Mobilholdere til bilen med logo

Med en mobilholder kan du stille din smartphone på dit arbejdsbord eller natbord, imens du enten arbejder eller sover. Hvis du f.eks. skal vise en video eller streame en film, mens du sidder i toget kan det være en fordel med en mobilholder. På denne måde undgår du at skal holde din mobil imens du ser film. Vi har derfor samlet et udvalg af mobilholdere, hvor du kan få trykt din reklame eller logo på.


Hos TopSupplies kan du forvente at vores mobilholdere er af høj kvalitet og udvalgt efter høje standarder for at kunne levere et godt resultat på dit reklametryk. Det har vi valgt, da mange af vores kunder bruger det som en reklamegave til deres medarbejdere, samarbejdspartner eller kunder, hvorfor de ønsker at få produceret en reklameartikel man kan være tilfreds med og stolt af.

Supplér din mobilholder med en car charger med logo eller et termokrus med logo til de længere køreture.

... Læs mere
Læs mindre

3 varer

Per side
Faldende orden
 1. Mobilholder til bilen med logo Fås i flere farver
  Mobilholder til bilen med logo

  Passer til bilens luft ventilation. Plastik. Kan dreje 360 grader rundt. Mål: 9,6 x 2,8 x 4,8 cm.

  Vi skal passe på hinanden i trafikken og tage ansvar, når vi sidder bag rettet. Sørg for at have fokus på vejen med en mobilholder med logo, så din telefon sidder trygt og godt fast, så du sagtens kan bruge GPS'en uden at skulle holde telefonen.

  Hurtig levering! Har I brug for en reklameartikel i en fart, så vælg denne vare. Den leveres nemlig på kun 1 - 2 uger. 

  Varenummer: MO9808
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  13,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Mobilholder til bilen med logo
  Magnetholder. Passer til luft ventilationen i bilen. Mål: Ø4X5.5CM
  Varenummer: MO9134
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  26,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 3. Mobilholder til bilen med logo Fås i flere farver
  Mobilholder til bilen med logo
  Stabil holder til mobilen som nemt sættes i bilens blæser/luftudtræk
  Varenummer: LT91178
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  11,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til doming tryk et sted i 1 farve og fragt.

3 varer

Per side
Faldende orden

Vælg mellem mange forskellige mobilholdere til reklame


På vores shop finder du et spændende udvalg af forskellige mobilholdere til din smartphone eller tablet. Vi har et udvalg af mobilholdere, som kan klistres fast bag på enheder eller som en fast station, hvor du kan stille din enhed ned i. Ved at vælge en løsning, hvor du klistrer mobilholderen bag på din enhed, kan du stille den på en vandret overflade uanset, hvor du befinder dig.


Du kan vælge mellem mange forskellige designs og varianter, så det passer med din virksomheds produkter, ydelser, visuelle identitet eller kerneværdier.  

Design din egen mobilholder


Hos TopSupplies har du flere muligheder for at sætte dit personlige præg på din mobilholder. Vi har mulighed for at trykke din reklame, budskab eller logo næsten lige som du ønsker det. Det er kun din egen fantasi, der sætter begrænsninger for, hvordan vi kan designe din egen mobilholder. Hvis du har firmabiler eller en del medarbejdere, der er på landevejen, kan det være en god reklamesøjle at udstyre dem med en mobilholder med firmaets logo eller slogan på. Det er oftest de små detaljer, der efterlader de største professionelle indtryk.


Hvad koster en mobilholder med logo


Hos TopSupplies har vi gjort det enkelt og smart for dig som indkøbschef af reklameartikler for din virksomhed. Vi har opgivet en skarp og konkurrencedygtig pris ud fra alle vores produkter. Prisen du ser indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil være forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.


Få gratis hjælp og sparring til dine reklameartikler


Hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på et specifikt produkt, som du ikke kan finde på vores shop, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til, hvilken løsning eller variant du skal vælge. Vi har gennem årene oplevet og været med til at udvikle forskellige idéer, hvorfor vi kan give dig et par forslag til inspiration.


Vi glæder os til at høre fra dig, og se om vi kan hjælpe dig med at finde det rette match med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive en mail direkte til os på salg@topsupplies.dk. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!