Julekalendere i eget design

Med en julekalender i eget design får dit firma en glimrende mulighed for at sætte sit helt eget præg på den reklamegave, som du vil give til enten medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Udover at du giver en gestus, som med garanti vil gøre indtryk, så får du også muligheden for at associere den gode oplevelse med dit firma. 

Du kan med fordel kombinere denne reklameartikel med vores andre slikartikler med logo eller juleartikler med logo.


Gør et godt indtryk med en julekalender i eget design


Hvis dit firma vil kræse ekstra meget om nogle af jeres kunder, medarbejdere eller andre, så kan du vise det med en julekalender i eget design. Specielt i julen er en julekalender en gave, som vil blive værdsat. Hos TopSupplies har du muligheden for at præge julekalenderne lige præcis som du ønsker, samtidig med at du kan vælge mellem forskellige former, som julekalenderen skal have. 

En julekalender med dit logo vil blive set af modtageren hver dag indtil juleaften, hvilket giver øget synlighed for dit brand. Det er en effektiv måde at øge bevidstheden omkring dit firma og skabe genkendelighed blandt modtagerne.

      


Nedtælling til juleaften


Julekalenderen bruges til at tælle dagene indtil jul for at hjælpe modtageren til at spore hvor hurtigt juleaften kommer. Nedtællingen kunne tjene som en attraktiv dekoration som enhver vil blive glad for.

Udover det positive indtryk som du med garanti vil efterlade, så har en julekalender i eget design en høj reklameværdi. Hver dag i december indtil juleaften, når kalenderen åbnes, vil der blive en positiv påmindelse om dit firma. En af de store fordele ved en julekalender i eget design er, at det er med til at styrke genkendeligheden af dit brand. Det er dermed også med til at øge chancen, for at det netop er dit firma, som en potentiel kunde har i tankerne, når man skal bruge netop dit produkt eller ydelse.


Hvorfor skal du vælge julekalender i eget design


 1. Positiv association: Julekalenderen er en velkendt og populær tradition, der skaber glæde hos modtagerne. Ved at forbinde dit logo med denne positive overraskelse kan du skabe en positiv association til dit brand. Det kan bidrage til at styrke relationen til dine eksisterende kunder og skabe interesse hos potentielle kunder.
 2. Langvarig eksponering: En julekalender med logo bliver typisk hængt op eller placeret et synligt sted i hjemmet eller på arbejdspladsen. Dette betyder, at dit logo eller tekst vil være synligt i en længere periode, hvilket øger chancen for, at andre personer også vil bemærke det. Det skaber en længerevarende eksponering for din virksomhed.
 3. Kreativitet og personligt: Lav din egen julekalender i dit eget design, farver og logo. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik gave, der afspejler din branding, fordi du selv kan vælge hvordan jeres kalendere skal udformes. Ved at tilføje personlige elementer viser du omtanke og skaber en mere meningsfuld gave til modtageren.

Boost jeres reklame med julekalendere i eget design


Julekalendere med logo er en populær, anderledes og en effektiv måde at skabe opmærksomhed og synlighed for for dit brand. Ved at give en gave som en julekalender med lækker chokolade kan du booste reklamen for virksomheden i løbet af julen. Disse specialdesignede julekalendere har en masse fordele for virksomheder her i blandt en positiv forbindelse mellem jer og jeres kunder, medarbejdere eller partnere.

Grunden til at julekalendere med logo fungerer så godt som gaver, er jeres modtageres kontante udsættelse for jeres logo og brand. Hver dag i julen vil jeres modtagere åbne en låge med et stykke chokolade og samtidig se jeres logo, budskab og design. Derfor øges synligheden for jeres brand. Derudover skaber julekalendere også en følelse for værdsættelse hos modtageren af disse gaver. Uanset om det er jeres kunder, medarbejdere eller partnere, viser de virksomhedens taknemmelighed for modtagerens støtte. Dette vil øge loyaliteten og booste forholdet mellem jer og jeres modtager.

En yderligere fordel ved at du kan lave din egen kalender er, at de kan skabe deling og synlighed på sociale medier og dermed øge virksomhedens online synlighed. Når modtagerne er begejstrede for deres julekalendere, er de tilbøjelige til at dele billeder og oplevelser på sociale medieplatforme. Dette kan føre til øget eksponering hos jeres modtageres venner og omgangskreds og føre til potentielt nye kunder eller partnere.


