Har du en kort deadline ?  

Hvad skal du være opmærksom på ?  

Vi anbefaler altid at tryksager bestilles i god tid – men du er ikke alene og vi har mange hasteopgaver hver dag. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig, så du har artiklerne til tiden.

Da du har en kort deadline er der nogle ting du skal være opmærksom på.

  • Vi kan først endelig vide og oplyse dig afsendelsesdatoen fra trykkeriet når korrekturen er godkendt. (Der kan være kommet flere eller mindre tryksager til dem end de har i dag). Vi giver dig besked så snart vi har datoen fra fabrikken og du har her mulighed for at annullere ordren. Dette skal dog gøres med det samme (senest 1 time efter du har modtaget datoen), da korrekturen jo er godkendt og ligger klar i trykkeriet
  • Trykkeriet sender til aftalt tid, men husk vi ikke tager ansvar når varerne er ude af vores hænder i transporten. 99 ud af 100 leverancer leveres til tiden og uden problemer.
  • Husk at det er mennesker der sidder i trykkerierne og både mennesker, (også robotter og maskiner) kan fejle – når det sker udbedres fejlen så hurtigt som muligt og er der leveret en trykfejl trykkes der altid nye. MEN du skal være opmærksom på at det tager tid at udbedre fejlen og dette kan oftes ikke nås, da du har en kort deadline. 99 ud af 100 tryksager trykkes uden fejl, men vi ville lyve hvis vi sagde det ikke kunne ske. 

Når det er sagt, så gør vi, trykkeri og transport alt for at det hele går op i en højere enhed og 99 ud af 100 af vores tryksagder leveres uden fejl.