Rejseadaptere med logo

Hos TopSupplies kan vi tilbyde et spændende sortiment af forskellige rejseadaptere, hvor du har gode muligheder for at synliggøre og reklamere for din virksomhed eller navn. Vi har forskellige rejseadaptere, der passer til USA, EU, Japan, UK, Australien og Kina. Dermed kan du være sikker på, at det en løsning, der kan bruges i hele verden. Vi har også mobile løsninger, som kan kobles til via USB-stik eller med indbygget powerbank. Det betyder at du kan oplade din smartphone eller tablet uanset, hvor du befinder dig i verden, selvom du ikke er i nærheden af en stikkontakt.

I dagens Danmark kan vi være udfordret på kommunikation og mange af vores muligheder, hvis vi ikke har strøm på vores mobile enheder. Det er derfor en nyttig reklamegave for dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller til nye kunder, du møder på messer, konferencer eller andre aktiviteter uden for virksomhedens normale rammer.

Vi kan også hjælpe dig med reklame gennem nøgleringe med logo, solbriller med logo og meget mere til rejsen eller turen i bilen.

... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Rejseadapter med logo inkl. Powerbank
  Med Powerbank 2000mAh, USB oplader til bil, Micro USB kabel, USB adapter EU
  Varenummer: MO8412
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  75,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Rejsekabler 2 i 1

  USB til micro USB og lightning forbindelse. Mål: 120 cm. Aluminium plader.

  Varenummer: 5786
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  19,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Skab reklame og synlighed på rejsen


Når vi skal ud og køre langt eller rejse med familien eller for virksomheden er noget af det vigtigste vi får pakket med i kufferten en oplader til vores mobiltelefon eller bærebare computer. Dermed har vi altid adgang til mange af de streamingtjenester, vi benytter eller sociale medier, hvor man kan holde venner og familie opdateret. Det er derfor vigtigt, at kunne få ladet sine mobile enheder op uanset, hvor du befinder dig i verden. Med en rejseadapter fra TopSupplies vil du kunne koble dine enheder til strøm uanset, hvor du er henne - der skal blot være adgang til strøm. Med en reklame, firmalogo eller budskab trykt på din rejseadapter kan du skabe synlighed omkring din virksomhed i hele produktets levetid, mens man er på farten.


Hvad koster en rejseadapter med logo?

Hos TopSupplies kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores kuglepenne med logo. Vi har beregnet en skarp pris på alle produkter, hvor vi har indregnet alle de udgifter, afgifter og leveringsomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du den endelige pris, hvor ALT er inkluderet. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.


Hjælp til at finde den rette rejseadapter som reklame


Vi tror på at ærlig og professionel vejledning, er vejen til en god helhedsoplevelse og god kunderelation uanset om du placerer en bestilling eller ej. Vi ønsker at skabe en god oplevelse, når du handler dine reklameartikler ved os. Derfor bestræber vi os på at forventningsafstemme dine muligheder, og hvad du kan forvente at slutresultat. Du vil derfor blive mødt af en venlig og faglig kompetent medarbejder, når du kontakter vores kundeservice.

Hvis du måtte have en særlig forespørgsel eller ønsker personlig vejledning, så tøv ikke med at ringe eller skrive. Tit og ofte kan vi hjælpe med at opfylde dine ønsker. Det samme gælder, hvis du måtte have en hastebestilling, som skal leveres hurtigst muligt - informér os blot om det, og vi vil forsøge at afsende dine varer hurtigere end leveringsdatoen, som du ser på siden.


Du kan kontakte os på: tlf. 70 12 41 00 eller skrive til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk.


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!