Sparegrise med logo

Som virksomhed handler det om at være smart og effektiv, når man skal lave reklame for sit brand og virksomhed. Her har du mulighed for at gøre opmærksom på dit brand i et godt henseende. Som regel sparer de fleste penge op til at realisere en drøm eller et stort ønske. Ved at printe dit brand eller logo på en sparegris skaber du gode associationer hver gang de fylder penge i sparegrisen. 

En sparegris med logo kan være ideel at give til børnefamilie, da det kan være en god måde at vise børnene, hvordan de kan få sparet op til at købe det nyeste spil, legetøj eller et løbehjul, de går og drømmer om. Det kan også være ideelt for voksne, som måske går og drømmer om en ny kaffemaskine eller sparer op til at få kærestetid sammen. Her kan du give dem en reklamegave, der kan hjælpe med at realisere familiedrømmene.  

Du kan få yderligere reklameværdi gennem de populære nøgleringe med logo eller trådløse opladere med logo.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Styrk dit brand med reklamegaver

Som virksomhed eller brand er der stor konkurrence om at være synlig hos sine kunder. Der er derfor mange måder at gøre sig selv synlig på. En ting der med sikkerhed gør indtryk, er reklamegaver. Ved at vælge en reklamegave der bliver brugt i hjemmet, får du maksimalt udbytte af din reklamesøjle. 

En sparegris med logo kan være en god reminder om at spare op til de ønskede drømme. Dermed får den en nyttig funktion i hjemmet samtidig med, at den er en effektiv reklame for din virksomhed. Det er oftest i de små detaljer, du vil opleve at få den største brandværdi. 


Design din egen sparegris med logo

I vores sortiment af sparegrise kan du vælge mellem flere forskellige modeller. Du kan derfor finde en sparegris, som du mener præsenterer din virksomhed eller dit formål bedst efter størrelse, variant og farve. Her er der gode muligheder for at printe dit logo og slogan på. De forskellige varianter vi har i vores sortiment, er udvalgt efter høje kvaliteter, hvorfor du vil opleve et godt resultat af det print, vi trykker på sparegrisen. Dine reklame vil derfor holde i mange år frem hos modtageren. 

Alt efter hvilken virksomhed du er, kan du også vælge en sparegris, der er fremstillet i miljøvenlig bambus. Dermed sender din virksomhed også et signal om, at I går ind for en grønnere omstilling og tænker over miljøet i selv de mindste detaljer. 


Hvad koster en sparegris med logo?

Prisen for en sparegris med logo afhænger af, hvilken model du vælger, samt det antal du ønsker at bestille. Der er naturligvis en besparelse at finde pr. styk ud fra den mængde af sparegrise med logo, som du ønsker at bestille. Uanset hvilken model du vælger, kan du forvente, at du altid får en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores sparegrise med logo. 

For ikke at gøre det for uigennemskueligt, har vi beregnet en pris, hvor alt er inkluderet. Det betyder, at den pris du ser ud fra den enkelte vare er inklusive produktion, tryk og levering af din bestilling.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.


Få hjælp til at finde den rette løsning for din virksomhed?

Er du i tvivl om, hvilken sparegris du skal vælge, eller hvilke muligheder du har for at skabe reklame på en sparegris, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Her har vi sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til et af vores produkter. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til at designe en sparegris med dit logo eller navn på. Det eneste vi forventer er, at det opfylder vores minimumsbestilling, for at vi kan igangsætte produktionen. 

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!