Sports Trackers med logo

Vil du gerne investere i en reklamegave, som både kan markedsføre din virksomhed samtidig med at dine kunder, medarbejdere eller andre kan bruge den i en aktiv livsstil? En sports tracker med logo er den perfekte reklamegave til netop det formål. 

I vores udvalg har vi sørget, for at du finder smarte sports trackere, som med garanti vil blive brugt som en fast del af garderoben i lang tid. Du får dermed også en reklamegave, som har en lang levetid - og det betyder mere synlighed for dit brand. 

Supplér evt. med løbe t-shirts med logo eller kasketter med logo til træningen.

... Læs mere
Læs mindre

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden
 1. Aktivitetstrackere med logo OLED-skærm Fås i flere farverNy
  Aktivitetstrackere med logo OLED-skærm

  Aktivitetstracker. Kompatibel med IOS 8.1 og Android 4.4 eller højere. OLED skærm. Mål: 1 x 2 x 26,5 cm. Vægt: 70 gr. Inklusiv batterier. 

  Vælg denne fede aktivitetstracker, som kan hjælper dig og dine kollegaer med at få de ekstra skridt ind hver dag og holder jer motiveret til at få gået de anbefalede 10.000 skridt om dagen. 

  Varenummer: P330751
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 25 Stk.
  Priser fra:
  115,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

1 Vare(r)

Per side
Faldende orden

Styrk dit brand med en sports tracker 

Med en sportstracker har din virksomhed muligheden for at henvende sig til en meget specifik målgruppe - nemlig dem som enten allerede har en meget aktiv livsstil eller dem, som gerne vil hjælpes mere på vej til mere aktivitet. Det betyder også, at din virksomhed har rig mulighed, for at få synlighed hver gang trackeren bliver brugt. 

Endnu vigtigere er også, at dit logo på en sports tracker vil være en påmindelse om din virksomhed, hver gang trackeren tages i brug. På den måde vil dit produkt eller ydelse også lettere kunne huskes, når kunden står med et behov, som I kan være med til at løse i virksomheden.

Som en ekstra bonus kan sports trackeren også bruges som et ur og som en generel aktivitetstracker, som kan vise, hvor mange skridt og meter man har gået på en dag. Det betyder også, at der kan være en daglig anledning til at bruge trackeren, og dermed en daglig mulighed for at flere ser jeres logo. 


Sports tracker med logo som reklamegave 

Står du og skal give en reklamegave, som gerne må være særdeles brugbar, praktisk og smart, så er sports trackeren dit match. Hvad end du gerne vil give noget ekstra til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, så er vores sports trackere nogle, som med garanti vil falde i god jord. I vores udvalg kan du vælge mellem forskellige modeller alt efter, hvad du foretrækker. Trackeren kan både bruges af mænd og kvinder, og du kan dermed også nå ud til flere kundegrupper med dit budskab. 


Hvad er prisen for en sports tracker med logo? 

Hos TopSupplies ønsker vi ikke, at du skal få nogle ubehagelige overraskelser, når du skal betale for din bestilling. Alle vores priser på siden er derfor ALL INCLUSIVE - vi har altså indregnet alle omkostninger ift. fragt, gebyrer, logotryk m.m. Vi vil selvfølgelig også gerne tilbyde dig bedre stykpriser, når du handler stort ind - prisen pr. sports tracker falder derfor også, jo flere du bestiller. 


Har du spørgsmål eller ønsker du vejledning? 

Hvis du måtte have en specifikt forespørgsel ift. farve, antallet du ønsker eller en hurtigere leveringstid, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at indfri dine ønsker. Du kan naturligvis også altid få vores hjælp og vejledning, hvis du har spørgsmål ift. en ordre. Kontakt os endelig på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail på salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!