Julekalender i eget design til alle brancher


En julekalender med jeres design er en glimrende reklamemulighed for en bred vifte af brancher. Hvad end du arbejder i bilbranchen, detailbranchen, byggebranchen eller noget helt fjerde, som kan du med garanti finde et design eller designe din egen julekalender, som også matcher virksomhedens profil.

Noget som er værd at overveje formatet på jeres æske. I vores sortiment finder du bl.a. design, som biler, huse og tårne. Vi har naturligvis også runde og firkantede designs. Vi har også en masse forskellige størrelser af julekalendere. Så alt efter hvilket udtryk du ønsker, kan du vælge den kalender, som passer til virksomheden og dens modtagere.

I vores sortiment finder du også en række standard designs, men du har også mulighed for at lave din egen julekalender. Her modtager du en skabelon som skal bruges til at designe kalenderen præcis som du kunne tænke dig. Om det skal være et billede, budskab eller blot et logo. Her er det også muligt selv at placere tallene til nedtællingen. Du kan altså selv vælge hvordan æsken skal se ud.


Chokolade julekalendere med sødt indhold


Det er jul igen. Synes du, at dine medarbejdere, kunder eller partnere fortjener lidt kærlighed og en sød overraskelse? Hos TopSupplies er det nemt at skabe forskellige chokoladekalendere med lækker indhold. Vælg forskellige typer med forskellige fyldninger. I vores sortiment findes forskelligt chokolade og slik, som julekalenderen kan indeholde. Dit firma kan f.eks. vælge mellem rittersport, chokoladekugler, lakridskugler og almindeligt mælkechokolade.


Julekalendere med overraskelser


En vigtig del af julekalenderen med logo er dens indhold. Traditionelt set er indholdet små overraskelser, der er gemt bag hver låge. Det kan være alt fra forskellige chokolader og søde sager til små gaver.

Indholdet af julekalenderen skal være af høj kvalitet og appellere til modtagerne. Chokoladen eller gaven skal være velsmagende eller attraktive for at skabe en positiv og god oplevelse. Chokoladejulekalenderne finder du med indhold som; mælkechokolade, RitterSport, Lindt, M&Ms mm. Ud over chokolade finder du også en række andre muligheder. Det kunne være vores julekalendere med the eller frø. En chokoladejulekalender er en meget klassisk julekalender, så at give en mere unik julekalender vil øge modtagerens begejstring når de åbner kalenderen. Det vil være en overraskelse, at det ikke blot er en almindelig kalender med chokolade. Du har også mulighed for at få julekalendere uden indhold. Her kan i selv lægge små gaver ned i hver låge. Det kan være legetøj, slik, artikler eller andet, som passer til jeres identitet.


En julekalender til jeres modtagere


 1. Kunder: En julekalender med logo kan være en glimrende gave til eksisterende eller potentielle kunder som en måde at vise taknemmelighed og pleje for forholdet til dem.
 2. Medarbejdere: En julekalender med virksomhedens logo kan være en fin gave til medarbejdere som en gestus for deres indsats og en måde at sprede juleglæde på arbejdspladsen.
 3. Forretningspartnere: Virksomheder kan vælge at sende julekalendere med logo til samarbejdspartnere, leverandører eller andre forretningsforbindelser for at udtrykke taknemmelighed og styrke forholdet.
 4. Velgørende organisationer: En virksomhed kan også vælge at donere julekalendere med logo til velgørende organisationer eller velgørenheds begivenheder for at støtte et godt formål og skabe positiv opmærksomhed omkring virksomheden.

Lav din egen julekalender, og design dem så de passer til jeres modtager og formål. En julekalender er et oplagt valg, da du får en reklameartikel, som du kan designe og tilpasse lige det formål, du vil støtte. Hvad end dit formål måtte være, så hjælper vi dig gerne i mål med en julekalender til formålet.


Hvordan foregår det når du bestiller hos TopSupplies?


