Slik med logo

Slik er både for børn og voksne - det er de færreste mennesker, der ikke elsker slik. Vi er dermed sagt også en af de nationer i verden, som spiser mest slik næstefter finnerne. Hvis du derfor driver et bilværksted, bilhus eller yder en anden form for service med biler, så er slik med logo et oplagt valg.


Har du f.eks. et biludlejningsfirma, kan du overraske dine kunder ved at lægge en slikpose i bilen. Det kan være en lille detalje, men en stor og glædelig overraskelse for dine kunder. De får dermed en oplevelse og en gave udover det sædvanlige.

Du kan også finde reklamemuligheder gennem chips, nødder og snacks med logo samt kiks og kager med logo.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Gør indtryk med slik med logo


Det er oftest i de små tiltag, man får gjort de største indtryk. Der kan derfor være chance for at en slikpose med logo gør, at dine kunder kommer igen næste gang. Du får dermed en effektiv og billig måde at glæde dine kunder på. Målingerne viser også, at man i Skandinavien foretrækker det saltede slik. Det kan derfor være en fordel at vælge lakrids, hvis du opererer i enten Danmark, Sverige, Norge eller Finland.  


Vælg mellem mange varianter og smage


Hos TopSupplies har vi samlet et spændende og lækkert udvalg af forskellige former for slik. Vi har bolcher, vingummi, lakrids, slikkepinde og blandede slikposer. Uanset hvilken variant du ønsker at få trykt dit logo eller reklame på, kan det være en fordel at overveje, om det kan ligge præsentabelt i bilen. I de varme sommerdage skal du være opmærksom på at vælge en variant, der ikke smelter, hvorfor bolcher, mentos eller slikkepinde kan blive klistret. Her kan det være en fordel at vælge vingummi, pastiller eller lakridshyl, der kan bruges hele året rundt.


Finder du ikke den variant, som du leder efter, kan vi med garanti hjælpe dig med at strikke en løsning sammen med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har en favorit, som du ønsker at få reklametryk på.


Overrask din kunde med slik efter et værkstedsbesøg


Det er altid en sikker vinder at kunne overraske sine kunder med mere, end de forventer, når de handler hos dig. Hvis du driver et autoværksted, vil du opleve at dine kunder overlader deres bil trygt i dine hænder. Her har du muligheden for at kunne levere den service og ydelse, for at de kan komme trygt og sikkert ud på vejene igen. Som tak kan du kvittere med at lægge en flaske vand med logo eller slik med logo i midterkonsollen. Når din kunde så henter bilen får de en glædelig overraskelse, da det er mere end hvad de havde forventet. På denne måde får du kunden til at føle sig værdsat og prioriteret. Det er hermed en effektiv reklame, der efterlader et professionelt og positivt indtryk af din virksomhed.


Vi tilbyder lave stykpriser på slik med logo


Vi har gennem vores stærke indkøb en skarp pris på alle produkter i vores sortiment. Her har vi indregnet alle de udgifter, afgifter og leveringsomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du den endelige pris, hvor ALT er inkluderet. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.


Ønsker du hjælp til at vælge slik med logo for din virksomhed?


Hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på et produkt, som du ikke kan finde på vores shop, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til, hvilken løsning eller variant du skal vælge. Vi har gennem årene oplevet og været med til at udvikle forskellige idéer, hvorfor vi kan give dig et par forslag til inspiration.


Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Her bestræber vi os på at hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!