Snøretasker med logo

Reklamegaver eller produkter med logotryk har til formål at skabe synlighed og eksponering for din virksomhed, brand eller navn. Det kan være med til at skabe en genkendelighed i bybilledet eller overbevise potentielle kunder, der har haft bekendtskab med din virksomhed på anden vis. 

En snørretaske er den helt ideelle gave at forære til ens kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere. Det en praktisk gave, der kan være nyttig, når man skal på udflugt, en tur til stranden eller i skoven, hvor der er plads til at have et tæppe, skiftetøj eller andet nødvendigt udstyr.

Et glimrende supplement til snørretasken er både vores rygsække med logo og gymnastiktasker med logo.

... Læs mere
Læs mindre

3 varer

Per side
Faldende orden
 1. Snøretasker med logo 600D Polyester Fås i flere farver
  Snøretasker med logo 600D Polyester
  Rygsæk i polyester. Rum med lynlås forneden. Mål. Ø30X50 CM
  Varenummer: MO8350
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  37,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Snøretasker med logo M/Bund Fås i flere farver
  Snøretasker med logo M/Bund
  Rygsæk i 100% bomuld. 200 gr/m². Mål: Ø25 x 45cm
  Varenummer: IT1639
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  27,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til Screenprint tryk i 1 farve på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 3. Snøretasker med logo M/Bund 200gr
  Rygsæk i 100% bomuld. Miljøvenlig (naturlige fibre) Mål: Ø24X45 CM
  Varenummer: MO8368
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  23,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

3 varer

Per side
Faldende orden

Smart opbevaring og effektiv reklame

Hos TopSupplies finder du et stort udvalg af reklameartikler som blandt andet snørretasker i høj kvalitet. Her kan du få trykt dit logo eller budskab på efter eget ønske eller design. Alle vores snørretasker fås i forskellige farver, så du kan sætte dit eget unikke og personlige præg på reklamegaven. Her kan du vælge en snørretaske med præferencer til virksomhedens visuelle identitet, en mere diskret løsning med din firmaprofil eller en snørretaske der skaber blikfang i form af nogle markante farver. 


Hvad koster en snørretaske med logo?

Alle vores snørretasker kan vi tilbyde til konkurrencedygtige priser, hvor vi garanterer en høj kvalitet for dit endelige slutresultat. Prisen for de enkelte produkter finder du ud fra den ønskede model eller variant, du ønsker at bestille. Her har det naturligvis en stor betydning for det antal af snørretasker, du ønsker at få trykt dit logo eller budskab på. Vær opmærksom på at vi har et minimumsantal, vi forventer for at kunne sætte din bestilling i produktion.

Den endelige pris du får oplyst ud fra det enkelte produkt er en pris, hvor vi har indregnet alle de udgifter, omkostninger og afgifter, der kan forekomme med din bestilling. Det har vi valgt for at gøre markedet gennemsigtigt for dig, og for at du ikke vil opleve nogle skjulte gebyrer. På denne måde sikrer vi os, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser, og håber du derfor vil benytte os igen, når der skal bestilles reklameartikler.  


Hjælp til den rette løsning for din virksomhed

Der findes uendelige mange muligheder for, hvordan du kan profilere din virksomhed eller brand gennem reklameartikler. Snørretasker er en effektiv og budgetvenlig løsning, der kan give en god reklameværdi, hvis du benytter det smartest muligt. Vi har gennem årene tillært os en bred erfaring og ekspertise, vi kan dele ud af, for at du får det mest optimale ud af din investering i reklameartikler til din virksomhed eller navn.

Hvis du derfor har brug for nogle gratis råd eller vejledning i forhold til de overvejelser du har gjort dig, er vi klar til assistere og hjælpe videre i processen på bedste og ærlig vis. Vi sætter en ære i at give dig en professionel oplevelse, når du kontakter os for lidt hjælp eller vejledning. Her kigger vi naturligvis efter en løsning, der matcher din virksomhed, profil, formål og budget.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!