 1. Find kalenderen: Du skal finde den kalender, der passer til din virksomhed. Her skal du kigge på formatet af æsken, indholdet af chokolade, slik, frø eller the. Når du har fundet den perfekte kalender, lægger du den i kurv sammen med dit ønskede design. Om det er et standard design eller det design i ønsker trykt på emballagen er på til dig.
 2. Korrektur: Fra du lægger din bestilling, kan der gå op til 24 timer før du vil modtage et korrektur. Her kan du se kalenderens layout. Har du rettelser er det nu vi fikser og tilretter, så du få det resultat du kunne tænke dig. Ser alt ud som det skal, godkender du korrekturen og vi sætter gang i produktionen.
 3. Produktion: Produktionstiden afhænger af varen og hvornår du bestiller. Vi oplever mere travlhed, jo tættere vi kommer på december måned. 
 4. Levering: Når alle julekalenderne er færdige i trykkeriet, vil de blive sendt til jeres adresse

Lav din egen julekalender hos TopSupplies


Når du vil lave din egen julekalender hos TopSupplies, så har vi gjort det nemt og overskueligt. Til en start så inkluderer priserne du ser ALLE udgifter. Vi har altså både indregnet fragtomkostninger til dit firma, tryk af design, chokolade m.m. På den måde oplever du ingen ubehagelige overraskelser, når du skal betale for dine kalendere. Som firma så bestiller man ofte større mængder, når man handler julekalendre. Vi har derfor også også gjort det økonomisk attraktivt for dig, jo flere kalendere du bestiller. Din stykpris bliver nemlig billigere jo flere du køber.

Hvis du har spørgsmål til dit design, indholdet i julekalenderen, en hurtigere leveringstid eller andet, så kontakt os endelig. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på salg@topsupplies.dk eller 70 12 41 00.


FAQ - Ofte stillede spørgsmål


1. Hvor lang tid tager det at lave julekalendere med et logo ?

Hvis din ønskede variant er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tage mellem 4-5 uger alt efter hvilken kalender du vælger.

2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller julekalendere med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller julekalendere som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordre. Kvit og frit.

 1. Julekalender
  Julekalendere med dansk dessertchokolade i eget design 204g

  Dansk dessertchokolade og marcipan. Matrialet: Karton, som er FCS certificeret, plastik. 24 låger. Mål: L20.3 X B17.2 X H3 cm. Du kan selv designe æsken fra bunden. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  31449
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms

 2. Julekalender
  Julekalendere med chokoladeovertrukket lakrids i eget design 156 g

  Lakridser med overtrukket med chokolade. Matrialet: Karton, som er FSC certificeret, plastik. 24 låger. Mål: L20.3 X B17.2 X H3 cm. Du kan selv designe æsken fra bunden. 

   

  Læs mere om varen under billederne (i beskrivelse, specifikationer mm.)

  Varenummer:
  31448
  Forv. leveringstid:
  2-3 uger
  Prisen er all inclusive 

  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til enten tryk/brodering/gravering mm (se trykmulighederne) på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms


Gør et godt indtryk med en julekalender i eget design


Hvis dit firma vil kræse ekstra meget om nogle af jeres kunder, medarbejdere eller andre, så kan du vise det med en julekalender i eget design. Specielt i julen er en julekalender en gave, som vil blive værdsat. Hos TopSupplies har du muligheden for at præge julekalenderne lige præcis som du ønsker, samtidig med at du kan vælge mellem forskellige former, som julekalenderen skal have. 

En julekalender med dit logo vil blive set af modtageren hver dag indtil juleaften, hvilket giver øget synlighed for dit brand. Det er en effektiv måde at øge bevidstheden omkring dit firma og skabe genkendelighed blandt modtagerne.

      


Nedtælling til juleaften


Julekalenderen bruges til at tælle dagene indtil jul for at hjælpe modtageren til at spore hvor hurtigt juleaften kommer. Nedtællingen kunne tjene som en attraktiv dekoration som enhver vil blive glad for.

Udover det positive indtryk som du med garanti vil efterlade, så har en julekalender i eget design en høj reklameværdi. Hver dag i december indtil juleaften, når kalenderen åbnes, vil der blive en positiv påmindelse om dit firma. En af de store fordele ved en julekalender i eget design er, at det er med til at styrke genkendeligheden af dit brand. Det er dermed også med til at øge chancen, for at det netop er dit firma, som en potentiel kunde har i tankerne, når man skal bruge netop dit produkt eller ydelse.


