Jubelhjælp med logo

Jubelhjælp er en glimrende måde at markedsføre din virksomhed på, samtidig med at du bidrager til den gode sportsstemning. Hos TopSupplies hjælper vi dig med logotryk på jubelhjælp, så dine kunder kan heppe på deres yndlingshold inden for sport, samtidig med at dit logo er synligt.  

Vi kan også hjælpe dig med reklame gennem diverse armbånd med logo til events.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Jubelstick med logo Fås i flere farverNy
  Jubelstick med logo

  2 stk. oppustelige sticks Mål: 60 x 10,5 cm

  Varenummer: KC7090
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  11,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Markedsfør dig med jubelhjælp med logo

Jubelhjælp, også kendt som klappepølser, er et must-have, hvad end det er til en håndboldkamp, fodboldkamp, ishockey eller hvis der står tilskuere til et løb. Hvis din virksomhed derfor gerne vil markedsføre sig samtidig med, at stemning holdes høj, så er jubelhjælp dit match.


Der er flere fordele ved at markedsføre sig gennem jubelhjælp med dit logo. For det første er det en reklamegave, som er relativ billig. For det andet så er de nemme at tage i brug, og de kan bruges af alle målgrupper. For det tredje kan du markedsføre dig på en måde, hvor potentielle kunder aktivt interagerer med dit brand. Det er med til at øge genkendeligheden af din virksomhed, for hver gang jubelhjælpen bruges. Endnu en fordel er, at du indirekte er med til at skabe en positiv association til din virksomhed, da jubelhjælpen associeres med god stemning og en hyggelig sportsoplevelser.


Styrk dit brand med logotryk på jubelhjælp

Der er en årsag til, at jubelhjælpen er blevet særlig populær til diverse sportskampe. Det er en stemningsløfter, som gør at publikum højlydt kan heppe på favoritholdet. Når vi hos TopSupplies hjælper med at trykke enten logo, budskab eller slogans på jubelhjælp, så har du med garanti en reklamegave, som bliver et hit.  


Jubelhjælpen kan med fordel deles ud som en reklamegave til publikum, hvad end du selv uddeler det eller har sponsoreret det til et bestemt event. Du kan med fordel vælge dem i farver, som matcher farverne i dit logo. Det er nemlig kun med til at styrke genkendeligheden af dit brand, samtidig med at det skaber en rød tråd i din markedsføring. Vi guider dig hellere end gerne i dine muligheder, hvis du ønsker vores input.


Køb jubelhjælp med logo

Hos TopSupplies har vi gjort det så brugervenligt som muligt, når du skal handle jubelhjælp med logo. Priserne du ser på vores hjemmeside inkluderer ALLE omkostninger - dvs. både fragt til din virksomhed, logotryk, farvevalg m.m. På den måde er det let at overskue, hvad din reelle pris er. Du vil opleve, at prisen pr. styk bliver billigere, jo større et antal du bestiller. På den måde er der også en økonomisk gevinst ved, at du handler stort ind.


Bemærk at der er et minimumsantal, som du skal bestille, før vi kan sætte din produktion i gang.


Hos TopSupplies er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning. Skulle du have en specifik forespørgsel ift. leveringstid, farve eller andet, så gør vi vores bedste for at indfri dine ønsker.


Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!