Baderinge med logo

Baderinge med dit logo er en sjov reklameartikel, som kan give mange gode timer i poolen, i badelandet eller på stranden. Samtidig så har du mulighed for at reklamere med dit budskab, så du kan styrke dit brand synlighed for nye og eksisterende kunder.

Hos TopSupplies finder du også badebolde med logo og forskellige reklameartikler til stranden.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Badering med logo Til Børn Fås i flere farver
  Badering med logo Til Børn
  Badering til børn, max vægt 50 kg. PVC. Mål: Ø71 x 16 cm
  Varenummer: MO9519
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  26,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Giv baderinge reklameværdi med dit logo

Baderingene med logo er den perfekte reklameartikel, hvis du vil give de yngste i familien en ekstra god oplevelse, når de benytter dine vandfaciliteter. Baderinge er god underholdning, og giver rig mulighed for ekstra leg, når de bliver brugt. Ved at sætte din virksomheds aftryk på baderinge, får du en oplagt mulighed for at give din virksomhed mere synlighed.


Hvad end din virksomhed har et badeland, svømmehal, pool eller er tæt på stranden, så er baderinge i sig selv et hit. Det betyder også, at du har en glimrende måde at øge din genkendelighed på, da dit logo bliver set, for hver gang baderingene bruges.


Baderinge til børn - en populær reklamegave

Deltager din virksomhed på en messe, hvor temaet er ferie, sommeraktiviteter eller lignende, så er baderinge med logo den helt rette investering. Badering kan give en god anledning til dialog med potentielle kunder, og så er det en gave til børn, som gør ferien og tiden i vandet en hel del sjovere. Det betyder også, at du med denne reklamegave er med til at skabe positive associationer til din virksomhed.


Skab en rød tråd i din markedsføring

Ved at markedsføre dig gennem reklamegaver/reklameartikler er du med til at skabe en rød tråd i din markedsføring. Uanset hvilken reklameartikel du benytter, så skaber det genkendelighed, at din virksomheds logo er trykt på det, som kunden får i hånden. Baderinge giver en oplagt mulighed for at få synlighed, og hos TopSupplies hjælper vi dig med, at din virksomheds identitet bliver synlig på dine nye baderinge.


Vi kan hjælpe dig med at trykke netop det budskab, som dine kunder og potentielle kunder skal møde. På den måde kan omgivelserne blive påmindet om, hvad du står for, og hvorfor det netop er dig, som man skal vælge.


Med baderinge med logo øger du chancerne, for at kunderne netop har din virksomhed i tankerne, når de skal bruge det produkt eller den ydelse, som I kan tilbyde. Du investerer dermed også I at blive husket og være “top of mind” for din målgruppe.


Bestil logotryk på baderinge

Er tiden kommet til at du skal bestille logotryk på baderinge, så hjælper vi dig gerne. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker vejledning, har spørgsmål eller bestemte forespørgsler. Måske ønsker du en bestemt farve, som vi ikke reklamerer med på vores side, eller måske ønsker du en hurtigere leveringstid. Vi vil gøre vores bedste for at indfri dine ønsker, så du kan markedsføre dig på den måde, du foretrækker.


Vi kan kontaktes på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail på salg@topsupplies.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!