Design jeres egne notesbøger

En notesbog er et redskab, som flittigt kan blive brugt på arbejdspladsen, studiet eller hjemme privat. Det er et redskab til at notere, skrive og tegne huskelister, noter fra møder, forelæsninger samt hvis du skal tage imod en besked. Som regel er det lettere at tegne eller skrive, når man skal forklare en idé, vise et koncept eller opsummere en løsning. Derfor vil en notesbog være en ideel firmagave at tilbyde sine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. 

Er du en skole, kan der være en stor fordel i at udlevere disse notesbøger til skolens elever og lærere. Ved at sætte virksomhedens logo eller skolens emblem på notesblokken gør du det personligt, og de er dermed ambassadører for dit firma eller skole.


... Læs mere
Læs mindre

5 varer

Per side
Faldende orden
 1. Notesbøger med logo Fås i flere farver
  Notesbøger med logo

  Hardcover med 96 blanke sider. Imiteret læder. Mål: 19 x 14 cm.

  Hardcover notesbøger med logo i imiteret læder. Notesbøgerne med tryk har 96 blanke sider.  Elastikken matcher bogens farve. Mål: 19 x 14 cm

  Varenummer: 93425
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  16,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Notesbøger med logo A4 Fuld tryk Ny
  Notesbøger med logo A4 Fuld tryk

  80 blanke sider (80 gsm). Coveret trykkes i valgfrit design til kant. Mål: 21,6 x 30,3 cm

  Varenummer: NOTEA4
  Forv. leveringstid: 4 uger Forv. lev. tid: 4 uger
  Min-bestilling: 300 Stk.
  Priser fra:
  30,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (4-CMYK) til kant og fragt. Ex. moms.
 3. Notesbøger med logo A5 Fuld tryk

  Fremstillet af hvidt genbrugs papir. 80 g/m2. Vælg mellem 80 linjerede eller ternede sider. Coveret indfarves i fuld CMYK tryk (ikke egnet til fuld indfarvning). Mål: 15,4 x 21,6 cm. 

  En helt særlig reklameartikel I kan designe som I vil. I designer nemlig ikke kun selv coveret, I kan også vælge mellem linjerede eller ternede sider, farven på elastikbåndet om notesboges og på satinbåndet inde i notesbogen. 

  Varenummer: NOTEE5
  Forv. leveringstid: 4 uger Forv. lev. tid: 4 uger
  Min-bestilling: 300 Stk.
  Priser fra:
  30,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til digitalt 4-farvet tryk og fragt.
 4. Notesbøger med logo A5 Fuld tryk Bestseller
  Notesbøger med logo A5 Fuld tryk

  80 blanke sider. Coveret trykket med valgfrit design til kant. A5.

  Varenummer: NOTEA5
  Forv. leveringstid: 4 uger Forv. lev. tid: 4 uger
  Min-bestilling: 300 Stk.
  Priser fra:
  26,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til CMYK print (fuld print til kant) på 2 områder. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 5. Notesbøger med logo A6 Fuld tryk Ny
  Notesbøger med logo A6 Fuld tryk

  80 blanke sider (80 gsm). Coveret trykkes med valgfrit design til kant. Mål: 11,1 x 15,4 cm

  Varenummer: NOTEA6
  Forv. leveringstid: 4 uger Forv. lev. tid: 4 uger
  Min-bestilling: 300 Stk.
  Priser fra:
  23,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (4-CMYK) til kant og fragt. Ex. moms.

5 varer

Per side
Faldende orden

Gaveidé til skoler og studerende

Der bliver taget mange noter i løbet af et helt skoleår. Selvom elektronikken og den nyeste teknologi brager frem, har det altid været rarest at skrive sine noter i hånden i notesbøger, blokke eller på memoblokke. Det er derfor et redskab mange af de studerende bruger sammen med deres bærebare computer. 

Noter er nemmere at finde frem, og du kan lettere tegne og genskabe det, som læreren tegner et billede af. Det er derfor den perfekte gaveidé for skolens elever og lærere. Med en notesblok fra TopSupplies kan du skabe dit helt eget design på notesblokken, som vil blive husket. 


Gør indtryk med virksomhedens egen notesbog

Hos TopSupplies har vi samlet et kreativt og spændende udvalg af notesblokke, hvor du har rig mulighed for at printe dit logo, budskab eller reklame på. Der er gode muligheder for at komme igennem med et nyt koncept, reklame eller et kerneprodukt på denne overflade.

Dermed har du mulighed for at vise virksomhedens identitet på en notesblok. Det kan hjælpe med at reklamere og eksponere virksomhedens kerneprodukt eller brand. Denne reklameværdi vil være tilgængelig og effektiv under hele produktets levetid. 


Hvad koster det at designe sin egen notesbog?

Hos TopSupplies har vi en klar mission om at skabe fuld gennemsigtig på markedet og give en enkel prisstruktur på alle vores produkter og løsninger. Vi har derfor angivet en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores løsninger af design af notesblokke.

Prisen du finder ud for hver løsning er inklusiv ALT. Det betyder, at prisen du ser på vores shop inkluderer alle de udgifter, omkostninger og afgifter, der vil være i forbindelse med din bestilling. Det gælder også de fragtomkostninger der er forbundet med levering af din bestilling til din virksomhedsadresse. På denne måde vil du ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser eller skjulte gebyrer, når du handler hos os. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Der er et utal af muligheder og løsninger for, hvordan du kan skabe den bedste reklame og eksponering med reklameartikler. Det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvad der vil have den bedste effekt og reklameværdi for din virksomhed. Vi er derfor klar til assistere og hjælpe dig videre i processen på bedste og ærlig vis.

Vores serviceminded og fagligt kompetent personale sætter en ære i at give dig en professionel oplevelse ved at kontakte os for rådgivning. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, som naturligvis matcher dit budget. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til design og produkter, men vi har dog et minimumskrav ift. antal produkter for at sætte produktionen i gang.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!