Plastiklommer med logo

Plastiklommer med logo er prikken over i’et for dig, som vil have dit firmas aftryk på selv de små ting, som kunder og medarbejdere ser. Med logotryk og budskab på plastiklommer har du nemlig muligheden for at skabe synlighed omkring dit firma.

Gør dit salgsmateriale mere professionelt, og vær med til at udstråle, at I har tænkt over detaljerne og det indtryk, som modtageren får. Du kan med fordel supplere med konferencemapper med logo eller blokke uden omslag til at tage noter på.

... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Plastiklommer med logo
  A4 i PVC plast. Transparent Tykkelse: 0.14mm
  Varenummer: 471-000
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 1000 Stk.
  Priser fra:
  7,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Plastiklommer med logo Fås i flere farver
  Plastiklommer med logo
  A4 i PP plast Tykkelse: 0,18mm
  Varenummer: 470-000
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 1000 Stk.
  Priser fra:
  6,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Fordele ved plastiklommer med logo

Når man vælger at investere i reklameartikler, så er det oftest med det ønske, at det både bliver brugt og at firmaets logo bliver set. En af fordelene ved plastiklommer med logo er, at de kan genbruges flere gange og i flere sammenhænge.

Plastiklommer kommer for alvor til sin ret, når de bruges til materiale, som skal præsenteres for kunder, til messer, konferencer, workshops og andet. Her er plastiklommerne med dit logo med til at give indtryk af dit firma som et, der er professionelt. Du viser nemlig, hvordan der er tænkt og kræset om de små detaljer. Du signalerer i sidste ende også, at du har tænkt over den oplevelse, som modtageren får - og det betyder i sidste ende noget for det indtryk omgivelserne får af dit firma.

Med andre ord så kan denne reklameartikel være med til at styrke dit brand. Både kunder og omgivelserne får nemlig et større kendskab til, hvem dit firma er, og hvad I kan servicere kunder med. På den måde øges chancerne også, for at det er dit firma de husker på, når de skal bruges et produkt eller en ydelse, som du kan levere. 


Plastiklommer med logo i flere farver

En af fordelene ved at du kan vælge flere farver er, at du kan tilpasse plastiklommerne til de farver, som går igen i firmaets logo. På den måde er du også med til at skabe en genkendelighed i de farver, som man associerer med dit firma.

Du kan naturligvis også altid vælge den helt klare plastiklomme, så dit logo kan træde endnu mere i forgrunden.  


Hvad er prisen for plastiklommer med logo? 

Når du bestiller plastiklommer med logo hos TopSupplies, så skal det være nemt og overskueligt. De priser du finder på vores side er derfor ALL INCLUSIVE - det vil sige at der er taget højde for alle udgifter forbundet med dit køb. I prisen har vi indregnet omkostninger forbundet med fragt til dit firma, omkostninger ift. tryk af logo, farvevalg osv. Du vil derfor ikke  møde ekstra udgifter, når du skal placere og betale for dine plastiklommer. 


Har du spørgsmål til din bestilling? 

Hvis du har spørgsmål ift. valg af farve, antallet du skal købe eller andet, så kontakt os gerne. Lad os endelig også høre fra dig, hvis du har forespørgsler ift. en hurtigere leveringstid eller en farve vi ikke har i vores sortiment. Vi forsøger altid vores bedste for at kunne imødekomme dine ønsker.

Du kan kontakte vores kundeservice på salg@topsupplies.dk eller ringe til 70 12 41 00. Vi sidder klar til at assistere på bedste vis.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!