Virtual Briller

Virtual reality er en voksende trend. Det bliver både anvendt til spil, oplevelser samt til flere erhvervsformål. Til erhvervsmål ser vi blandt andet virtual reality blive brugt, hvis man skal fremvise et byggeprojekt, indretningsopgave eller til en boligfremvisning. Det kan både være en boligfremvisning af et nyt byggeprojekt i Danmark eller en bolig i udlandet. 


Med virtual briller kan dine kunder, som overvejer at investere i et sommerhus eller bolig i udlandet få en fremvisning, der kan give dem en bedre forestilling om, hvilket hus de går ind til. Dermed sparer de mulige købere både tid og penge på en evt. fremvisning i udlandet i første omgang. 

Vi har samlet et udvalg af virtual briller, hvor du kan få trykt din virksomheds eller brands logo på. På vores side finder du også reklamemuligheder til ejendomsmægleren såsom USB-nøgler med logo, slik og meget mere.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Virtual Reality briller med logo
  Få følelsen af at være der... Mål: 19,5X14,5X12,5 CM
  Varenummer: MO8838
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 50 Stk.
  Priser fra:
  85,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Fremvis byggegrundens muligheder med virtual briller


Hvis du skal fremlægge salg af byggegrunde eller andre byggeprojekter, kan det være svært at beskrive med ord. Du kan derfor give dine potentielle kunder en virtuel oplevelse, der indrammer den indretning, stemning og de muligheder der er at finde på den aktuelle byggegrund. Det kan både gøre processen lettere og mere effektiv for et salg. 


Du kan forære dine kunder disse virtual briller med hjem, så de i ro og fred kan opleve og diskutere om denne byggegrund eller bolig er noget for dem. Det gør, at du skiller dig ud og får en effektiv reklame, når brillerne bliver vist og fortalt om til de potentielle køberes nærmeste. 


Reklamegaven der øger dit salg


Det er ikke alle boliger, der er klar til en fremvisning, hvis det er under konstruktion, større renoveringsarbejde eller det ligger uden for landets grænser. Du kan i stedet tilbyde en virtual oplevelse og boligfremvisning, som kunderne både kan have sammen med dig som ejendomsmægler eller med sig selv, når de kommer hjem. Du har mulighed for at producere virtual briller med logotryk, som giver dig en reklamegave, der kan være med til at øge dit salg. 


Hvad koster virtual briller med logo?


Prisen for at få printet dit logo på virtual briller varierer naturligvis alt efter, hvilken variant du ønsker at bestille. Derudover vil antallet af virtual briller, du ønsker at bestille være en faktor, der afgør den endelige pris. Uanset hvilken model du vælger, eller antallet af vitual briller med logo du vælger at bestille, så er du hos TopSupplies garanteret et af markedets bedste priser. Vi forhandler løbende med vores leverandører og samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde din virksomhed de mest attraktive priser på markedet. Her går vi naturligvis ikke på kompromis med kvalitet og service.


I vores prisestimater har vi inkluderet alle udgifter i forbindelse med både produktet og print af logo. Det vil sige, at prisen er ALL INCLUSIVE, hvor alle tænkelige udgifter er indregnet samt fragten til din virksomhed.  


Hjælp til din bestilling?


Såfremt du måtte have en særlig forespørgsel til et af vores produkter, så sidder vores faglige og kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gennem vores mange års erfaring har vi et tæt og godt samarbejde med vores leverandører. Vi kan af den grund som regel også hjælpe med særlige forespørgsler. 


Vi lytter til dine ønsker og behov, og vil bestræbe os på at give dig en ærlig og professionel rådgivning ud fra vores ekspertise og erfaring. 


Vi kan kontaktes enten på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!