Kridt med logo

Kridt med logo er den perfekte reklameartikel, hvis du vil have en sjov aktivitet til børn. Med vores udvalg af farvekridt er der rig mulighed for at børn kan slippe kreativiteten løs. Udnyt muligheden for at markedsføre dit navn, samtidig med at du handler en reklameartikel, som børn kan få flere timer til at gå med.

Vi kan også hjælpe dig med reklame gennem fodbolde med logo, sæblebobler med logo, spil med logo og meget mere.

... Læs mere
Læs mindre

4 varer

Per side
Faldende orden
 1. Kridt med logo på æsken 4 stk. vejkridt

  Tag et grønne valg med 4 styks vejkridt i forskellige farver der leveres i brun æske. Mål: 9,5 x 2,5 x 10,5 cm

  Hurtig levering! Leveres på kun 1 - 2 uger.

  Varenummer: MO8929
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  9,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Kridt med logo på æsken 4 stk. Vejkridt
  Logoet trykkes på forsiden på en label Vægt: 148gr Mål: 135x97x25mm
  Varenummer: LT90421
  Forv. leveringstid: 2 uger Forv. lev. tid: 2 uger
  Min-bestilling: 300 Stk.
  Priser fra:
  9,50
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (4-CMYK) til kant og fragt. Ex. moms.
 3. Kridt med logo på æsken 4 stk. Vejkridt
  Design trykkes direkte / Design selv Vægt: 143gr. Mål: 110x97x28
  Varenummer: LT90403
  Forv. leveringstid: 3-4 uger Forv. lev. tid: 3-4 uger
  Min-bestilling: 300 Stk.
  Priser fra:
  27,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i fuld print (4-CMYK) til kant og fragt. Ex. moms.
 4. Vokskridt i æske med logo Fås i flere farver
  Vokskridt i æske med logo

  Farveblyanter/vokskridt med logo. Sæt med 6 stk. i forskellige farver. Mål: 5 x 8,3 x 0,8 cm. 39 g. Vælg æskens farve

  Varenummer: 9831
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  6,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

4 varer

Per side
Faldende orden

Logotryk på kridt - en populær reklameartikel

Hvilken bedre måde er der at markedsføre dit navn på end med kridt. Hvis du driver et feriested, campingplads, legeland eller andet, så kan du nu give dine gæster en ekstra gestus, som ethvert barn vil tage godt imod. Det kan også være, at du vil tilbyde din elever på din skole eller institution lidt ekstra til frikvartererne.


Med vores udvalg af vejkridt kan enhver vej, flise eller skolegård blive et lærred, hvor der kan tegnes på. Lad børnene slippe kreativiteten løs med alt fra tegninger, optegninger af vejbaner, hinkebaner eller forhindringsbaner. Det er kun fantasien der sætter grænser.


Hos TopSupplies giver vores kridt med logo rig mulighed, for at du kan trykke dit logo, budskab eller slogan på æskerne. På den måde er der ingen tvivl om virksomheden eller skolen bag reklameartiklerne.


Fordele ved at købe kridt med logo

Der er ingen tvivl om, at kridt med logo lader dig reklamere for din virksomhed, men på en prisvenlig måde.


Med denne type reklameartikel skaber du gode associationer til din virksomhed, da kridt kan give timevis af sjov leg. Samtidig så har du muligheden for at huske omgivelserne på dit navn, da det vil blive set, for hver gang pakken findes frem. Kridtene kan særligt bruges af børn, som er i de tidlige år af folkeskolen.


Ved at investere i logotryk på kridt får du en reklameartikel, som hurtigt kan blive samlingspunktet for mange børn, og som med garanti vil vække omgivelsernes interesse. Lad derfor dit navn være det, som bliver set, når kridtene bliver brugt.


Hvad koster kridt med logo?

Priserne du ser på vores side er gjort lette at overskue, da de er ALL INCLUSIVE. Du skal derfor ikke forholde dig til fragtomkostninger, ekstra gebyrer ved logotryk, farvevalg eller andet, da vi har samlet det hele i en pris for dig. På den måde kan du let få et overblik over, hvad dine endelige pris er.  


Bemærk at du skal foretage en minimumsbestilling på 300 stk., før vi kan sætte dit logotryk i gang. Som du vil se, bliver din stykpris bedre, jo større et antal du køber - det skal nemlig være fordelagtigt at handle stort ind.


Bestil vejkridt med logo hos TopSupplies

Hos TopSupplies kan du altid få vejledning eller inputs til dine næste reklameartikler. Hvis du også måtte have spørgsmål, så kontakt os endelig. Det kan også være du har en forespørgsel ift. en hurtigere leveringstid, farvevalg eller andet. Her vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med den løsning, som du efterspørger.


Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!