Antistress bolde med logo

Stress er desværre noget hver femte dansker er blevet ramt af i løbet af 2018 -det er derfor også et signal om vi skal være bedre til at passe på os selv og lytte til vores krop. Derfor har vi hos Topsupplies forsynet os med en udvalg af antistressbolde, hvor du som virksomhed kan trykke dit logo eller navn på. 

Investerer du i antistressbolde med logo har din virksomhed et vigtigt redskab og en reklamegave, der støtter op om at forebygge stress. Det er derfor både en ideel gave til dine medarbejdere eller potentielle kunder. Anistressbolde som reklamegave kan også være ideelt, hvis du er til boligmesse eller har åbent hus, hvor du deler reklamegaver ud til børn og voksne.

En anden glimrende reklameartikel til ejendomsmægleren er også nøgleringe med logo og slik med logo.

... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Antistress bolde med logo Formet som Hus
  Hus med skorsten i blødt PU skum Mål: 70 x 80 x 70mm
  Varenummer: 98057
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  13,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Antistress bolde med logo Formet som Hus Fås i flere farver
  Antistress bolde med logo Formet som Hus
  Hus med skorsten i blødt PU skum Mål: 70 x 55 x 70 mm
  Varenummer: 850012
  Forv. leveringstid: 3 uger Forv. lev. tid: 3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  14,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Design din egen antistressbold

 

Her har du mulighed for frit at vælge og designe din egen antistressbolde i præcis den variant og farve du ønsker. Du kan her vælge at trykke et enkelt og stilrent logo eller med logotryk flere steder på antistressbolden. Når du skal designe din antistressbold er det værd at overveje om farven på bolden skal være i tråd med virksomhedens logo og visuelle identitet eller om du ønsker en farve der skaber blikfang. 

 

Hvis du er i tvivl om hvilken farve eller løsning du skal vælge, kan det være rart at se et grafisk udkast på det endelige resultat. Det kan vi som ekstraordinært hjælpe dig med hos Topsupplies, så du har den bedste forudsætning for at træffe dit endelige valg. Hvis du har nogle specifikke ønsker som kræver et specialdesign eller tryk, kan vi som regel også være behjælpelig med dette. Vi har en tæt relation til vores samarbejdspartnere og deler samme mission om kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov uden at gå kompromis med kvaliteten. 

 

Lave stykpriser på antistressbolde med logo


Det endelige pris for antistressbolde er forskellige fra model til model. Du kan dog hos TopSupplies forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores antistressbolde med logo. Vi har listet en pris ud for alle vores varianter, hvor vi har indregnet alle udgifter, afgifter og fragtomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du en pris, hvor ALT er inkluderet.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.


Få gratis hjælp og rådgivning

Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til et af vores produkter. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til at designe antistressbolde med dit logo eller navn på. Det eneste vi forventer er, at det opfylder vores minimumsbestilling, for at vi kan igangsætte produktionen. 

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!