Lightere med logo

Med denne smarte USB-lighter med logo sikrer du, at der altid kan tændes lys, pejs eller grill. Det stilrene design gør det til en ideel reklamegave, som dine kunder vil få godt gavn af. Lad derfor en lighter blive en påmindelse om dit brand og få graveret dit logo derpå. 


Lighteren der kan oplades er det ideelle miljøvenlige valg, da den kan bruges i flere år frem. Den kan endda lades op mellem 300-500 gange. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige farver, så designet også kan passe til din virksomheds profil. 

Styrk din virksomhedsprofil yderligere og reklamér samtidig med vintilbehør.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. USB lightere med logo Fås i flere farver
  USB lightere med logo
  Elektrisk flamme. Oplades via vedlagt USB kabel. Mål: 160x15mm
  Varenummer: USBLIGHT
  Forv. leveringstid: 3 uger Forv. lev. tid: 3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  42,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Øg din synlighed med logo på lightere


Med dit logo på lightere har du en reklameartikel, som er ideel til at repræsentere dit firma. Fordelen ved en elektronisk lighter er, at den har en stor reklameværdi. Den har nemlig en lang levetid, da den kan genoplades, når den sættes til en stikkontakt. Det betyder også, at denne reklameartikel kan bruges i op til flere år. 


Logotryk i sig selv, giver en god reklamemulighed. Det er en oplagt måde, du kan sætte din virksomheds DNA på de gaver, som der gives til kunder eller medarbejdere. Det er en måde, du hjælper dem med at huske og genkende dit navn. På den måde øger du også chancerne, for at det er dit brand, som de har i tankerne, når de mangler det produkt/ydelse, som din virksomhed tilbyder. 


Hvad end du vil forære lightere til dine medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder eller til en messe, så giver tilføjelsen af et logotryk flere fordele. 


Flere fordele ved logo på lightere


Logotryk på lightere er med til at give et professionelt indtryk hos kunden. Du kan nemlig skabe en rød tråd i din markedsføring udadtil, da dit logo bliver fællesnævneren på alle dine gaver. Desuden så giver du også dine kunder et indtryk af, at der er kræset for de små detaljer. 


Med denne reklamegave bliver kunden en ambassadør for dit brand, hver gang lighteren tages i brug. Det betyder, at du vil få eksponering løbende, når lighteren tages frem. 


Køb lightere med logo


Hos TopSupplies har vi gjort det nemt og overskueligt, når du skal handle lightere. Priserne du ser på vores side er inkluderet ALLE dine udgifter. Du skal derfor ikke forholde dig til ekstra gebyrer ved farvevalg, logotryk, fragt til dit firma eller andet. 


Du finder altid skarpe priser på vores side. Vi har bl.a. sikret dig gode stykpriser, jo flere lightere du køber. Det skal nemlig have sine fordele, når der handles stort ind. 


Få hjælp af vores kundeservice


Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Det kan også være, du ønsker vejledning ift. farvevalg eller antallet af lightere til din kampagne, event, eller dine kunder. 


Skulle du have forespørgsler ift. en hurtigere levering eller andet, så grib endelig fat i os. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Du kan kontakte os på  tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!