Sneglidere med logo

En sneglider, også kendt som en numsekælk, er et absolut must i din markedsføring i de kolde vintermåneder. Lad os hjælpe dig med at få trykt dit logo og brede budskabet om din virksomhed, og fremhæv samtidig din virksomheds legefulde side.

Du har naturligvis mulighed for at vælge mellem forskellige farver, så det kan matche farverne i din visuelle identitet. På den måde bliver din virksomhed også lettere at genkende.

Til de varmere måneder kan du også reklamere med fodbolde med logo, spil med logo og meget mere fra vores sortiment.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Få logotryk på dine sneglidere

Er du en del af en skole, institution, et legeland eller noget helt fjerde, så kan en sneglider være den perfekte legeartikel at få trykt dit logo på. Med logotryk hjælper du dine omgivelser med at huske dit navn, samtidig med at budskabet om din virksomhed bredes. Netop en sneglider er med til at skabe positive associationer til dit brand, da den giver masser af tid til leg og sjov i vintermånederne.


En sneglider har en høj reklameværdi og giver din virksomhed branding her og nu. Det særlige ved denne måde at markedsføre dig på er, at dine kunder interagerer direkte med dit brand - men på deres præmisser - og lige når de har lyst. Det betyder også, at sneglideren vil påminde om dit brand, for hver gang den tages i brug.


Fordele ved at investere i sneglidere med logotryk

En af de mange fordele ved sneglideren er, at den er nem at bruge, inviterer til leg og vil tiltrække omgivelsernes opmærksomhed. Det betyder også, at der er mange forskelige, som kan få gavn af den.


Desuden har sneglideren en lang “reklametid”, da den kan bruges igen og igen. En sneglider med logo kan derfor også gøre enhver snevejrsdag til en sjov aktivitetsdag udenfor.


Tilbyd sneglidere med logo til dine kunder

Hvad end du vil have kælke til rådighed på din egen matrikel, eller du vil forære dem væk som en reklamegave, så bliver det med garanti et hit. Hos TopSupplies kan vi assistere dig med disse kælke og hjælpe dig med, at de kan bruges som en del af din branding.


Hvis du gerne vil øge kendskabet til dit navn, så kan selv de små detaljer gøre en stor forskel - og det gælder især med denne legeartikel. Gennem logotryk på legeartikler er du med til at skabe en rød tråd i de måder, du markedsfører dig på, da dit logo gør dig genkendelig.


Køb kælke med logo

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du står og mangler flere eller nye kælke med logo. Vi er klar til at hjælpe dig med en løsning, som passer til netop din virksomhed. Har du spørgsmål, ønsker du vejledning eller har du forespørgsler ift. leveringstid, farve eller andet så gør vi vores bedste for at hjælpe dig. Vores priser er sammensat, så alle omkostninger er inkluderet. Vi har både indregnet fragt, farvevalg, logotryk m.m., så du nemt får et overblik, når du handler på vores side.


Vores kundeservice sidder klar til at assistere dig på tlf. 70 12 41 00 eller når du skriver til os direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!