Rejseadaptere med logo

Uanset om du skal rejse på vegne af virksomheden eller privat, kan det være en fordel med en rejseadapter, så du altid har mulighed for at lade din computer eller telefon op. Det er derfor en nyttig reklamegave for dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller til nye kunder du møder på messer, konferencer eller andre aktiviteter uden for virksomhedens normale rammer.


I vores sortiment finder du et spændende udvalg af forskellige rejseadaptere, hvor du har gode muligheder for at synliggøre og reklamere for din virksomhed eller navn.

Du kan med fordel supplere med en reklameartikel som en powerbank med logo - det er endnu et must-have til rejsen.

... Læs mere
Læs mindre

3 varer

Per side
Faldende orden
 1. Rejseadapter med logo inkl. Powerbank
  Med Powerbank 2000mAh, USB oplader til bil, Micro USB kabel, USB adapter EU
  Varenummer: MO8412
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  75,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Rejsekabel med logo 3 i en Fidgetspinner

  Rejsekabel som fidgetspinner med logo. Optrækkelige micro USB, USB, Type C. Mål: 8,5 x 8,5 x 1,3 cm.

  Varenummer: 5961
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  19,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til Screenprint tryk i 1 farve på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 3. Rejsekabler 2 i 1

  USB til micro USB og lightning forbindelse. Mål: 120 cm. Aluminium plader.

  Varenummer: 5786
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  19,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

3 varer

Per side
Faldende orden

Spændende udvalg af rejseadaptere


Vi har både løsninger der passer til USA, EU, Japan, UK, Australien og Kina. Dermed kan du være sikker på, at det er en løsning, der kan bruges i hele verden. Vi har også mobile løsninger, som kan kobles til via USB-stik eller med indbygget powerbank.


Styrk dit brand på farten


Det at være online enten fra sin mobil, tablet eller computer er blevet en nødvendighed for de fleste. Det er derfor vigtigt at kunne få ladet sine mobile enheder op, uanset hvor du befinder dig i verden. Med en rejseadapter fra TopSupplies vil du kunne koble dine enheder til strøm uanset, hvor du er henne - der skal blot være adgang til strøm. Med en reklame, firmalogo eller budskab trykt på din rejseadapter kan du skabe synlighed omkring din virksomhed i hele produktets levetid, mens man er på farten.


Det er ikke kun aktuelt når du er i udlandet, men kan også være en løsning, når man kører bil eller når man skal rejse med tog eller fly, hvor der er adgang til et strømstik.  


Hvad koster en rejseadapter med logo?


Hos TopSupplies har vi gjort vores priser konkurrencedygtige og lette at kunne overskue. Det betyder, at den pris du finder for hvert produkt er din endelige pris, hvor ALT er inkluderet. Vi ønsker nemlig at gøre det så let og overskueligt for dig at handle hos os.


Priserne inkluderer dermed også fragt og levering direkte til din virksomhed. Din eneste opgave er dermed blot at bestemme dig for den variant af rejseadapter, du ønsker at få trykt din reklame på samt det ønskede antal af produkter, der skal produceres på din bestilling. Her er det væsentligt at være opmærksom på, at jo større din bestilling er på det enkelte produkt, desto billigere bliver din endelige stykpris.


Hjælp til at finde den rette rejseadapter som reklame


Vi har en klar mission om at leve af glade og tilfredse kunder. Derfor har vi fokus på skarpe priser, gennemsigtighed i vores forretning og ingen ubehagelige overraskelser. Derudover tror vi på at ærlig og professionel vejledning, er vejen til en god helhedsoplevelse. Du vil derfor blive mødt af en venlig og faglig kompetent medarbejder, når du kontakter vores kundeservice.

Vores kundeservice sidder klar til at assistere dig, hvis du skulle have spørgsmål eller forespørgsler. Du kan kontakte os på 70 12 41 00 eller skrive en mail direkte til os på salg@topsupplies.dk. Vi vil altid kunne hjælpe dig med hasteleveringer, hvis dit behov skulle være derefter - informér os blot om det, og du vil modtage dine varer hurtigere end leveringsdatoen, som du ser på siden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!