Termometre med logo

Som ejendomsmægler kan der være mange effektive måder at skabe reklame og synlighed for dit brand på. En kunde er både en ambassadør og en potentiel kunde, der kommer igen. Det kan derfor have en stor betydning at efterlade et professionelt og godt indtryk selv efter handlen er afsluttet. Med et termometer har du mulighed for at give en nyttig reklamegave til de nye boligejere. 


Vi har samlet et spændende udvalg af termometre i forskellige designs, hvor du kan få trykt dit logo eller reklame på. Du kan vælge mellem forskellige modeller der både kan vise temperatur, klokkeslæt, dato og meget mere. 

Du kan styrke din branding yderligere med både USB-nøgler med logo, nøgleringe med logo og slik.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Vejrtermometer med logo
  Kun til indendørs temperatur. Kan sættes på feks. vinduet med sugekop
  Varenummer: MO7456
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  32,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Et termometer med mange funktioner


I vores sortiment har vi nøje udvalgt forskellige designs samt termometre med forskellige funktioner. Dog er ens for dem alle, at de er i selvsamme høje kvalitet. Vi stiller høje krav og standarder for alle vores leverandører og samarbejdspartnere, da vi ønsker at tilbyde en oplevelse af de reklameartikler, vi får produceret for din virksomhed. Det er dermed ikke altid den billigste løsning, men til gengæld en holdbar løsning, hvor du får meget værdi for pengene.

Nogle af vores termometre har mulighed for at vise klokkeslæt, kalender samt indvendig og udvendig temperatur. På denne måde kan du tilbyde et nyttigt redskab, for at dine kunder eller medarbejdere kan holde sig fuldt opdateret hver dag. 


Skarpe priser på termometre med logo


Prisen for et termometer afhænger af den model, du vælger ud fra vores sortiment. Prisen vil også afhænge af det antal, du ønsker at få trykt logo på. Prisen vil naturligvis blive billigere, desto flere du ønsker at bestille. Da vi hos TopSupplies har en klar mission om at have glade kunder, går vi ind for at der er fuld gennemsigtighed i vores priser og at levere en løsning, der indfrier den kvalitet og service, som vi lover. Vi har derfor opgivet en pris på alle vores løsninger hvor ALT er inkluderet. Det vil sige, at prisen du ser, når du lægger en vare i kurven er inklusiv alle udgifter forbundet med tryk samt fragtomkostninger til din firmaadresse. 


Hjælp til at finde den rette løsning for din virksomhed?


Hvis du har brug for nogle gratis råd eller ønsker vejledning, er vi klar til assistere og hjælpe videre i processen på bedste og ærlig vis. Der kan være mange flere muligheder, end man umiddelbart tror, hvorfor det kan være en fordel at tage en uforpligtende snak med os, inden du beslutter dig. Vi sætter en ære i at give dig en professionel oplevelse, når du kontakter os. I den løsning vi anbefaler dig, tager vi naturligvis altid højde, for at løsningen skal matche din virksomhed, profil, formål og budget. 


Hvis du har brug for at se et grafisk design af, hvordan det vil komme til at se ud, kan vi også være behjælpelige med det. Hvis du har nogle specifikke ønsker, som kræver et specialdesign eller tryk, kan vi som regel også være behjælpelig med dette. Vi har en tæt relation til vores samarbejdspartnere og deler samme mission om kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov uden at gå kompromis med kvaliteten. 


Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!