Golfbolde

Markedsfør dig med dit logo på golfbolde, og styrk din virksomheds synlighed. Golfbolde med logo er den ideelle reklameartikel for dig, som driver en golfklub eller har en campingplads eller andre faciliteter, hvor der er plads til minigolf. Samtidig så investerer du i en reklameartikel, som kan holde dine kunder beskæftigede i timevis.

Hvis du vil gardere dig med flere populære reklameartikler, så finder du også fodbolde med logo, frisbees med logo og meget mere i vores sortiment.

... Læs mere
Læs mindre

3 varer

Per side
Faldende orden
 1. Golf divot med logo

  Metal divot. Golfudstyr. Hvid. Mål: 2,6 x 7 x 0,5 cm

  Varenummer: 5442
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  10,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Golf tee med logo

  2 x Golf tee kort. Mål: 5 x 9,5 x 0,2 cm. Skal samles til 2 tees

  Varenummer: 5441
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  10,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 3. Golfbolde med logo Titleist 12 stk.

  Titleist Pro V1x 2017 model. 12 bolde pr. æske. 

  Varenummer: TIV1X
  Forv. leveringstid: 2 uger Forv. lev. tid: 2 uger
  Min-bestilling: 12 Stk.
  Priser fra:
  335,00

3 varer

Per side
Faldende orden

Styrk dit brand med golfbolde med logo

Hvis du skal til et golfarrangement med dine kunder, netværksgruppe eller samarbejdspartnere, så kan du sætte en ekstra prik over i’et med dit logo på golfbolde. Det er en måde, dine omgivelser vil bemærke dit logo og budskab, for hvert slag der laves.


Da golf i forvejen er en aktivitet, som ofte tager flere timer, får du rig mulighed for at få eksponering. Samtidig så viser det også, at din virksomhed har et øje for de små detaljer, og at I går op i de små indtryk, I kan give. Det er nemlig oftest de helt små indtryk, som er med til at påvirke kundens oplevelse af dig.


Det kan også være, at du har faciliteter, hvor der kan spilles enten golf eller minigolf - her får du en oplagt mulighed, for at dit logo kan blive endnu mere synligt for dine gæster. For hver gang dine gæster bruger boldene, vil de få berøring med dit virksomhedsnavn.


Køb golfbolde med logo som reklamegave

Hvis din virksomhed kører en særlig sommerkampagne eller er til en messe, hvor aktivitet, sport og fritid er på dagsordenen, så er golfbolde med logo et hit. Det er en glimrende måde at komme i dialog med både nye og eksisterende kunder, og så hjælper du dem til at huske på dit navn. Udover at golfbolde med logo er med til øge din genkendelighed, så øger du chancerne, for at det netop er din virksomhed, de har i tankerne, når de skal bruge det produkt eller den ydelse, som I kan tilbyde.


En af de helt store fordele ved at bruge reklamegaver og ved at bruge golfbolde som reklamegave er, at dine kunder interagerer direkte med dit brand, men på deres præmisser.


Hvad koster golfbolde med logo?

Prisen for golfbolde med logo ser du på vores side. Priserne som er angivet inkluderer ALLE omkostninger. Vi har dermed både indkalkuleret prisen for fragt til din virksomhed, logotryk, farvevalg m.m. Du undgår dermed også ekstra gebyrer eller andet, når du skal betale for din ordre.


Du vil opleve, at du skal bestille et minimumsantal før vi begynder produktionen af logotryk på dine nye golfbolde. Samtidig har vi også gjort det fordelagtigt for dig, jo større du handler ind. Jo flere du bestiller, jo skarpere bliver din stykpris - det skal nemlig have sine fordele at handle stort ind.


Ønsker du vejledning til dit køb af golfbolde?

Hvis du måtte have spørgsmål eller ønske vejledning til at sætte dit aftryk på golfbolde, så sig endelig til. Vores kundeservice sidder klar til at assistere dig på  tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!