Balloner med tryk

Enhver festlig lejlighed fortjener at blive fejret med balloner. Balloner er noget, vi associerer med fødselsdage, bryllupper, jubilæumsdage og andre festlige begivenheder. Det er dermed en positiv følelse, vi får, når vi ser balloner.  Uanset om din virksomhed fejrer indvielse, fødselsdag eller jubilæum, er balloner med logo et must-have. Her kan du brande og synliggøre din virksomhed i flotte og festlige farver.  

Hos TopSupplies har vi samlet et spændende udvalg af balloner af høj kvalitet. Her kan du frit trykke den ønskede tekst, motiv eller logo som du foretrækker. Du får en stor trykflade, hvor du kan skabe den reklame, du ønsker for den særlige begivenhed. Vælg mellem balloner med lys og uden lys.


... Læs mere
Læs mindre

7 varer

Per side
Faldende orden
 1. Balloner LED med logo Fås i flere farver
  Balloner LED med logo
  Balloner med LED lys.Lyser i ca. 2 timer LED lamperne leveres separat.
  Varenummer: 12LED
  Forv. leveringstid: 3-4 uger Forv. lev. tid: 3-4 uger
  Min-bestilling: 500 Stk.
  Priser fra:
  14,00
 2. Balloner med logo ca. 45 cm diameter Fås i flere farver
  Balloner med logo ca. 45 cm diameter
  Ca. 130cm i omfang Logo med tryk i 1 farve
  Varenummer: BAL45
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 1000 Stk.
  Priser fra:
  2,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 3. Balloner med logo STORE Latex Fås i flere farver
  Balloner med logo STORE Latex
  Omkreds: 350cm Diameter: 120cm Liter: 930
  Varenummer: J350
  Forv. leveringstid: 4 uger Forv. lev. tid: 4 uger
  Min-bestilling: 10 Stk.
  Priser fra:
  3.650,00
 4. Balloner med logo STORE Latex Fås i flere farver
  Balloner med logo STORE Latex
  omkreds: 225cm Diameter: 80cm Liter: 230
  Varenummer: J225
  Forv. leveringstid: 4 uger Forv. lev. tid: 4 uger
  Min-bestilling: 10 Stk.
  Denne vare har variabel pris
 5. Balloner med logo Ø33 cm Naturgummi Fås i flere farver
  Balloner med logo Ø33 cm Naturgummi

  Af 100% Natur gummi og 100% bionedbrydelige. Vælg blandt de mange farver balloner. 

  Køb logo balloner med god samvittighed, disse balloner er et mere miljøvenligt valg end de traditionelle balloner. Ballonerne er lavet af 100% Natur gummi og er 100% bionedbrydelige. 

  Varenummer: BAL30
  Forv. leveringstid: 2 uger Forv. lev. tid: 2 uger
  Min-bestilling: 1000 Stk.
  Priser fra:
  1,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 6. Elektrisk ballonpumpe 380 Watt
  Varenummer: LUFT300
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 1 Stk.
  Priser fra:
  499,00
 7. Pinde til balloner
  Ballonholdere i plast. Passer til BAL30 Skal købes sammen med balloner
  Varenummer: T16V
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 500 Stk.
  Priser fra:
  0,40
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ikke med tryk af logo. Men inkl. alle udgifter til pakning og fragt. Ex. moms

7 varer

Per side
Faldende orden

Skab synlighed ved festlige begivenheder med balloner med tryk

Hvis du enten skal holde en reception, fejre et delmål, en fødselsdag eller en ny åbning, kan det ikke undgås, at balloner hører til. Det er her, du kan synliggøre din virksomhed med festlige balloner med tryk. Her kan du trykke en tekst, der beskriver begivenheden eller et firmalogo, så ingen er i tvivl om, hvilken virksomhed der bliver fejret. Det skaber både blikfang og spreder glæde. 

Balloner med tryk kan være ideelt til messer for virksomheder, åbent hus for ejendomsmæglere eller indvielser. Det er en prisbillig løsning, der er uundgåelig for kunder og medarbejdere at lægge mærke til. Du kan vælge at bestille ballonerne i farver, der matcher virksomhedens visuelle identitet. Det vil efterlade et professionelt og gennemført indtryk.

Du kan også vælge at få trykt din reklame eller firmalogo på forskellige farvede balloner, hvor du selv mixer farverne. 

Spred dit budskab med balloner med tekst

Balloner er noget, vi ikke kan undgå at lægge mærke til. Vi er nysgerrige på, hvad der bliver fejret. Balloner er ikke dermed ikke kun en reklameartikel, men et produkt både børn og voksne elsker. Hvis du derfor har planer om at uddele balloner til børnefamilier, vil det være en effektiv og smart måde at markedsføre din virksomhed eller budskab på. Det kan være en mulighed, for at du kommer i snak med børnefamilier - her kan du ofte vinde lidt tid på at kunne forklare omkring dit produkt eller ydelse. Det kan også være en anledning til at tiltrække børnefamilierne ind i en nyåbnet butik, da børn ofte gerne vil have en ballon at lege med.  

Du kan dermed sprede dit budskab eller reklame i hele byen ved balloner med tekst.

Hvad koster balloner med logo?

Priserne på balloner med logo varierer naturligvis fra produkt til produkt. Den endelige pris sættes efter kvalitet, holdbarhed og den volumen, du ønsker at bestille. Prisen for hvert produkt finder du ud fra det enkelte produkt, du ønsker at bestille. Den endelige pris ser du ud fra det antal af balloner med logo, du vil bestille. Her er der naturligvis et minimumsantal, der skal bestilles. Hvis du ønsker flere end dette, vil du se, at stykprisen bliver lavere.

Den endelige pris du ser er en pris, hvor vi har indregnet alle de udgifter, omkostninger og  afgifter, der vil være i forbindelse med din bestilling. Det gælder også de fragtomkostninger, der er forbundet med levering af din bestilling til din virksomhedsadresse. På denne måde vil du ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser eller skjulte gebyrer, når du handler hos os.

Der er uendeligt mange muligheder for at designe din egen ballon. Du har en stor trykflade, hvor du frit kan vælge farve, tekst og motiv efter dine præferencer. Det kan give mange muligheder, hvorfor det kan være svært at beslutte sig for, hvad der vil have den bedste effekt og reklameværdi for din virksomhed eller skole. Vi er derfor klar til at assistere og hjælpe dig videre i processen på bedste og ærligste vis. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, som naturligvis matcher dit budget.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!