USB nøgler med dit 4-farvet logotryk

Træ. Lys, Mørk. Fås i 8 til 128 GB Mål: L 6,20/B 2,80/D 1,00
På lager
Varenummer: 
RMU771

Filtype: ai, eps, pdf vektoriserede filer

Du modtager korrektur til godkendelse inden 24 timer
Min-bestilling: 25 Stk.
Denne vare har variabel pris
BESTIL TILBUD
Prisen er all inclusive
Prisen er ALL INKLUSUVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i 4 farver på 1 område. Inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
USB nøgler med dit 4-farvet logotryk er tilgængelig i intervaller af 1

Generelt om vores USB nøgler med tryk:

Min. køb på USB nøglerne hvor vi trykker dit logo på er 25 stk. Hvis vi oplyser priser her i shoppen og antal ikke er vist, er prisen for 100 stk. (få prisen ved 25 eller 50 stk. ved at ringe 70 12 41 00)

Der er stor forskel på de USB nøgler, der er på markedet. Selvom de ligner hinanden af udseende, betyder det ikke, at kvaliteten inden i USB nøglen er den samme.

Der findes mange skrækhistorier i branchen (data forsvinder fra USBen, langsomme USBer, de har ikke den kapacitet, der er lovet osv.).

Vi er IT leverandør og lever af at sælge alle IT produkter til vores kunder (typisk til IT chefer), derfor kan vi garantere dig for vores høje kvalitet på vores USB nøgler, ellers ville vi miste hele vores forretning.

Samtidig tester vores kunder vores kvalitet hver dag, da de typisk bruger dem i jobbet på kontoret.

Vi har kun USB nøgler af den højeste kvalitet, man kan få på markedet (A-Grade). Mærker som Micron, Samsung, Intel osv.

Vi tager stikprøver af alle kunders ordre og tester, at der ingen fejl er på USBen, og at hastigheden lever op til vores krav.

Vi har INGEN startomkostninger og INGEN fragt. Du betaler prisen på USB nøglen og den er inkl. dit 4-farvet logotryk og fragt. Dog ex. moms og evt. afgift til copydan (som du

Leveringstiden er ca. 14 dage fra du har godkendt korrekturen. Haster din ordre, så giv besked, måske kan vi hjælpe og levere inden 14 dage.

Vi leverer dem i hvide æsker (gratis) hvis ikke andet er aftalt (du kan få trykt dit logo på æsken).

Udover USB nøglen kan vi tilbyde dig følgende (få priserne af din kontaktperson):

- Giv dine kunder mulighed for passe bedre på din USB nøgle. Få sat nøglesnor på USB nøglerne (du kan endda få trykt logo på snoren).

- Spar tid og derfor penge. Få os til at uploade dine filer på USB nøglen (pdfer, video osv.). Det tager lang tid, en efter en, at lægger filer ned.

- Pas på dine data og få USB nøglen password beskyttet.

- Få dit logo synligt, lige meget hvordan din kunde holder USB nøglen. Få trykt dit logo eller feks. webside på bagsiden af USB nøglen.

- Få farverne i dit logo til, at matche USB nøglens farve. Få farvet USB nøglen i din specifikke pantone farve (gælder kke alle vores modeller)

- Vær helt unik og få designet din helt egen USB nøgle i den form, du ønsker. Feks. i pvc materiale, zink eller aluminium. En bilforhandler kunne feks. få lavet en USB nøgle, der ligner en bil eller en bilnøgle.

- Vælg en flot gaveæske hvis du giver USB nøglen som gave. Vælg emballage i forskelligt design efter behov.

Priserne er ALL INCLUSIVE

Prisen du modtager på reklameartikler med jeres logo trykt på varen er altid ALL INCLUSIVE. Det er vores ”varemærke”.

 

Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk eller gravering. Inkl. pant, sukkerafgifter og fragt. Der kommer ikke nogle ekstra udgifter oven i til kliche, startomkostninger, pant, fragt mm. Vi tillægger kun momsen.

 

De eneste varer hvor du kan få en ekstra udgift er på USB nøgler, da det kun er dig der ved, om i skal betale afgiften til Copydan. Så den skal du selv lægge oven i hvis du skal betale til copydan. Se mere om copydan her: http://shop.topsupplies.dk/copydan

 

Bestilling

Du kan vælge at bestille her i shoppen, via e-mail salg@topsupplies.dk eller telefon 70 12 41 00. Du skal oplyse om varen, hvilken farve varen skal have, antal og hvor mange farver der skal trykkes på produktet. Ønsker du at vi trykker i en specifikke pantonefarver skal dette også oplyses.

 

Logoet kan uploades her på siden hvis du ønsker at bestille her eller du kan sende det sammen med bestillingen via e-mail. Logoet skal sendes i en ai, eps eller pdf og filen skal være en trykklar vectorbaseret fil.

 

Bestiller du her på siden, vil der altid være en medarbejder der håndtere din bestilling på kontoret og derfor kan der efterfølgende ske ændringer ifølge aftale med dig. (Du vil derfor altid få en opdateret ordrebekræftelse samtidig med at du modtager korrekturen)

 

Vareprøve

Kan du lide varen og prisen ? Og er det kun kvaliteten af varen du er i tvivl om ? Så kan du bestille en vareprøve inden du laver din endelige bestilling. Har varen en pris under 15,- ved mindste prisantal vi oplyser, sendes prøven uden beregning. Er prisen på varen 15,- eller mere ved mindste antal, opkræves varens pris samt 49,- i fragt og håndteringsgebyr. Omkostningerne vil blive krediteret hvis du laver en bestilling på den vare der er bestilt prøve på inden 14 dage fra dato med logo. Prøven er en vareprøve uden jeres logotryk.

 

Korrektur

Vi trykker først dine varer, når du har godkendt korrekturen. Når vi har modtaget din bestilling vil du modtage korrektur, typisk inden for et par timer og senest 24 timer efter (der kan i perioder være mere eller mindre travlt på trykkerierne, men vi forventer typisk at kunne sende korrektur inden 24 timer). Produktionen sættes først i gang når korrekturen er godkendt og leveringstiderne gælder først fra korrekturen er godkendt. Når korrekturen er godkendt kan vi ikke lave ændringer.

 

Leveringstider

På alle varer kan du se en forventet leveringstid. Vi kan dog ofte hjælpe hvis du har hastesager og du ønsker levering tidligere end vi oplyser – det skal du blot oplyse når du bestiller.

 

Tilbud

Alle tilbud du modtager er gældende i 2 dage (På mange varer kan vi holde den længere, men på nogle varer er vi afhængige af dollarkurser og vi kan derfor ikke love prisen længere end 2 dage).

 

Produktion

Vi tager forbehold for over og under produktion på mellem -5-+15%. (det er meget sjældent det sker og det er ikke på alle varer, men kan ske på nogen produktioner). Der vil blive faktureret for det korrekte leveret antal.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!