Hvorfor skal du vælge julekalender i eget design


 1. Positiv association: Julekalenderen er en velkendt og populær tradition, der skaber glæde hos modtagerne. Ved at forbinde dit logo med denne positive overraskelse kan du skabe en positiv association til dit brand. Det kan bidrage til at styrke relationen til dine eksisterende kunder og skabe interesse hos potentielle kunder.
 2. Langvarig eksponering: En julekalender med logo bliver typisk hængt op eller placeret et synligt sted i hjemmet eller på arbejdspladsen. Dette betyder, at dit logo eller tekst vil være synligt i en længere periode, hvilket øger chancen for, at andre personer også vil bemærke det. Det skaber en længerevarende eksponering for din virksomhed.
 3. Kreativitet og personligt: Lav din egen julekalender i dit eget design, farver og logo. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik gave, der afspejler din branding, fordi du selv kan vælge hvordan jeres kalendere skal udformes. Ved at tilføje personlige elementer viser du omtanke og skaber en mere meningsfuld gave til modtageren.

Boost jeres reklame med julekalendere i eget design


Julekalendere med logo er en populær, anderledes og en effektiv måde at skabe opmærksomhed og synlighed for for dit brand. Ved at give en gave som en julekalender med lækker chokolade kan du booste reklamen for virksomheden i løbet af julen. Disse specialdesignede julekalendere har en masse fordele for virksomheder her i blandt en positiv forbindelse mellem jer og jeres kunder, medarbejdere eller partnere.

Grunden til at julekalendere med logo fungerer så godt som gaver, er jeres modtageres kontante udsættelse for jeres logo og brand. Hver dag i julen vil jeres modtagere åbne en låge med et stykke chokolade og samtidig se jeres logo, budskab og design. Derfor øges synligheden for jeres brand. Derudover skaber julekalendere også en følelse for værdsættelse hos modtageren af disse gaver. Uanset om det er jeres kunder, medarbejdere eller partnere, viser de virksomhedens taknemmelighed for modtagerens støtte. Dette vil øge loyaliteten og booste forholdet mellem jer og jeres modtager.

En yderligere fordel ved at du kan lave din egen kalender er, at de kan skabe deling og synlighed på sociale medier og dermed øge virksomhedens online synlighed. Når modtagerne er begejstrede for deres julekalendere, er de tilbøjelige til at dele billeder og oplevelser på sociale medieplatforme. Dette kan føre til øget eksponering hos jeres modtageres venner og omgangskreds og føre til potentielt nye kunder eller partnere.


Julekalender i eget design til alle brancher


En julekalender med jeres design er en glimrende reklamemulighed for en bred vifte af brancher. Hvad end du arbejder i bilbranchen, detailbranchen, byggebranchen eller noget helt fjerde, som kan du med garanti finde et design eller designe din egen julekalender, som også matcher virksomhedens profil.

Noget som er værd at overveje formatet på jeres æske. I vores sortiment finder du bl.a. design, som biler, huse og tårne. Vi har naturligvis også runde og firkantede designs. Vi har også en masse forskellige størrelser af julekalendere. Så alt efter hvilket udtryk du ønsker, kan du vælge den kalender, som passer til virksomheden og dens modtagere.

I vores sortiment finder du også en række standard designs, men du har også mulighed for at lave din egen julekalender. Her modtager du en skabelon som skal bruges til at designe kalenderen præcis som du kunne tænke dig. Om det skal være et billede, budskab eller blot et logo. Her er det også muligt selv at placere tallene til nedtællingen. Du kan altså selv vælge hvordan æsken skal se ud.


Chokolade julekalendere med sødt indhold


Det er jul igen. Synes du, at dine medarbejdere, kunder eller partnere fortjener lidt kærlighed og en sød overraskelse? Hos TopSupplies er det nemt at skabe forskellige chokoladekalendere med lækker indhold. Vælg forskellige typer med forskellige fyldninger. I vores sortiment findes forskelligt chokolade og slik, som julekalenderen kan indeholde. Dit firma kan f.eks. vælge mellem rittersport, chokoladekugler, lakridskugler og almindeligt mælkechokolade.


Julekalendere med overraskelser


En vigtig del af julekalenderen med logo er dens indhold. Traditionelt set er indholdet små overraskelser, der er gemt bag hver låge. Det kan være alt fra forskellige chokolader og søde sager til små gaver.

