Sportsure

I Danmark er det blevet mere og mere populært med en aktiv hverdag eller fritid. Flere danskere end nogensinde før dyrker motion eller sport for at holde kroppen og balancen i top. Det ser vi også flere virksomheder støtte op omkring ved sunde tiltag som gratis fitness, teambuilding-aktiviteter eller deltagelse til motionsløb sammen med andre virksomheder.


Du kan nyde godt af en reklameartikel som et sportsur med logo. Det kan blive uundværligt udstyr i en aktiv hverdag, og samtidig kan du reklamere for din virksomhed.

Supplér med fordel også med løbe t-shirts med logo eller kasketter med logo til træningen.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Den ideelle gave for dit personale


Hvis du derfor er på jagt efter en ideel og nyttig gave til dine medarbejdere eller samarbejdspartnere, kan du vælge mellem en række lækre sportsure. Her bliver de udstyret med et kvalitetsur der kan aflæse puls, distance, tid, skridt, kalorier og holde øje med, om man får den rette søvn. Du kan vælge det sportsur, du mener afspejler virksomhedens kerneværdier mest muligt samt i den farve, der matcher jeres visuelle identitet.


Et sportsur af høj kvalitet


Hvis du er på jagt efter en reklamegave, der både skal være nyttig, personlig og som skal gøre indtryk, kan et sportsur af høj kvalitet være det ideelle valg. Et sportsur er fantastisk redskab for den aktive medarbejder, da det giver mulighed for at måle, tracke og analysere ens form og kondition.


Ved at vælge et sportsur af høj kvalitet hvor du får trykt dit logo eller reklame, skaber du en tættere relation til din medarbejder og en naturlig stolthed i at bære et flot og stilrent sportsur, både når der motioneres og på arbejdet. Dermed opnår du reklame i hele produktets levetid i flere sammenhænge.


Hvad koster et sportsur med logo?


Hos TopSupplies finder du nogle af de bedste og mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har opgivet din endelige pris ud fra det enkelte produkt for at skabe fuld gennemsigtighed og transparens på markedet. Vi har lavet nogle beregningsmodeller ud fra de forskellige sportsure, hvor du kan se, at stykprisen blive lavere desto flere ure, du ønsker at trykke dit logo eller budskab på i bestillingen.


Vi ønsker ikke at give dig nogle skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser, derfor er vores pris indregnet med alle de udgifter, omkostninger og leveringsomkostninger, der er forbundet med din bestilling. Derfor er den pris du ser, når du lægger din bestilling i kurven også din endelige pris, når du modtager dine reklameartikler.


OBS: Vær opmærksom på at vi har et minimumsantal, der skal til for at kunne sætte din bestilling i produktion.


Hvilket sportsur skal du vælge?


Hvis du har brug for nogle gratis råd, eller hvis du ønsker vejledning i dine muligheder, er vi klar til assistere og hjælpe dig videre i processen på bedste og ærlig vis. Der kan være mange flere muligheder, end man umiddelbart tror, hvorfor det kan være en fordel at tage en uforpligtende snak med os, inden du beslutter dig. Vi sætter en ære i at give dig en professionel oplevelse, når du kontakter os for lidt hjælp eller vejledning. Her kigger vi naturligvis efter en løsning, der matcher din virksomhed, profil, formål og budget.


Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!