Slik

Danmark er et af de lande, som spiser mest slik på verdensplan. Vi er faktisk kun lige overgået af vores naboer - Finland. Du vil derfor vinde de fleste medarbejderes, samarbejdspartneres eller potentielle kunders hjerter, hvis du kan tilbyde dem reklameslik. 


På de lange ture i transportbranchen, kan man let gå sukkerkold. Du kan derfor udstyre køretøjerne med reklameslik, så depoterne er fyldt op til køreturen. Målingerne viser også, at man i Skandinavien foretrækker det saltede slik. Det kan derfor være en fordel at vælge lakrids, hvis du opererer i enten Danmark, Sverige, Norge eller Finland. 

... Læs mere
Læs mindre

4 varer

Per side
Faldende orden
 1. Mintpastiller med logo Lastbil
  7 gr. sukkerfrie mintpastiller Mål: L:90mm/H:55/D:7mm
  Varenummer: LT91778
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 300 Stk.
  Priser fra:
  10,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Vingummier i poser med logo 10g
  Vingummi i forskellige designs Mål: 85x60mm
  Varenummer: 7005
  Forv. leveringstid: 4-5 uger Forv. lev. tid: 4-5 uger
  Min-bestilling: 2500 Stk.
  Priser fra:
  2,25
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 2 side/område. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 3. Vingummier i poser med logo 15g

  Vælg blandt mange forme Mål: 84x70mm. Holdbarhed: 12 mdr

  Disse vingummier med logo en god gave at forære væk, når du skal på messe, til et event eller du på anden måde gerne vil fange kunders opmærksomhed. Der er nemlig goodwill fra start, når du vælger noget så velsmagende som de varianter, vi tilbyder. 

  Varenummer: JELGUMMINI
  Forv. leveringstid: 3-4 uger Forv. lev. tid: 3-4 uger
  Min-bestilling: 1750 Stk.
  Priser fra:
  3,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til 4 farvet digitalt tryk på begge sider. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 4. Vingummier med logo 12g

  Posen fås også i miljøvenligt materiale. 1 stk. 12 gram vingummi form pr. pose. Mål: tilpasses formen på vingummi

  Disse vingummier med logo en god gave at forære væk, når du skal på messe, til et event eller du på anden måde gerne vil fange kunders opmærksomhed.

  Varenummer: SINGLEJELLY
  Forv. leveringstid: 3 uger Forv. lev. tid: 3 uger
  Min-bestilling: 2000 Stk.
  Priser fra:
  3,50
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt og sukker og/eller nøddeafgifter. Ex. moms.

4 varer

Per side
Faldende orden

Slik med logo til transportbranchen


Vi har hos TopSupplies samlet et udvalg af lækkert og velsmagende slik, hvor du kan få trykt dit firmalogo eller budskab på. Der findes forskellige varianter af slikposer, pastiller, mentos, lakrids m.fl. Finder du ikke den variant, som du leder efter, kan vi med garanti hjælpe dig med at strikke en løsning sammen med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har en favorit som du ønsker at få reklametryk på til din virksomhed. 


Overrask dine chauffører med reklameslik i bilen


Slik falder i god smag både hos voksne og børn. Derfor vil du kunne glæde dine medarbejdere eller chauffører med et bolche, slikpose eller andet sødt med dit logo på i deres firmabil. 


Du vil dermed blive husket for en positiv overraskelse og den gode smag i munden, når de nyder dit reklameslik. Hvis du har et kontor, hvor andre medarbejdere eller udefrakommende chauffører tit kommer forbi, kan du have en skål liggende med dejlig reklameslik de kan nyde på deres vej. .  


Reklameslik til transportbranchen


Uanset om du overvejer reklameslik til internt brug eller ved udgående aktiviteter bliver det altid mødt med et smil. Det kan være aktuelt, hvis du deltager til en messe, konference, eller du i form af andre aktiviteter er uden for virksomhedens normale ramme. Det er oftest en god samtalestarter, og skaber dermed et venligt indtryk af din virksomhed. 


Hvis du har en virksomhed, hvor du primært leverer varer for webshop-kunder, kan du gøre dig særligt bemærket ved at forkæle deres kunder med en pose slik ved levering af deres pakker. Det er oftest i de små detaljer, som gør at kunden føler, at de får en ekstraordinær oplevelse. Derfor vil en slikpose, tyggegummi eller mintpastil med i deres bestilling efterlade et positivt indtryk af din virksomhed

 

Få gratis hjælp og vejledning hos os

Hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på et produkt, som du ikke kan finde på vores shop, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til, hvilken løsning eller variant du skal vælge. Vi har gennem årene oplevet og været med til at udvikle forskellige idéer, hvorfor vi kan give dig et par forslag til inspiration. 


Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Her bestræber os på at hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig. 


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!