Slik med logo

Slik associerer de fleste måske med hygge, afslapning og livsglæde. Det kan være derfor være en effektiv måde at møde de potentielle købere på, når de kommer forbi til åbent hus eller en fremvisning. Slik er både for børn og voksne - hvorfor det helt sikkert falder i god jord uanset om det er et par eller en børnefamilie, der kommer til en fremvisning. 

Vi er dermed også sagt en af de nationer i verden, som spiser mest slik næst efter vores kære naboer i Finland. Det at præsentere en skål med slik med logo eller reklame på, kan være en lille detalje, men en stor og glædelig overraskelse for dine kunder. Det kan også være samtalestarteren for at få en god dialog med kunden, mens de nyder et bolche, lakrids eller en vingummi med dit logo.

... Læs mere
Læs mindre

6 varer

Per side
Faldende orden
 1. Mintpastiller i 3D æske formet som hus 50 g.

  Mintpastiller og æske formet som hus. Mål:50x50x57mm. Vægt: 50gram. Karton kvalitet 250gram

  Varenummer: 1691
  Forv. leveringstid: 3 uger Forv. lev. tid: 3 uger
  Min-bestilling: 500 Stk.
  Priser fra:
  5,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til 4 farvet digitalt tryk på alle områder. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 2. Mintpastiller i æske formet som hus 20 g.

  Mintpastiller og æske formet som hus. Mål: 50x57x20mm. Vægt: 20gram. Karton kvalitet 300gram

  Disse huse er specielt velegnet til postforsendelser, fordi kartonen er lavet i en tykkere kvalitet normalt, der vil selvfølgelig altid være en risko for at den kan blive bøjet under transporten da det er karton.

  Vi trykker jeres eget design hele vejen rund om huset.

  Varenummer: FLATHOUSE
  Forv. leveringstid: 4 uger Forv. lev. tid: 4 uger
  Min-bestilling: 500 Stk.
  Priser fra:
  5,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til 4 farvet digitalt tryk på alle områder. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 3. Mintpastiller i æske med logo eller bud-
  skab. Vælg runde eller hus mintpastiller 2 huse eller 4 runde Mål: 47x47x6mm
  Varenummer: 1608H
  Forv. leveringstid: 3 uger Forv. lev. tid: 3 uger
  Min-bestilling: 1000 Stk.
  Priser fra:
  2,75
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til 4 farvet digitalt tryk på alle områder. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 4. Mintpastiller med logo Formet som et hus
  6gr mintpastiller. Mål: 7X6X0,7 CM. Holdbarhed: 18 mdr
  Varenummer: KC6636
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  11,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 5. Vingummier i poser med logo 10g
  Vingummi i forskellige designs Mål: 85x60mm
  Varenummer: 7005
  Forv. leveringstid: 4-5 uger Forv. lev. tid: 4-5 uger
  Min-bestilling: 2500 Stk.
  Priser fra:
  2,25
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 2 side/område. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.
 6. Vingummier i poser med logo 15g

  Vælg blandt mange forme Mål: 84x70mm. Holdbarhed: 12 mdr

  Disse vingummier med logo en god gave at forære væk, når du skal på messe, til et event eller du på anden måde gerne vil fange kunders opmærksomhed. Der er nemlig goodwill fra start, når du vælger noget så velsmagende som de varianter, vi tilbyder. 

  Varenummer: JELGUMMINI
  Forv. leveringstid: 3-4 uger Forv. lev. tid: 3-4 uger
  Min-bestilling: 1750 Stk.
  Priser fra:
  3,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til 4 farvet digitalt tryk på begge sider. Prisen er inkl. fragt og evt. sukkerafgifter. Ex. moms.

6 varer

Per side
Faldende orden

Skab et godt førstehåndsindtryk med logoslik


Når du enten har åbent hus eller skal have en fremvisning, kan der være mange måder at få gjort et godt førstehåndsindtryk på. Det er vigtigt, at de føler sig hjemme, tilpas og boligen naturligvis indfrier deres forventninger. Vi oplever, at mange ejendomsmægler vælger slik med logo som en god måde at gøre sit førstehåndsindtryk. Det kan også være lettere at tale med potentielle kunder, da det er svært at modstå ikke at takke ja til et stykke slik. Det kan særligt hjælpe på det, hvis der er børn med, da de oftest elsker slik og får positive associationer med boligen. 

 

Vælg mellem mange smagsvarianter


Hos TopSupplies har vi samlet et spændende og lækkert udvalg af forskellige former for slik. Vi har bolcher, vingummi, lakrids, slikkepinde og blandede slikposer. Der burde derfor være rig mulighed, for at du finder en løsning, der passer ind i din smag og ikke mindst en løsning, der vil falde i dine kunders smag.

Finder du ikke den variant, som du leder efter, kan vi med garanti hjælpe dig med at strikke en løsning sammen med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har en favorit, som du ønsker at få reklametryk på. 


Lave stykpriser på slik med logo til ejendomsmægleren

 

Alle de priser du ser på vores shop er inkluderet ALLE de omkostninger og afgifter, der er forbundet med din bestilling. Vi ønsker at gøre det så let og overskueligt for dig at handle alle dine reklameartikler hos os. Priserne inkluderer også fragten til din virksomhed. Din eneste opgave er dermed blot at vælge netop den farve, størrelse, antal og logo, som skal sammensættes. Der er dog et minimumskrav pr. bestilling, for at vi kan igangsætte processen. 

 

Hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på et produkt, som du ikke kan finde på vores shop, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til, hvilken løsning eller variant du skal vælge. Vi har gennem årene oplevet og været med til at udvikle forskellige idéer, hvorfor vi kan give dig et par forslag til inspiration.

 

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Her bestræber vi os på at hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!