Fidget Cubes med logo

Skil dig ud fra mængden med en reklamegave, som kan underholde dine kunder i timevis. En fidget cube med logo er kendt for at være afstressende og den perfekte gadget, der hjælper med at holde koncentrationen. Nå derfor ud til nye kunder med en reklamegave, som med garanti bliver brugt meget, og som samtidig kan give din virksomhed synlighed.

Hos TopSupplies hjælper vi dig med, at din virksomhed kan styrke sit brand på nye måder og med reklamegaver, som bliver et sikkert hit. Den populære yoyo med logo er også et stærkt alternativ til denne fidget cube.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Fidget Cubes med logo i plastik Fås i flere farver
  Fidget Cubes med logo i plastik
  Mål: 3,00. CE godkendt Logo trykkes på den ene af siderne
  Varenummer: ZT007
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  18,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Brug en fidget cube med logo i din markedsføring

En fidget cube er en glimrende reklamegave at inddrage i din markedsføring. Hvad end du vil give dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder lidt ekstra, så er denne fidget cube et oplagt valg. Det kan også være, at du deltager til en messe, hvor netop fidget cuben vil være en oplagt samtalestarter med de besøgende. Det er nemlig en underholdende reklamegave, som lader kunder interagere med dit brand på en sjov måde.


Med en fidget cube med logo kan du være sikker på, at du investerer i en reklamegave, som bliver brugt igen og igen. Det betyder også, at du kommer langt for din investering, da den ikke har en udløbsdato.


Fordele ved en fidget cube med logo

En af fordelene ved en reklamegave som en fidget cube er, at dine kunder bliver ambassadører for virksomheden, for hver gang de bruger cuben. Og netop her kan en reklamegave noget helt særligt sammenlignet med andre måder at markedsføre sig på. Dine kunder er nemlig med til at reklamere for dit brand, men på deres betingelser. Hver gang gaven tages i brug, vil dit logo få synlighed, og fidget cuben i sig selv vil også være med til at vække omgivelsernes interesse.


For hver gang fidget cuben tages i brug øges chancerne, for at det netop er dit brand som huskes, hvis kunden skal bruge det produkt eller ydelse, som du tilbyder. Det er lige præcis også derfor, at det er en fordel, at cuben kan bruges mange gange.


Hvad koster logotryk på fidget cubes?

Hos TopSupplies ønsker vi at give den bedste handelsoplevelse, når du handler ved os. Vi har derfor også gjort vores priser tydelige og til at gennemskue. Priserne du ser på vores side er ALL INCLUSIVE - det vil sige, at vi har indregnet alle omkostninger forbundet med dit køb. Både fragtomkostninger, logotryk og diverse gebyrer er altså tillagt priserne på siden.


Bestil dine næste fidget cubes hos TopSupplies

Vi tilbyder dig hellere end gerne vejledning og hjælp til dine spørgsmål, hvis du ønsker uddybende svar. Det kan være du har præference ift. en bestemt farve, som du ikke ser på vores side. Det kan også være, at du skal bruge dine fidget cubes hurtigst muligt og derfor ønsker en hurtigere leveringstid. Uanset hvad så gør vi vores bedste for at indfri dine ønsker.


Hos TopSupplies kan vi assistere dig med, at din virksomheds logo eller budskab trykkes på fidget cubes. Du er velkommen til at kontakte os på  tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!