Sparegrise med logo

Det er altid en stor økonomisk belsutning, når du skal købe ny bolig. Udover selve boligkøbet kan der være renoveringer, der skal foretages samt nye indkøb for at fuldende indretningen i boligen. Der vil kunne opstå uforudsete udgifter eller der kan være ønsker til nye møbler i fremtiden, hvorfor det kan være en fordel at få sparet op. Her kan du som ejendomsmægler forære en reklamegave i form af en sparegris med logo. Hermed husker dine kunder på, hvad de skulle spare op til med en smart sparegris, som kan stå i stuen, soveværelset eller på kontoret. 

Du kan få yderligere reklameværdi gennem de populære nøgleringe med logo eller slik.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Sparegrise med logo Plastik hus

  Formet som et hus og lavet i plastik. Mål: 10 x 8,5 x 9 cm. Leveres i individuelle æsker.

  Varenummer: MO7242
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  20,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Design din egen sparegris med logo


For at kunne designe din egen sparegris med reklame, logo eller et budskab, kan du vælge mellem de modeller, vi har fundet frem til. Det betyder, at sparegrisen du kan forvente er af høj kvalitet med flere muligheder for at få trykt dit logo eller reklame på. Vi har en variant, der er designet som et hus i et transparent materiale, der vil passe i fin tråd med en ejendomsmægler.


Du kan også vælge andre varianter, som kan designes i forskellige farver. Dermed har du en reklamegave, der enten skaber blikfang eller passer i tråd med virksomhedens visuelle identitet. 


Styrk dit brand med en sparegris til de nye boligejere


Gør dig bemærket som ejendomsmægler og forær de nye boligejere en reklamegave, der vil være nyttig. En sparegris med logo kan være en god reminder om at spare op til de ønskede drømme. Dermed får det en nyttig funktion i hjemmet samtidig med en effektiv reklame for din virksomhed. Det er oftest i de små detaljer, du vil opleve at få den største brandværdi.

Hvad koster en sparegris med logo?


Den endelige pris for en sparegris er forskellig fra model til model. Du kan dog hos TopSupplies forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores sparegrise med logo. Vi har listet en pris ud for alle vores varianter, hvor vi har indregnet alle udgifter, afgifter og fragtomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du en pris, hvor ALT er inkluderet.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.


Få hjælp til at finde den rette løsning for din virksomhed?


Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til et af vores produkter. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til at designe ID-armbånd med dit logo eller navn på. Det eneste vi forventer er, at det opfylder vores minimumsbestilling, for at vi kan igangsætte produktionen. 

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!