Røgalarmer med logo

En røgalarm med logo giver en glimrende måde at markedsføre dit budskab på. Lad det blive en del af din markedsføringsstrategi samtidig med, at du støtter op om sikkerheden på arbejdspladser og i de private hjem. En røgalarm er et must i stort set alle bygninger, og det giver dig et stort potentiale for at sætte din virksomheds aftryk og DNA på selv de små detaljer. 

Leder du efter andre reklameartikler inden for sikkerhed, så finder du også alt fra RFID beskyttelse med logo, refleksveste med logo og meget mere.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Røgalarmer med logo

  Indeholder 2 skruer samt 1 batteri Mål: Ø10 x 3,4 cm. 

  Varenummer: MO8426
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 50 Stk.
  Priser fra:
  53,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Styrk dit brand med logotryk på røgalarmer

Reklameartikler har en særlig fordel, når man vælger at markedsføre sig med dem. Det en måde din virksomhed er med til at skabe en rød tråd i alle de indtryk, som dine medarbejdere, gæster og besøgende får, når de opholder sig i din virksomhed. Med andre ord sætter du et professionelt aftryk, som er med til at give en anden helhedsoplevelse af dit brand. En røgalarm med logo kan derfor med god effekt bruges som en reklameartikel i din egen virksomhed. Du styrker helhedsoplevelsen og genkendeligheden af din virksomhed, og dermed også af dit brand.


Røgalarm med logo - en sikker reklamegave

En røgalarm med logo kan med fordel bruges som en reklamegave. Hvad end du vil give lidt ekstra til dine medarbejdere eller samarbejdspartnere, eller du er til en messe eller et event, hvor der er sikkerhed, arbejdsmiljø eller andet på skemaet, så vil en røgalarm falde i god jord.


Når man investerer i reklamegaver, får man det forspring, at man lader kunden interagere med ens brand, men på kundens præmisser. På den måde kan du også mere naturligt øge kendskabet til dit brand, for hver gang modtageren selv bruger eller er opmærksom på røgalarmen. Det har den fordel for dig, at netop din virksomhed vil være i tankerne, når en potentiel kunde skal bruge netop det produkt eller den ydelse, som du kan tilbyde.


Få dit logo på røgalarmer

Hos TopSupplies har vi gennem årene hjulpet en række forskellige brancher og virksomheder med markedsføring gennem reklameartikler. Vi kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig med en god og skarp løsning. Få trykt netop dit logo og budskab på røgalarmer, og investér i endnu en mulighed for at flere kommer til at kende til dit navn.


Hvad koster en røgalarm med logo?

Din endelige pris afhænger selvfølgelig af antallet, du bestiller. Vi har dog gjort det let og overskueligt for dig at finde din eksakte pris, når du handler hos os. I priserne på vores side har vi inkluderet ALT. Der er indregnet både fragt lige til din dør, logotryk og diverse gebyrer - det bliver altså nemt og overskueligt for dig, at handle hos os.


Kan vi assistere dig med nye reklameartikler?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller andet. Det kan også være, at du har en særlig forespørgsel ift. farve, hurtigere levering eller andet. Vores serviceminded personale sidder klar til at hjælpe dig på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail på salg@topsupplies.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!