Virtual Briller med logo

En virtuel brille med logo er en glimrende måde at markedsføre din virksomhed på. Brillen kan nemlig give dine kunder en oplevelse udover det sædvanlige, som i kombination med dit logo får dine kunder til at huske dig. 

Lad TopSupplies hjælpe dig med at markedsføre dig med en reklameartikel, som gør et helt særligt indtryk.


... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Virtuelle briller - en reklameartikel der gør indtryk

Når man som virksomhed gerne vil styrke sit brand, så giver reklameartikler rig mulighed for synlighed. Ved at vælge virtuelle briller med logo kan du give eksisterende kunder eller potentielle kunder en sjov oplevelse ind i et andet univers. Brillerne er en god måde at vække nysgerrighed hos omgivelserne på, og det er en god måde, at omgivelserne selv kan interagere med dit brand. 

Hvad end du er til en messe, du har brillerne fremme i din butik eller andet, så vil brillerne med garanti blive brugt mange gange - du kan nemlig give kunder muligheden for at opleve video på en helt ny måde.

Leder du efter flere reklameartikler, som gør indtryk, så se også vores gaveidéer eller vores bestsellers


Styrk dit brand med virtuelle briller med logo 

En af de helt gode muligheder, som reklameartikler giver er, at de kan styrke ens brand. Det er derfor heller ikke uvæsentligt, hvilke reklameartikler man investerer i. Jo længere levetid reklameartiklen har og jo mere den bliver brugt, desto mere synlighed vil dit virksomhedsnavn få. De virtuelle briller lever netop op til disse to ting. Det er en levende reklamegave, som kan bruges mange gange til at få en VR-oplevelse, og så kan brillerne bruges af en målgruppe, der spænder bredt. Virtuelle briller med logo giver altså rig mulighed, for at dit logo og budskab vil blive set op til flere gange. 

Ved at investere i virtuelle briller med logo er du med til at gøre potentielle kunder opmærksomme på din virksomhed, så det netop er jer, kunden har i tankerne, når de skal bruge det produkt eller den ydelse, som I kan tilbyde. Hvis du ønsker at forære brillerne væk som en reklamegave, er du med til at gøre et ekstra indtryk på dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.


Skal du investere i virtuelle briller med logo? 

Hvis du ønsker at investere i virtuelle briller med logo, så er TopSupplies din endedestination. Vi har gjort det let og overskueligt, når du vil handle reklameartikler eller reklamegaver ind. De priser du ser ved vores briller inkluderer derfor ALT. Vi har både taget højde for fragt, gebyrer og logotryk på brillerne, så du har et komplet overblik over din pris. Vi har selvfølgelig sørget, for at du får en skarpere stykpris, jo flere virtuelle briller med logo du køber. 

Hvis du måtte have spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Det kan også være, du har en forespørgsel ift. en hurtigere leveringstid, antal eller andet - her vil vi forsøge at indfri dine ønsker, så du kan få netop den bestilling, du ønsker.

Du kan kontakte vores kundeservice på 70 12 41 00 eller direkte pr mail på salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!