Hobbyknive med logo

Hvad end du arbejder i en forening, institution, skole eller dit firma arbejder i detailbranchen eller i et kreativt fag, så kan hobbyknive med logo gøre arbejdsgangen lettere. Når du samtidig får trykt dit logo på hobbyknivene, så øger du knivenes reklameværdi. Find lige den hobbykniv, som du står og mangler hos TopSupplies. 

En god reklamemulighed sammen med hobbyknive er samtidig linealer og målebånd med logo og kuglepenne med logo.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Øg din synlighed med hobbyknive med logo

Der kan være mange forskellige årsager til at få trykt et logo på hobbyknive. Hobbyknive med logo er en god måde, du kan reklamere for dit firma på. Det er nemlig en måde at øge kendskabet af jeres navn og logo, for hver gang hobbyknivene bruges. Her vil jeres logo blive set, og det øger chancerne for at jeres navn og firma huskes.  

Desuden så viser en investering i denne type reklameartikel også, at dit firma går op i de små detaljer. Herudover er hobbyknive med logo med til at skabe en rød tråd visuelt i de ting, som der bruges i firmaet. Det er både med til at give gæster, kunder og medarbejdere et professionelt indtryk af, hvem I er i dit firma.

Mange gange når man investerer i reklameartikler, så er formålet at skabe mere synlighed. For at få mere synlighed, så kræver det også, at det man køber enten er meget tydeligt for omgivelserne eller at reklameartiklen ofte er i brug. Netop en hobbykniv kan blive et uundværligt værktøj, hvis man f.eks. arbejder i et firma, hvor man har et varelager, hvor kasser ofte skal åbnes. Her vil dit logo blive set, hver gang hobbyknivene tages i brug. 


Hobbyknive - en reklamegave til kunder

Hobbyknive med logo kan med fordel også gives væk som en reklamegave. De kan både blive en fast del af værktøjskassen derhjemme eller blive et populært værktøj, når der skal åbnes eller skæres emballage, papir eller andet. Her vil dit firma blive set, hver gang den tages i brug. 

Den løbende eksponering af ens logo og budskab øger chancerne, for at det er ens firma, som kunder har i tankerne, når de skal bruges den ydelse eller det produkt, som I kan tilbyde. Dette er også årsagen til, at det ofte kan svare sig at investere i diverse reklameartikler, som både kan bruges i firmaet og som kan bruges af kunder. 


Skarpe priser på hobbyknive med logo

Hos TopSupplies finder du attraktive og skarpe priser, når du handler hobbyknive. Vi ved, hvordan mange firmaer ofte køber ind i større mængder, når der handles reklameartikler. Af den grund vil din pris også blive bedre, jo større et antal du køber hos os. Det skal nemlig have sine fordele, når du er kunde hos TopSupplies. 

Vi har samtidig sørget for at gøre alle vores priser overskuelige for dig. Priserne du ser på siden inkluderer ALT. Du får derfor ikke nogle ekstraomkostninger i form af fragt til dit firma, farvevalg eller tryk af logo.

Hvis du måtte have spørgsmål til din bestilling så kontakt os endelig. Vores kundeservice kan hjælpe dig på salg@topsupplies.dk og 70 12 41 00.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!