Skrabekalendere med logo

Hos TopSupplies har du mulighed for at designe og lave din helt egen skrabekalender. Der er ingen begrænsninger for, hvordan du vil skabe din egen skrabekalender. Det kan være en ideel firmagave til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med spændende gevinster. 

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige designs, papirstyper og størrelser på skrabekalenderen. Der kan printes på begge sider, så du kan skabe den efter dine ønsker i selv de mindste detaljer.

Som en ekstra reklamemulighed kan du supplere med juleposer med logo, julekurve med logo eller julesække med chokotoppe.

... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Brand dig med en skrabekalender med logo

En skrabekalender i eget design er med til at brande og eksponere din virksomhed, brand eller en kampagne på en anderledes måde. Det er både spændende og sjovt for modtageren af få en skrabekalender i gave. Det kan også være en kampagne eller en indsamling, du ønsker at lave til et velgørende formål. Dermed er der en større mening med dette tiltag, som vil blive velanset af medarbejderne og potentielle kunder.

Ring ind til os og lad os i god dialog sammensætte en god løsning. Vi vil forsøge at skræddersy en løsning efter dit ønske og formål med skrabekalenderen, som samtidig også med til at brede dit budskab på bedste vis. 


Lav din egen skrabekalender

Hos TopSupplies er der ingen begrænsninger for, hvordan du kan få designet din personlige skrabekalender til din virksomhed, organisation eller andet formål. Vi er her for at hjælpe og rådgive om dine muligheder. Vi har mulighed for at vise dig vores referencer, hvis du mangler inspiration til at få designet dit budskab på bedste vis. Du bestemmer selv farve, design, billeder eller hvis du måtte have andre ønsker i forbindelse med din egen skrabekalender. 


Skrabekalender til jul, event eller kampagne

Her kan du designe din egen skrabekalender til jul eller kampagner, hvor du kan samle ind til velgørende formål. På denne måde kan din virksomhed, skole eller brand støtte et godt formål og samtidig få en god eksponering. De fleste synes, det er sjovt og spændende at modtage eller købe en skrabekalender med det ønske om at vinde en spændende præmie. Det tiltaler oftest også de fleste, når pengene går til en velgørenhedsorganisation. 


Hvad koster det at designe en skrabekalender?

Uanset hvilken løsning du kommer frem til, når du skal have designet din egen skrabekalender, har vi hos TopSupplies gjort det enkelt og smart for dig som kunde at samle dine indkøb af reklameartikler. 

Vi har opgivet en skarp og konkurrencedygtig pris ved alle vores produkter. Prisen du ser indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil være forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder. 


Har du brug for hjælp til den rette løsning for dig?

Sidder du med et spørgsmål eller en forespørgsel så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig, og se om vi kan hjælpe dig med at finde det rette match med udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive en mail direkte til os på salg@topsupplies.dk. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!