Madkasser med logo

Skab synlighed omkring dit brand med en bæredygtig madkasse med logo. Madkasser er en af de reklamegaver, som kan bruges af alle virksomheder. Hvad end de skal gives til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, så investerer du i at brede budskabet om dit brand.

Styrk dit brand yderligere med bordskånere med logo eller sugerør med logo.

... Læs mere
Læs mindre

3 varer

Per side
Faldende orden
 1. Madkasser med logo Inkl. Bestik Bambus

  Af miljøvenlige bambus fibre og plastik. To beholdere. Kapacitet: 700 ml. Inkl elastik med kniv, gaffel og ske. Mål: H10,6 x L17,7 x B12,1 cm. 

  Tag det miljøvenlige valg med en madkasse produceret af bambus. Få graveret jeres logo på og lad verden vide at I tænker på miljøet. 

  Varenummer: 74227
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  46,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til gravering af logo på 1 side og fragt. Ex. moms.
 2. Madkasser med logo Inkl. Bestik Bambus

  Af miljøvenlige bambus fibre og plastik. Kapacitet: 700 ml. Inkl elastik med kniv, gaffel og ske. Mål: H8 x L16,5 x B11,2 cm. 

  Tag det miljøvenlige valg med en madkasse produceret af bambus. Få graveret jeres logo på og lad verden vide at I tænker på miljøet. 

  Varenummer: 74228
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  39,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til gravering af logo på 1 side og fragt. Ex. moms.
 3. Madkasser med logo Miljøvenlig Fås i flere farver
  Madkasser med logo Miljøvenlig

  Madkasser med logo. Af 50% hvedestrå fiber og 50% PP krop. Mål: 19 x 11 x 6 cm. Låg i PP med indbygget telefonstativ.

  Varenummer: MO9739
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  31,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til Screenprint tryk i 1 farve på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

3 varer

Per side
Faldende orden

Madkasser med logo til den miljøbevidste


I vores sortiment af madkasser har vi haft fokus på bæredygtigt materiale. Madkasserne er fremstillet i 50 % bambus og 5 % PP. 


Bambus er opbygget på en sådan måde, at træet hæmmer bakterievækst. Det betyder, at der ikke er behov for kunstgødning og sprøjtemidler, når bambus skal vokse. Desuden behøver bambus ikke særlig meget vand, og det kan vokse, selv efter det er fældet. Med madkasser i bl.a. bambus bliver de derfor et miljøvenligt alternativ til de regulære madkasser i madkasser. 


I dag forholder flere og flere forbrugere sig til, hvilke bæredygtige initiativer virksomheder tager. Se det derfor som en konkurrencefordel at investere i disse madkasser med dit logo. Madkasserne vil nemlig falde i ekstra god smag hos den miljøbevidste. 


Madkasser med logo - en praktisk reklameartikel 


Påmind dine kunder om dit brand, samtidig med at de kan nyde deres middagsmad af en madkasse i et bæredygtigt materiale. 


Med madkassen får du en praktisk reklameartikel, som samtidig har en lang levetid, da den kan bruges i mange år. Denne kombination er med til at give dig en høj reklameværdi. Det betyder nemlig, at dit logo vil få synlighed mange gange og over lang tid. 


Madkassen er samtidig en glimrende investering for at reducere madspild. Madkassen gør det nemlig nemmere at tage rester med på arbejde, i skole, på universitetet eller andet.


Forskellige farver til din madkasse 


I vores sortiment har du mulighed for at vælge mellem forskellige farver. Det kan derfor være en fordel for din virksomhed at vælge en madkasse i farver, som harmonerer med jeres logo. På den måde styrker du jeres profil udadtil, og det gør det lettere for kunder at genkende jeres brand. 


Har vi ikke den farve, du søger, kan du altid vælge en mere neutral farve. Dit logo, budskab og slogan vil nemlig stadig få god synlighed på madkassen, da den har en god trykflade. 


Køb madkasser med logo


Hos TopSupplies hjælper vi dig hellere end gerne med din markedsføring gennem madkasser med logo. Vi har gennem årene fået meget erfaring med diverse reklamegaver og reklameartikler - sig derfor til, hvis du har spørgsmål eller ønsker vores vejledning.


Du finder altid skarpe og prisvenlige produkter på vores side. Det gælder især også, når du køber større mængder ind. Her kan vi tilbyde dig billigere stykpriser, jo flere madkasser du bestiller. Priserne du ser er ALL INCLUSIVE - der er således indregnet både logotryk, farvevalg, fragt til din virksomhed m.m. På den måde kan du nemt og hurtigt danne et overblik over din slutpris. 


Du er altid velkommen til at kontakte os på  tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!