Glas med logo

Et glas med logo kan være ideelt at forære som reklamegave til kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere. Det kan også være aktuelt at forsyne kontoret med reklameglas. Dermed skaber det reklame, når ens medarbejdere benytter glassene på arbejdspladsen, eller når de står tilgængelige til kundemøder. Det er oftest i de små detaljer, ens reklame og budskab bliver bemærket.


Vi har samlet et udvalg af forskellige glastyper, hvor du kan skabe dit profil eller reklame igennem. Her finder du blandt andet vinglas, vandglas, ølglas og whiskyglas.

Hos TopSupplies finder du selvfølgelig også krus med logo, termokrus med logo og meget mere.

... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Glas med logo 45cl Bambus

  Dobbeltvæg højt glas med logo. Bambuslåg og silikone ring. Mål: 10 x 10 x 16 cm. Kapacitet 45cl.

  Varenummer: MO9721
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  49,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til Screenprint tryk i 1 farve på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Glas med logo Mason 450ml Fås i flere farver
  Glas med logo Mason 450ml
  Mason glas med håndtag, sugerør og låg i tin. Mål: 9.5 x 7 x 19 cm
  Varenummer: MO9565
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  26,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Logotryk på glas


Hos Topsupplies finder du et stort udvalg af forskellige glastyper, hvor du kan få trykt din reklame eller dit budskab på. Vi har nøje udvalgt vores sortiment efter produkter af høj kvalitet. Det betyder, at du får en løsning, som holder i mange år og hvor du kan være stolt af dine reklameartikel.


Vinglas med logo


Et vinglas med logo kan være ideelt som firmagave til dit personale eller samarbejdspartnere. Her kan det evt. kombineres med en flaske vin for at kvittere for det gode samarbejde eller arbejde der er udført. Vi er kendt for at nyde alkohol og vin i familien Danmark, hvorfor denne gave nok vil falde i god jord.


Vandglas med logo


Vand er noget af det mest rene og sunde, vi kan indtage af væske, og her har du som virksomhed mulighed for at støtte op om, at dine medarbejdere skal drikke mere vand. Du kan derfor udstyre virksomhedens glas med logo eller et budskab. Du kan også forære det som firmagave til medarbejdere eller samarbejdspartnere, hvor det kan få gavn i hjemmet.


Ølglas med logo


Øl og et godt selskab går oftest ret godt sammen. Her har du mulighed for at designe dit eget ølglas med enten dit firmalogo eller et skarpt budskab, der bliver bemærket, når der knappes en øl. Det bliver derfor med stor sandsynlighed forbundet med gode minder og er med til at samle det gode selskab rundt om bordet.


Whiskyglas med logo

Uanset om man er til whisky eller ej, ligger der en omtanke og kvalitet i at forære et whiskyglas. Whiskyglas med logo kan være den helt ideelle gave til det mandlige personale i virksomheden. Her kan det f.eks. foræres sammen med en flaske whisky.


Hvad koster et termometer med logo?


Hos TopSupplies bestræber vi os på at gøre det så enkelt og smart for dig, som indkøber reklameartikler for din virksomhed, skole eller anden organisation. For at kunne realisere dette har vi angivet alle vores skarpeste priser på shoppen ud fra det enkelte produkt og antal, du kan bestille.


Prisen du finder ud fra den enkelte løsning er den endelige pris, hvor vi har indregnet alle de omkostninger, udgifter, afgifter og leveringsomkostninger, der måtte komme ved din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser eller skjulte gebyrer, når du handler hos os.


Du kan frit designe og sammensætte de løsninger, som du mener giver værdi som reklamegave for din virksomhed. Vi har udvalgt de produkter, vi mener giver de bedste resultater ud fra høje standarder for vores produkter. Dette vil du også opleve, når du får slutproduktetet i hånden med dit logotryk på.


Hjælp og rådgivning i forhold til valg af glas med logo?


Hvis du har brug for nogle gratis råd eller ønsker vejledning, er vi klar til assistere og hjælpe videre i processen på bedste og ærlig vis. Der kan være mange flere muligheder end man umiddelbart tror, hvorfor det kan være en fordel at tage en uforpligtende snak med os, inden du beslutter dig.


Vi sætter en ære i at give dig en professionel oplevelse, når du kontakter os. I den løsning vi anbefaler dig, tager vi naturligvis altid højde, for at løsningen skal matche din virksomhed, profil, formål og budget.


Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!