Flyers med tryk

Hvilken bedre måde er der at fremme et bestemt budskab på, end med flyers med tryk? Det er ideelt til at fremhæve en kampagne, et tilbud, begivenhed eller andet, som I vil gøre jeres målgruppe opmærksomme på. 

TopSupplies kan være din forlængede arm, når det kommer til tryksager. Vi kan hjælpe dig i mål med, at netop dit design bliver trykt, som du vil. Det gælder ikke kun ved flyers, men også ved vores udvalg af andre tryksager.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Mange muligheder med flyers med tryk

Gennemført markedsføringsmateriale starter altid med, at det præsenterer sig godt. Derfor kan det også godt svare sig, at man får materiale trykt hos en god leverandør. Det har nemlig en betydning for den oplevelse, din kunde får, når vedkommende står med din flyer i hånden. Hos TopSupplies har du rig mulighed for at bestille flyers med tryk i forskellige størrelser - bl.a. A4, A5 og A6. Uanset hvad dit valg falder på, så får du det i en kvalitet, som er med til at fremhæve din virksomhed fra sin bedste side. 

Der kan være flere muligheder med flyers med tryk. De kan være en måde, man kan komme i snak med en kundegruppe på. Det kan være i forbindelse med en messe eller et event eller lignende. Her kan flyers være gode at dele ud, når et budskab samtidig skal deles.

Det kan omvendt også være, at I ønsker at have markedsføringsmateriale liggende i receptionen eller i reolen, så I hele tiden kan dele ud af det efter behov. Det kan være, når der skal gives tilbud eller informationsmateriale omkring en ydelse eller et produkt. Med andre ord kan I give en god, praktisk og informerende flyer, som kunder kan tage med hjem. 


Flyers med tryk - Speciallavet til din virksomhed

En af fordelene ved flyers med tryk er, at I kan designe dem, præcis som I ønsker. Og jo mere virksomhedens visuelle identitet, logo og brand kan ses i farvevalget m.m., jo nemmere vil det også være at genkende jeres logo i andre sammenhænge. 

Når det er sagt, så giver flyers med tryk andre muligheder, end når man investerer i reklamegaver, reklameslik m.m. På en flyer er der bedre mulighed for at fremme ens budskab, da der bogstavelig talt er mere plads end på nøgleringe, metalmønter m.m. Det kan derfor også godt svare sig at vælge en flyer, når der er større behov for at fremhæve salgspointer eller at kunne give materiale med hjem til folk, som giver mere information.  


Hvad er prisen for flyers med logo? 

Hos TopSupplies har vi et særligt varemærke - det er at vores priser er ALL INCLUSIVE. Det betyder, at vores priser er helt gennemsigtige. Priserne du ser for dine flyers med tryk, er prisen. Vi har nemlig allerede taget højde for omkostninger ift. fragt, tryk at dit materiale m.m. Det betyder også, at det er nemt og hurtigt at danne sig et økonomisk overblik på vores side. 

Hvis du måtte have det mindste spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice: salg@topsupplies.dk og på 70 12 41 00.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!