Stressbolde med logo

Stress er desværre noget flere og flere blive ramt af både på arbejdspladsen og i det private. Det er derfor noget, vi skal have respekt for og være opmærksomme på. I en travl hverdag kan det være svært at mærke sig selv eller om kroppen har det godt. Du kan derfor udstyre dine potentielle kunder eller medarbejdere med en smart stressbold. Her kan du markedsføre din virksomhed ved at trykke dit firmalogo eller budskab på. 


Vi har samlet et udvalg af forskellige stressbolde i forskellige farver. Det giver dig fri mulighed for at sætte dit personlige præg på din foretrukne reklamegave. Vores stressbolde har nemlig både en lang reklametid, høj reklameværdi og kan bruges i flere år. 

Vi kan også hjælpe dig med populære reklameartikler som værktøjskasser med logo, værktøj med logo og meget mere.

... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Antistress bolde med logo Fås i flere farver
  Antistress bolde med logo
  Skumbolde formet som sikkerhedshjelm Mål: 8X6,5X4,5CM
  Varenummer: MO8685
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  14,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Stress bolde med logo Lineal Fås i flere farver
  Stress bolde med logo Lineal

  Antistress bolde med logo formet som lineal der måler 14,5. Mål: 15,2 x 3,7 x 1,8 cm. Blød og blank med PU polstring.

  Varenummer: 5256
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  8,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Styrk dit brand med logo på stressbolde


Du har nu som håndværker mulighed for at vise dine kunder, samarbejdspartner eller medarbejdere, at du ønsker at gøre, hvad du kan for at forebygge stress. Det kan du gøre på mange måder, hvor en af dem er en reklamegave i form af en stressbold. Du giver samtidigt et signal om, at du er en arbejdsplads med overskud og med fokus på et godt arbejdsmiljø. Det er derfor med til at styrke din virksomhedsprofil med reklame og støtte til at forebygge stress. 


Med vores antistressbolde er du med til at påminde fremtidige kunder om dine kerneværdier. Hvad end du vil forære boldene væk som en reklamegave til et event, en messe eller ved et virksomhedsbesøg, så kan du brande dig hurtigt og effektivt. 


Fordele ved markedsføring med antistressbolde


Hvis du er en håndværkervirksomhed der taler højt om godt arbejdsmiljø eller er imod stress, kan du sende en klart signal om at dine ord ikke er tomme. Du handler ved at trykke dit logo på stressbolde til både kunder og medarbejdere. Det gør blandt andet at dit brand eller logo bliver associeret med gode værdier og værktøjer til, at man har det godt.   


Her kan du vælge en stressbold der appellerer til virksomhedens farver og visuelle identitet. Det gør derfor dine kunder opmærksomme på din identitet, hver gang stressbolden bliver taget i brug. Det er en effektiv og positiv måde at markedsføre dit brand på. 


Stressbolde i eget design


Hos TopSupplies har vi samlet et udvalg af stressbolde i høj kvalitet og med mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver. Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere og leverandører for at levere et produkt der er holdbart, effektivt og som giver et godt resultat, når der skal trykkes logo eller reklame derpå. Du har derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på den stressbold der skal repræsentere din håndværkervirksomhed. 


Hvad koster stressbolde med logo? 


Hos TopSupplies kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores stressbolde med logo. Vi har beregnet en skarp pris på alle produkter, hvor vi har indregnet alle de udgifter, afgifter og leveringsomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du den endelige pris, hvor ALT er inkluderet. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.


Hjælp til at vælge den rette løsning for din virksomhed?


Hvis du måtte have en særlig forespørgsel eller ønske personlig vejledning, så tøv ikke med at ringe eller skrive. Tit og ofte kan vi hjælpe med at opfylde dine ønsker. Det samme gælder, hvis du måtte have en hastebestilling, som skal leveres hurtigst muligt.


Vi er til for at hjælpe dig, så du kan gå fra vores shop, med netop det du søgte. Du kan kontakte os på: tlf. 70 12 41 00 eller skrive til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!