Svedarmbånd med logo

Står din virksomhed og skal bruge svedbånd med logo? Det kan være I skal til et sportsarrangement, holde et firmaevent eller andet, hvor netop svedarmbånd kan blive særligt brugbare. Med logotryk på svedarmbånd er du med til at brande din virksomhed på en smart og ikke mindst praktisk måde. 

Vores udvalg byder på en lang række farver, som gør det muligt at matche svedarmbåndene med netop virksomhedens logo.

Kombinér også svedarmbåndene med løbe t-shirts med logo eller kasketter med logo for at fuldende din reklameinvestering.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Logotryk på svedarmbånd - en ideel reklameartikel 

Et svedarmbånd med logotryk er en af de reklameartikler, som fortjener at blive udnyttet til reklameplads - specielt hvis svedarmbåndene skal være en del af en sportsbeklædning i jeres virksomhed. Logo tryk på et svedarmbånd kan have flere fordele. 

For det første giver det din virksomhed muligheden for at brede sit budskab. For hver gang svedarmbåndet kommer i brug, vil det blive set af vedkommende, som har det på. Derudover vil det også have potentialet til at blive set af omgivelserne, som måske endnu ikke kender til din virksomheds navn.

For det andet investerer du i en reklameartikel, som har en lang levetid. Svedarmbåndet kan nemlig tages i brug mange gange, og har som sådan ikke en udløbstid. Det betyder også, at din virksomhed kan komme langt for de markedsføringspenge, som sættes af til denne type reklameartikel.

For det tredje er det en praktisk reklameartikel, som kan blive yderst nyttig til træning, eller når pulsen er høj. Hvad end svedarmbåndene skal bruges til et event, et firmaarrangement eller de skal bruges under almindelig træning, så er de særdeles brugbare, når man er aktiv. Det betyder også, at din virksomhed investerer i reklameartikler, som kan blive set mange gange. Du kan med fordel også forære svedarmbåndene med logo væk til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere som en reklamegave.  


Styrk dit brand med logo på svedarmbånd

Alle virksomheder som bruger penge på reklameartikler og reklamegaver har også muligheden for at styrke deres brand. Svedarmbånd med logo er nemlig med til at påminde potentielle kunder og eksisterende kunder om dit brand, så de netop har dit navn i tankerne, når de søger det produkt, som du tilbyder. Selv hvis kunder allerede kender til din virksomheds navn, så har du også muligheden for at gøre dem ekstra opmærksomme på din virksomheds ydelser eller produkter. 


Bestil svedarmbånd med logo

Hos TopSupplies har vi gjort alle priserne på vores produkter overskuelige. Priserne du ser inkluderer alle gebyrer, fragtomkostninger, logotryk m.m. På den måde er det let at overskue, hvad din endelige pris bliver. Vi har naturligvis gjort det økonomisk fordelagtigt for dig, jo større bestillingerne du laver. Din stykpris vil derfor også falde i takt med, at du bestiller et større antal. Husk at vi har et minimum, du skal bestille, før vi kan sætte produktionen i gang. 

Hvis du måtte have spørgsmål, så sidder vores kundeservice klar til at assistere dig. Du kan kontakte os på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail på salg@topsupplies.dk. Hvis du har en forespørgsel ift. farve, antal, hurtigere leveringstid eller andet, så gør vi vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!