Indholdet af julekalenderen skal være af høj kvalitet og appellere til modtagerne. Chokoladen eller gaven skal være velsmagende eller attraktive for at skabe en positiv og god oplevelse. Chokoladejulekalenderne finder du med indhold som; mælkechokolade, RitterSport, Lindt, M&Ms mm. Ud over chokolade finder du også en række andre muligheder. Det kunne være vores julekalendere med the eller frø. En chokoladejulekalender er en meget klassisk julekalender, så at give en mere unik julekalender vil øge modtagerens begejstring når de åbner kalenderen. Det vil være en overraskelse, at det ikke blot er en almindelig kalender med chokolade. Du har også mulighed for at få julekalendere uden indhold. Her kan i selv lægge små gaver ned i hver låge. Det kan være legetøj, slik, artikler eller andet, som passer til jeres identitet.


En julekalender til jeres modtagere


 1. Kunder: En julekalender med logo kan være en glimrende gave til eksisterende eller potentielle kunder som en måde at vise taknemmelighed og pleje for forholdet til dem.
 2. Medarbejdere: En julekalender med virksomhedens logo kan være en fin gave til medarbejdere som en gestus for deres indsats og en måde at sprede juleglæde på arbejdspladsen.
 3. Forretningspartnere: Virksomheder kan vælge at sende julekalendere med logo til samarbejdspartnere, leverandører eller andre forretningsforbindelser for at udtrykke taknemmelighed og styrke forholdet.
 4. Velgørende organisationer: En virksomhed kan også vælge at donere julekalendere med logo til velgørende organisationer eller velgørenheds begivenheder for at støtte et godt formål og skabe positiv opmærksomhed omkring virksomheden.

Lav din egen julekalender, og design dem så de passer til jeres modtager og formål. En julekalender er et oplagt valg, da du får en reklameartikel, som du kan designe og tilpasse lige det formål, du vil støtte. Hvad end dit formål måtte være, så hjælper vi dig gerne i mål med en julekalender til formålet.


Hvordan foregår det når du bestiller hos TopSupplies?


 1. Find kalenderen: Du skal finde den kalender, der passer til din virksomhed. Her skal du kigge på formatet af æsken, indholdet af chokolade, slik, frø eller the. Når du har fundet den perfekte kalender, lægger du den i kurv sammen med dit ønskede design. Om det er et standard design eller det design i ønsker trykt på emballagen er på til dig.
 2. Korrektur: Fra du lægger din bestilling, kan der gå op til 24 timer før du vil modtage et korrektur. Her kan du se kalenderens layout. Har du rettelser er det nu vi fikser og tilretter, så du få det resultat du kunne tænke dig. Ser alt ud som det skal, godkender du korrekturen og vi sætter gang i produktionen.
 3. Produktion: Produktionstiden afhænger af varen og hvornår du bestiller. Vi oplever mere travlhed, jo tættere vi kommer på december måned. 
 4. Levering: Når alle julekalenderne er færdige i trykkeriet, vil de blive sendt til jeres adresse

Lav din egen julekalender hos TopSupplies


Når du vil lave din egen julekalender hos TopSupplies, så har vi gjort det nemt og overskueligt. Til en start så inkluderer priserne du ser ALLE udgifter. Vi har altså både indregnet fragtomkostninger til dit firma, tryk af design, chokolade m.m. På den måde oplever du ingen ubehagelige overraskelser, når du skal betale for dine kalendere. Som firma så bestiller man ofte større mængder, når man handler julekalendre. Vi har derfor også også gjort det økonomisk attraktivt for dig, jo flere kalendere du bestiller. Din stykpris bliver nemlig billigere jo flere du køber.

Hvis du har spørgsmål til dit design, indholdet i julekalenderen, en hurtigere leveringstid eller andet, så kontakt os endelig. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på salg@topsupplies.dk eller 70 12 41 00.


FAQ - Ofte stillede spørgsmål


1. Hvor lang tid tager det at lave julekalendere med et logo ?

Hvis din ønskede variant er på lager når du lægger din bestilling, så kan det tage mellem 4-5 uger alt efter hvilken kalender du vælger.

2. Får man en korrektur til godkendelse når man bestiller julekalendere med logo ?

Ja, selvfølgelig du vil altid få en digital korrektur når du bestiller julekalendere som du skal godkende inden vi sætter gang i trykkeriet. Fortryder du undervejs og godkender derfor ikke – så annullere vi din ordre. Kvit og frit.