valget afhænger ofte af virksomhedens behov, budget og målgruppe. Her er nogle populære muligheder:

 • Materiale: Nøgleringe kan fremstilles af forskellige materialer, herunder metal, plastik, læder og stof. Valget af materiale kan påvirke genstandens udseende og holdbarhed.
 • Trykmetode: Der er forskellige metoder til at påføre tryk på nøgleringe, herunder silketryk, gravering og prægning. Hver metode har sine egne fordele og kan give forskellige effekter og udtryk.
 • Form og design: Nøgleringe kan have forskellige former og design, der passer til virksomhedens branding eller tema. Det kan være alt fra klassiske former som cirkler og firkanter til mere unikke og tilpassede design.
 • Farver: Farvevalg er vigtigt for at sikre, at nøgleringens udseende afspejler virksomhedens farveskema. Nogle nøgleringe kan have flerfarvet tryk for at gøre logoet eller budskabet mere iøjnefaldende.
 • Funktionalitet: Udover at holde nøgler kan nøgleringe have ekstra funktioner som indbyggede lommelygter, refleks, flaskeåbner, USB-drev eller måske endda en kombination af funktioner.
 • Størrelse: Nøgleringe fås i forskellige størrelser, og det er vigtigt at vælge en størrelse, der passer til formålet. For større trykflader eller mere komplekse design kan større nøgleringe være mere velegnede.
 • Brugsscenarier: Overvej, hvordan nøgleringene skal bruges. Hvis de er beregnet som merchandise, kan et mere kreativt og iøjnefaldende design være passende. Hvis de skal bruges som firmagaver, kan en mere elegant eller funktionel nøglering være velegnet.
 • Miljøvenlige muligheder: Hvis bæredygtighed er vigtig for virksomheden, kan man overveje nøgleringe lavet af bæredygtige materialer som træ, kork, bambus og genanvendte materialer. 

Design jeres helt egne nøglering

At få muligheden for at designe dine egne nøgleringe er en spændende proces, der giver dig fuld kontrol over produktets udseende. Du kan skræddersy hver enkelt detalje for at sikre, at nøgleringene passer perfekt til din virksomheds branding og behov. Det unikke ved denne mulighed er, at du ikke blot kan vælge farven på nøgleringen, men også på syningerne, hvilket giver dig endnu større indflydelse på det æstetiske udtryk. Det er også muligt at få jeres nøgleringe i præcis den form I kunne tænke jer. 


Ydermere åbner muligheden for at inkludere et papirskort med fuldtryk nye dimensioner af personalisering. Dette kort kan indeholde yderligere brandingelementer, kontaktinformation eller endda et budskab, der styrker forbindelsen til dine kunder eller medarbejdere. Designprocessen giver dig friheden til at lade din kreativitet blomstre, og resultatet vil være nøgleringe, der ikke blot er funktionelle, men også unikt tilpasset din virksomheds identitet og budskab.


Læs mere om konceptet HER og se mulighederne for nøgleringe HER

Få hjælp til at finde den nøglering som passer til jeres virksomhed

Hvis ikke du finder en nøglering, der matcher dine ønsker og krav i vores sortiment, kan vi måske alligevel hjælpe dig.

Vi har gennem årene etableret et tæt og fleksibelt samarbejde med vores leverandører, hvorfor vi oftest kan løse de fleste forespørgsler. Har du derfor et ønske til en nøglering, som du ikke finder i vores sortiment, kan du med fordel kontakte os for at se, om det er noget, vi kan skaffe til dig. Vi har et mål om at gøre vores kunder glade og tilfredse, hvorfor vi gerne løber den ekstra mil for at hjælpe dig.

Hvad koster en nøglering med logo?

Prisen på nøgleringe med logo afhænger af den variant, du vælger. Der er flere forskellige modeller, hvorfor det er afgørende for prisen, hvilken model du ønsker at bestille, i kombination med den mængde du vælger at bestille. Her er der en rabat at hente ved at bestille en større mængde af den samme variant. Vi kan garantere, at du får en skarp og konkurrencedygtig pris, uanset hvilken løsning du vælger for din virksomhed.

Prisen du får, når du lægger en vare i kurven, er din endelig pris. Vi har valgt at gøre det så gennemsigtigt for vores kunder som muligt. Der er dermed ingen skjulte gebyrer, afgifter eller fragt der kommer oveni. Prisen du ser, indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil være forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Har du spørgsmål til din bestilling?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du skulle brænde inde med spørgsmål. Vi er til for at hjælpe dig, så du kan gå fra vores shop, med netop det du søgte. Du kan kontakte os på: tlf. 70 12 41 00 eller skrive til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

1. Hvor lang tid tager det at lave nøgleringe med et logo ?

Hvis din ønskede vare og farven er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tage mellem 1-4 uger alt efter hvilken nøglering du vælger.


2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller nøgleringe med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller nøgleringe som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordre. Kvit og frit.


3. Hvad koster en nøglering med logo?

Vi har gjort det nemt for dig og har udregnet totalprisen på nøgleringe. Det gør vi ved at tage nøgleringens pris, kliche udgiften, trykkeriets opstartsgebyrer, trykpris pr. tryk osv. Vi dividerer med antal og lægger det sammen. Du får derfor oplyst varens pris pr. stk. inkl. tryk af logo - eks. moms.