Armbånd med logo

Skab blikfang til dit event eller arrangement med et reklamearmbånd eller festivalarmbånd. I vores udvalg af armbånd har du rig mulighed for at markedsføre dig, hvad end du mangler  indgangsarmbånd til eksempelvis en festival, koncert eller andet arrangement, hvor der er billetkøb og begrænset adgang.

Vi kan både levere silikonearmbånd, armbånd i plastik og festivalarmbånd og naturligvis med dit logo på. Hvis du skal bruge armbånd til et arrangement, så er vores refleksveste med logo og reflekser med logo også oplagte reklameartikler.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Armbånd med logo UV måler Fås i flere farver
  Armbånd med logo UV måler
  Viser hvor stærk UV strålningen er. PVC. Mål: 23,5 x 3,5 x 1,6 cm
  Varenummer: MO9589
  Forv. leveringstid: - Forv. lev. tid: -
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  7,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Armbånd med logo - skab blikfang til events

Hos TopSupplies kan vi hjælpe dig godt på vej, når du skal markedsføre dig med armbånd med logo. Det skaber nemlig et professionelt blikfang, og det gør dit brand mere synligt.

Til festivaler, koncerter og events er armbånd med logo særligt populære. Det er en løsning, som giver god reklame samtidig med, at du ikke behøver at investere dyre domme i armbåndene.


Du kan med fordel matche armbåndenes farver med dem, som bruges i dit brands visuelle identitet. På den måde skaber du en rød tråd, som gør at omgivelserne lettere kan genkende dit navn, logo og farver. Af den grund finder du også forskellige farver i vores sortiment.


Armbånd med logo til et godt formål

Flere og flere organisationer gør brug af silikonearmbånd med logo, når de kører særlige kampagner ift. velgørenhed. Her giver armbånd med logo muligheden for at printe netop den sag og det budskab, man støtter op om. Det er ikke uden grund, at det netop er armbånd, som er blevet særligt populære, når man vil gøre opmærksom på en sag. Armbåndene er en billig reklamemulighed, de er lette at tage i brug, og så har de en lang “levetid”. Man får derfor meget for sine reklamepenge, når man investerer i armbånd med logo.


Som virksomhed kan det være særligt effektivt, at man investerer i en reklameartikel som armbånd med logo. Du er nemlig med til at gøre omgivelserne opmærksomme på dit brand, og på den måde kan du nå ud til flere kundegrupper


Bredt udvalg af armbånd med logo

I vores sortimentet finder du forskellige armbånd, som kan matche til præcis det formål, du søger. På vores silikone armbånd kan dit logo både printes på, det kan graveres med farve eller logoet kan forhøjes på armbåndet. Du finder også klassiske engangs-plastikarmbånd og festivalarmbånd i stof, som naturligvis tilpasses med dit logo, slogan og budskab.


Bestil armbånd med logo hos TopSupplies

Hvis du måtte have spørgsmål til din bestilling eller andet, så kontakt os endelig. Vi er desuden meget lydhøre, hvis du har en bestemt forespørgsel ift. dine armbånd - det kan eksempelvis være ift. en hurtigere leveringstid, farve eller andet. Her vil vi gøres vores bedste for at imødekomme dine ønsker.


Priserne du ser på vores side inkluderer ALLE omkostninger. Vi har derfor indregnet prisen på fragt, logotryk, farvevalg m.m. Det eneste du skal forholde dig til er derfor kun, hvilken type armbånd du ønsker, samt hvordan logo skal trykkes.


Du kan henvende dig til vores serviceminded kundeservice på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail på salg@topsupplies.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!