Antistress bolde med logo

Markedsfør din virksomhed og jeres budskab med antistressbolde med logo. Denne reklameartikel er ideel, hvis du vil brande dig på en bæredygtig måde. Vores antistressbolde har nemlig både en lang reklametid, høj reklameværdi og kan bruges i flere år. 


Design antistressbolde i helt eget design, og match det eventuelt med din virksomheds varetegn.

Leder du efter reklameartikler til den miljøbevidste, så har vi også muleposer med logo, plant selv potter med logo og meget mere.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Antistress bolde med logo Metal / Træ Fås i flere farver
  Antistress bolde med logo Metal / Træ

  Stress kugler i fin træ holder Logoet kommer på træholderen. Mål: 14X10X7 CM

  Varenummer: IT1804
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 50 Stk.
  Priser fra:
  71,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Styrk dit brand med logo på antistressbolde


Styrk din virksomhedsprofil med antistressbolde, som f.eks. kan designes efter jeres kerneydelse eller en særlig kampagne I kører. Det er en glimrende måde at skille sig ud fra konkurrenterne på - boldene får nemlig dine kunder ned i gear og kan bruges igen og igen. 

Med vores antistressbolde er du med til at påminde fremtidige kunder om dit brand. Hvad end du vil forære boldene væk som en reklamegave til et event, en messe eller ved et virksomhedsbesøg, så kan du brande dig hurtigt og effektivt. 


Fordele ved markedsføring med antistressbolde


En af fordelene ved at markedsføre dig med stressbolde er, at du lader fremtidige kunder interagere med dit brand. Det gør det både nemmere at huske din virksomhed, og med stressboldene skaber det positive associationer til dit brand. Boldene kan nemlig hjælpe dine potentielle kunder med at komme ned i gear og slappe af. 


For hver gang din reklamegave tages i brug, vil du både få synlighed og styrke modtagerens kendskab til din virksomhed. Dine chancer øges derfor, for at du bliver husket, når kunden skal bruge netop det produkt eller den ydelse, som din virksomhed tilbyder.


En ideel reklameartikel til arbejdspladsen


Det kan også være, at du vil investere i stressbolde som en reklameartikel til arbejdspladsen. Her er de det perfekte match at have fremme på skrivebordene eller som en gave, der kan gives til virksomhedens gæster. Du kan nemlig lade boldene signalere dit vartegn, budskab og slogan.  


Antistressbolde i eget design


Hos TopSupplies har du mulighed for at designe antistressboldene i dit helt eget design. Vi har gennem årene hjulpet virksomheder med diverse former og farver, så de matcher virksomhedens profil. Skil dig derfor ud fra dine konkurrenter med en reklamegave som symboliserer din virksomhed. 


Hvad koster antistressbolde med logo? 


Din eksakte pris på dine nye antistressbolde finder du ved hvert produkt. Vores priser er nemlig ALL INCLUSIVE og inkluderer både fragt, logotryk, design, farvevalg m.m. På den måde er det let og hurtigt at orientere sig, når du skal bestille dine bolde. 


Du vil opleve, at din stykpris bliver bedre, jo flere bolde du bestiller. Det skal nemlig have sine fordele at handle hos TopSupplies. 


Bestil antistressbolde med dit logo


Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at vejlede og guide dig, så du finder den rette løsning. Hvis du har forespørgsler, eksempelvis ift. farve, en hurtigere leveringstid m.m., så kontakt os endelig. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail på salg@topsupplies.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!